Angelani!
Be kell vallanom tisztesen, hogy borzasztóan ledorongoltam a férjemet a tojásrántottájával!
Egyszerűen ehetetlen volt
megkóstoltam de nem tudtam megenni
Sajnos ilyen "dilim" van, hogy a rossz ételt nem eszem meg, képtelen vagyok magamba erőltetni!
Ráadásul az olvasztott vajat egy módon vagyok hajlandó fogyasztani, ausztriai gőzgombóc mellé mákosan
, nem tudom ismeri e valaki, de isteni finom
Az meg már mégiscsak nonszensz, hogy egy 30 éves férfi nem tud megcsinálni egy tojásrántottát!
De van még ilyen sztorim, ha érdekel valakit!
Egy évben 1-2 szer leutazom vidékre a rokonsághoz anyukámmal!
Hát történt egyszer, hogy halottak napjára utaztam le, az autópályán haladtam, mikor csörög a telefon, a kedves férjem volt, hogy áthívta egyik haverját és teát akar főzni, mondjam meg hol van a teafű!Ok megmondtam.Aztán 2 perc múlva hív, hogy hol találja a cukrot a saját konyhájában, majd ismét 2 perc múlva, hogy hol a bánatban van a citromlé, majd ismét 2 perc múlva hogy hol kell bekapcsolni a teafőzőt és hogy kell teát főzni rajta
Hát azt hittem kinyúlok ott helyben(a röhögéstől is), az egész kocsi rázkódott(a rokonság nevetésétől)
Hát ennyit a féjem+konyha kapcsolatról
Hogy fog ő nekem segíteni???
Na jó remélem mindenkinek feldobtam a napját!
Egyébként az én hasam változatlanul fáj, nem tudom mi a franc van, már kezdek aggódni, úgy döntöttem ma nem is rohangálok már sehova!
Sütök rántott tököt+patiszont, csinálok túrógombócot
, meg vasalgatok, meg szekrénytervet csinálok a babó számára!
Remélem elmúlik ez a hülye hasfájás délutánra!
Nyúlné!
Borzasztó csini vagy
Annamami!
Te is!
Most irigykedek
Megann