Új privát üzeneted érkezett!

Angelani!

Be kell vallanom tisztesen, hogy borzasztóan ledorongoltam a férjemet a tojásrántottájával!
Egyszerűen ehetetlen voltKép megkóstoltam de nem tudtam megenniKép
Sajnos ilyen "dilim" van, hogy a rossz ételt nem eszem meg, képtelen vagyok magamba erőltetni!
Ráadásul az olvasztott vajat egy módon vagyok hajlandó fogyasztani, ausztriai gőzgombóc mellé mákosanKépKépKép, nem tudom ismeri e valaki, de isteni finomKépKépKép
Az meg már mégiscsak nonszensz, hogy egy 30 éves férfi nem tud megcsinálni egy tojásrántottát!

De van még ilyen sztorim, ha érdekel valakit!
Egy évben 1-2 szer leutazom vidékre a rokonsághoz anyukámmal!
Hát történt egyszer, hogy halottak napjára utaztam le, az autópályán haladtam, mikor csörög a telefon, a kedves férjem volt, hogy áthívta egyik haverját és teát akar főzni, mondjam meg hol van a teafű!Ok megmondtam.Aztán 2 perc múlva hív, hogy hol találja a cukrot a saját konyhájában, majd ismét 2 perc múlva, hogy hol a bánatban van a citromlé, majd ismét 2 perc múlva hogy hol kell bekapcsolni a teafőzőt és hogy kell teát főzni rajtaKépKépKépKépKépKépKépKép
Hát azt hittem kinyúlok ott helyben(a röhögéstől is), az egész kocsi rázkódott(a rokonság nevetésétől)
Hát ennyit a féjem+konyha kapcsolatrólKépKépKép

Hogy fog ő nekem segíteni???Kép

Na jó remélem mindenkinek feldobtam a napját!
Egyébként az én hasam változatlanul fáj, nem tudom mi a franc van, már kezdek aggódni, úgy döntöttem ma nem is rohangálok már sehova!
Sütök rántott tököt+patiszont, csinálok túrógombócotKép, meg vasalgatok, meg szekrénytervet csinálok a babó számára!
Remélem elmúlik ez a hülye hasfájás délutánra!

Nyúlné!
Borzasztó csini vagyKépKép
Annamami!
Te is!

Most irigykedekKépKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Ja és még valami!

Beugrottam a Bosnyák téri piacra egy kis cseriért és már megint lenézték rólam a kismamaruhát, meg is kérdezték hol vettem!KépKépKép
Múltkor meg az Istvános előadáson jött oda egy csaj, hogy hol vettem, mert olyan jó!
Na majd lehet hogy dobok föl egy képet róla!
Csak 4500,- ba került a XVII. kerületben!

Megann

Kép

Kép
megann

Akkor milyen mázlim van nekem a párommal, ő tud főzni, és szokott is. Igaz, másképp fűszerezi néha a dolgokat mint ahogy én tenném, de hát ez belefér. A spagetti szósza az pl isteni. Kár hogy most nem szabad tésztát ennem. Kép Tegnap is ő főzött vacsorát, csirkét gombás fehérboros szósszal meg zöldséggel. Nagyon finom volt.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Hmmm Róki!

Jó nekedKép Én párom mindig pánikba esik, ha kapcsolatba kerül vmivel a konyhában! De tejbegrízt kitűnően tud főzni-magánakKép
lucretia

Szülési szabadság:

Most megint megzavartak, egy másik fórumon azt irja egy kismama, a szülési szabadság (ami mi is tkp? ez ugyanaz mint a TGYÁS?) automatikusan megkezdődik a kiirás dátuma előtt egy hónappal.

Én úgy tudtam, a kiirás előtt 28 nappal lehet igényelni a TGYÁSt, de nem kötelező.

Most kötelező jelleggel el kell mennem szabira augusztus elején? Vagy hogy van?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Annamami!
Igazán csini vagyKép
Jó pihenést nektek is és óvatosan napozgassKép

Aniko47!
Remélem isKép
Olyan fura érzés volt, de most meg csuklik a kincsem. De közben meg rumlizik odabennKép

Megann!
Megértelek, de a szándék is fontosKép
A másik történeteden a férjem is jót nevetett. Egyébként nálunk a papa nagyon jól főzKép
Azonnal kérünk képetKép Kép Kép

Szmercsa!
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Rokica!
Ment mailKép

Most lépek, de még visszatérekKép
Puszi!
Sziasztok!
Angelani
28+4

Kép
angelani

Sziasztok lányok!

Szmercsa! Boldog szülinapot utólag is! Kép

Megann, nem semmi a férjed. Eddig azt hittem, hogy az enyém extra béna, de ő a tiédhez képest egy mesterszakács. Még a teát is megcsinálja magának, sőt kávét is tud készíteni. Igazából az én férjem simán lusta. Szereti kiszolgáltatni magát, most már Beni is, mert ezt látja, na de én nem hagyom. Na jó, nem mindig :-)))

Nyúlné, nagyon édes szmájlit rajzol a pocakodra.
Annamami, neked milyen pici még. Igaza van Hari anyukájának, lesz még sokkal nagyobb is. :-))))

Tali
Megpróbálom Benit "eladni az Anyuékhoz" péntekre és akkor tudok jönni én is. Majd jövő héten pontosítjuk, hogy ki mit hoz. Nekem sajnos nem lesz időm sütni, de fagyit, üditőt, ásványvizet rám lehet bízni. :-))))

Megyek ma UH-ra! Kíváncsi vagyok a kis fütyisemre, már rég láttam.

Éjjel nekem is nagyon görcsölt a vádlim, de megint lelazsáltam a Magne B6-ot, utána meg nem annyira hatékony még sem, de azért gyorsan bekaptam reggel kettőt.

Pusz
Benianyu
24+6

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Roki!

TGYÁS

http://www.magyarorszag.hu/ugyintezo/ugyleirasok/szocell/gyertam/tgyas/tgyas2005 0514.html?sq=sz%C3%BCl%C3%A9si+szabads%C3%A1g

itt minden jogszabály látható ezzel kapcs.

Szülési szabiról ezt írják:

A szabadságot úgy kell kiadni, hogy abból négy hét lehetőleg a szülés várható időpontja elé essen (Ha tovább akarod olvasni: http://www.magyarorszag.hu/ugyintezo/ugyleirasok/munhely/munszab/fiznelk/fiznelk 20050124.html?sq=sz%C3%BCl%C3%A9si+szabads%C3%A1g )Tehát csak "lehetőleg", de ha te csak utána akarod, akkor úgy is lehet.

Luc
lucretia

Sziasztok Lányok!

Látom a mai termésen jókat lehet nevetni..Köszönjük Megann.Az enyém párnak is jó a viszonya a konyhával, bár túl sok ideje nincs mostanában.Az is igaz, hogy egyszer csinált maradékokból vacsit, hát azt nem kívánom senkinek. Itt voltak pont az öccséék is, senki nem evett belőlle egy kanálnál többet.

Megan
várjuk az új kocsiról a képeket.Én már most kezdek sárgulni....Kép

Rokica köszi a segítséget.

Lányok
jól áll nektek a kismamaság.Ha nem felejtem el, én is csináltatok apával egy képet magamról.

Ma sem aludtam sokat a gyerkőc miatt, nem tudom mi lesz így augusztusig??

Szmercsa
Boldog szülinapot.Kép
Számolod már a magzatmozgást???
Mennyi idős vagy most?

Sziasztok
Sz
29

Kép
Kép
kismama2004

Szmercsa!

Boldog szülinapot! Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica
most volt időm elolvasni a nyári topikot.
Engem meggyőztek, és fogok venni Anita féle pántot.
Köszike
Hasad, hogy van mostanában?Melyik magnéziumnál maradtál??

A "szemes dolog" hány diopriánál érdekes.Én is szemüveges vagyok, rövidlátó, de kontaktlencsét használok.Gondolom ezzel sem igen lehet szülniKép.Csak az bosszant, hogy nincs szemüveg se, meg lencse sem, hogy fogom én látni a babát ha felmutatják????KépTe még nem gondolkoztál ezen el?
Jó persze ha minden rendben akkor úgy is majd a melledre teszik, de előtte akkor is felmutatják nem?

Sz

Kép
Kép
kismama2004

Szilvi:

Nekem -9-es a szemem... illetve volt a terhesség előtt, azóta rosszabb (de azt mondják, ez átmeneti, nem szabad terhesség alatt korrigálni, mert visszaáll magától). A legtöbb magyar doki engem automatice császározna a rövidlátásom miatt. De a szemészek legutóbbi álláspontja az, hogy nem a rövidlátás mértékétől függ, leválik-e a retina szülés közben (mert ez a veszély ami miatt állitólag kell) hanem a szemfenék épségétől. Ha aggódsz miatta, menj el szemészhez és vizsgáltasd ki a szemfenekedet. Én ennek eléggé utánaolvastam, illetve csak próbáltam, mert pl az amerikai orvosi szakirodalomban (!!! mélyre ástam) nyoma se volt a rövidlátásnak mint császár-indoknak. Ez magyar szokásnak tűnik. És mivel az orvosom is hálistennek ugyanezt mondta, én maradok a hüvelyi szülésnél. Egyébként van szemüvegem, a kontaktlencséhez már régen lusta vagyok, úgyhogy én szemüvegben fogok szülni.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

A mai napom elég faájdalmas.
Kicsit görcsölökKép
Lehet, hogy csak tágul minden.
Reggel bevettem a magne B-6-ot, de nem múlik.
Pedig pihentem a papával egy kicsit.
Most meg még izzadok is, de rendesen.
Tiszta hőhullám van rajtam.
Majd pihengeteg, de még mindig kellene vasalnomKép
Legalább 1db inget holnapra a páromnak a melóba.
Úgyhogy ma már nem sűrűn jövök.

Remélem, mindenkinek kellemesen telik a napjaKép
Sziasztok!
Angelani
28+4

Kép
angelani

Nem tudja valaki, az apasági nyilatkozatnak van "szavatossági ideje"? Magyarul mennyivel a szülés előtt kell/szabad kérni?

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica
Neked tényleg elég rossz a szemed!Nekem csak -2.5-ös,Én vegyesen hordom a szemüveget és a lencsét, de szülni gondolom szemüvegben fogok.

Lányok
valakinek van már májfoltja? Nekem már kezd előjönniKépNem örülök neki.Pont a szemeim alatt az arccsontnál, és a homlokomon.Pedig használok naptejet, 21 faktoros.

Angelani
1 ing még engedélyezett, aztán tessék pihizni!

Érdekes én a házimunkánál nem szoktam keményedni, de ha már megyek vagy sétálok, akkor 10 perc múlva kő kemény a pocakom.Nagyon rossz úgy sétálni, pedig muszáj.KépKép

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Köszönöm mindenkinek a szülinapi üdvözlést Kép

Szia Szilvi (alias Kismama2004 Kép)
Én most vagyok 33+4 Kép
Egyébként nem számolom a magzatmozgásokat, mert egész nap érzékelem őket Kép most is folytonos mocorgás van. Jövök - megyek teszek veszek, akkor van csak egy kis csend, de szerintem akkor is csak azért, mert nem arra figyelek. Amikor úgy érzem, hogy nagy a csend odabent, megsimizem a kismanót és rögtön reagál Kép Mi kell még több?
Számolgassam? Ha egyel kevesebbet moccan, ,mint az előírás kapjak szívrohamot? Kép nem bizti, hogy jó ötlet. Nagyon figyelek rá, most voltam dokinál , voltam védőnőnél, jövő hét után már újra megyek dokihoz, azután meg minden héten megyek dokihoz Kép Most is izeg-mozog, nem számoltam még.
Tényleg kellene?? most elgondolkodtam, de
Te vagy az első, aki kérdezi.
szmercsa
szmercsa

Rókica,
nekem Pomázon csinálják az apaságit. Azt mondta az ott ülő hölgy, hogy együtt van a hajadonigazolással, a papa nem kell hozzá, nincs szavatossága. Nagyon meglepődtem ezen !!! Mondtam neki, hogy mire kell, azt válaszolta, érti-tudja, ezt szokták vinni, eddig nem volt gond. 2 perc az egész, kinyomtatja - aláíratja és kész. Telefonba nem hittem neki, bementem személyesen - sajna, nem volt aláíró Kép, tehát menni kell még egyszer - de ott is ezt mondták.
szmercsa
szmercsa

Na megjöttem Újpestről. Jó messze vanKép De vettem 2 rucit. Illetve egy ruhát, ami térdig ér és alul fodros, sima egyszínű (vajszínű) lenvászon, felül pántos. Meg egy szoknyát, egy csíkosat, rövidet aminek felül pamutbetétje van. Szerintem mind a kettő nagyon jó! És a kettő került 8.000-be. Tegnap itt az Europarkban egy rövid gatyó került 8-9.000-be!
Szerintem is nagyon jó ruhák vannak, érdemes elmenni, csak nekem most nem volt több pénzem, így is a doki pénzét költöttem elKép Remélem addig megérkezik a fizum.

Hari 24+6

Kép
Kép
hari

Szmercsa!

Most teljesen megzavarodtam. Nem kell az apuka az apaságihoz?!

Nekem az I. kerületbe kell mennem, de ott igen részletesen leirta a hölgy, mi minden kell hozzá, és hát apuka is kell meg útlevél is kell meg hajadonigazolás is kell...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Látod Rókica,
pont ez az!! Én sem értettem, de mégis azt mondta volt a nő ott, hogy örüljek neki, ez van és kész. Ezt viszik ilyen esetben. Azért még egyszer a szájába rágtam, hogy ahhoz kell, hogy a születendő babót a papa a nevére vehesse. Már kissé ideges is lett, hogy értsem meg ez az!!!
Máshol viszont azt hallottam, hogy a népességnyilvántartóból kell a hajadonigazolást szereznem nekem, és a papának az anyakönyvvezetőtől az apaságit.
Nem tudom Rókica, sztem kérdezd meg a saját népességnyilvánrtódat, az tuti, hogy ott kell kezdeni.
szmercsa
szmercsa

Hari!Kép

De jó örülök, hogy tetszett a bolt.
Én mondtam hogy jókKép
Meg az áruk is tényleg korrekt.

Hogy lehet oda eljutni Újpest Központtól???(metrótól)

Ma dreggel terszunkat takarítottam le, locsoltam a kertben.
Utána napoztam 1 órácskát.
Olyan jó volt és kerti zuhiztam is közben, mert csak így bírom a meleget.Kép

Ebéd után kitakarítottam gyorsan.

Most megint kint voltam 1 órát a kertben, szintén napoztam.

Ma nagyon jól érzem magamKépKépKép

A pelenkázó tök egyszerű, majd teszek fel képet ha meglesz.

Ja és ma este még mozi, holnap meg a lagziKép
Vasárnappárommal és szüleimmel megyünk csónakkal DunáraKépPersze én csak a lábamat teszem bele a vízbe.Amúgy szoktam fürödni is benneKépMegint mozgalmas lesz a hétvégeKép

Angelani!Kép

Pihenjél, el fog múlni a görcsölés.
Nekem is volt már sajnos.
Úgy látszik mindenkinél előfordul néha.
Szerintem nem is baj, csak ha több napon át.

Mindenkinek szép hétvégét!!!

Puszika

Mea(28+5)

Mea
mea

Sziasztok!

Rokica!
Nálunk kell az apasági nyilatkozat, amihez Apa is kellett, mivel alá kellett mindkettőnknek írnia ott az anyakönyves nő előtt. Egyébként nincs "szavatossági ideje". Mi már félidőnél megcsináltattuk, biztos, ami biztos alapon Kép Kép

Ildi 31+0

Kép
vrucsincá

Mea, az Árpád úton kell elindulni, ahogy feljössz a metróból szemben kell majdnem felmenni az aluljáróból. (kicsit enyhén jobbraKép)
Az az Árpád út páros oldala és ott egyenesen előre pár sarok. Nincs nagyon messze, de azért kell menni egy kicsit. Az üzlet pici, de az eladó hölgy nagyon aranyos, és van egy pici mosdó, ahol fel lehet próbálni a ruhákat. Én biztos megyek még, ha majd lesz megint pénzem, mert még jó lenne valami gatyó is, ha esetleg hüvösebb idő lenne, amikor azért a farmer viszont még meleg. Meg valami felső is jó lenne, de most szoknyára koncentráltam. Mindjárt csinálok egy fényképet róla és fel is teszemKép

Hari

Kép
Kép
hari

Segítség!

2 órája próbálom hívni a Praxis-t de üzenetrögzítőre van kapcsolva. Nem tudja valaki mikor érdemes hívni vagy szabin vannak?
gviki

KépKép

Kép
Kép
hari

Sziasztok!

Hari, csini a ruci! Tegnap én is jártam az Europarkban Kép

Mindent nem tudtam visszaolvasni, de igyekszem.Azt látom, hogy tali készül, én is benne vagyok.

Az én párom dettó, mint a Tiéd, Megann, ha nem pakolok elé mindent a hűtőből, akkor éhen hal, de nem keresgél... Fogalma sincs, mi hol van, egyedül kávét tud főzni.

Egyébként túl vagyok a terheléses vércukron, az eredmény is jó lett, remélem, nem kell már sokszor ilyesmikkel foglalkoznom!

Hamarosan érkezik a párom, és elutazunk családozni, majd csak kedden jövünk vissza.

Mindenkinek szép hétvégét, és vigyázzatok magatokra!!!
Judit 25+3
jucc

Sziasztok!

Na ma dolgoztam utoljára Kép, viszont jó sok dolgom volt, csak most tudok írni, de már itthonról!, Csak futólag olvastalak titeket, de mindjárt átolvasom a délutáni termést!

Szmercsa!
Boldog szülinapot! Kép

Hari, csak nem egy ilyen szoknyát vettél? Kép

Kép
Itt egy céges bulin voltam, tegnap. Elég hülye képet vágok! Kép

Pr.29

Kép

Kép
prüntyi

De igen Prüntyi, pont ilyetKép Annyira tetszik a színe, hogy gatyát is fogok venni szerintem szeptemberre. Vagy előbb. Azt mondta a nő, hogy van hosszú is, meg félhosszú. De azokat nem néztem meg, nem akartam fájdítani a szivemetKép Csini vagy benne, remélem nekem is jól fog állniKép

Hari

Kép
Kép
hari

Lányok, tuti jó ez a szoknya!Kép
Nem haragszotok ha én is veszek egyet??KépKépKép
Mit mondtatok, mennyi is volt???
Egyébként én is szoknyalesen vagyok már mióta, mert van 2 db pántos ruhám, 3 db felsőm, egy db vékony hosszú gatyám, csak a szoknya hiányzik a tárból!Nincs valami kékes színű, esetleg fehér???
Én is vennék egyet, de komolyan!
Mivel nem járok dolgozni nekem ennyi ruha bőven elég! Egy-két naponta kimosom őket és kész!
Én más az őszi kollekcióra készülök, bár gondolom abból sem érdemes sokat venni(nem akarok +10 kg-ot sokáig magamon hordaniKép)

Ja egyébként akinek a párja ingben jár, nagyon ajánlom a C&A ban 1790.- ért nagyon szép nyári egyszínű ingek vannak sárga, zöld, rózsaszínKép
Már vettem egy zöldet, most a rózsaszínről próbálom meggyőzni a párom, hogy az milyen trendi szín manapság és hogy különben is alkalmazkodnia kell a babóhoz színvilágbanKépKépKépKépKép

Megann 28+5

Kép

Kép
megann

Hari, bizti neked is szuperül áll! Kép
Bár én először kizárólag hosszú szoknyát kerestem, mert "gyönyörű" viszereim vannak, és nem akartam mutogatni! De a pamutbetéttel lehet csalni a hosszán, így ha nagyon akarom éppen térd aláig ér! Kép

Megann,
A nőci azt mondta, hogy jövő hét végén lesz egyszínűbe is, én is gondolkodtam rajta, hogy megvárom,(de bevallom belebuktam a színébe elsőre), kb olyan színűben lesz mint a Hari ruhája, olyan homok színű, de lehet, hogy lesz másmilyen is! 3690,- volt a szoknya, ez volt amit megvarrt volna nekem hosszúba is ha nagyon akartam volna, csak az volt a baj, hogy nem maradt annyi anyaga! Szerintem meg lehet vele dumálni, ha van olyan színű anyaga, hogy csináljon kéket is.

Egyébként amint beléptem a boltba, kiszúrtam az anyagot, és mikor felpróbáltam, bele is buktam! Még jó hogy volt nálam annyi pénz Kép

Pr.29

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Egy kicsit már jobban vagyunkKép
De legalább majdnem készen van a varrnivalóKép
Már nem sok meló van vele. Talán vasárnapra kész is lesz. Megpróbálok készíteni fotót, de nincs digitális fényképező és a webcam-nak nem biztos, hogy elég hosszú a zsinórjaKép

Hari, Prüntyi!
Nagyon csini a szoknyaKép
De rajtam nem állna sehogyKép
Már eléggé meghíztamKép
A ruha is szép, de én nem szeretem a ruhát. Inkább nacis vagyok. De lehet, hogy veszek nacitKép

Jucc!
De jóóóóKép
Örülök a jó eredménynek.
Én még nem tudom, hogy az én cukoreredményem milyen lettKép
Majd kedden elmegyek érte.

Most lépek tusolni meg pihizni.
Puszi! Jó Éjt!
Sziasztok!
Angelani
28+4

Kép
angelani

Sziasztok!

Már egy órája üldögélek, de látom, hogy mindenki lefeküdt aludniKép
A párom csak most van úton hazafelé a melóbólKép
Holnap meg korán kelés és vissza dolgozniKép
Szegénykém, úgy sajnálom.
Mi lesz ha a baba majd 2-3 óránként felkelti?
Majd igyekszem csendben lenni.
Na jó, ledőlök az ágyra és ott megváromKép

Mindenkinek szép-jó Éjszakát!
Sziasztok!
Angelani
28+4 (nemsokára +5) Kép

Kép
angelani

Jó reggelt! :-)))

MIndjárt visszaolvasom a tegnap délutánt, de előbb leírom, hogy mi volt az UH-n. Egy kicsit megijesztettek, mert két héttel kisebbnek mérték a babát, mint lennie kéne. Egy hetet eddig is tudtam, mert 31-32 naposak a ciklusaim. Már a múltkor is 10 nappal kisebb volt, most már 14. De a szonográfus szerint jól van, meg van minden, megint megmutatta a fütyijét is. Igaz Beni sem volt óriás bébi, 2,95 kg-val született. Megpróbáltam összehasonlítani Beni régi UH eredményeit a Daniéval, elég hasonlóak, de azért van egy kis lemaradás. 5 hét múlva kell mennem újra. Felírt vasat, mert nagyon vérszegénynek ítélt. Maltofer Fol rágótablettát, majd ma kiváltom.

Puszi
Benianyu
25 (vagyis csak 24)

benianyu

szép napot!
köszönöm a pocak-dicséreteket minden szintén szép pocakos kismamitól!
köldök:
szerintem a kifordulás nem pocakméret vagy babanem-függő,hanem köldökfüggő.nekem eleve dundicsomós,nem mélyen ülő köldököm volt,nem is vártam mást tőle,minthogy egy dugóra hasonlítson,ami egy hatalmas hordó tartalmát próbálja megfékezniKépKépKép!
májfolt:
ami eddig is volt rajtam(néhány halovány hason,derékon)nem változott színben.nekem a nózim alatt,bajuszvonalon lett pár apró foltokban,meg is ijedek néha,amikor belenézek a tükörbe,hogy ki ez a bajuszos,sörhasú pali a fürdőmben?!
alvás:
elég vacak alvó leettem én is,vagyis inkább éber,de hát ez van!

hozzánk ma jönnek légkondit szerelni,aztán szoba-átrendezések és festés következik(a festést,mivel csak két szobát kell és esetleg az előszobát,én fogom),aztán majd augusztusban érkeznek a bababútorok,amiket a nővérkémtől örököltem.egy asztalossal dolgoztattunk,és a babaágytól kezdve mindent velük csináltatott tömör fából,majd,ha itt lesznek csinálok fotót és mutatom.
a párom ari volt,áthívta mára a 7hetes kismami barinőmet,hogy ne legyek egyedül a melósokkal,amíg ő dolgozik.itt fogunk partizni és közben majd újjal mutogatunk,hogy :fiúk,azt oda,azt meg oda...nem,kicsit arrébb!Képamíg le nem csapnakKép
olvasta a barinőm egy könyvben,hogy tipp kismamiknak:szervezzünk bulit kismama sorstársainkkal,akik elött nem feszélyez alkatunk és együnk,igyunk,táncoljunk együtt!
azt mondta,ez tök jó,majd ezt fogjuk csinálni,mire felvilágosítottam,hogy mi mindig is együtt zabáltunk,vedeltünk és buliztunk hajnalig,csak most egy picit változtatunk!jót röhögött,hogy TÉNYLEG!

na megyek,mert mindjárt jönnek a melósok,
ágyő mindenkinek
Nyúlné,25+5

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok! Jó reggelt!

Benianyu!
Szerintem ne aggódj, addig amíg a doki mindent rendben találKép

Nyúlné!
Takarítás, pakolás óvatosan.
Party mehetKép Kép Kép

Én meg megyek el itthonról.
Mindjárt jön a barátnőm. Egy kicsit pletyizünk, utána meg varrunkKép

Majd benézek délutánKép

Puszi Mindenkinek!
Kellemes Hétvégét!
Ma igazi strandidőt mondtak. A napra vigyázni!!!

Sziasztok!
Angelani
28+5

Kép
angelani

Szép jó reggelt!

Pocsékul aludtamKép
Ez mostmár végig így lesz???
Jól nézünk kiKép

Ma is rohadt meleg lesz,(még jó, hogy apa összerakta tegnap a mobilklímát a nappaliban) remélem összejön a programunk és mehetünk vadat főzni bográcsban az egyik bartunkhoz Balatonra!(a csaj kificamította a bokáját, ma reggel rakják helyre az orvosok, úgyhogy még bizonytalan a dolog)
Holnapra meg strand van betervezveKép
Én az uszonyos nem is tudom hogy fogom kibírni víz nélkül a nyarat!A 3 napos tengerparti móka úgy néz ki végleg ugrott, végülis abból a pénzből majdnem megveszünk mindent a gyerkőcnek!
Mondtam a férjemnek, nem kell megszakadni, majd megyünk jövőre a babóval tengerpartozniKépKépKép
Minden egyszerre nem megy, új ház, új autó, babóca....Úgyhogy maradunk maradon!KépKépKép

Angelani!
Szabad érdeklődni mit varrtok???
Fogadjunk hogy a babának valami újabb gyönyörűséget!
Most már én is biztos hogy tesómat(varrónő), fogom befűzni egy kis különmelóra, mert 1: párna nem kell a babónak, 2 baldahint eddig sem akartam,3 fejvédő csak a légáramlást akadályozza
Magyarul kezdetben pont elég a paplan, takaró!
Esetleg még egy cuki falvédőt lehet hogy varratok a kiságy mögé, ha látok valami jó anyagot!

Benianyu!
Nyugalom, nincs ok idegeskedni(mondom ezt én, a heti uh-utánKépKép), ha a doki nem jajongott akkor nincs gáz!

Na lőjetek le, szófosásom van maKépKép
(Ja és hámlik a vállamKép úgy nézek ki mint egy rongybabaKépKép)

Megann 28+6

Kép

Kép
megann

Sziasztok!
Hari!
ez az üzlet hányadik kerületben van? mennyi ruha van, milyen a választék? csak azért mert pár darabért nem keresem meg (Szegedről megyek), itt nem lehet ruhákat venni.

tudtok még nekem mondani pár helyet ahová érdemes elmenni?

köszi
Zozo ( a téliből)
Vendég

Sziasztok!

Benianyu, látom, neked is Maltofert írtak fel.

Szerinted azt mindenképp rágni kell?
Én nem bírom magam rávenni, olyan gusztustalan a szaga+az íze. Mint valami elfuserált édességKép.

Eddig vízzel nyeltem le (gyorsan, egészben), de most a gyógyszertárban aláhúzták, hogy "rágó"tabletta.

Te hogy szeded?
Uxi
22+3

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Benianyu, egy-két hét az semmi, azaz nem probléma. Nem tudom nálatok milyen az UH felvétel, nálunk a végén mindig van egy táblázat a méretekkel, és a méretek után oda is van írva, hogy +,- 2 hét.

Ildi 31+1

Kép
vrucsincá

Zozo, igazából az üzlet nem nagy, Újpesten van, az azt hiszem XV. kerület, de nem biztos. Én csak szoknyát akartam, úgyhogy nem nagyon néztem meg a többi cuccot. Az biztos, hogy volt még más is, pl. nadrág az volt hosszú, meg halásznadrág, ruhából is volt hosszú, de nekem is azt mondta a hölgy, hogy mindig változik a készlet. Felsők is voltak, több fajta. De nem nagy a választék, nekem szerencsém van, mert olyanok, amik nekem tetszenek, tehát nem kell válogatnom köztük, csak leemelnem amire van pénzemKép

Más boltot viszont én nem tudok mondani, mert máshol sokkal drágábbak a ruhák és nekem nem is tetszettek igazán. De hátha valaki más tud mondani. Én személy szerint megnézném a helyedben ezt a boltot, de csak ha amúgy is jönnél Pestre. Csak emiatt nem biztos hogy Szegedről elindulnék.

Benianyu ne aggódj, főleg ha Beni is kis súllyal született, akkor szerintem nálad lehet hogy ez a normális. Meg igaza van a töbieknek, 1-2 hét ide vagy oda az bőven belefér. A lényeg, hogy minden rendben van a babával, és veled.

Én hétfőn megyek a terheléses vércukorra, remélem nem lesz túl magas, bár amennyi édességet én felzabáltam a terhesség kezdete óta, az nem semmi. De hát jól esett.

Megann, irigylem a mobilklímátokat!!Kép Itt is meleg van nagyon, igaz most jöttem be a napról, úgyhogy nem csoda. Kicsit napozgattam, de nem sokat, jól rámijesztettek tegnap ezzel a magas sugárzással, amit mára meg holnapra mondtak. Viszont kicsit fel kellett töltődnöm. Ilyenkor olyan jól érzem magam, ha legalább egy fél órát napon lehetek.
Ja és igazad van ágynemű ügyben, viszont engem az izgat, hogy ha nem teszünk fel rácsvédőt, akkor nem fogja beverni a fejét? Vagy az csak később fordulhat elő?

Hari 25!!!!

Kép
Kép
hari

Hari!
köszi, amúgy is megyek, gondoltam akkor szétnézek, ha belefér az időmbe, megkeresem.

Zozo
Vendég

Sziazstok lányok!

Köszi a sok biztatást! Jól esett :-)))) Olyan aranyosak vagytok!!!

Próbálok nem aggódni, néha eszembe jut, de azért elterelem a figyelmemet.
Most jöttünk meg a strandról, a Rómain voltunk, idén először ott és nagyon jó volt. Beni nagyon élvezte, mert a gyerekmedence víze nem vad hideg és van kicsiknek való csúszda is. Csak Apának már nem volt türelme tovább maradni, mi még szerettünk volna. Nem baj, talán holnap megismételjük.

Uxi, nekem valahogy nem olyan vészes a Malfoter íze. Kettéharaptam és gyorsan lenyeltem. Az rágás is, de mégsem. És egyszerre bevettem a napi kettőt, rá van írva a használati utasításra, hogy lehet egyszerre a napi adagot.

Ildi, nálunk is olyan, hogy oda van írva utána, hogy + - X nap. A BDP-nél van nagyobb eltérés. Pici a kis feje. De az átlagnál is 2 hét a különbség. Ha minden rendben, nagyon remélem, akkor majd megnő idekint.

Most lemegyünk a játszóra Benivel. Apa elaldut, Beni nem. Fordítva kellene inkább. Mindegy...

Puszi
Benianyu
(aki most nem tudja, hogy hogyan számoljon)

benianyu

Sziasztok!

Megann!
Mi volt a baj éjszaka?
Meleg?
Én is elég szarul aludtam, de azért a meleget jobban bírom.
Mi is csak maradon nyaralunk, na meg a járda-szigetekenKép
Igen, a babónak varrogatokKép
Attól független, hogy nem kell párna, már annak is megvan a huzatja. De csak ilyen picike, amibe vagy egy kis darab szivacsot, vagy egy textilpenekát tennék bele.
Természetesen nem teszek a feje alá, mert tudom, hogy vízszintesen kell lennie a babának. De olyan jó, hogy ez is megvan. Teljes a garnitúra.
Paplan sem nagyon kell nekik, de abból két méret is van már, két különböző takaróhoz.
Van ágyrács-védő is, mindkét oldalra. A feje mögé is van, ahol tömör az ágy (persze ez későbbre, ha már tud forogniKép) Lepedő is vanKép
Na inkább normálisan felsorolom:
- 1db Lepedő
- 2db rácsvédő
- 2db paplanhuzat
- 1db fejvédő
- 1db kispárnahuzat (mini, nem szabvány)
- 1db zsebes tartó, amit kívülről lehet felgombolni az ágyrácsra és bele tudok pakolgatni.
Annyira jól néz kiKép
De ezek a cuccok mindkét anyagból megvannak.
Tehát két teljes garnitúra vanKép
Lehet, hogy még ez is kevés lesz?
Áá, dehogyKép Kép Kép

Uxi!
Nem kell rágni, szopogatni is lehetKép
Na, félre a viccel!
Én szedem naponta 1X, de rá is van írva, hogy lenyelhető egyben is. A patikában is ezt mondták.
Nyugi, ha nem ízlik, akkor nyeld le bő folyadékkal.

Zozo!
Sajna én nem tudok neked segíteni boltügybenKép
Remélem a lányok, majd tudnak.

Puszi!
Sziasztok!
Angelani
28+5

Kép
angelani

Uxi!

Én is Maltofer-t szedek, és én úgy emlékszem hogy a használati útmutatóban le is van írva, hogy akár le is nyelheted!
Én szétrágtam az elsőt, szerintem nem olyan rossz, hasonlít a régi faringosept-re ha jól emlékszem, tudjátok, az a kakaós ízű torokfertőtlenítő!Már gyekekkoromban is azt szedtem!
De azóta én is mindíg lenyelem, valahogy így gyorsabb!

Zozo!
Ha nincs messze neked akkor én egy XVII. kerületi magánvarrodát tudok ajánlani, ahol csak kismamaruhákkal foglalkoznak!Minden van, ami szem szájnak ingere! Én is ott vettem nyári ruhát, amit már többízben leirigyeltek az emberek rólam az utcán, mindenki kérdezgeti(a piacosnéni stb), hogy hol vettem!
Nézd ilyen, persze felvéve jobb!Kép
Kép
Ez 4500 ft volt!

Cím: 1173 Budapest, Bélavár u. 125.

Megann 28+6

Kép

Kép
megann

Megann!
köszi, megnézem nagyon tetszik a ruci.
nem tudod véletlenül h. mettől- meddig vannak nyitva?
Zozo
Vendég

Sziasztok!

Már órák óta itt üldögélek a gép előtt.
Tényleg mindenki kikapcsolódikKép

Vártam Megann reakcióját, de szerintem pont nem látta az üzimetKép
Igaz, Megann? Kép

Na lelépek, mert kihalt minden.
Egyébként ma tök jó napom voltKép Kép Kép
Bár a baba ma kevesebbet mocorgott, de éreztem most is, hogy megmozdultKép
Szép Estét!
Sziasztok!
Angelani
28+5

Kép
angelani

Sziasztok!
Szép- jó reggelt!

Hát, jól eltüntetekKép
Maost én is lelépek, mert ma van a barátnőm és az apukám szülinapjaKép
Megyek ki az auchanba tortát venniKép
Puszi lányok!
Szép napot!
Angelani
28+6

Kép
angelani

SziasztokKépJó reggeltKép

Hát Lányok nagyon nagyon kikészültek a lábaim tegnap este a lagzinKépKépKép
Igaz 5 cm-es magassarkúban mentem én marha de nem bírja a súlyomatKép
És be is dagadtak megint a lábfejeimKép

Most meg iszonyatosan féjnak a talpaimKép

Mi lesz velem, ha már most ez van????

Kicsit elkeserít ez .

Amúgy nagyon szép helyen volt, szép volt a pár, jó meleg is volt.

Kicsit lassan indult be a buli, egy kettőt tudtam én is csak táncolni elején.
Utána meg már meghaltamKép

El is jöttünk 1/2 12-kor.
Sajnos a menyasszonytáncig nem bírtam volna már ki.

Ilyan ciki voltKép de tényleg k-a elfáradtam.

Szerintetek ez normális????

Másnak nincs ilyen gondja???

Na puszika Nektek!!!

Szép meleg vasárnapot.

Ma pihizek.

Mea(29.hetemet kezdemKép )

Mea
mea

Sziasztok!

Köszi a Maltoferes tanácsokat.
Én is olvastam, hogy le lehet nyelni, csak most annyira aláhúzták a "rágó" szót, hogy gondolkodóba estem.

Megann, ez az, tényleg Faringosept ízű!
Végig azon gondolkodtam, honnan ismerem én már ezt az ízt, mikor Maltofert még sosem szedtem, de most már tudom.Kép

Angelani, de jó neked, hogy tudsz varrni!
Én is úgy szeretnék megtanulni, gondoltam is rá, hogy szétnézek, művelődési házakban szokott lenni tanfolyam, úgyis itthon tespedek egész nyáron. Csak nincs varrógépünk.

Uxi
22+4

KépKépKépKépKép
uxi

Hihi, nem csak én vagyok ébrenKép
Éjjel kétóránként felébredtem.

Mea, csodálom, hogy addig bírtad.
Sajnos én este 10kor bealszom, ha akarom, ha nem. Többször jártam úgy, hogy szerettem volna valami jó filmet megnézni a tv-ben, de nem sikerült. Pedig izgalmas volt, de leragadt a szemem...

KépKépKépKépKép
uxi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?