Új privát üzeneted érkezett!

Itt reggel még ment a babanet, amíg írogattam, aztán nekem sem jelenítette meg az odalt csak pár perce.

Fioona: nekem van Kriston dvd, de annak az a címe, hogy testreform és nem intimtorna. Az van a borítóján, hogy ez a torna nem helyettesíti az intimtornát. Bár ha ez megy, lehet menne könyvből az intimtorna is.
Tanfolyamról még a környéken nem is hallottam. :(

Naturashopból még nem rendeltem.

meriann

sziasztok vagyok én is de inkább csak olvasok,tudjátok 20.-a.
holnap vendégünk jön egész hétvégére meg vasárnap szinház.de azért du jövök

Bridzsi

Kép
esztora

Meri küldtem neked privit.

KépKép
KépKép
fioona

Válaszoltam Fioona.

Most találtam ezeket a kapcsolatanalízisről:
http://babanet.hu/publ/raffai1.htm
http://babanet.hu/publ/raffai2.htm

és ezt:

http://gyonged-szuletes.lap.hu/

meriann

http://www.time.com/time/covers/1101021111/#

Klassz kis fotók odabentről.

meriann

Fioona: beírtam az intimtornát kereső forumba is az elérhetőségét a vhs-nek.

Lányok aki szeretné a Kriston féle Intimtorna c. vhs-t, itt lehet rendelni:
(én az előbb rendeltem és már vissza is igazolták, hogy küldik)

http://www.tisztaforras.shp.hu/hpc/ws_m ... 7167&lap=2

meriann

Fioona: Neked meg van a könyv is? Kell a kazihoz?

meriann

NIncs meg a könyv.
De most még a kis babi szallagja sem. :cry: :cry: :cry:

KépKép
KépKép
fioona

Ajajaj! Remélem hamar meglesz.
Sír is Babi ????

meriann

Nem a legkisebb, hanem a megnem született babié! :wink:
De most készítettem egy újat.

KépKép
KépKép
fioona

Aha. Azt hittem, hogy Babi Lilláé tűnt el.
:lol: Nagyon hunyor-majorra jár az eszem.

Ahol a vhs-t lehet kapni oldalon, nagyon jó kis könyvek is vannak. pl. Beszélgetések születendő gyermekemmel, stb.

meriann

Sziasztok!!!!!!

:lol: :lol:
Na ma voltam hivatalosan utoljara dolgozni :lol:
meg jovo heten,meg aztan megyek besegiteni egy-egy napra,mert kulfoldi uton lesznek a cegtol,de az mar semmi :lol: :lol:
Tok joooooooooooooo!
Ugyhoyg majd jo sokat jovok! :lol:

Nandorkaeknal remelem minden rendben van!!!!!!!!!Sokat gondolk Rajuk!Remelem mielobb jon!!!!

Intimtorna:engem is izgat a tema :lol:
nNlunk a korhazban(ahol szulni fogok) az is van,es a nogyogyasz beutalojaval ingyenes,sztem kihasznalom :wink:

Hoyg vagytok Dragaim?

Meri,ez az alom...hu ne is mondd en is olyan nyomin tudok ebredni eg yalom utan...ugy a hatasa altt tudok lenni akar egesz nap :(

Vigyazzatok magatokra,majd jovok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok Drágáim!
Úgy látom ma mindenki nagyon elfoglalt.:( Én szinte egész nap aludtam, olyan jó volt!!!Most beszéltem a másik főnökömmel (3 van, az egyszerűség kedvéért, ebből igazából 1 a problémás), ő tök jófej volt. Már megjött a kolleganőm, aki átveszi a munkám (szintén beteg volt december közepe óta), úgyhogy ez rajtuk is sokat segített, talán jót tett a közhangulatnak is. Hétfőn bemegyek, elintézem a még függőben lévő ügyeim, átadom a melót, aztán jövök. Nem tudm, meddig fog tartani a teljes átadás, se szerintem max egy hét, aztán nem rontom ott tovább a levegőt :D

Fioona:D Tök jó az új vonalzó! Már 22 hetesek vagytok? Hihetetlen!!

Arwen:D
De jó! Akkor mostantól pihi!!!!!!!!!!!

Brigi:D
Igen, bájosak tudnak lenni ezek az emberek. Annyira nem tudom megrteni azokat, akik a gyereket nyűgnek gondolják, és vagy sápítoznak, hogy "szegénykém, mennyi bajod lesz mostantól", vagy hasonló "kedves" megjegyzéseket tesznek, mint a Te ügyfeled. Csak tudnám, mi közük hozzá. De mindegy, ezekkel nem is érdemes foglalkozni.

Meri:D
Szia:D Milyen volt a Balcsi?

Milió puszi mindenkinek!

porsika

Porsika nem én voltam sajna a Balcsinál.

De jó lesz Nektek! Mármint Porsikának és Arwennek mennyit tudtok majd a babával foglalkozni.

Az álmom rányomta magát az egész napomra. Mindenkibe belekötök. :( De mentségemre legyen mondva nagyon szúrkál a hol a jobb, hol a bal oldalon a hasam. Már a nacimat is letoltam, de hiába. Ha fekszek akkor jobb. És a derekam is fáj. Pedig még ma vasalnom kell. Azt hiszem kutyázom előbb egy jót, aztán vasalok. Az mindig feldob. A két tejbetök kutyám. Annyira tudnak szeretni. Ha mérges vagyok, akkor is addig próbálkoznak amíg csak elszáll a mérgem. Megyek is. Jókedvet csináltatok magamnak!

meriann

N,a nekem sem ment a babanet, most végre igen!

Kösz a rámgondolásokat és Esztorának az angyalokat!

Porsika, jó, h közben kitisztult kicsit ez a mh-i dolog.
A kifogó egy olyan babatörülköző, ami textilpelenka-anyagból van, kb. akkora, mint 4 textilpelus. Én vettem is párat, amikor ezeket a helyes kis kapucnis törülközőket kinőtte, ezeket kezdtem használni. Azóta is ebbe törülközik a kisfiam, én szeretem. Amikor rendes törülközőt adtam neki, nem volt elégedett. Biztos a kifogó puhább, és jól beel lehet burkolózni.

Hajni, csupa jó hír! Sokat szenvedtetek az ekcémával?

Arwen, a vérvételre én is a Czeizelékhez megyek, de uh-ot ne majánlottak. Így az az Istenhegyi lesz. Már csak azt nem tudom, mit gondoljak, ha egyik helyen pozitív, másik helyen negatív...

Meri, mire idejutok, megoldottátok az IT-kérdést, jól van. Van egy oldala is Kriston A-nak, azt találtad meg? Mindjárt ellenőrzöm.

Kép

Kép
nán-dorka

http://www.intimtorna.hu/trenerek.html

Van köztük egy nyíregyházi.
Nem tudom, a többinek miért nicns ott az elérhetősége és h hol csinálja!

Kép

Kép
nán-dorka

sziasztok!

VÉGRE ÚJRA VAN NETÜNK ITTHON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem is gondoltam, hogy ennyire hiányozni fog, majdnem 1 hónapig nem volt.

Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek a kedves szavakat! Igyekszem előre nézni és optimistának maradni, általában ez sikerül is. Ma pl. tök jó napom volt, rengeteg dolgot elintéztem, ami már régóta lógott a levegőben (pl. bekötötték a netet :D és a munkahelyemen is tele voltam kreatív ötletekkel!

Arra próbálok minél kevesebbet gondolni, hogy a párom elvileg pont pé héten külföldön lesz :( :( azért előtte-utána majd belehúzunk, sose lehet tudni.

Vivi, Hajni! Annyira jó látni, hogy új vonalzótok van! Nagyon örülök Nektek!

Meri, nagyon szupi az új tábla! Mennek a drukkok!

Orsi, ti mióta próbálkoztok? Nem hiszem,hogy bármi gond lenne Nálatok, mert már van egy gyerkőc!

Bodzi, örülök, hogy pozitívan állsz a dologhoz! Aztán még az is lehet, hogy spontán összejön időközben!

Brigi, milyen a lelkiállapotod? Remélem, sikerült mindent tisztázni otthon!

Szerika, Nándorka, Fioona és a többi "előrehaladott" kismami! Hol vannak az egyre nagyobb pocis fotók??????

Marietta, remélem, jól vagy és hamar elmúlik az a fránya ciszta!

Arwen, Porsika, irigy vagyok ám, hogy már nem dolgoztok! Én sem sok könnyet fogok ejteni a munkahelyem után :)

Nikó, nem tudom, aktuális-e még a meghívó, de azóta se kaptam meg....

Majd olvasok még vissza aztán jövök még!

Pusz,
V.

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Köszönöm kérdéseiteket megvagyok. Azt nem mondanám hogy jobban. Hol így hol úgy. hogy most hol tartok? 10-én jött meg a mensim és ezen a héten szerdán múlt el.
Sajna vonalzót nem tudok csinálni. Ha esetleg valamelyikőtök tud segíteni akkor azt megköszönöm. Pontosan mire is jó az a vonalzó. Bocsi hogy ilyen tudatlan vagyok. :oops:
De szerintem nekem nemsok értelme lenne mert gyógyszer nélkül elég rendszertelen a mensim.

Na megyek aludni.

Puszi mindenkinek.
csipcsab

Kösz Meri!

Megkaptam a privit.
csipcsab

Jó reggelt!

Hogy is szokták mondani ki aludnám a földet a négy sarkából. Ahogy vízszintesben vagyok, vagy csak majdnem vízszintesben már alszom is. :?: Pedig "lórúgás" vitaminbombát szedek. Tegnap is 19.30-kor már szundiztam. Most, hogy írom. Lehet meg is fogom este mérni a vérnyomásomat. Talán alacsony nagyon.
Most azért ébredtem, mert muszáj volt, különben simán bírnék 11 óra hosszat aludni. Ma megyek tekeregni, vásárolgatni egy jót a szüleimmel és nem én vezetek. Imádok vezetni, de 100 útból 99-szer enyém a kormány. Délután pedig barátnőzni fogok és babázni. Most pedig kutyizni.

Marietta: ha megjövök és bírok ma, ha nem, akkor holnap küldök privit a vonalzó beállításáról.

Vicky: ki a fenét érdekel a pé????? Eddig is elvileg pé-kor volt hancúr és nem jött össze, ugye?! Talán nem is akkor van péd. Hajráááááá! Szeressétek egymást amikor csak tudjátok, abból baj nem lehet!

Nán-dorka: azt az odalt nézegettem, de amit Te küldtél persze nem láttam. Mondjuk Nyíregyháza is 100 km van tőlünk, de ott gyakran megfordulok. Köszönöm a segítséget.

meriann

A remény szárnyalás.
A szárnyalás álmodás.
Az álmodás hit.
A hit cselekvés.
A cselekvés reményt adni.
Reményt adni
az angyalok harcának megvívása

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Vicky köszönöm már jól vagyok!
Iszonyú fáradt az igaz napok óta fáj a fejem de Hajni módszere a jéghideg cola bevált 2dl és már jobb is.
Tegnap este elmentünk csavarogni egy kicsit és nagyon jó volt.
alig várom már a pénteket,indulunk Ausztriába nagyon rám fér hogy kicsit ne legyek itthon.Meg hát az az igazság lehet egy darabig utoljára megyek v.hova.persze nem bánom,jővő nyáron már 3-ban megyünk kedvenc Horvát falumba.
jelentkezem még!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Lányok!

Merikém:D
Tudom, hogy nem Te voltál Balcsin, a másik Merinek szólt :oops: Hogy haladsz az intimtornával? Nekem sajnos semmi türelmem az ilyesmihez, pedig nagyon ajánlják....

Brigi:D
Szépek az idézetek!

Vicky:D
Jó hallani rólad! Mlyen az új otthonotok, hogy érzed magad benne?

MariettaD
Mikor kell dokihoz menned? Remélem felszívódott az a fránya ciszta!

Bodzikám:D:D:D
Veled mizu? Egyébként pont azt akartam írni, amit Vicky is, hogy ilyen pozitív hozzáállással-meg talán egy kis plussz magabiztosságot is ad, hogy voltatok tanácsadáson- simán összejöhet spontán is az a baba! Már nagyon szeretném látni a kis zebrincsed, Orsiéval, Meriével, Mariettáéval, Vickyével, Nikoéval, Fannyéval és Totiéval együtt (remélem nem felejtettem ki senit, ha mégis bocsi, természetesen minden várakozónak mielőbbi zebrincset!)

Millió puszi

porsika

Sziasztok!

Esztora:
nagyon szép az idézet.

Vicky:
pont tegnap gondoltam Rád, h mi lehet Veletek.
Azért mindent bele a hónapban.
Az én dokim szerint egy jó sex simán kiválthat egy pé-t. :wink:

Csajok:
kérünk pocifotókat!!!!!

Porsika:
jesszus, már 10 hetes vagy. Pont 2x annyi , mint én. :lol:

Csajszik:
van iwiw-es meghívóm, kell valakinek?
Nikoska?
Vendég

Sziasztok!!!!

Hogy vagytok ma?
En teljesen fel vagyok dobodva,hoyg hetfon nem kell mennem dolgozni :lol:
Jo,mondjuk szerdan be kell mennem,de nem erdekel mar :lol:

Ma jonnek szuleim,elotte meg ki akarok takaritani,meg szekrenyt rendezni....regi cuccok kivalogatasa..stb..utalom ezt,de muszaj,mert nem ferunk,es helyet kell csinalni :lol:
De nekem tok jo kedvem van meg ennek ellenere is :lol:

Nandorka, a Czeizeleknel kerheted az Uht,az egy kulon "szolgaltatas", 10000Ft.
De minden rendben lesz,es minket helyen meg fognak nyugtatni!!!!!(Mar ha megis 2 helyre mesz!)Nekem iszonyuan szimpi volt a szonografus a Czeizeleknel,es nagyon profi is,na meg a gep is kiraly!!!!!!!!!Mi meg megyunk oda a 21. heten is(UHra),de lehet meg azutan is :lol:

Meri,jo kis napod lesz :lol: Nem fogsz unatkozni,de jok ezek a napok,nem? :wink: :wink:
Gyanus vagy Te nekem ezzel a sok alvassal......nalam az elso tunetek kozott ez szerepelt!Renegteget birtam alaudni,es faradt is voltam szinte minidg!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Esztora,jo lezs Nektek nagyon,hoyg kimozdultok!!!
En is pont azt mondtam tegnap Dragamnak,hogy kellene moziba is menni sokat-sokat,mert aztan egy darabig tuti nem fogunk..na meg sok mas helyre is....en most mar raerek :lol: :lol: :lol:

Porsika,orulok,hogy ameloban megoldodott ez a probelma,de nagyon fogd elvezni az otthonletet,az tuti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicky,orulok,hoyg ujra tobbet tudsz jonni!!!!!!!

Na most neki kell latnom,mert sok ma a teendo...
De elobb lefurdok,az ad nemi erot :lol: :lol: :lol:

Hajni,mi ujsag?????
Keszulodtok mar? :wink: :wink: :wink:

Puszi Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Arwen én imádok pakolászni! :wink: Segíthetek? :lol:
Nagyon jó lesz neked otthon, remélem Porsinak is. Az irigyekkel meg ne törödjetek kismamik. :twisted: Úgy kell nekik, ha mérgezni akarják magutak, ilyen csúny gondolatokkal.
Hajni mikor indultok? JÓ UTAT! És persze irigyellek is. :oops: :P

Porsi ismerős a vonalzó? :D Az előző jobb volt, de elment mikor a nagy vihar volt Angliában. Talán ez az oka!? :?

Meri szagokra is érzékeny vagy? Úgy izgulok érted (is)! Csak féltelek a csalódástól. :( Remélem feleslegesen!
Mennem kell, mert emberem sültkrumplit kíván! :shock: Lehet, hogy várandós!? :mrgreen:

KépKép
KépKép
fioona

Fiona,sultkrumpliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
Johetsz segiteni,persze,es hozz egy kis sult krumplit is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

A colát meg ne is mondjátok. :( Folyton azt kívánom. :x Pedig nagyon árt......................... :cry: :cry: :cry:
Tényleg megyek. Puszi mindenkinek!

KépKép
KépKép
fioona

Arwen emberem mellett nekem se marad. Majd titokba sütök neked! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Porsi:
ááá, még nem. H, k, sz még dolgozom.
Sztem mag szerdán kezdek el pakolni.
Doki után. :)

Fioona:
25-én, csütörtökön indulunk.
A cóla miért árt?
Nekem a dokim azt mondta, h simán ihatom, sőt ő ajánlotta hányinger ellen.
Vendég

izéé, nem Porsi, hanem Arwen. :oops: :lol: :lol:
Vendég

"A colaban foszforSAV van,minden a szervezetbe nem illő savat ügyesen kalciummal tud a szervezeted semlegesíteni,amit csontokból fogakból tud elvonni.
Jah meg a szénSAV szintén ez a téma.A hozzáadott cukorról nem is beszélve.A cola,meg az ilyen trutyik összes adalékának oldásához és lebontásához több folyadék kell mint amennyivel beviszed azokat,magyrul még szomjasabb leszel tőle,persze nem azonnyomban.Különben meg fehér cukor van benne,ami még a bélflórádat is tönkre vághatja."

"A savanyúságot szabályozó anyagok (E260−350 között több is) tartósítószerként is funkcionálhatnak (például ecet). Túl nagy mennyiségben a benne lévő foszfor felborítja a test kalciumháztartását, és csontritkuláshoz vezet, sőt egyesek a gyermek-hiperaktivitás kialakulásának okát is ebben keresik (mint azt már említettük). Különösen vitatottak, sok helyütt használják: talán megemlítendő az egyik legkedveltebb koffeintartalmú üdítőital, a Coca-Cola."

Érdekes a dokid véleménye. Már alapból nem ajánlott semmilyen szénsavas ital, a coláról meg széles körben tudott, mennyire kártékony. A fentiek mellett érdemes elolvasni mit tartalmaz, és aztán megnézni, annak milyen hatása is van az emberre, és ezáltal a magzatra. Itt nézelődhetsz:
http://www.e-szamok.hu/
Persze néha én sem tudom megállni sajnos, hogy ne igyak. :( :oops: Azért igyekszem keveset.

KépKép
KépKép
fioona

fioona:
hát nem tudom, ha megnézed a margarint akkor is elcsodálkozol, h tele van E-vel. Meg szinte minden.
Én ittam végig, most is.Na, nem napi 2 litert, hanem mondjuk max 2 dl-t.
Én azon kívül bármit kihánytam, vizet, mindent.
A dokim javasolta, h a cólától jobb lesz, jobb is lett.
Persze azt ő is kiemelte, h nem szabad több litert meginni.
Vendég

Hajni sajnos igazad van a margarinnal kapcsolatban. Meg is nézem, melyikek jobbak. Pl. Tesco feliratut eleve nem veszek. Képzelem mitől olyan olcsó és gazdaságos. Meg persze ezért nem adok pl. bolti lekvárt a leánynak. Bár mióta várandós vagyok, én se azt eszem.
De, hogy végképp elszörnyedjünk, a csapvízben is van hormon. :evil:

KépKép
KépKép
fioona

Nán-dorka te vennél használt mellszívót? Sokat tipródom milyet vegyek. Elég drága, de félek a használttól. Mi a véleményed? :?

KépKép
KépKép
fioona

No, akkor írok, ha így külön kérdeztél, Fio.
Nem tudom, mitől félsz pontosan? Gondolom, nem attól, h nem fog működni, mert azt lehet ellenőrizni. Gondolom legalábbis. :P (Nekem nem volt még.)
Attól, h más tejcsije ment benne? Sztem ezt ha nem lehet úgy fertőtleníteni, h szívesen használd, az már eleve nagy baj, mert akkor egy hét múlva a magad tejcsije után sem szívesen használod.
(Nem tudom, lehet-e érteni, amit írtam, mert sietnem kell. Méghozzá azért, mert a fiam epedve várja, h az avatarodat betegyem neki háttérképnek... :D )
Folytathatjuk még a témát, most búcsú, jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
nán-dorka

Porsi!

Kedden kell orvoshoz mennem. Sajna elég későn este9-re. De remélem jó hírekkel jövök el.
csipcsab

Végül a Meri-féle cicákat raktuk be, mert a delfinek homályosan voltak nagyban.

De nem ez a legfőbb mondandóm. :oops:

Fioona, és tudod előre, h mellszívót fogsz használni?
Csak azért kérdezem, mert én most sem szerzek be, a fiúnál se kellett. Úgy vagyok vele, mint a digitális mérleggel leszek: ha szükség van rá, veszünk majd gyorsan egyet, de hátha egyikre se lesz szükség.

Ígértem fölösleges cuccok listáját.
Ezt rögtön ezzel árnyalnám, amit itt most írtam: lehetnek helyzetek, amikor szükség van ezekre.
De pl. a mérleg nem kellett. Vettünk egy nem digitálisat. Komolyan próbálkoztunk jól használni, de vmi gubanc lehetett, mert volt olyan jóízű szopása a fiamnak, ami után negatívat mértünk, pedig peluscsere sem volt. Egyébként sem szerettem méregetni szopi előtt, után, amikor előtte ordított, utána vagy le akartam tenni aludni vagy csak egyszerűen olyan meghitt volt a dolog, h nem volt kedvem elrontani méricskéléssel. Vannak más mutatók is arra, eleget eszik-e a gyerek (pl. kakis pelusok száma/nap), és ha nincs nagy gond, elég hetente egyszer mérni eleinte, később még ritkábban. Láttam, h jól fejlődik, ez elég volt.

Mellszívó helyett én kézzel fejtem, de csak az elején, meg nagyon ritkán egyszer-egyszer később, h legyen egy kis tartalék. De elég hamar be tud állni a tejtermelés pontosan a baba szükségletére, és ez nekem olyan megnyugtató volt, h pont annyit szív ki, h a kellő mennyiség termelődjön, h ebbe nem szívesen bolygattam bele egy idő után.

Bébikomp egyáltalán nem kell. Van ugyan, aki szereti, de én ne mjókat hallottam róla, és a biztonság kedvéért inkább kihagytuk. Szóval ki lehet hagyni, az biztos.

Zenélős, nyomogatós játékok: ezt is sokan veszik, de nem igaz az, h készségfejlesztő. Jó, annyira lehet, mint a habverő és a fakanál, de azokat nem veszed meg külön drága pénzért, és ráadásul legalább a valóság tárgyaival ismerkedik. Persze az ilyen holmikat sokszor jóindulatú nagyszülők és látogatók hurcolják be a lakásba. A nagyszülőkkel nekem sikerült zöld ágra vergődni, de persze nem könnyű. Ja, és ezektől a zenélősöktől falra szoktak mászni a szülők egy idő után.

Baba-kislámpa: nekünk olyan volt, h elvileg asszem sötét hatására kapcsolt be, de nem működött rendesen. Bababoltból, olyan kis babamintás, holdacskás volt, nem kevés pénzért, de semmi szükség nem volt rá. Pelenkázáshoz nem volt elég a fénye, a baba meg nem fé la sötétben. (Az 2 éves kor után szokott lenni, de még inkább 4 után.) Éjszakai pelusozáshoz egy kislámpa (olvasólámpa) égett. Sőt, bevallom, az első időben egész éjszaka. A kiságyra és a miénkre kevés fény vetődött belőle, de az nekem jó volt, h láttam, h szuszog, jól van stb.

Légzésfigyelőnk sem volt ui. Egy kórházi gyerekorvos ismerős mondta, h ne vegyünk. Úgy voltam vele, ha a rizikócsoportba tartozik, majd beszerzem, de így nem vettünk. Amit nem szabad, az állítólag az, amiről le tud gurulni, mert az így beriaszt, mikor a pici lemozdul róla. És azért elkavarognak elég korán a helyükről, akkkor is, ha még nem tudnak igazán gurulni.

No, ez egy regény lett. Pedig biztos nem jutott még minden az eszembe. :D
Azért írtam részletesen, mert címszavakban nem lehet vele mit kezdeni, egy ilyen listával.

Ja, Fioona, én ha jó márka, jól fertőtleníthető, vennék. Nem tudom elképzelni, h bármi rossz származhatna belőle.

Kóla - sztem is a mennyiség számít. Meg h mi a nagyobb baj: ha nem marad benn semmi, és a kólától meg jobban van, tud enni, akkor nyilván a kóla a kisebbik rossz.
Én most a zacskós levesekkel vagyok úgy, h tudom, nem túl jók, de ha jólesik, és egyébként nem esne semmi se jól, akkor inkább megeszem. :?

Meri, látom, jobb kedvre derültél mára! Örülök neki. Ha benn van már a baba, akkor azért, ha nem, akkor meg azért pihenj, ha ezt kívánja a szervezeted! Oké? :wink:

Tényleg, Viki, az új fészket belaktátok már? Vagy rögtön úgy érezted, otthon vagy?
Ha vége a jövő hétnek, csináltatok egy pociképet magunkról a kedvedért, jó? :wink: Amúgy havonta készül uabban a pózban és uabban a ruhában kép rólam. Tök jó, szereti a fiam is lapozgatni, ahogy ő egyre nő-nő a pocimban, aztán egyszer csak már a kezemben van... Jó kis sorozat lett.

Bodzi, mire mész leghamarabb és mikor? Egy barátnőmnek volt petevezetékátfúvása, érdekes volt, olyasmit mondtak neki aztán, h még sem ezért nem jött a baba - de vhogy ezután nem sokkal csak megérkezett! :)

Marietta, akkor mindkettőnknek izgalmas lesz a kedd. No, amjd szerdán beszámolunk és remélem, jó hírekkel örvendeztetjük meg ezt a kedves társaságot!!! :D Szorítok Neked!

No, ha ezt végigolvastátok. Bocs, h ilyen sokat... Ugye nem haragszotok?

Kép

Kép
nán-dorka

Na, megérkeztem én is.

Nán-dorka: itt vannak nagyban delfinek is háttérképnek
http://www.kepguru.hu/index.php?a=brows ... g/delfinek

Húú mi minden felesleges dolgot felsoroltál. Egy párat tutira én is vettem volna :oops: . Az embert, főleg ha még tapasztalatlan simán elviszik a hülye reklámok, meg a boltok tévútra.

Hát, Lányok ezt megosztom Veletek, DE bennem is folyton kétségek vannak, hogy nem-e beképzelem az egészet. Szóval még ne örüjünk, rendben???!
Szóval, nekem nagyon-nagyon rossz a szaglásom és mostanában olyan dolgokat is kiszagolok, amit a környezetem nem. Aztán nagyon sokat bizseregnek a cicijeim és fájnak, olyanok, mint egy tejcsárda, szóval nagyok is, a melltartótól is hülyét kap. Hasra abszulút nem tudok feküdni, mert annyira érzékenyek. És a gyomrom is rossz. Viszont a derekam is sokat fáj.

meriann

Sziasztok Drágáim!

Merikém:D:D:D::D:D:D Gyanús vagy Te nekem! De mivel kérted, még nem mondok semmit....;)ÉS nekem is végig kétségeim voltak, amíg meg nem jelent az a két csík...Júúúúúúúúj, teljen már el ez a három nap!!!Mikor tesztelsz?

Dorka:D
Én speciel nagyon örültem az irományodnak, én is egy csomó dolgot tuti megvettem volna alapból. Neked is nagyon drukkolok kedden!

Marietta:D
Nagyon drukkolok, hogy jó hírekkel térj haza! Mindenképp gyere a hírekkel, mert szerintem addig egyikünk sem fog tudni aludni!

Hajnikám:D:D:D
Igen, őrület, hogy megy az idő! Bár az első néhány hét nagyon lassan telt, aztán a 7. héttől felgyorsultak az események...Tényleg, pont kétszer annyi idős a Babám, mint Kisnyuszi. :D:D:D Nem lesz sok köztük, tök jó, hogy Vivi és Te is ilyen közel vagytok. És Esztora is eléggé.:D:D:D

Fioona:D
Szerintem annyira édes vonalzók vannak eezen az oldalon! ÉS nekem akkor jött Bogyó, mikor a ciklikus vonalzómat lecseréltem egy erről az oldalról származó vonalzóra, úgyhogy gondoltam, ha már ennyire bevált, egy ilet mindenképp megtartok ;) A mellszívótól egyébként én is félek: eleve a használata is biztos furcsa, de majd úgyis alakul. Lilla látott már képet a kistesóról? Mit szól hozzá?

Arwen:D
Igen, én is úgy érzem, szeretni fogom az itthonlétet. Lesz időm a szakdolival foglalatoskodni, sokat pihenek, sokat "babázom"...de jó is lesz! A hétfői fiókpakolástól már én is előre rosszul vagyok, dehát ezen túl kell esni...;)

Júúúúúj, csajok, tegnap feta sajtot ettem, és ma reggel jutott eszembe, hogy nem szabadott volna. De annyira kívántam, hogy majd' megvesztem, és őszintén szóla akkor nem is jutott eszembe, hogy nem ajánlják, csak ma reggel....mindegy, egy kicsitől csak nem lesz probléma. Tegnap voltunk Ikeában, láttam egy annnnnnnyira édes kiságyat! A férjem meg is akarta venni, de még nem merem...bár nem vagyok babonás, nem hiszem, hogy ezen bármi múlna, inkább csak az, hogy nem tudom, még hova tennénk, és nem szeretném, ha a nyirkos kamrában/garázsban ácsingózna.

Na megyek, millió puszi mindenkinek!

porsika

Sziasztok!

Merike! Nem tudom mit mondjak! Nagyon ígéretesek a tüneteid. :wink: A szagok iránti érzékenységed kifejezetten biztató! Drukkoljunk, és reménykedjünk! :lol:

Nán-dorka, én szinte mindenben egyetértek a leírtakkal. Én se használtam se mérleget, se légzésfigyelőt. Mindkettő tökéletesen alkalmas az anyai ösztönök elaltatásához. :(
Másrészt sokat olvastam olyat, hogy a folytonos mérés csak beparáztatta az anyát, feleslegesen. Hozzáteszem tőlünk 5 perc a védőnő, és minden héten mentünk. Ez is szempont.
A légzésfigyelőt azért ítéltük meg feleslegesnek, mert nem óv meg a félelemtől, max. elhalasztja. Mert egyszer ki kell venni a gyerek alól, és akkor ugyanúgy megy a para. Plusz Lilla ágya a mienk mellett volt, így, ha aggódtam, csak bekukkantottam mi újság. :wink: De hallattam a szuszogását is.
A mellszívót én azért veszem, mert akarok lefagyasztani tejcsit.
Lillával nem volt eleinte, így próbálgattam a kézi fejést, de én ahhoz türelmetlen vagyok. Vettünk üveg mellszívót, mondván, hogy az olcsó, na, abból 3 eltörtem, így már nem volt kifizetődő. :roll: Még a kórházban lehetett használni Avent Isist. Most olyat akarok venni. Köszönöm a véleményed, pont ezeken filozom én is. :roll:

Kislámpánk nem volt, komp se. Azt nagyon ellenzem. Láttam kisfiút, akinek a komp miatt ütődött ki a foga.
Ráadásul tincs terpesztartás benne.
Zenélős játéka 1,5 évesen volt először, akkor már élvezte. Eleinte csak egy fél palack vízzel tudtuk nyugalomra bírni törcsi közben. Egyébként ordított, de a lötykölődő víz, lenyűgözte. :wink: Az egyszerű, élethű dolgok jobban felkeltik a figyelmüket.

Nekünk nem volt még: cumi, cumisüveg, (bébi)körömvágó olló.

Ja, jut eszembe, olyan ágy fölötti lógó, zenélő, forgó bigólya lett véve, de miután 2× ráesett a gyerekre, (pedig a párom feszítette rá) kidobtuk. Szóval, ha valaki mégis vesz, jól nézze meg, hogy biztonságosan felszerelhető e.

Hát ez is regény lett. :D
Ma úgy néz ki megyünk apával kettesben Győrbe. Kismama ruhát és egyebeket nézünk. :wink: Na meg kettesben lófrálunk! Kép

Delfineset én is akarok küldeni a fiacskádnak!

http://www.hatterkepek.hu/index.php?subcat=538

Nálunk is Meri féle cica van kint a képernyőn! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Porsi, enm is tudom látta e a képet Lilla! :oops: :?
Na, majd ma látja! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Porsika: Hajninak megígértem, hogy legkésőbb 25-én, persze, ha szükség lesz rá. Az a baj, hogy tapasztalatból ismerem a tüneteket, és simán képes vagyok az erős vágytól azokat produkálni. Már többször volt erre példa.

Toti:

Kép

Isten éltessen sokáig születésnapod alkalmából és mindannyian kívánjuk, hogy mihamarabb kismami légy!

meriann

Ja, a tegnapról annyit, hogy nagyon jól esett tekeregni, nem voltam időhöz kötve, viszont irtóra elfáradtam. A barátnőméknél meg csak ámultam a kisebbik fia 6 hónapos volt múlt héten és 9 kg. Nem kövér, de nagyon masszív gyerek. A védőnőjük szerint a magassága is közel egy évesé. Mondjuk a papa is 2 m-en felüli. Biztos az ő génjeit kapták.

Fioona: sajnos a szaglást is tudom produkálni. Pár hónapja bizonyítottam. Biztos a tudatalattim.
De jó lesz Nektek andalogni. Most különös jót tesz majd az érzékeny lelkednek.

Na, megyek mert sürgősen főtt karfiolt kell ennem.

meriann

sziasztok!

csatlakozom Merihez Toti boldog szülinapot neked!
hajnali 1/2 4 kor kerültem ágyba,kicsit kikapcsolódtam R. bulit csinált tegnap én meg elüldögéltem és beszélgettem.nagyon jó volt.
ma meg szinház.
lesznek események a héten!én szerdán megyek Hajnival együtt dokihoz.nagyon szorítok mindenkinek.
havazint nézek,lurkónk 3-4 évesen felcsatolja a lécét az tuti és megy a si iskolába.
Nándorka ezekben egyetértek veled,minek 10 ezrekért mérleget stb venni.a komp pedig a halálom annyira utálom a másik amit nem szeretek ezek a műanyag motorok amit lábbal kell hajtani,előre elmondtam hogy senki ne merjen ilyet hozni mert kidobom.bocsánat attól aki szereti.

Bridzsi

Kép
esztora

sziasztok!

Meri, azért gyanús a sok tünet egybeesése! Én is képes vagyok 1-2 tünetet produkálni (pedig még nem is tapasztaltam soha...), de azért ennyit egyszerre??? :wink: Drukkolok nagyon, és várom az eredményeket 25-én!!!!! Majdnem úgy izgulok értetek, mintha én tesztelnék!!!!!

A pé-vel kapcsolatban igazad van, eddig azt hittem, tudom, mikor van, de most már nem hiszek semminek ezzel kapcsolatban.

Porsika, Nándorka! A lakás nagyon otthonos lett, első naptól jó ide hazajönni! Jó a levegő, szép a környék és a panoráma, és nagyon romantikus, amikor este a kanapéról nézzük a naplementét, belátni az egész horizontot!!!! Persze sok minden hiányzik még, de minden meglesz a maga idejében. Ja és akkora, hogy ketten nem is tudjuk belakni :) :) Már alig várom, hogy tavasz legyen és a kertet is parkosítsuk!

Tényleg, mi a helyzet a többi építkezőnkkel, hogy álltok??

Esztora, Hajni: biztos nagyon jó lesz az utazás! Én is elmennék már szívesen valahová, főleg azért rossz, hogy a párom elmegy, mert eleinte úgy volt, hogy én is megyek vele (francia riviérára megy), aztán mégsem sikerült úgy intézni :( :( ...

Bodzi, Marietta! Egyik kedvenc részem a Jóskönyv-ből (A nehézségek legyőzéséről), remélem, nektek is erőt ad:

"Nem legyőzni kell az akadályt, hanem túljutni rajta. Tovább kell menni! A folyó nem áll le vitatkozni az útját álló sziklával, hanem átfolyik rajta, s derűsen rohan a tenger felé.
....
Sohasem szabad elveszíteni a benső bizonyosságot a végső győzelemben. A folyó a Tengerre gondol, szüntelenül.
....
Belül szabad vagyok! - ez a víz titka. S nincs olyan nehéz út, amelyen ne tudna győztesen végigáramlani.
...
Légy víz!
Szeretettel, lágysággal teli -
és legyőzhetetlen."

Nándorka, a pocifotót várom! És persze a többiektől is! Már csak pár hónap és megszületik az első topicbaba!!!!

sok puszi mindenkinek!
V.

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Hajni, sajnos nincs meghívóm.

Vicky, kértem én is 2 napja, mert már lehetett, nem tudom mikor ér ide, de kéne majd még egy, mert anyu is szeretne egyet.

Meri! Szorítok neked!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++
Remélem nem csak beképzeled a tüneteket!
Megkaptam a privit, írtam is, hogy köszi.

Ilyenkor, amikor valakinek babásodás van láthatáron, úgy érzem, hogy nem is lenne jó, ha csak májusban jönne össze nekem a baba, hanem most, most, most, gyorsan, gyorsan!

Jó elmélyülést kívánok annak, aki már otthon van és nem megy dolgozni. Én ha már tudom, hogy fürdetni való van a pocakomban, megyek is betegállományba. Nem hiányzik a stressz, van a meló nélkül is elég. Jó, mert nekem nem kell betanítanom senkit, nincsenek függő ügyeim, én ilyen téren simán el tudok jönni begsibe. Hogy a főnökeim esetleg majd köpködnek, hogy kit tegyenek a helyemre, hát az legyen az ő dolguk.

A masszázs, amire járok van több ilyen ingyenes szalon, majd a címeket leírom és majd felteszem ide is, de megkérdeztem, hogy kismamáknak nem ajánlák. Amúgy Helium és Infra fénnyel világítják meg az embert. Hátha segít babásodni.:)

Ami a turis cuccokat illeti, én szinte csak turiból öltözök, és a gyereknek is azt tervezem, hogy használt ruhái lesznek. Kimosom, kivasalom, és ha nem kopott, senki nem tudja majd, hogy nem mi vagyunk az első tulajdonosai. Már több helyről ígértek amúgy is babaruhát, úgyhogy nagyon nem is hiszem, hogy vennem kell. Lehet, hogy még babakocsit és ágyikót is fogunk kapni, de ez majd ha aktuális lesz, akkor kiderül.

Mellszívóhoz nem tudok hozzászolni.

Azt tudom, az én babámnak cumija és cumisüvege nem lesz. Zoli ezt nem érti, hogy miért, meg hogy hogy fogom etetni a gyereket, ha épp valamiért nem tudnám cicire tenni, de én tudom, és majd megoldom. /Nekem sem volt annak idején/

Nándorka: Mi újság a vizsgálatokkal, milyen vizsgálatra méssz?

Nekem majd nem tudom, hogy milyen vizsgálatokra lesz
szükségem, ha benn lesz a pici, de én teljesen ki akarom majd vizsgáltatni magam, mert a tesóm középsúlyosan értelmi fogyatékos /nem down kóros/, és azt sem tudták /vagy nem akarták/ megmondani az orvosok, hogy mitől.

Esztora: Az angyalokkal milyen viszonyban vagy? Úgy látom, szorosabb kapcsolatban vagy velük, mint a legtöbben.

Egyenlőre ennyi.

Üdv Nikó

Kép
nikóska

Vicky: ez de szép volt!!!

A környezetemben a lányok mindenki használt mellszívót és mindenki az Aventre esküdött.

Lányok mi baj a cumisüveggel????
A nagyim elmondása szerint nekem se volt. Se cumi, se cumisüveg. És nem azért mert direkt nem vettek. Hanem egyszerűen nem kellett. Szopiztam és a teát teáskanállal voltam hajlandó kizárólag meginni. És amikor elválasztottak 1,5 évesen a ciciről, mert az anyukám 40 kg lett, bosszúból jól belázasodtam és így a cicimegvonás az egész családot kiütötte, mert egész éjjel építőztek velem, hogy ne kússzon tovább a lázam. Azóta majdnem 30 év eltelt. Szerintem simán fejlesztettem ezen képességemet, hogy akármennyi kismami tünetet simán produkáljak magam számára is valósként érzékelve.

meriann

Nikó:
nekem van, én kérdezem, h kell e még a férjednek vagy kaptatok??

Még jövök, de vendégeink voltak, most takarítok. :(
Vendég

Vicky!

Köszönjük nagyon szépek az idézetek. Vmikor nagyon erősnek érzem magam máskor meg úgy érzem hogy nem birom tovább.

Nán-Dorka!

Izgalmas keddnek nézünk elébe. Remélem mind a ketten jó híreket kapunk.

Meri!

Nagyon nagyon drukkolok hogy ne csak beképzelt tünetek legyenek. Hajrá. úgy izgulok mintha legalábbis nekem kéne tesztelnem.

Puszi.
csipcsab

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?