Be kell vallanom tisztesen, hogy borzasztóan ledorongoltam a férjemet a tojásrántottájával!
Egyszerűen ehetetlen volt

Sajnos ilyen "dilim" van, hogy a rossz ételt nem eszem meg, képtelen vagyok magamba erőltetni!
Ráadásul az olvasztott vajat egy módon vagyok hajlandó fogyasztani, ausztriai gőzgombóc mellé mákosan

Az meg már mégiscsak nonszensz, hogy egy 30 éves férfi nem tud megcsinálni egy tojásrántottát!
De van még ilyen sztorim, ha érdekel valakit!
Egy évben 1-2 szer leutazom vidékre a rokonsághoz anyukámmal!
Hát történt egyszer, hogy halottak napjára utaztam le, az autópályán haladtam, mikor csörög a telefon, a kedves férjem volt, hogy áthívta egyik haverját és teát akar főzni, mondjam meg hol van a teafű!Ok megmondtam.Aztán 2 perc múlva hív, hogy hol találja a cukrot a saját konyhájában, majd ismét 2 perc múlva, hogy hol a bánatban van a citromlé, majd ismét 2 perc múlva hogy hol kell bekapcsolni a teafőzőt és hogy kell teát főzni rajta

Hát azt hittem kinyúlok ott helyben(a röhögéstől is), az egész kocsi rázkódott(a rokonság nevetésétől)
Hát ennyit a féjem+konyha kapcsolatról

Hogy fog ő nekem segíteni???

Na jó remélem mindenkinek feldobtam a napját!
Egyébként az én hasam változatlanul fáj, nem tudom mi a franc van, már kezdek aggódni, úgy döntöttem ma nem is rohangálok már sehova!
Sütök rántott tököt+patiszont, csinálok túrógombócot

Remélem elmúlik ez a hülye hasfájás délutánra!
Nyúlné!
Borzasztó csini vagy

Annamami!
Te is!
Most irigykedek

Megann