Új privát üzeneted érkezett!

Szép napot :P

Először is: KÉPEK!!!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Véda
Vendég

Anyjuk!
még én sem kaptam meg a könyvet...
Pedig én már rég ki is fizettem!!! :twisted: 18-án... :roll:

Elvileg tegnap már itt kellett volna lennie, mert az írta a csaj, hogy szerdán postára adja...
Most abból indulok ki, hogy Kikéékhez is odaért már másnap a csomag...
egyelőre nem hisztizek, de kezd nagyon bosszantani.... :twisted:
Ma még nem járt a postás. Kíváncsi vagyok! :roll:
Vendég

Tamara, Annának nem az általam adott táppal van baja? Nem túl jó ízű... :( Próbátál mást?

Kép
andkata

Csugi: a tapiba is teat teszel? mert en is mindebe azt rakok - gyumolcsok- hogy megigya, dea tapba meg nem probaltam :shock:
Vendég

KAta; erre en is gondoltam, most 2 napja nem is adom neki azt, de a bebat sem issza :evil:
Vendég

sajnálom, Tamara, Meg hát a pregomint is ette az elején. Lehet hogy tényleg fogzik...

Kép
andkata

És cumisüvegből a gyümölcsöket elfogadja?

Kép
andkata

Na, ennek viszont örülök, hogy pont laptető 8)

Tegnap:
A TALIT SOSEM FELEDEM EL!!! ANNYIRA JÓ VOLT...

Wera :P
Olyan aranyos vagy! Nagyon köszönöm a vendéglátást! A kis Bugri, pont olyan kis Bugri, mint amilyennek képzeltem... Édes volt, ahogy rikoltozott, de a sok baba látod, milyen jó hatással volt rá. Jól lekötötte a fölös energiáit :wink: Az ebéd mennyei volt, és a kávéd is isteni!!! Én még ilyen finom koffeinmenteset sosem ittam :roll: (És bocsi, most jut eszembe, hogy a kávéspoharat elmostam magam után, de a tányért meg nem...)A lakásotok is nagyon szép, fiatalos, izléses. Jó volt ott lenni, és remélem, egyszer viszonozhatom a vendégszeretetedet!

Bondi :P
Olyan szimpatikus vagy nekem!!! De tényleg! Hasonlóan gondolkodsz, mint én. És az által, hogy az idősgondozás közös téma nálunk, rájöttem, mi rokonlelkek vagyunk. A kislányod tüneményes! Imádtam, ahogy "repülőzött"! Jó, hogy megismertelek!

Tamara :P
Most már végképp nem tudlak Anyjuknak hívni :oops: Benned nagyon kellemesen csalódtam. Nem mintha előtte nem lettél volna szimpatikus, de így személyesen egész más vagy. Olyan szeretettel néztél a gyerekekre, és olyan harmónia áradt belőled. Látszott, mennyire ez a te közeged. Nagyon jó volt veled beszélgetni. Anna a valóságban még szebb, mint a képeken...

Evelin :P
Úgy örülök, hogy végül jöttél. Bár, sajnálom, hogy nem tudtatok sokáig maradni. A te dinamizmusod nagyon jól átjön a neten, de így élőben sokkal jobban érzékelhető, hogy milyen 1000 hőfokon égsz. Eliot... Hát, rabul ejti az ember szívét az biztos! Ahogy bújt hozzád... Olyan nagyon látszik már most a ragszkodása. Na, és ahogy végigtepert a kanapén. Full gyors volt, tényleg!!!

Vkata :P
De jó volt megismerkedni veled! Gondoltam, hogy nagyon jó anya vagy, de így még inkább érezhető volt. Mikor mondtad, hogy ezért születtél... Annyira veled érzek. Nincs jobb dolog ezen a Földön, mint Anyának lenni. Dórika büszke lehet rád. Meg az elkövetkező 6 gyereked is... Vagy azt véletlenül mondtad? Nincsenek ám véletlenek :wink: Ez freudi (így kell írni? :oops: ) elszólás volt! Dórika csodás kisbaba. Az, hogy szép, tudtam, de hogy ilyen nyugodt, azt sosem gondoltam. Kívánom, hogy mindig ilyen legyen!!!

Titi :P
De örülök, hogy végül jöttél!!! Benned is kellemesen csalódtam. És nálad is, nem volt rossz benyomásom régen sem, de neten nem sokszor "szóltunk még" egymáshoz, és így élőben beszéltünk először igazán. És milyen jó volt! Te is abszolút rokonlélek vagy, érzem. mikor mondtad, hogy nem a gyerek rossz, hanem amit tesz. Na, ez az én szövegem itthon! :lol: Nagyon örülök, hogy találkozhattunk! Levi csúcsszuper kispasi. Oda lesznek érte a csajok!!! És látod, valamennyit még evett is :wink: Szorítok a vizsgálathoz!!!

Mindjárt jövök a BKV-s sztorimmal.

Véda
Vendég

Szép napot!

Marcsi! Én itt Tbányán láttam tanulókutyát. Már ha egyre gondolunk.
Ha megnyomod valamelyik részét, akkor arról a ttestrészről énekel. Ez ugye? Viszont jó drága, nem emlékszem pontosan, de 10ezer körül van.

Még képek! De nagyon jók! :D
A kajás kép gonoszság volt! :twisted: Az üres tányérosat szívesebben nézegetem! :lol:
Hiányolom az olyan képet, ahol Eliot is játszik a többiekkel! :cry: Vagy Muffin, nem merted lerakni, nehogy a csajok szétszedjék? :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Marcsika! Itt meg tudod rendelni és házhoz megy :D

Ihttp://www.molding.hu/product/bebijate ... 218dcdq222
Vendég

Mindenkinek köszi a dícséreteket! 8) Remélem jöttök máskor is, többen is! :wink: Nameg hogy 1x majd lift is lesz :twisted:

Véda - nagyon várom a sztoridat!
Vendég

Úgy volt h anyukám vasárnapig marad de beteg az öcsém (2 hónapja és nem tudják mi baja :evil: :evil: :evil: ) és elég vacakul van, így lehet h már holnap reggel megy haza :cry:

Most megyek, felcuccolom magamra Bugrit és indulunk ügyintézni + anya elé.

Ja! Éjjel 1x kelt megint és f8-ig aludt!!! :D Úgy örölök!!! :D
Vendég

Haza út: Weráéknál neten megnéztem ugye, mikor indul alacsonypadlós, és ahhoz igazítottam az indulásunkat. Nem is volt probléma, odaértem a buszmegállóba, ahol odafele leszálltam. Jött a 138-as, felszálltam, 2 megálló után viszont azt mondja "Szent Imre tér végállomás". Miért, én nem ott szálltam fel? Rájöttem, a Szent Imre téren 2X áll meg. Az egyik oldalán, meg a másik oldalán... No, ezt jól elszúrtam... Mentem a sofőrhöz, kérdezem, ez a busz indul vissza a Campona felé?
- Ez biztos nem, mert én onnan jövök...
- És nem megy vissza?
- Mondom onnan jövök... - arrogánsan.
- Akkor melyik indul vissza a Campona felé?
- Ez biztos nem, mert most jövök onnan.
Na, mondom, ez hülye, mást nem tud mondani? Jött egy idős néni, megkérdeztem őt is, mondta, hogy pedig ez a 138-es, és szálljak fel, mert ez megy arra. Megint odamentem drága sofőrhöz.
- Maga nem ért magyarul? Még egyszer utoljára elmondom,hogy ez a busz nem megy a Campona felé, mert most jött onnan.
- De akkor melyik megy? - már majdnem bőgtem :oops:
Erre úgy nézett rám, mintha most szöktem volna az OPNI-ból :evil: Végül egy hölgy segített kibogozni, honnan indul vissza a 138-as. Sikerült kifogni egy ősrégi példányt, olyat, amilyenek még a 80-as években jártak. Segítség bőven kellett a felszálláshoz. Negyedóra kellett az indulásig. Csabinál ekkor szakadt el a cérna. Alig bírtam megvígasztalni. Végül ölbevettem, úgy elaludt. A nulláson baleset volt. Lépésben haladtunk. Kzben már hívtak otthonról, hogy hol vagyok ennyi ideig. Liluka már tiszta zakkant, hogy besötétedett, az anyja meg sehol. (Még reggel megígértem neki, hogy legkésőbb 4-re hazaérek, még sötétedés előtt.)
Na, valahogy hazaértünk bő 2 óra utazás után... Itthon elkapott a migrén, ráadásul Lilu tiszta zizi lett, mire hazaértem, alig bírtunk vele.
De már mindenki jól van, megnyugodtunk, migrén elhúzptt a francba 8)

Ja, BKV sofőrrel álmodtam. Álmomban nekimentem kegyetlenül :twisted: :oops: :lol:

Na, most visszaolvasok!

Véda
Vendég

Véda milyen szép, hogy így leírtad :)

Tamarával én is így vagyok, személyesen igazán nagyon pozitív. Megkedveltem. Anna tutira nagyon jó hatással van rá :)

Kép
andkata

véda!
Olyan szépen írtál mindenkiről!
Nem csodálom, hogy egy ilyen hülye sofőr után migréned lett!

Én úúúúgy sajnálom, hogy én soha nem fogok eljutni talikra! :(

d.dodó

na,ma kibőgtem magam Anyunak telcsin,majds jövök,ha lehuggadtam.

Kép
Kép
Kép
kike

Wera!

Nem tudom megnyitni.... :cry:
Vendég

Sziasztok!

Hú csajok talis képek szuperek,nagyon szépek babák,mamák! :lol:
Na és az a hamma!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt nem kellett volna! :cry:

Marcsi! És a kenguruban láttam,de 14000 volt! :shock:
Nagyon durva,hogy dupla áron adják!

Anyjuk! Ezek a gyerekek összebeszéltek!
Áron se nagyon akar enni,főleg a tápot nem,de tegnap az őszilé meg a tea se nagyon kellett!
Most megivott 1 dl őszit meg evett negyed üveg alma-őszit!
Egyenlőre nem aggódom,de szerintem én is kipróbálok majd más tápot is,hátha nem kell már ez az antirefluxos!

Katák! Szerintetek?
Ha nem bukja vissza a simát akkor azt is eheti nem?

A tejpépből is csak fél adagot csinálok és az is elég neki! :roll:
remélem csak a foga!

Véda! Hát ne hari,biztos én is sírógörcsöt kaptam volna,de most könnyesre röhögtem magam ahogy ezt leírtad!
Hogy ez a hülye csak ezt tudja mondani! :lol:
Amit előtte írrtál tényleg nagyon szépen írtad,de ezt tőled már megszoktam!
Mindig olyan meghatóan írsz! :wink:

Kike! Örülök,hogy jobb napod van!
Aki 3 gyereket így nevel ahogy te az rossz anya nem lehet! :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++

Én ma mostam,rendet raktam,fürdőt súroltam,Áron teljesen jól elvan egyedül,annyira cuki!
A járókában is,de tegnap vettem egy szőnyeget a szobájába,az az új játszóhelye ha épp nem a konyhában teszek-veszek!
Mindjárt dobok fotót,nagyon élvezi!
Apa egyébbként felköszöntött,de mondta,hogy még nem vett ajit,mondtam,hogy nem is kell semmi,egy csokor virág jól esett volna,de mind1!
Amúgy ari volt és nem volt semmi gáz! :wink:

Wera! Mi a baja a tesódnak??????????????
Sajnálom,hogy Anyud ilyen hamar hazamegy!
És örülök,hogy bugri ilyen jól viselkedett!

Kép Kép Kép

Kép

Kép
ibm

Kike, akkor most már jobb lesz...

Kép
andkata

igen anyjuk a tápiba is teát teszek.25 ml-ként szoktam 1 mokkáskanállal

Kép
csugi

viki, most olyan 17-en vagyunk az ajándékozásra de még vasárnapig van idő jelentkezni. :)

bocsi most nem nagyon tudok mindenkinek reagálni, akinek akartam, mert otthon olvastam, de indulni kellett, most meg nem otthon vagyok és nem emlékszem... :)

véda, nagyon kedves amit írtál, de most nem is égtem ezer fokon, csak ott punnyadtam a kanapén... :) az a kaja viszont tényleg nagyon jól néz ki, már bánom hogy lemaradtam róla... :( :)

de a legjobb: ma voltunk a gézengúzban és CSAK JÓ HÍREKET KAPTUNK!!! :) A gyógytornász megnézegette miket csinál meg hogyan és mondta, hogy nagyon halvány az elmaradás, és hogy teljesen egészséges gyerekek között is van, aki ennyi idősen itt tart. Szerintem abszolut biztató ahogy és amiket csinál. Nagyon sokszor megdícsérte. Annyira örültem neki! :) mondta, hogy szerinte a mozgásával még ha kicsit lassabban is tanul meg dolgokat, de menni fog neki, és a szellemi fejlődésében sem kételkedik mert annyira jól jelez, figyel, mosolyog. :) Annyira boldog vagyok!!! El sem tudjátok hinni! Most megyek mert ebéd van.

Délután meg megyünk szállodába. :) Apának van céges rendezvény minden évben és fizetik az egészet. :) naná hogy megyünk. ráadásul mindig tök puccos. :) Úgyhogy ma kényeztetjük magunkat. Amíg mi a vacsin leszünk, addig a gyerekőr lesz a gyerekkel, aztán mire mi visszaérünk, valószínű már aludni fog. :)

Na majd lehet hogy még délután benézek, de nem 100... :)

KépKép
muffin

Andi, ha nem kerülsz elő, Kazincbarcikáig megyek!! És ezt vedd fenyegetésnek!

Evelin, nagyon örülök a jó híreknek!!! :D :D :D

Kike, néha egy jó kis sírás nagyon jól tud esni, és nagyon hasznos is!

Kép
Kép
patr

Ági, mi van Szonjával?
A nyelvéről a képet ide is feltehetnéd, ne priviben küld, nem árt, ha mi is látjuk milyen az!

Kép
Kép
patr

Evelin :P
Te a kanapén is tudsz 1000 hőfokon égni! :wink:
Na, pont ebből a sok erőből jutott belőled Eliotnak :wink:
Érezzétek jól magatokat!

Véda
Vendég

muffin!
De jó, érezzétek jól magatokat!

d.dodó

Na, leányzóm nagy szenvedések árán elaludt a karomban, most tudtam letenni (tegnap ilyenkor már kelt :? ).
Pakolászom kéne egy keveset, mert az a 15 nap már nagyon itt van a kertek alatt! :lol:

d.dodó

véda, ne idegesíts... azt akarod mondani hogy csak miután eljöttem, akkor vettétek észre hogy kiégettem a kanapét? :) vera, bocsi. :) :) :)

csajok, annyira jófejek vagytok! :)

KépKép
muffin

Sziasztok!

Talis képek szuperek!

Véda! Olyan jó, hogy így írtál mindenkiről. Kicsit mi is jobban megismerjük így általad a többieket. Busszal jártam már én is így, csak én Nyíregyen és persze gyerek nélkül. Nem tudom miért hittem, hogy körbe körbe megy a busz, talán mert mindig villamossal jártam.

Áron nagyon cuki és mekkora haja van! Akkor most már teljesen megjavult, kis rendes!

Véda! A kajás képen azért megnéztem volna a dátumot

:wink: De látom direkt levágtad! :lol: Biztos pillanatok alatt eltűnt a kajcsi!

Kép
szly27

Még az altatás kell neki de legalább nem ordít!
Ájszaka változó,most 22-4-ig aludt,akkor hamma és még 7:30-ig!
Azért ez így már elég baráti!

Megyek lassan megpróbálok neki ebédet adni aztán megyíünk sétálni,posta.....

Sziasztok

Kép

Kép
ibm

Muffin de jó ,hogy ilyen jó híreket kaptatok :lol: :lol: :lol:
A bulihoz jó szórakozást!

Ami Áron nagyon édes és jó az új szőnyegetek :lol: :lol:

Vera a tesódnak jobbulást!

Patr neked még mindég várom a sz. számodat.
Kike csak sírd ki magad nyugodtan ,utánna biztosd jobb lessz.

Marcsi itt még egész elfogadható áron van kutyus
http://jatsszvelem.hu/index.php?lap=202

Dodó ne csüggedj én sem fogok valószinű eljutni egy talira sem :cry:

Kép
csugi

Evelin :lol: :lol: :lol: (kiégetett kanapé)

Szly :lol: :lol: :lol: (körbe-körbe járó busz)

Hát, alig tudom abbahagyni a röhögést! Kép

Evelin!
De az sem volt semmi, mikor a KH-ban mondta a csaj, hogy feküdj le mellé :lol: :lol: :lol:

Jaj, már megint visítva röhögök. Bár, ez inkább már nyerítés :oops: :roll: Csabi tisztára hülyének néz :oops:

Véda
Vendég

És nem tudom abbahagyni...
Eszembe jutott Mr. Bean, mikor a körforgalomba került az autójával :lol: :lol: :lol:
Na, már Mr. Beant utánzom, csak babakocsival... :lol: :lol: :lol:

Véda
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.28 12:01-kor.
Vendég

Csugi asszem Mátéról még nem láttunk képet...

Evelin, jóhírek jupié! Meglátod miden ok lesz!
Fantomalét ügyben nem jutottam előbbre a gyógyszeroldalon sincs info :( Titi, Ti hogy adagoljátok a Fantomaltot. HELP! Nem jártok erre a hétvégén?

Képzeljétek férjecskével megyünk étterem- névnpozni szombat este fektetés után. Barátnék vigyáznak Adélra...Már nagyon várom. :)

Kép
andkata

Marcsi! Emma nagyon szép és csini az új ruhájában!

Kép
szly27

Véda Lilluka lelke mér ok? Mikorra érték haza végül???

Kép
andkata

Akata :P
Te is érezd jól magad!!!
Nekem most nagyon jó a kedvem :lol: :lol: :lol:

Véda
Vendég

Akata :P
3-kor indultunk 5-körül értünk :roll:
Lilukám estére megnyugodott. Amúgy a helyzet változatlan vele. Bár, kicsi javulás van már, és én ezt a BHRG-nek tudom be. Most FIMOTA-ügyben nyomozok! Oda mindenképp el szeretném vinni.

Most megyek, mindjárt itthon lesz, és még teregetni kell. Este még jvök! Írjatok sok nevetségeset! Olyan jól esett most is a kacagás :lol: :lol: :lol:

Véda
Vendég

Sziasztok!

Evelin!
olyan jó volt olvasni, hogy végre milyen jó híreket kaptatok!
Eliot egy igazi kis hős!!! már nagyon sokszor bizonyította nekünk.
Este érezzétek nagyon jól magatokat! :wink:

Nálunk most volt a védőnő, és mutattam neki, Emma mennyire nem hajlandó mozogni semerre. nem forog, bla-bla-bla...

Erre jól kiröhögött, hogy mit várok tőle, hat hónapos koráig simán ráér még...
Jó fej volt.. :wink:
Erről ennyit!

Wera!
azt a linket valóban nem tudtam megnyitni, de kibogoztam, és meg is rendeltem!!!!!!
így szállítással együtt lesz 8500 ft.
Fel is hívtam őket, mert a képen lévő kutyára nem magyarul vannak ráírva a testrészek, és én egyelőre előnyben részesíteném a magyar nyelvet... :roll:
azt mondták, hogy amit küldenek, az magyar lesz. Hát, remélem!
Állítólag kedden vagy szerdán már itt is van!!!! :lol: :lol: :lol:

Csugi!
Neked is köszönöm!

Ami!
Áron olyan aranyos a képeken! Örülök, hogy javulgat!
Apához kitartás...

Az én párom.... :? :roll:

Nincs vele semmi baj...Imádja a gyerekeket...kedves, állítólag szeret, sosem bántana, -úgy érzem... képes a világ végére menni bármiért, ha ez nekem örömet okoz..., csak hát..... Velem nem olyan mint kéne.. :cry:
De majdcsak túl leszünk ezen is...
Mindíg ezt gondolom, aztán nem történik semmi. És ettől időnként bedepizek...
Nehéz így. olyan nagyon egyedül érzem magam. De nem nyafogok, csak most kikívánkozott belőlem.
Vendég

Hááát, most nálunk épp hevederzárat raknak fel. Túl sok vicces nincs benne...Adél szegény be van rezelve fúró hangjától, kis mimózalelkűm. Ugyhogy vigasztalhatom állandóan... :)

Kép
andkata

Marcsi, értsük úgy, hogy nem úgy bánik Veled mint nővel???

Kép
andkata

igen... :oops:
Vendég

Sajnos Marcsi szerintem ez a hosszú házasság mellékhatása,mert sajnos ez már nálunk is így van :wink: :wink: :cry:

Akkor egy pár kép Mátéról Kép Kép Kép

Kép
csugi

jaj, nagyon édes kicsi Máté!

Kép
andkata

Kata: sikerult olyan kiskanalat talalnom. Tenyleg tok jo, mert picike a feje. Kb 3 kanal sutotokot meg is evett vele Anna :P
Igaz amit irtal, alapbol is egy pozitiv ember vagyok( probalok az lenni, csak nekem itt Budapesten nehzen megy...) de Anna igen jo hatassal van ram. Reg voltam ennyire sinen mint most.
Meg akkor is ha neha nyavalygok, vagy parazok, vagy ellustulok, vagy negativkodok, jol vagyok, es erzem en erre szulettem.
Mindig is gyerekekkel szerettem foglalkozni( foglalkoztam is) de ez az igazi a sajat gyermekemmel lenni!

Veda: hat akkor ne hivj anyjuknak. Igazabol ez cak a baratnom szajabol hangzik jol, a tobbi 3 szobatarsam tamimamizott( meg meg nehanyan) az inkabb, csak amikor azzal regisztraltam utana elfeletetttem a jelszavam :oops:
Koszonom amit irtal!

En is Veled kapcsolatban azt ereztem hogy igy a valo vilagban meg szimpatikusabb vagy.
Az irasaid alapjan komolyabbnak gondoltalak, de latva hallva Teged egy igen vidam , fitt es csupasziv anyuka vagy!
Vendég

Hat sziasztok!

Anyjuk,Dodo!
koszi a hianyolast :D de sajna en is csak panaszkodni tudok,mint Marcsi :cry:

Marcsi!
Szupi a kutyus,de sajna mar itt se lehet kapni sehol :(

Muffin!
Annyira orulok,h vegre valaki hivatalosan is megerosit minket h ugyes a kis Eliot.
Maskor tessek elhinni nekunk :wink: :lol:

Ami!
Orulok h Arul megjavult es vege latszik a siros idoszaknak. Nagyon szep a szonyege,latod majd lefoglalja magat es hagyja anyut pihizni.

Dodo!
Biztos izgultok mar az ut miatt. Meddig is maradtok Mo.-on?

Katák!
Egyre csinibbek a csajaink,kar h mi sose jutunk el randira :cry: :lol:

Tita!
mikor lesz mar kep a kis topik pocaklakorol?
minden rendben veled? Tamas hozzaallasa javulgat?

Rolunk!
Voltunk uh-n. Van olyan aminek nem kene lennie,de ha mazlink van az ido megoldja,csak kontrollra kell visszajarni. De nezett nagyot a doki mikor kiderult h a szerinte semmi ertelme vizsgalatnak megis csak volt ertelme. Multkor mondtam neki h baj van a fulevel a Bencenek erre adott vmi sajat kotyvasztasu cuccot ami nem hasznalt.Tegnap visszavittem h nem javul erre szo nelkul irta a beutalot a ful orr gegeszetre,csak neztem. Mondtam h a Csaba laban levo kiutesekre se hat a krem amit adott erre mta h akkor probaljunk ki vmi mast HATHA ez majd hat :lol: :twisted:
Skacok alig esznek,alig hiznak(emiatt tejcsi fogyoban)
A tokom kivan... :twisted: :twisted: :twisted:

Nagyon irigylem a talisokat. Szuper kepek. De mi ugyse jutunk el soha. Pedig ramferne egy kis kikapcs. Apa is nagyivbe lesz@rja a fejem,pedig mi nem tudhatunk meg 5evet se a hatunk mogott,de kenytelen leszek megszokni ugy latom,csak neha azert elgondolkodtat h muszaly e ezt turni vagy lenne jobb megoldas is :roll: Az ember azt hiszi h egy gyerek megszepiti a kapcsolatot es megis azt latom h csak romlanak a dolgok...de latom sokan vannak igy.
De imadom az en kis angyalkaimat(es felre ne ertsetek) Mar ki is talaltam h mit kapnak karira. Egy rugos hintat. Bar nem ertem hogy 3hos kortol hasznalhato mikor ok most 5hosan se tartjak ugy a fejuket h kinezzem belole h abban meguljenek.

Masnak viszont fogalmam sincs mit vegyek,es egyelore arrol se h mibol. Sose voltak jo otleteim az ilyen ajandekozasokhoz.Apanak viszont szupi meglepim van,de ez lesz az utolso kiserletem h feldobjam ezt az egeszet,ha nem mukxik hat nem :cry:

Bocs hogy ratok zuditottam mindent,asszem megint besokaltok velem,inkabb elhuzok egy idore es nem rontom a hangulatot :cry:
Vendég

Mav, mi most vettünk rugós hintát, szuper találmány!!!

Kép
Kép
patr

Ami bocs :oops:
ARON!
Vendég

csajok!

most rövid leszek, csak Werának és Anyjuknak...

nekem megjött a könyv. Emmának tetszik! :wink: :lol:
Vendég

Csugi, nagyon édes! Már épp meg akartalak kérdezni, hogy honnan van az a verdás body, amikor rájöttem, h lányom van :)

Marcsi, Emma is nagyon cuki! Párodhoz meg sok türelmet!

Ami, Áron csoda édes!

Kike, jó, hogy kijött a feszültség belőled, de azért tényleg jó lenne, ha lenne időd egyedül vagy kicsit Apával lenni. Valamelyikőtök mondta, hogy állítólag egy anyának naponta fél-1 óra kell magára.
Tudom-tudom, nekem sincs annyi, néha még pisilni se hagynak (konkrétan soha :) )

Muffin, NAGYON ÖRÜLÖK!!!! Éreztem, h Eliot rendbejön! Biztosan így lesz!

(zsarolom a gyereket - azt mondja, szeret, és öleljük meg egymást, én meg azt mondtam neki, hogy akkor állhat fel az asztaltól ölelkezni, ha megette az ebédet :oops: hát nem tipikus negatív anyakép?????)

Akata, fölszerelték már a zárat? Adél megnyugodott?

Orsi, igen, Pestre jártam, és imádtam a leíró nyelvészetet - na képzeld :)
De a kortárs irodalommal nem voltam kibékülve, főleg hogy hihetetlen sokat kellett volna olvasni egy-egy vizsgára. Egyszerűen befogadhatatlan volt - a sok őrült művész írófiguráról nem is beszélve :wink: - mondom én, az aberrált, akinek földöntúli boldogság volt a Mai magyar nyelv feladatos könyvét kitölteni, olykor magánszorgalomból is órákig ültem fölötte...
Bár az én időmben (2001-2-ben diplomáztam) még nem volt ennyire sokfelé ágazó a nyelvészet oktatása, mint mostanság.

Lányok, köszönjük a talis képeket!
Én is nagyon jól éreztem magam, annyira, hogy tegnap este végig fülig ért a szám, és pörögtem éjjel fél 1-ig :)

Véda, olyan édeseket írsz - rólam is :) -, hogy kezdesz szimpi lenni :lol: csak viccelek, eddig is kedveltelek ám!

Tömegközlekedésed :shock: nem csoda, h migréned lett, mire hazaértél!
Nekem ma csak százszor volt halálfélelmem tömegközlekedéskor... a gyerekekkel orvoshoz menet és jövet magas padlós busz jött, eleve nem tudtam felpakolni egyedül a kocsit. egyszer majdnem leestem Natival együtt. Először Otit tettem föl, aztán a kocsival lavíroztam. Lefelé először kocsi+Nati, aztán Oti. Odafele segítettek, de visszafele csak nagyon öregek ültek a buszon. Rettegtem, hogy Oti fentmarad a buszon - odafelé majdnem megtörtént -, hogy egy fékezésnél nem tudom elkapni, hogy a sofőr nem vár meg minket. Áh, olyan kiszolgáltatott helyzet volt... ha egyszerre csak eggyel megyek, semmi gond, de kettővel... :x
És ilyenkor arra gondolok, hogy pl. Titi kettővel hogy oldja meg, vagy aki teljesen egyedül neveli a pici gyerekeit...

Oti most kap egy antibigyókúrát, de az orvos óta egyet sem köhögött, és itt dilemmázok, hogy tényleg kell-e neki... de azt mondta az orvos, hogy az ki fogja hozni neki a pangó váladékot...
Jobban örültem volna, mittomén, vmi speckó orrcseppnek vagy köptetőnek... Katák, mit mondtok a paramaminak?

Megyek, mert Oti még mindig eszik, én meg már szálanként csavarom tőle a hajam :(

Kép
Kép
bondi

Mav, nehogy eltűnj! A csacsogás itt nem csak a vidámságról szól!
Kívánom, hogy megtaláljátok újra a harmóniát Apával - az első pár hónap tényleg rémes, főleg az első gyereknél. Nekünka nnyira az volt Otinál, hogy nagyon... Apa most már előre takarékolta magát, nem táplál hiú reményeket az édeskettest illetően, ha csurran-cseppen vmi, hát az is jó - egyszerűen nincs időnk vagy energiánk rá, még beszélgetni se nagyon (Véda, ebben is rokon lelkek vagyunk :) ).
Biztos vagyok benne, hogy lesznek újra szép pillanataitok!
És jobbulást minden apróságnak!!!

Nna, most már tényleg megyek. Megölelem ezt a lassan evőt.

Kép
Kép
bondi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?