Page 14 - Babanet magazin 2024
P. 14

 14
PROMÓCIÓ
Haladó tippek kezdő
kisapukáknak
 kisapukáknak
A mai modern világban egyre inkább jellemző, hogy a gyermeknevelés nem 100%-ban a nőkre hárul. Szerencsére egyre több férfi érzi úgy, hogy neki is ki kell vennie a részét a család körüli teendőkből, és segítenie kell a párját. A nemi szerepek és az azzal járó „leosztások” között kezdenek elmosódni a hatá- rok, így ma már nem ördögtől való, ha apa végzi el a nagybevásárlásokat a gyerkőcnek és a kismamának. Partnerünk, az Ecofamily segítségével összeszed- tünk pár hasznos infót, tippet, hogy a kezdő apukák se legyenek gondban, ha kis- vagy nagybevásárlásra kell indulniuk.
ELSŐ LÉPÉS: HOVA MENJ?
Mémek sora született már arról, ahogy a lelkes apu- kák otthoni távirányítással – értsd: folyamatos telefo- nálgatás és levélváltás a párjukkal – igyekeznek meg- ugrani a nagybevásárlásokat.
Az Ecofamily nevében benne van az a két kulcs hívószó, ami egy kisgyermekes apukát a vásárlásra és arra ösztönözhet, hogy ez az ő helye: gazdaságos- ság és család. Sőt, még a logisztikát is behozhatjuk hívószóként, hiszen mi az, ami a mai rohanó világ- ban egyre kevesebb van: idő. Itt nemcsak minőségi és hasznos termékeket találhatnak, hanem a nagy dolog, hogy mindent egy helyről szerezhetnek be az apukák (is).
Na de lássuk, hogy milyen szempontok szerint kell egy bevásárlást megterveznie és megvalósítania egy kezdő vagy egy középhaladó apukának.
MI KELL A BABÁNAK? TISZTA PELUS!
De még mennyi! Nem egy, nem kettő. Sok! Étkezés előtt, étkezés után, lefekvés előtt, lefekvés után, elin- dulás előtt, elindulás után, vagy csak simán a biztonság kedvéért. Oké, a kosárba helyezed a legjobb minőségű pelenkát, és abból is nagy kiszerelést, mert az gazda- ságos. Vagy csak helyeznéd, mert igazából hatalmas a választék az Ecofamilynél. De akkor mi alapján válassz?
PRO TIPP
Keresd az EcoFriend-logót a polcokon, me- lyekkel a leggazdaságosabb kiszerelésű ter- mékeket jelzik.
Szerencsére itt mindenre van megoldás:
Hosszan tartó védelem? Lulla Baby!
Rugalmas, lélegző és még strapabíróbb pelus kell? Akkor Paddlers.
   magazin > 2024. I.

















































































   12   13   14   15   16