thimmy!
grat a tüszőhöz, én nem voltam ennyire szerencsés, mert azért kicsit várnom kellett. 2,5 órát, de ebből csak egy volt gázos, amíg félpucéran vártam harmadmagammal, hogy bekerüljek vizsgálatra. mindezt 2 másik lánnyal, akik szintén 2. napos mensisek voltak. annyit röhögtünk, hogy szerintem z doki sem volt annyira morc. bár semennyit nem mosolygott
de legalább nem vert meg minket
én javasolni fogom az orvosok korkedvezményes nyugdíját, és persze az ápolónőkét is. csajok, amennyit ezek rohangálnak. 27 beavatkozás volt tegnap, azt nem tudom, hogy össz-vissz, vagy csak z dokinak, de a laborosnál megszámoltam unalmamban, hogy 40 csajszi ment be 1,5 óra alatt, ugye tovább nem tudtam számolni, mert az ötözőben várakoztam másik 1 órát. az is betyár!!!
rögtön összebratyiztam pár sorstárssal, azon röhögtek, hogy folyt rólam a víz, ahogy kijöttem. hát az öltözőben volt vagy 40 fok és bent a vizsgálat is nagyon izzasztó volt.
jobb petefészkem nem árnyékolható, pedig kereste rendesen, majdnem leugrottam az asztalról. tudtam én ,hogy nem szabad bkv-val menni, elvesztettem rajta a petefészkemet, pedig előtte tuti megvolt
méh nyh 10 mm még így is, hogy mensizek, hamár elhagytam a fészkem, legalább nyh-m legyen.
a férjem eredménye állítólag jó, azt mondta z doki nagyon kedvesen, aztán rámcsapta az ajtót
de tollal rá volt írva, hogy teratozoosperiozis. a neten olvastam után, hát nem valami jókat írtak. erről tud valaki valamit? de z azt mondta, hogy jó. baci, semmi nincs benne, 45 milliós, az jó? erre nem kéne gysz? vitaminokat szed.
most jön a tuti: ELKEZDTEM A STIMUT!!!! napi 1 genopeptyl, 2 merional. azt sem tudta ki vagyok, ezért fel sem merült benne, hogy ne kezdjük el. csak nem tom akkor mi alapján írta ki a gysz-t csak a koromat kérdezte. szerdán uh! eddig 38 ezer és úgy volt, hogy nem fogom tudni elkezdeni, de az apeh utalta a pénzem és így belevágtam. még én is meglepődtem short programba vagyok. akkor kb 2 hét és leszívják a sejteket? szerdán megint megyek bulizni a csajokkal uh előtt. de remélem addig meglesz a jobb petefészkem is. szuritól semmi bajom, eddig minding volt ,valszeg most nem kapok ló dózist. bár a többiek csak 1 merionalt kaptak. lehet, hogy a súly is rádob
nemcsak a kor. mammográfiát így lehet, hogy elsunnyogom, mert azt hiszem, hogy így nem is csinálják meg. majd lemondom.
zsuzska!
laptetőt egyik felét elkaptam, a többieknek is hagyok.
nyulacs!
grat a szívhanghoz. lombikos babák általában kisebbek, nekem botit a 19 . héten mondták, hogy kisebb a fejmérete alapján. jól be is paráztam, aztán spéci vizsgálatra küldtek a 32. héten, szintén a fejméret alapján, közben meg csak madárfejű mint az apja
lesznek majd még okosságok, de nem kell megijedni. nem lehet minden baba óriás. majd megnőnek idekint, mint nálunk is, 2260 g-os születési súly után most 2,5 évesen 17 kg! szépen megnőtt.
ha nem bánjátok lányok felteszek képet az én szépségemről, remélem nem bántok ezzel senkit, de büszekségtől dagadó anyai mellem (és a hormonoktól is dagad, ja és a kövérségtől is ) mindenhol mutogatja.