Sziasztok!
Én folyamatosan jelen vagyok, de csak olvasni jut idő általában.
De nem panaszkodok
Aprooka, irigylem azt a sok erőt és kitartást ami benned van. El sem merem képzelni, hogy mi zajlik le bennetek... Viszont jó olvasni, hogy már jobb a helyzet és megy a drukk, hogy minden flottul menjen a pindurkával...
Rolival minden rendben van, nagyon mázlista vagyok, türelmes, jó baba. Csak akkor sír ha éhes vagy ha segíteni kell neki elaludni kicsit. Na meg ha már unatkozik... Egész jól el tud játszani nézelődni egyedül, sokszor be is alszik a nagy játék közben... Egyre ügyesebben fog, a cumiját pl. már többször volt, hogy kivette a szájából ha nem kellett neki. Ma meg már egyszer volt, hogy ki-be rakosgatta
Hasról hátra tud egyenlőre fordulni, de mint a villám, nem szeret hason lenni. Most a hátról hasra fordulást próbálgatja, de még nem jött össze neki
A szopik mennek szépen, csak akkor van baj ha fáj az ínye, de akkor várok mindig egy fél órát és utána bepótolja... Pénteken megyünk mázsálásra, kíváncsi leszek...
Már eléggé kezd elegem lenni ebből az időből, nem lehet egy igazán jót sétálni mert esik és esik és csak esik... Persze én meg elázok mindig. Valahogy kevés ez a két kéz két gyerekhez
Egyikkel ugye tolom a kocsit amiben Roli van lefóliázva, másik kezemmel fogom Botond kezét aki esőkabátban frankón elvan, na de az ernyőt is tartani kéne... Az a baj, hogy a tesókocsiban a fólia alatt meg nem marad nyugton Botond szerintem... Na de ez legyen a legnagyobb bajom.
Amúgy minden nap kb. 3 órát sétálunk, és ha lehet Rolit is kint altatom a levegőn...
Napirendünk az nagyjából kialakult, de nem figyelem az órát sosem.
Botond szerencsére nagyon jól "kijön" Rolival, sokat magyaráz neki, viszi a cumit ha sír, felhúzza neki a zenélőt, puszilgatja, stb.
Majd jövök amint ide jutok...
Jó éjt.