Sziasztok!
sokat gondoltam ma a sok uh-sra, olyan izgis, nekem még több mint egy hét.
Kamilla, Rilla, Babicsek: gratulálok a lánykákhoz, ezt tudom milyen érzés
Zoya: gratulálok a kiskukishoz, ez is tök jó lehet
Kamilla: én is megnézném azt a pocakfotót.
Szerencse: ez nem semmi!! és milyen vékony vagy,
, tök jó!
még szerencse, hogy én 10 nappal előbb megszültem, mert ha még az utolsó két héten is nő a pocim...
Gabi:szép nagy pocik!! na én a szülőszobán már nem tudtam mosolyogni, mert 3 percesekkel kerültem fel (előtte egy nappal már bentragadtam a jóslók miatt...)
Zsuzska a te pocid is tök csinos! és inkább kerek
szóval Napsugár, igazad van, nem sok tudományos alapja van ennek a pociformának, ez is alkati kérdés szerintem. mint hogy kinek mennyire látszik, az függ vmi olyantól, hogy hátrahajló méh, vagy ilyesmi.
Kriszta: jók a képek! anyukám is három lányos, csak kisebb közönként jöttünk: én 3 évre a nővéremre, rám 4 évre a húgom.
20 főre hidegtál?? nem vagy semmi...
Jobbulást Kincsinek, Juliska is dögrováson van még, többször volt lázas, taknyos, köhög. holnap megyünk a magándokihoz. egy valag pénzt fizetek már, de a házidokiban egyszerűen nem bízom, úgyse nyugodnék meg ha odavinném...
de ma délutáni pihenés közben kétszer is ficánkolt a kispuci, tök jó volt. csak mire már kezdem élvezni, abba marad.
jó lesz már, amikor hosszabb ideig lehet őket érezni. meg mikor már kívülről!! alig várom
Vivi: mi újság nálatok????
szép estét kismamik, hétvégére 20 fokot mondanak, szóval el kell, hogy múljon a láz, mert csavarogni akarok!!!