Márti
Györesz is Csepelen lakik
Lehet, hogy szomszédok vagytok csak nem tudtok róla?
Mi Dunaharasztin lakunk, nem tudom mennyire ismered, itt van az M0 mellett. Én nagyon szívesen benne vagyok egy találkozóban, sőt abban is ( ezt már mondtam Györesznek is), hogy majd tavasszal amikor már olyan kiülős idő lesz, akkor eljöhetnétek hozzánk, a törpék meg elhenteregnének a fűben
Gombóc
Én leginkább a szopin ( a kajáláson) aggódom. Ugyanis a drága kisbabám nem akarja szívni a mellem. Van, hogy egy órát is elszöszölünk. Addig még elvan míg nekikezd mert akkor még jön szinte magától. Aztán mikor már meg kéne dolgoznia érte csak nyamnyarászik. Van és volt olyan, hogy üvegből kapja a hamit (példáúl amikor orvoshoz kellett mennem)de nagyon ritkán. Ez bezavarhat ennyire? Vagy a pocak zavargott mert nagyon tekergett. Szerinted ha elmúlik ez az állandó pukizás akkor jobban fog menni a hamika?
Éjszaka mostanában nagyon jó kisfiú. Ma egyszer ébredt, hamikázott aztán aludt reggelik. Úgyhogy én nem a fizikai fáradtságtól akadok ki, hanem az állandó aggodalmaskodástól
Közben persze a kisfiam fejlődik szépen, csak olyan kishitű vagyok
Györesz
Remélem anyukád még dolgozik és ezt tudod olvasni. Sms-be nem nagyon tudok írni, törpike mindig a kezem ügyében.
Szóval kaki: Olivér sem az az állandóan rotyogtató. Most leírom a verziókat amiket mondtak eddig nekem, gondolom a legszimpatikusabb kiválasztandó
A védőnő szerint nagyon jól hasznosítja a táplálékot a tej salakanyag mentes. És annyira felhasználja a szervezete, hogy csak kicsike marad belőle és az nem gyakorol akkora nyomást a beleire, hogy ki akarja nyomni. A harmadik nap az első szopi elött adni kell neki kamilla teát. 100 ml-hez két teáskanál cukorral. Kb. 20 ml-t kell megitatni aztán ehet.
Na a másik verzió a gyerekorvosé: Nem evett eleget. Minden másnap kúp. Ha az nem hozza meg, akkor két kúp és jó cukros teát itatni vele.
Na mondanom sem kell, hogy a védőnő tanácsát fogadtam meg. Mivel nem célom, hogy állandóan cukros tea lógjon a szájában és annyit igyon, hogy azzal teljen meg a kis gyomra. Kúpot egyszer használtam magamon amikor terhes voltam és nem tudtam wc-ni. Na azt az érzést nem kívánom a kicsikémnek. Persze ha látnám, hogy szenved és még pukizni sem tud, akkor biztosan beadnám neki. Nekünk a leghosszab kaki nélküli időszak három nap volt. A negyediken lett. A férjem elmondta neki, hogy milyen rossz érzés a kúp, erre ilyedtében kétszer is bekakilt
Puszi, Gigi