Page 15 - Babanet magazin 2024
P. 15

Extra magas, szivárgásgátló pelenkára van szük- sége? Ott a Pine Soft.
Gyorsan és hatékonyan szívja fel a folyadékot? Keresd a Pine Classicot.
Első kört szépen vetted, gratula, kisapuka! De ne bízd el magad, ez még csak a kezdet, gondolj arra, hogy a pelenkázáshoz nem csak pelenkára van szükség, ezek nélkül haza se menj:
hidratálókrém
popsitörlő (nedves törlőkendő) száraz törlőkendő
vízhatlan, műanyag alátét pelenkatartó szemetes
Hidd el, ezek egyenesen arányosan fogynak a felhasznált pelenkák mennyiségével, érdemes ezek- ből is betáraznod. De szerencséd van, mert az Ecofa- mily az év elejétől teljesen megújította a baba-mama termékeinek kínálatát, így abban biztos lehetsz, hogy lesz választási lehetőséged, de bármelyik terméket is viszed haza, azzal jól fogsz járni, és a babátok is.
HA A BABA KÍVÜLRŐL RENDBEN, AKKOR LEGYEN BELÜLRŐL IS EGÉSZSÉGES!
Pici a babátok, és szükségetek van tápszerre? Ne ag- gódj, erre is számtalan megoldás van az Ecofamily- nél: bio- és vitaminokban gazdag anyatej-kiegészítő tápszerek tucatjai várnak rád.
Elkezdtétek a hozzátáplálást? Bébiételekből még több opcióból válogathatsz.
Egy biztos: bármilyen márkájú termék mellett döntesz, csak olyat fogsz találni, ami az Ecofamily magas elvárásainak is megfelel. Sőt, egyre több olyan terméket forgalmaz a cég, amely az egészségtudatos és fenntarthatósági szempontokat is figyelembe ve- szi. Így nemcsak jól, hanem jót is fogsz venni, ha a családi nagybevásárlást itt intézed.
De ne csak a babára, hanem anyára és persze magadra is gondolj. Bio, vegán, laktóz-, gluténmen- tes, csökkentett szénhidrát- vagy cukortartalmú ter- mékek tucatjaiból válogathatsz.
A BABA BŐRÉRE MINDENNÉL JOBBAN FIGYELJ!
Ha van, amit a pelenkázásnál is többet csináltok, az a babák átöltöztetése. Persze nem azért, mert napon- ta többször szeretnétek divatbemutatózni. És itt egy újabb kardinális kérdéshez jutottunk el: milyen tisztí- tószerekkel érdemes mosni a gyermek ruháit, ágyne-
PRO TIPP
A boltok teljes választékát megtalálod az Ecofamily webshopján. Így akár otthonról, még kényelmesebben tudod intézni a nagy- bevásárlásokat.
műjét, valamint a kimosható pelusokat. Komoly fej- törést okozhat, míg megtaláljuk a legjobb megoldást. Egyébként tudtátok, hogy a babák bőre jóval véko- nyabb, mint a felnőtteké, és csak idővel vastagszik meg, ezért sokkal érzékenyebbek a környezeti hatásokra? Na, ezért nem mindegy, hogy mivel mossátok ki a ruháikat. A szintetikus vegyszerek helyett érdemes olyan természetes és egyúttal környezetbarát alter- natívákat előnyben részesíteni, mint a mosódió és a mosószappan. Széles körben elterjedtek a hipo- allergén és antibakteriális hatásuk miatt, arról nem is beszélve, hogy sokszor költséghatékonyabb meg- oldásnak bizonyulnak az általános folyékony vagy
porállagú mosószerekkel szemben.
Léteznek kifejezetten bababőrt kímélő, antial-
lergén tisztítószerek is, amelyeknél csekély az esélye a bőrirritáció kialakulásának. Ha a mosószer mellett döntünk, érdemes gélállagút választani a porálla- gúval szemben, ugyanis ez könnyebben oldódik, és nem hagy szemcséket a ruhaneműben.
A TITKOS SEGÍTSÉG
Ha elolvastad ezt a cikket, és úgy érzed, meg tudod csinálni egyedül a bevásárlást, de mégis elakadnál a helyszínen, akkor sem kell kétségbeesni, és rögtön a párodat hívni, hiszen ő lehet, hogy éppen eteti, altatja a kisbabátokat, vagy éppen csak egy picit pihenne. A hétköznapi hősök, hidd el, ott lesznek melletted, ők az Ecofamily eladói. Egy dologban biztos lehetsz, profi és barátságos segítséget fogsz kapni, ne félj kér- dezni, hiszen egy idő után rájuk is családtagként te- kintesz majd, akikben megbízhatsz.
Hajrá, apukák, veletek vagyunk! (x)
PROMÓCIÓ
   magazin > 2024. I.
 15









































































   13   14   15   16   17