Bobojszka!
Gyanús a dolog!
Én is abszolút így állok hozzá. Szerintem is az a lényeg, hogy meg kell ismerni a babánkat. Annyira korán kirajzolódik a személyiségük. Én örülök, hogy ilyen. Van, hogy órákig eljátszik egyedül, van, hogy kergetőzik a kiskutyánkkal, de sokszor meg arra vágyik, hogy olvassak neki, vagy én játsszak vele.
Pontosan ezt a szót használja mindenki Nórámra, hogy kiegyensúlyozott!
Pedig én is kaptam mindenféle jó tanácsot, hogy mit hogyan kellene csinálnom. De én a megérzéseimre hallgattam, meg persze a józan paraszti eszemre.
A kedvenceim a szomszédasszonytól és a déditől jöttek a hozzátáplálással kapcsolatban. Hogy már egy-két hónaposan kell neki adni a saját ételünkből, meg a dédi 4 hónapos kora óta szalonnát és kolbászt is adott a gyerekeinek...
És a csúcs az volt, hogy ha nem adok neki az első napokban teát, akkor meghal, mert nem ürül ki a mekónium.
Szasszi!
Örülök, hogy megoldódott a dolog!
Én szedtem végig a magzatvédő vitamint, mert hiába eszek sok zöldséget, gyümölcsöt sajnos a vérképem vitaminok nélkül alapból sem volt túl fényes. Szerintem ez abszolút egyéni, hogy kinek van szüksége rá és kinek nincs, véleményem szerint nem is annyira a magzat érdeke, mint anyukáé, állítólag a baba elveszi amire szüksége van...