Új privát üzeneted érkezett!

Puszi
Igen igy mar en is megertettem a biologust!Amugy vegig ngyon segitokeszek voltak es ngyon kedvesek szavam nem lehet rajuk :roll: kerdeztem paromnal lesz-e ilyen kromoszoma vizsgalat de azt mondta nala minden rendben nala nincs gond ezert nem nezik nalam van gond mert marha kukak a peteim :oops: ez olyan viccesen hangzott :lol: na nem ugy tudom ez nem jo hir de vegig tatottam magam a dokinal...nagyon koncentraltam mert nem akartam sirni nem vgyok annyira sokkolva persze azert nem orultem a dolgoknak dehat ez van ezen nem lehet valtoztatni :roll:

Nem dugom a fejem a homokba sooot nyitott vgyok barmire ami elorebb visz minket egy jo minosegu petihez :wink: holnap hivom az istenhegyi utat is egy IR-t szeretnek megnezetni :roll: (ha beferek meg jovohetig :oops: Koszonom,hogy drukkolsz nekem de elobb ezek szerint te babasodsz ugyhogy en meg neked drukkolok majd :wink:



Mindenkinek ngyon szepen koszonom a sok olelest es drukkot!!!!

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


na mar megint :oops: :x Kis*-nak es Brizonak atadom!!!! 8) :D

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szia Bri :D már vártalak :D (dehogy haragudtam, csak aggódtunk). Na akkor végülis tényleg előrébb lesztek, és szerintem az hogy január vagy február, az mindegy. Most ez egy szerencsétlen felhozatal volt petiből, de majd a következő!

Én stimu előtt nem kapok fogigátlót :roll: más is van így ezzel? Vagy mindenki kap előtte? (Akkor gondolom pihenés után jobban érnek a peték...). Persze ez a doki döntése (és ugye fő a bizalom), csak kiváncsi vagyok másnál hogy megy.

Kis-csillag, Brizo drukkooook!!!
Vendég
 

 
 

Bri: felnézek Rád, amiért ennyire optimista vagy! Le a kalappal előtted Drága! Jól csinálod!
IRt hol nézetteted? Pajzsmirigyedet nem nézetteted meg, ha már úgyis csapolnak? Szerintem ha szólsz, hogy utazol el, akkor megcsinálják, bárhova is mész. Én a Mensmentisbe járok pm. és IR kontrollokra. Az eredményedet majd feltétlen írd meg!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Csoki
Nekem magas az FSH hormonom...3.cn 23-24koruli...ha igy mennek a 3.cn-re abszolut nem mehetne a lombik :? ezert szedek fogigatlot ami jol becsapja a szervezetemet es leviszi az FSH erteket olyanra,hogy mikor abbahagyom es megjon az elso menzi ra 3.cn-es vv-n az FSH-em "jo" lesz es mehet a stimu :? Ennyi...

De masnal is adnak neha mas okbol...ha te nem kapsz az szerintem jo...ezek szerint nincs nagy gond :wink:

Puszi
Ne butaskodj :oops: itt mindenki ment es kuzdott vegulis ez a normalis szerintem ha valaki babat akar :roll: Persze nem mondom,hogy nem pityeregtem mikor senki sem latott :oops: es ugye szombaton meg csaladi vacsi is volt a sokkolo hir utan kerianyum uncsitesom tesomek parom mindenki haat nehez volt na legszivesebben csak otthon ultem volna :roll: de talan ez igy volt jo :roll:

IR-t az Istenhegyi uton szeretnem megnezetni allitolag csak bejelentkezek es ennyi csak nem tom van e hely :oops: Az melyik is roviditve?Marmint a pajzsmirigy?De az nekem mar volt nezve es jo volt asszem :roll: TSH? :idea: :roll: Mi az a Mensmenti?Ha megadod piviben a teloszamot oda is bejelentkezhetek de kell ra beutalo? :?: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget, már én is vártalak! Így már én is értem a biológust, nem jó hír h rossz minőségűek voltak a peték. Tényleg nagyon optimista vagy, ez annyira jó!!!! Már mész is vissza egy hét múlva?! :roll:
Mi jól vagyunk, már 6 hetesek, majdnem 5kg, és 61,5 cm. Vigyorog állandóan meg elkezdett dumálni. Éjszakák jók, egyszer kell azt szunya tovább.

Puszi, a háthaaa azt igen a babára értettem....olyan jó lenne ha a teszt tévedne. Mikor mész dokihoz ha nem jönne meg?

Kép

Kép
kata05
 
 


Sziasztok!
Bridget, nagyon sajnálom a történteket :cry: Nagyon drukkolok, hogy a kromoszóma vizsg.on minden rendben legyen! IR-re mehetsz beutaló nélkül a Mensmentisbe. www.mensmentis.hu a XI. kerületben vannak, a Bartók Béla úton.

Kata: nagyon szépséges Lőrinc baba!

Kiscsillag, drukk a punkcióhoz!

Puszedli, Brizo: mi újság ma?

Lányok, én ma vagyok a 17. napon peteérés után, mensi még nincs, és ma reggel lett egy nagyon nagyon halvány kétcsíkos tesztem :roll: (10-es teszt, Esthajnal-féle) Izgulok nagyon, nem tudom, hogy reménykedjek-e, tavaly már kétszer is jártam így, hogy halvány pozi, utána mensi , de akkor még nem szedtem a Metformint az IR-re, hátha most segít. Csak hát nagyon nagyon halvány a csíkocska, nem kellene már erősebbnek lennie?

Kép

Kép
bébike4
 
 


Sziasztok!

Bridget,sajnálom :( remélem a kromoszómavizsgálat rendben lesz!
...és legközelebb sokkal jobb minőségűek lesznek a petikék :wink: Nem tudom erre lehet-e valami vitamint,vagy van-e valami,ami befolyásolja a minőséget :roll: ...

Kis-csillag,Brizo nagy drukk!!!!!!!!!

Lörincbaba édesen alszik :lol:
Vendég
 


Bébike :shock: :D :D :D hajráááááá csodabébi:wink:
Vendég
 


Puszi,te most pirit várod? :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

A régiek talán még emlékeznek rám, elég ritka vendég vagyok itt, de azért a háttérből követem az eseményeket.
Egy jó hírrel jöttem hozzátok és hogy erőt adjak nektek, nem szabad feladni.
Nekem 7 év után úgy néz ki a 6. lombik sikerült. Mikor már úgy gondoltuk ez a becsületkör - hiszen örökbebabára várunk - akkor bekopogott a gólya, ráadásul úgy néz ki 2 kis csomaggal :lol:
Szóval lányok, nem szabad feladni, mert mindenkinek sikerülhet! :lol:

Brizó! Én is endós voltam (3x műtöttek), alig maradt valamim, de sikerült! Neked is fog!!! Nagyon szorítok!
Ha hiszel a homeopátiban, akkor tudok egy nagyon jó homeós dr.nénit, nekem sokat segített (a beülti utáni időszakra is tudott bogyót adni).

Puszi!
9 havi menzimanómat hozzád irányítom! Aztán szorítok, hogy minden oké legyen a műtéten! :D

Bri!
Sajnálom, hogy nem sikerült, de nagyon jó, hogy ezt a kromoszóma vizsg.ot megcsinálják. Ha olyan típusú az eltérés (pl. Leiden mutáció) akkor az simán kezelhető heparin injekcióval. Szorítok, hogy ennyi legyen a gond!

Kis*! Drukk a petikéknek és a szuper randinak!

Dezsi!
Ha olvasol... kérlek menj el IR vizsgálatra és nézess, TSH-t anti TPO-t is (Valicskó drnőt keresd a mestmentisben). Nekem ezeket rendberakta és nagyon szép embrikéim lettek, a méhny.hártya minőségéről már nem is beszélve.
Nagyölelés Neked is!

Nyulaszkám!
Gyönyörűek a Babák! :D

Puszi mindenkinek és drukk minden akciósnak!
Vendég
 


Kata
Igen sajna jovoheten megyek is vissza :? 5kilok vgytok mar :D Akkor meg elvezd ki,hogy nem sozsak mert amikor mar 10kilosan kell cipelni mar nem lesz olyan elvezetes :lol: Az ejszakak vegigalvasa is jo ezek szerint Bendeguz egy tunder :wink:

Nyulasz
Sajna minosegjavito az en esetemben nincs...de meg talalhatunk a keszletben hasznalhatot sot a doki azt is mondta volt olyan hogy rossz minosegu peti megtermekenyult,osztodott es baba is lett belole 8)

Bebike
Koszike...Minnya felis hivom oket 8) 17.dpo? :shock: hat akkor mar azert eleg jol lathatoan kene latszodnia nem :?: Bar elobb latni kell azt a tesztet en mar annyiszor hallottam,hogy alig latni erre megmutiztak es egy tok franko pozitiv volt :lol: Bizti,hogy halovany? :idea:

Lexa
Talan meg en is olvastalak tavaly...vgy nem? :oops: Gratula a dupla boldogsagodhoz!!!! :D Es a 6. :shock: akkor ti mar azert fizettetek is?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Lexa: így ismeretlenül is nagyon gratuláok! Ez a sok pozitív példa nagyon megerősít, hogy nem szabad feladni! :D

Bridget: hát igen, én is azért aggódom, mert már 17. dpo :roll: És tényleg nagyon nagyon halovány, nem is tudom lefotózni, úgy hogy egyáltalán látszódjon valami :roll: de hát egyelőre nem jött meg, csak nagyon aggódom, hogy ez még egy biokémiai :roll:

Kép

Kép
bébike4
 
 


Bebike
Te csak ne aggodj mert az csak azt a babonak 8) ugyhogy nyugi szu-sza es menj le a boltba vegyel egy 25-os tesztet annak mar siman kikell mutassa ha van baba :wink: nem is ertem 17.dpo-n miert hasznalsz 10-es tesztet :roll: En is csillagtol vettem es sajna mindig nega volt :? szal a tesztekkel baj nincs de 10-essel en olyan 8.dpo-tol tesztelnek...ennyire elorehaladottan 25-os!!! 8) Lehetseges,hogy maskor volt a pe-d? :shock: mert akkor nem 17.dpo?!Szerintem kell egy 25-os teszt(en mondjuk azt is csillagtol szoktam rendelni marmint rendeltem mert mostansag nem volt ngyon szuksegem tesztelgetni :? ) es holnap reggel pippantas es megtudunk mindent 8) Bar en meg tuti ellonem ma mert nem birnek reggelig varni :lol:

Hivtam a mensmentist foglalt :? majd hivom folyamatosan 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nohát, ilyen hírekre öröm jönni!!!! :D

Lexa: gratulálok!!!!!!! Melyik intézetbe jártál? Hány naposakat kaptál vissza és hányat? Mit csináltál másképp, mint az előzőeknél? :D Priviben megírnád milyen homeós bogyókat kaptál?

Bébike: aztaaaaaaaaaaaaa! Csíkerősítők mennek!!!! :D :wink:

Kata: édes pofa Lóci!

Nyulasz: ja, Pirit várom, jó ideje! :twisted: Jól vagytok? Képet mikor kapunk?

Bri: Bébike már válaszolt helyettem! Én a MMbe járok IRre és pmre is.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Sziasztok!

Bri: örülök, hogy ennyire kitartó vagy, a problémák mellett nem is szabad elmenni, mert attól nem oldódna meg, csak magunk előtt görgetjük..!
Nem azért mondták, hogy csak 2őt kérjek vissza mert sok petike van, hanem mert az ezelőtti császárom típusa miatt nagyobb esélye lenne a hegszétválásnak, ha több baba van, mintha legfeljebb 2, de inkább 1.. :roll:

Bébike: Drukkolok, hátha erősödik a csííkocska, micsoda csodababóca lenne :D ++++++++++

Lexa: szívből gratulálok, én még emlékszem rád akkortájt 2007-ből.. :roll: :D problémamentes várandósságot, és sok egészséget!

Kata: Lőrinc baba annyira szép arcú legényke :D

Tegnap este olyan rossz volt dolgozni, feszült a hasam, hányingerem volt, az orrom meg mint egy vadászkutyáé.. :oops: :lol:
Aztán ma reggel én voltam a 2., aki bekerült, nagy élmény volt, mert egy szempillantás alatt "kómába" estem :lol: :lol: :lol:
Bárcsak volna arra mód, ha adhatnék másoknak is :oops: - ugyanis 19 petikét szívtak le :shock: :o :lol: Holnap reggel 9kor kell telcsizni, hogy sikerült a randevú.. Előreláthatólag pénteken ET.. Eléggé feszít mindenem, rendesen kínszenvedés volt hazajönni, de elintéztem a mai naptól a táppénzt is, úgyhogy most pihi ezerrel.

Puszi mindenkinek!

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Kis*: ez igen, 19!!!!!! Kép Miért nem viszik akkor tovább? Miért akarják visszatenni őket 2 naposan? A többiek fagyasztva lesznek? Ha jól értelmezem az írásaidat, elvesztettél egy babát már. Szívből sajnálom. Randidrukkok mennek!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Kis-csillag azta :D !!! Szupi!!! Na ebből aztán jut majd több testvérkére is :wink: !
Vendég
 


Puszi: az a baj, hogy itt, a PRI-ben hétvégén nincsen ET.. a hétfő meg sajnos késő lenne :( Illetve írtam neked pü.-t :D

Csoki-vanilia: hát igen, ez egy egész focicsapat végülis, edzőkkel, orvossal, masszőrrel és a kispadosokkal együtt :lol: :lol: :lol:
De ha csak egy babám lesz :roll: akkor is nagyon de nagyon boldog leszek :D

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Lexa :D :D :D ez aztán a hír :D gratulálok!Részletek engem is érdekelnek :wink: Várunk sok szeretettel a várandósság,2009.ikreket várunk topicba! :D

Puszi,piri már csak ilyen,ikor kéne nem jön,mikor nem kéne jön :evil: Képeket a várandósság,2009.ikreket várunk topicba szoktam rakni.

Bébike,csíkerősítők mennek! :wink: Hááááááááátha :D

Bridget,legközelebb biztos lesz jó minőségű petike...hiszen japánban is rendben volt minden a petikkel,nem?Még ha kevés is,de simán baba lehet belőle.Ilyenre meg gondolni sem szabad,hogy baj lehet majd a babával!Meglátod,szép egészséges kis lurkók lesznek,csak sokat kell rájuk várni :wink: De megéri :D

Kis-csillag,gratula :D
Vendég
 


Sziasztok
Gyors segítségre lenne szüksége Bridgetnek, mert várják a kérdésekre a választ :!:
Most üzent:
Idézem: Melyik terheléses inzulint kell megcsináltatni, mert van vagy 4 féle :?:
Másik kérdés a pajzsmirigy vizsgálatot is elvégeztetném, de abból is van többféle, és kérdzték melyik kellene :?:

S.O.S -ben válaszra vár :!:

Köszönöm előre is :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Betty: BRINEK:

IR: én 2 pontosra járok, de a 3 pontos és a 4 pontos még jobb, bár sztem elsőre elég lenne neki is a 2 vagy 3 pontos.

PM: kell: TSH, ft3, ft4 és antiTPO

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Puszi

nagyon szépen köszönöm :!:
Életmentő vagy :wink: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Lexa, gratulálok!!!!

Kiscsillag, hű neked is nagy gratula, nem semmi a 19!!

Kép
kata05
 
 


Bri!
Köszönöm! :D Ez volt az utolsó támogatott lombikunk (volt közben egy fagyis ET is - így jön ki a 6).

Bébike!
Csíkerősítő drukkok :arrow: Az én példám talán megnyugtat kicsit. Nekem a 25-ös teszt olyan középhalvány csíkos volt mégis 344 volt a hcg-m. Szóval csinálj egy 25-ös tesztet is és ha az is csíkos akkor irány egy vérvétel.

Puszi!
Írtam privit, de néhány dolgot itt is leírok. A győri Kaáliba járunk K. drhoz. Nagyon szeretem és végig nagyon bíztam benne. Dupla transzferünk volt: 2 embrike 3 naposan és 1 embrike 6 naposan. Másképpen? Talán a meforál+pazsmirigy gyógyszer+homeós szerek és talán az örökbebaba lehetősége a háttérben (talán kevesebb görcs)... fogalmam sincs... :roll: vagy most jött el a mi időnk. Bár tény, hogy a meforál és a hormonok rendezése sokat segített azon, hogy egészséges embrikéink legyenek :D

Kis*!
Köszönöm! Az előzményeket tudva nagyon megérdemlitek, hogy most minden rendben menjen. A 19 petike fenomenális! :lol: Szorítok, hogy a randi is ilyen jól sikerüljön! :arrow:

Nyulaszka!
Köszönöm! Magam sem remélhettem ilyen csodát, de most nagyon boldogok vagyunk. :lol:
A topikba megyek amint lesznek szívhangok, addig kicsit még babonázok :wink:

Kata!
Köszönöm! Lőrinc baba nagyon szép! :D
Vendég
 


Kis*, grat a 19 petikéhez! Randidrukkok mennek! A hasad fájhat, soknak számít ennyi petesejt, igyál sok folyadékot, plusz sok-sok fehérjét kell enni, de hát ezt úgyis tudod....

Lexa, jó ilyen történeteket olvasni. Kívánok neked két szép szívhangot, boldog babavárást!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro
 
 


Sziasztok Csajok!

Tudom, bűnös lélek vagyok, hogy nem jövök.
Pár oldalt olvastam vissza és bizony könnyes lett a szemem.
Látom vannak nem túl jó és szuper hírek is.
Úgy megölelnélek benneteket.

Most név szerint nem is írok mindenkinek, de nagyon-nagyon drukkolok!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Egesz nap elvoltam nem tudtam jonni :oops: azert is uzentem Bettynek,hogy meg ma valaszt kapok es visszaszolok de mar 4utan jott az uzi amikor nem tudtam oket visszahizni.

Bejelentkeztem a mensmentisbe de mikor mondtam,hogy terheleses inzulint szeretnek az kerdeztek milyen? :shock: en meg kerdeztem milyen van es akkor mondta mondta van vgy 4fele es a pajzsmirigy vizsgalatnal is kukan altam a kerdes elott :oops:

Mindenesetre megvan az idopont 11-en reggel 6-7kozott es mindkettot megcsinaljak :wink:

Koszonom a segitseget mindenkinek!!!Vegre ez is meglesz...orulok neki :)

Puszi,Bebike
Koszonom a valaszokat jol jott!!!Es a ti segitsegeteknek koszonhetoen megyek es meglesz ez is olyan boldog vgyok :D

Kis*
ERtem en nem is ez volt a lenyege hanem az hogy mi pont ellentetben vgyunk nekem tennenek vissza tobbet is ha lenne de nincs neked meg hiaba van mert bizonyos okok miatt nem ajanljak...erre mondtam hogy igazsagtalan az elet :? Viszont a 19petidhez nagy-nagy gratulaaaaa :!: Pihizgessel nekem azota is faj az alhasam pedig feleannyi tuszim se volt azt mondta a doki menziig fajni is fog :? Na vegre valami Kép Matol meg randidrukkok!!!!!! 8)

Nyulasz
Japoban nem volt stimu csak closty es lett 2pete amibol egy volt hasznalhato :? azt ICSI-vel osszetettek es osztodott 4sejtesen kaptam vissza...bizom benne hogy kovetkezoleg mikor is clostizunk majd es melle szuri jobb eredmenyeim lesznek :wink: Nekem mar egy kuka is eleg ha bentmarad :)

Lexa
Akkor ez az 5-os szam ngyon magikus 8) marmint lombik szam :wink: de vegulis a vegeredmeny a lenyeg es remelem hozol egy szep uhu kepet nekunk 8) Es ha mar irtad megsugom neked mikor meg 8tuszonel tartottunk szamolasban eljatszottunk az en dokimmal is gondolatban ezen a kettos beultin...sajna nem jutottunk el odaig :roll:

Hanna
Koszonjuk es ne konnyesedj be :) egyszer mindenkinek minden jora fordul...olyan nincs ,hogy csak a rossz jon nem igaz :roll:

Betty
Koszi draga bar azert nem volt sos :oops: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bébike micsoda hírekre jövök :wink: Tényleg próbálj meg egy 25-ös tesztet és ha az is kétcsíkos, akkor mehetnél hcg vérvételre is :lol:
Én is küldöm csíkerősítő drukkjaimat :!: :!: :!: :!:

Kcsillag tényleg nem semmi a 19 petike, nekem májusba 20 volt és enyhén hiperstimus lettem, de persze minden szervezet más, veled minden okés lesz, igyál-igyál-igyál és egyél reng.fehérjét :lol: :lol:
Majd gyere a randizás híreivel, bizti jó sok megtermékenyült már :o

Bridget le a kalappal előtted, hogy ilyen kis optimista vagy :P
Szerintem a jövőheti hormon eredményeidben bekavarhatnak az ebben a ciklusban kapott hormonok, főleg a cukor és inzulin szintedbe. Nekem két doki is mondta már, hogy legalább egy ciklust ki kell hagyni ilyen vizsgálatok előtt, mert fars eredmény lehetséges.
Viszont tudom, hogy most vagy Mo-on és most tudod ezeket megcsináltatni.
Most nem akarlak ezzel paráztatni, nem tudnál egy ebben szakértő orvosnál előtte rákérdezni?

Lexa hatalmas gratula neked itt is, ti is megérdemlitek már a babócákat. Köszi a privit, majd válaszolok rá.

Csoki-vanília: nekem debidben nem volt fogigátló szedés egyik lombik protokollomban sem, de itt az RK-ban volt mindkettőnél.

Tegnap voltunk az utsó uhu-n tüszőim szépen megnőttek kb. 11 van és 15-21 mm-sek, mnyh 11 mm.
Doki megkérdezte ráérek pénteken, mert szeretne megpunkcionálni, mondom erre várok nagyon
:wink: :o :)
Tegnap 22.30-kor megkaptam a két ovitrellt, holnap kb 9 körül pucnkió, már alig várom :wink:

Hajnóca igen B. biológusra gondoltam, csak nem akartam kiírni a nevét, majd holnap megismerjük őt is :wink:

Köszike mindenkinek a drukkokat, amiből még holnapra is hagyjatok, persze főleg azutánra is :wink:

Szép napot mindenkinek

Kép
brizo
 
 


Brizó,Kis-csillag drukk!

Bébike :?:

Bridget,akkor neked bejön a closty :roll: nekem nem volt jó...bizony,Julika írta mindig,hogy hepe után hupa jön,olyan nincs,hogy csak hepe-hepe :lol:

Lexa,persze értettem :D akkor a szívhangok után :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Ma korán keltem, megyünk nst-re.

Tényleg arra nem is gondoltam, hogy egy járvány keresztbetehet az apás szülésnek. És ha gyorsan oltatunk, be fogják engedni???Na ezt ma nagyon gyorsan Ti nem oltatnátok magatokat semmiképp? Én is azt mondtam, hogy nem..de azt mondják egy csomó helyen, hogy a baba is védett lenne ha még most terhesen olttnánk, a tejcsiből meg nem menne át. Hát megkérdezem ma s nőgyógyim is ő mit szól. A múltkor a háziorvosom szóba sem hozta, a gyógyszertárban amikor meg mondtam, hogy én nem oltatok, azt mondták jól teszem.Legyél okos!Anyám tegnap mondta, hogy Deusch Anita ripotolt, hogy ő beoltatta magát terhesen.Na nem mintha ez számítana, csak mondom.

Brizo
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kis*
DE ügyi vagy!!!Jó sok petikét növesztettél. :D Sikeres randit nekik!!!

Bri
A kitartás meg fogja hozni a gyümölcsét!!!+++

LExa
Én emlékszem rád sorstárs. :D :D Hatalmas gratula!!!Problémamentes babavárást!!! :D

Bébike
Ígéretes...ígéretes.Küldök csíkerősítőket és kérünk ma fotót!!! :D ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

pusz

Kép
vizkriszisback
 
 


Sziasztok!

Mai teszt egy picit erősebb (uaz a 10-es) :D :D Köszönöm a drukkokat, nagyon nagyon izgulok, hogy most mi van, még nem akarok egyelőre dokihoz menni, félek ... :? (ha holnap is pozi lesz, lefotózom, ezt a mait is próbáltam, igaz, telefonnal, de nagyon rossz minőségű :? )

Vkrisz: én megkaptam a H1N1 védőoltást. :roll:

Kiscsillag: nagyon ügyes vagy, gratulálok! HAjrá petikék!!!

Brizo: most is nagyon ügyes volt a dokink, biztos, hogy minden rendben lesz!! Drukkolok Neked holnapra!! Majd számolj be a B. biológusról! :wink:

Bridget, jól tetted, hogy bejelentkeztél, bár igaz, amit Brizo írt, hogy ilyen sok hormonszuri után egyébként nem javasolják a vérvételt (pajzsmirigyet szerintem nem befolyásolja, de az IR-t igen) :roll: Talán rákérdezhetnél a MEnsmentisben, hogy mit mondanak? Vagy kérd meg, hogy kapcsoljanak be az egyik endokrinológus dokihoz.

Lexa: köszönöm a bátorítást :D

Kép

Kép
bébike4
 
 


Hali!
Már meg is jöttünk. 20 perc alatt megvolt az nst,Alexa jól viselkedett, azt mondta a nő is, hogy tökéletes. :D A dokimmal pont utána összefutottam a folyosón.Ránézett a papírra, rendben.Van-e panasz, mikorra van kiírva?...akkor jövő héten találkozunk és akkor megbeszéljük az uh-t is...sztem aznap lesz. Mivel rohant, nem kérdeztem tőle semmit.
De azóta olvastam sok cikket, én nem oltatok.Párom oltathat...majd megkérdi a házidokiját mit mond, meg, hogy neki kell-e fizetni érte.Nekem ingyenes lenne.

Bébike
A lényeg, hogy te látod...az én első fotózott tesztjeimen is alig látszik, de majd szépen erősödik reméljük!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mikor oltottak?

Kép
vizkriszisback
 
 


Sziasztok!!

Köszönöm Mindenkinek a gratulációkat :roll: :D
Olyan tündériek vagytok!

Hanna: nagy puszi Nektek!!
Bri: hát igen, sajnos az élet ilyen kegyetlen.. :(
De reméljük, hogy Te és Mindenki, aki törekszik és küzd, és szenved, előbb vagy utóbb (de inkább előbb) eléri a maga elé kitűzött célt!!
Drukkolok, hogy jók legyenek az eredményeid!
Bébike: csíkerősítő megagigadrukkok!
Kép

A számok bűvöletében élek, ez már csak így lesz az idők végezetéig..
19 petesejtből 13 esett át sikeresen a megtermékenyítésen, és mára 11 vette az első nap akadályait :oops:
Telcsiztem nem oly régen Tapolcára.. Holnap 11 körül oda érni, 2-őt fogunk visszakérni, a többiek mennek majd a frigóba :D

A hasam egyébként tegnap este óta már nem fáj, a puffadás is megszűnt, a cickók fájnak ezerrel, este óta dugiszálom az Utrot, annyit iszok mint egy Katsa és a fehérjebevitellel sincs gondom.

Puszi Mindenkinek!

Kép
kis-csillag
Tököl
 
 


Kis-csillag,hű,a focicsapat még ,megvan :D holnapra+++++++ügyesek voltatok! :wink:

Vkrisz,örülök,hogy minden rendben :D

Bébike,nagyon izgi :D nagyon-nagyon drukkolunk :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Kis-csillag: csak így tovább!!! :-)

Bri: sajnálom, hogy elmaradt a beültetés :-( sikerült végül időpontot kérni a Mensmentisbe?

Puszi: pirivel mizujs?

Bébike :-D nagyon drukkolok!!!

Egerecske: szerintem még pont időben vagytok egy tesóhoz :wink: tudom, nehéz, de azt kell átgondolni, hogy ha most feladnátok, pár év múlva nem bánnátok-e meg, amikor meg már nem lehet esetleg...

Vkrisz: szuper, hogy minden oké. Én is beoltattam magam, meg Apa is. Háziorvos direkt rákérdezett az infektológus főorvosnál, hogy nekem lehet-e. Ő azt mondta igen, sőt, mivel szoptatok, a bébi is védve lesz ezáltal. Egyébként a vakcina elölt vírusokat tartalmaz :-)

Én ezt a 2 cikket olvastam a témában, szerintem elég meggyőzők:
http://babanet.hu/lazi/hetrol_hetre/index.php?id=091026
http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... ?id=091029

Mennem kell...

csók

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Brizo
N maa tenyleg :shock: na most tanacstalan vgyok :? Hat talan zaklathatnam a dokimat...vgy ott az MM-ben megtudjak ezt mondani? :roll: Puszi segits!!!!Holnapi punkciohoz egy kalappal jo sok petit kivanok neked!!!! 8)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyulasz
Hat ez a bejott szo ez tulzas :? 2peti...amibol az egyik kuka volt...de egy ott volt :roll: es aztan jol becisztasodtam :x es 3honapig ott volt a ruhese de most ezzel probalkozunk majd :roll:

Vkrisz
Koszonom :) Ez az oltas dolog nehez...az oltoanyag hatasa 2het korul van szal ha most beoltatnatok apacskat akkor sem bizti,hogy beengednek :? En sem akarom magam beoltatni pedig parom pumpol rendesen azt mondta o befogja magat oltatni :shock: feltem es bevgyok tojva :?

Bebike
Huuuhaa en mar most alig varom hogy lassam a Kép Koszonom az lesz,hogy ott megkerdem ugyis ma szolok vissza telon :roll:

Kis*
Teloztal?Mi a helyzet?na most olvasom...11 az szerencses szam 8) holnap mar beulti? :) drukk++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szezso
Koszonom...igen jovohet szerdara reggel 6-7kozott :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziazstok!

Bri!
Sajnélom. remélem nem lesz gond a kromoszómavizsgálaton.

Bébike!
Giga mega drukkok, és csíkerősÍtők!

Kis*!
Megy a drukk! nagyon ügyik eddig a petikék/embrikék.

Tücsiről tud valaki valamit?

Én beadattam mindkettő influenza elleni védőoltást, de csak azért mert 4-5 héten belül nem tervezünk semmilyen beavatkozást. Ez azért fontos mert 100 emberből 4 nagyon megbetegszik a védőoltástól.

Pusz Mindenkinek!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!
Bocsánat, hogy szó nélkül eltűntem, de elégé kiborultam, nem csak a fórum miatt hanem a pénzügyi gondjaink miatt is, és mivel már aludni sem tudtam, úgy döntöttem jobb ha visszavonulok egy kicsit!

Bri, sajnálom ami történt, de én most jól meglepődtem, hogy te még nem voltál IR szűrésen, nekem gyanús, hogy neked is itt lesz a gond!

Bébike, akkor már nem is kell Avandamat, úgy látom!;-) Borzasztóan örülök neked, és drukkolok!!!! :lol:

Kis-csillag, Brizó nektek is hiper-szuer drukkok mennek!!!

Bumikám itt vagyok, puszi!!:-)

Most csak ennyire futotta tőlem, mindenkinek ölelés!!!!
házitücsi
 
 


Tücsikém,esküszöm pont az imént jutottál eszembe :D örülök,hogy jelentkeztél,a gondoknak nem igazán :roll: Vonalzót tessék visszarakni :wink: Hogy vagy?Mikor lesz a következő uhu?

Bumi,mintha azt láttam volna a múltkor a vonalzódon,hogy indul a szuri :roll: vagy nem nálad láttam? :oops:

Bridget,ja,a bejött dolgot úgy értettem,hogy volt beültetés :oops: ...de emlékszem,ez a cisztásodás nem túl jó.Ezt mondtad a dokinak?
Vendég
 


Sziasztok!

Nagyon szégyenlem magam, hogy ilyen ritkán jövök... :oops:

Nyulasz, Kata, Szezso!
Nagyon szépek a Babák!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kis-Csillag!
Nagyon örülök, hogy újra belevágtatok és nagyon-nagyon szorítok, egy kalappal holnapra!

Bébike!
halk gratu és drukk, hogy erősödjön a csík!

Bridget!
Sajnálom, hogy így alakulnak a dolgok, de a pozitív hozzáállás meghozza az eredményt! :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Felhivtam az MM-t es megkerdeztem,hogy nem e kavar be a sok hormon es azt mondta a no,hogy o nem orvos nem tudja :shock: kerdeztem nem e tudna bekapcsolni azt mondta csorogjek vissza holnap vgy hetfon addigra megkerdi :shock: :roll: Most mit csinaljak :roll:

Puszi
Neked megjott mar?Hol voltal ma?

Hajnoca
ne hari ma is alig azaz nem is voltam este 6ra ertem haza hulla faradtan leultem enni es most jottem fel a gepre bar marha faradt vgyok :roll: Hogy vgytok?Suli?

Rana
Merre tekeregtek ti is?

Tucsi
Olvastam mi a penzhelyzet nalatok :? Hat en szohoz sem jutok :roll: De figyu mar azt mondtak a csajok,hogy bekavarhat,hogy most volt a lombik az eredmenybe :roll: Most mit csinaljak... :roll:

Nyulasz
Jaaah okes igy mar ertem :wink: Persze hogy mondtam a dokinak mar a legeslegelejen :roll: de azt mondta most probaljuk meg azt hatha...mert ezt az antiakarmit nem ajanlja most :? Vegulis ha babas leszek kit erdekel hogy cisztas lettem :roll: meg az is lehet nem fogok :roll:

Bumi
Koszonom!Mindkettot beadattad :shock: te egy hos vgy :o

Zsofi@
Kepeket kerunk a kiskukacokrol!!! 8) Es koszonom neked is :wink:

Tobbi eltunt baranyka?

Brizo,Kis*
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bri,
ne butáskodj már.
olyan fáradt vagyok, hogy az csuda.
Ovigyakom volt és mi is csak 5 körül értünk haza.
megint migrénem van és elég rendesen kitart. ... sőt még az erőmet is kiveszi.
hHolnap mennem kell megint Vácra anyumhoz. ... jönnek a garis hűtőt megjavítani. ... valamikor 9 és 16 között!!

Ez a legjobb, hogy én vagyok a vevő és mégis én állok haptákban esetlegesen szabadságon vagyok, ha dolgoznék azért, hogy valamikor beessen a szerelő!
Én ezt nonszensznek tartom, de ez van.

A legszebb :evil: beszólása az volt a szerelőnek arra a kérdésre, hogy 'Addig - szerda óta nem megy a hűtő - mit csináljunk a kajával?", hogy 'Vigyük át a szomszédba!!"
Na ez nem jó ötlet, mert nem épp barátkozós szomszédai vannak anyunak. ... még jó, hogy hideg van az erkélyen.

Bébike,
tutira erősödni fog az.
Azért megmutizhatod.
Olyan kíváncsiak vagyunk rá.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi
 
 


Hajnoca
epp azt mondtam anyunak,hogy ma ngyon lefaradtam pedig meg gyerekem sincs :oops: Minden elismeresem az anyukake az ikresekrol mar nem is beszelve :shock:

Te vezettel?Meselj mar hogy megy 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!


Bri: Brizonak igaza van, nem jó közvetlenül lombik után nézettetni. De ha mész vissza, akkor mit tegyél? Ajjajjj, nem tudok segíteni Drága! :oops:


Szezso: 42. cn. :twisted:


Kis*: holnapra egy kalappal! 2 Picúrral mész majd haza, szuper!!!! :P


Tücsike: örülök, hogy "látlak"! Remélem hamar egyenesbe jöttök!

Zsófi: cupp a bébiknek!



Rólam: holnap megyek a Kaáliba a dokimhoz, hogy megnézzen, mert már ugye 2 hete meg kellett volna, hogy jöjjön! :(

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Sziasztok!

Puszi
Én is így lettem babás. :D Mit szólsz egy csodababához? :wink:

Hajnoca
Jobbulást!Remélem már pihensz. :)

Nyulasz
Mizu a kisnyulakkal? :D

Tücsi
Remélem hamarosan jobbra fordulnak a dolgaitok!!!
Két napja én is kiborultam , hogy mi lesz ha megsszületik a baba és nem tudok majd tanítani...stb...de majdcsak megoldjuk. Addig is holnap reggel megpróbálok nyerni a slágeren. :wink:

A nap jó hírei:
Megjött a házassági anyakönyvi másolat.
Párom biznisze most kezd beindulni...ha majd vmi tuti lesz , megírom.

Kevésbé jó, illetve elég rossz hír:
Párom tesója megy ki Angliába 13-án, itt hagyja a boltot.
Most megint necces a bolt ügy, persze párom anyja azt mondja Viktor hagyja ott a Duna House-t és jöjjön vissza...de ez pont most nem fog menni, most kezd látszódni vmi fény az alagút végén...szóval kellene vki a boltba...de a család többi tagja nem vevő az ügyre...nehéz menet lesz. A tesó itt hagyja az asszonykáját meg a 1,5 éves fiát is, semmi sem érdekli.
Ma is lementünk végül párommal boltozni este fél 7kor mert nem állapot, hogy az anyós minden nap leváltja a sógort, csak hogy az tudjon készülődni...ráadásul anyós is megvan fázva.

Írtam nemrég, hogy a lépcsőházban született egy baba nyitott szájpadlással (anya cigizett végig...hogy emiatt vagy nem?), kiderült, hogy nem 3 csak 8 hónaposan operálják, most meg az is kiderült, hogy valószínűleg halláskárosodtt mert nem reagál se kulcscsörgésre se tapsra. :?

Szóval kismamik mindenki vigyázzon magára!!! :D

Na szép jó éjt!

Kép
vizkriszisback
 
 


Vkrisz: aranyos vagy, de nekem negák a tesztjeim.
Apa biznisz: csak beérik az a gyümölcs! :wink:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Kis-csillag,drukk a beültihez! :wink:

Brizó++++++++++++++++++++++++ :wink:

Bébike,mai csíkos teszt? :D

Bridget,persze,nem törvényszerű a cisztásodás...sajnálom,hogy nem jött be az antagonosta,pedig úgy megörültem,amikor olvastam mennyi tüszőt látnak,örültem,hogy tudtam segíteni,de végül mégsem :( Mensmentishez sajnos nem tudok okosat mondani :x

Zsófi,hogy vagytok?Már 5 hónaposak? :shock: :D Csak nálunk "áll" az idő. :roll:

Vkrisz,gondolom nem akartok felvenni idegent,nehéz is,hogy megbízhatót találjatok.Esetleg barátnő?Bogyók köszönjük megvannak,szépen nőnek,egyre többet vigyorognak már,és érdeklődnek a világ után.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.06 07:05-kor.
Vendég
 


Puszi,42 cn? :shock: kiváncsi vagyok mit lát a doki :roll:
Vendég
 


Szép jó reggelt!

Én már bekajáltam 3 almás palacsintát...a tésztába reszeltem almát, van benne rozsliszt is meg fahéj, cukor nuku. :D

Nyulasz

Vigyori kis nyulaszok?Bizti nagyon édesek!!! :D

Hát a családból a tesóm boltos végzettségű de a két gyerek miatt nemigazán akar sokat dolgozni, vmit még csak csak átmenetileg...de ők is tervezik a 3.-at.
Esetleg még anyum vállahatna boltozást, bár neki nincs végzettsége, de nyugdíjas, a szomszéd csaj ( a barátnő) már talált azóta állást, hogy nálunk anno bedolgozott. Párom oldaláról senki sem bevethető. :? Ha senki innen, akkor az anyós és én munkahelyemen kellene érdeklődgetni (ugyanott dolgozunk:szakközép, ahol ker.-t is oktatnak), vmi régi kollegát, akit elküldtek boltösszevonás miatt vagy vmi megbízható tanulót...mást nem tudunk tenni...

Puszi
Tudom, de lehet, hogy most később értél.+++

Kép
vizkriszisback
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?