Bébike micsoda hírekre jövök
Tényleg próbálj meg egy 25-ös tesztet és ha az is kétcsíkos, akkor mehetnél hcg vérvételre is
Én is küldöm csíkerősítő drukkjaimat
Kcsillag tényleg nem semmi a 19 petike, nekem májusba 20 volt és enyhén hiperstimus lettem, de persze minden szervezet más, veled minden okés lesz, igyál-igyál-igyál és egyél reng.fehérjét
Majd gyere a randizás híreivel, bizti jó sok megtermékenyült már
Bridget le a kalappal előtted, hogy ilyen kis optimista vagy
Szerintem a jövőheti hormon eredményeidben bekavarhatnak az ebben a ciklusban kapott hormonok, főleg a cukor és inzulin szintedbe. Nekem két doki is mondta már, hogy legalább egy ciklust ki kell hagyni ilyen vizsgálatok előtt, mert fars eredmény lehetséges.
Viszont tudom, hogy most vagy Mo-on és most tudod ezeket megcsináltatni.
Most nem akarlak ezzel paráztatni, nem tudnál egy ebben szakértő orvosnál előtte rákérdezni?
Lexa hatalmas gratula neked itt is, ti is megérdemlitek már a babócákat. Köszi a privit, majd válaszolok rá.
Csoki-vanília: nekem debidben nem volt fogigátló szedés egyik lombik protokollomban sem, de itt az RK-ban volt mindkettőnél.
Tegnap voltunk az utsó uhu-n tüszőim szépen megnőttek kb. 11 van és 15-21 mm-sek, mnyh 11 mm.
Doki megkérdezte ráérek pénteken, mert szeretne megpunkcionálni, mondom erre várok nagyon
Tegnap 22.30-kor megkaptam a két ovitrellt, holnap kb 9 körül pucnkió, már alig várom
Hajnóca igen B. biológusra gondoltam, csak nem akartam kiírni a nevét, majd holnap megismerjük őt is
Köszike mindenkinek a drukkokat, amiből még holnapra is hagyjatok, persze főleg azutánra is
Szép napot mindenkinek