Sziasztok!
Mindenkinek gratula a pozi teszthez.
Én már hétfőn jöttem volna, de akkor nagyon halvány volt még a csík, de napról napra erősödött, úgyhogy itt vagyok. Utsó mensi szerint február 3. lenne, de mivel szülés után nagyon hosszúak lettek a ciklusaim. így én inkább 10. környékére saccolom. Majd reméljük az UH többet mond majd, de dokihoz csak 20-án megyek, hogy többet lássunk.
Mi is orosváltás előtt állunk, bár még abban sem vagyok biztos, hogy fogadok-e, mert a szülésznőnek több értelme van, csak lehet, hogy abban a kórházban, ahol én szülök csak együtt lehet fogadni a kettőt, csak szülésznőt nem...
Név: férjemet ismerve küzdelmes lesz a kiválasztás
Vitamin: én most Gravida mellett döntöttem, előtte én is Femibiont szedtem (legtöbb doki ezt ajánlja sztem, és valóban ez a legjobb, de ára is van rendesen)
Mi terveztük és kis korkülönbséget szerettünk volna. Végülis február óta volt szabad a pálya és most jött össze. Pedig már kezdtem feladni (egyszerűen nem lehetett kiszámítani az össze vissza ciklusaim miatt, hogy mikor lehet pé), meg aztán nekünk első gyerkőc azonnal összejött, így most fura volt a várakozás, de kellett, mert így még nagyobb az öröm.
Mi még senkinek nem mondtuk el és várni is akartunk vele.