Új privát üzeneted érkezett!

Laptetőmet bedobom a közösbe,mindenki csippentsen belőle akinek szüksége van rá!!!! Egy picit Én is csippentek,hogy holnap minden rendben legyen!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziaszotk!

Én is gyorsan bejelentkezem még mielőtt elkezdődne a hétvége (elég melós napok elé nézünk).

Etna
Hogy értél oda a BMC-be? És mi volt? Gyere, mesélj!

Kakti
Hajrá, tesó projekt! Mielőbbi babásodást Neked is! Lilit is Sz hozta össze? :oops: :lol:

Nyulacs
Gratula a szívhanghoz! Hogy vagy? Könnyebbek már a napok, vagy még csak most kezdődik a neheze? 8)

Zsuzska
Jó pihit Nektek!

Rólunk: Tök gyorsan végeztem tegnap Sz-nél, és stimu nélkül van egy 12 mm-es tüszőm (tegnap volt a hetedik nap) és 6 mm-es mnyh-m. Kedden szeretne újra látni 8) Megbeszéltem magammal, hogy addig megnő a kis tüsző a kellő méretre, és jövő héten ... :wink: (inkább nem merem leírni :oops: )
Sz azt mondta, majd kedden kiderül, hogy állunk, de én csak kicsikartam belőle egy kis erőt adó bíztatást, mondtam, hogy legalább nincs 7 tüszőm, mint korábban. Azt mondta, igen 8) :lol:
Nekem már ez is nagy öröm, féltem, mi lesz, ha most is "tele leszek" :oops:
Sz mondta, hogy szedjek terhesvitamint. Én olllllyan hüle vagyok, teljesen elfelejtettem. Amikor elkezdtük a babaprojektet, vettem több félét is egymás után, aztán ahogy teltek a hónapok - évek, elhagytam. Gondoltam, majd, ha itt a bébi a pocakban, megint szedek. De tegnap gyorsan vettem egy havi Hipp Natalt, és el is kezdtem inni 8) .
thimmy
Gárdony

thimmy!
grat a tüszőhöz, én nem voltam ennyire szerencsés, mert azért kicsit várnom kellett. 2,5 órát, de ebből csak egy volt gázos, amíg félpucéran vártam harmadmagammal, hogy bekerüljek vizsgálatra. mindezt 2 másik lánnyal, akik szintén 2. napos mensisek voltak. annyit röhögtünk, hogy szerintem z doki sem volt annyira morc. bár semennyit nem mosolygott :D de legalább nem vert meg minket :D
én javasolni fogom az orvosok korkedvezményes nyugdíját, és persze az ápolónőkét is. csajok, amennyit ezek rohangálnak. 27 beavatkozás volt tegnap, azt nem tudom, hogy össz-vissz, vagy csak z dokinak, de a laborosnál megszámoltam unalmamban, hogy 40 csajszi ment be 1,5 óra alatt, ugye tovább nem tudtam számolni, mert az ötözőben várakoztam másik 1 órát. az is betyár!!!
rögtön összebratyiztam pár sorstárssal, azon röhögtek, hogy folyt rólam a víz, ahogy kijöttem. hát az öltözőben volt vagy 40 fok és bent a vizsgálat is nagyon izzasztó volt. :D jobb petefészkem nem árnyékolható, pedig kereste rendesen, majdnem leugrottam az asztalról. tudtam én ,hogy nem szabad bkv-val menni, elvesztettem rajta a petefészkemet, pedig előtte tuti megvolt :lol:
méh nyh 10 mm még így is, hogy mensizek, hamár elhagytam a fészkem, legalább nyh-m legyen.
a férjem eredménye állítólag jó, azt mondta z doki nagyon kedvesen, aztán rámcsapta az ajtót :D de tollal rá volt írva, hogy teratozoosperiozis. a neten olvastam után, hát nem valami jókat írtak. erről tud valaki valamit? de z azt mondta, hogy jó. baci, semmi nincs benne, 45 milliós, az jó? erre nem kéne gysz? vitaminokat szed.

most jön a tuti: ELKEZDTEM A STIMUT!!!! napi 1 genopeptyl, 2 merional. azt sem tudta ki vagyok, ezért fel sem merült benne, hogy ne kezdjük el. csak nem tom akkor mi alapján írta ki a gysz-t csak a koromat kérdezte. szerdán uh! eddig 38 ezer és úgy volt, hogy nem fogom tudni elkezdeni, de az apeh utalta a pénzem és így belevágtam. még én is meglepődtem short programba vagyok. akkor kb 2 hét és leszívják a sejteket? szerdán megint megyek bulizni a csajokkal uh előtt. de remélem addig meglesz a jobb petefészkem is. szuritól semmi bajom, eddig minding volt ,valszeg most nem kapok ló dózist. bár a többiek csak 1 merionalt kaptak. lehet, hogy a súly is rádob :D nemcsak a kor. mammográfiát így lehet, hogy elsunnyogom, mert azt hiszem, hogy így nem is csinálják meg. majd lemondom.

zsuzska!
laptetőt egyik felét elkaptam, a többieknek is hagyok.

nyulacs!
grat a szívhanghoz. lombikos babák általában kisebbek, nekem botit a 19 . héten mondták, hogy kisebb a fejmérete alapján. jól be is paráztam, aztán spéci vizsgálatra küldtek a 32. héten, szintén a fejméret alapján, közben meg csak madárfejű mint az apja :D lesznek majd még okosságok, de nem kell megijedni. nem lehet minden baba óriás. majd megnőnek idekint, mint nálunk is, 2260 g-os születési súly után most 2,5 évesen 17 kg! szépen megnőtt.

ha nem bánjátok lányok felteszek képet az én szépségemről, remélem nem bántok ezzel senkit, de büszekségtől dagadó anyai mellem (és a hormonoktól is dagad, ja és a kövérségtől is ) mindenhol mutogatja.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

ja a képet lehagytam :D

Kép Kép Kép
na ez mind nagyon botis, látszik, hogy milyen " jó " gyerek. a második is pont ilyen lenne jó lenne :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Sajti, nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!! Teljesüljön egy nagyon nagy álmod!!! Puszi!

Etna, gratula a kezdéshez. Nagyon megörültem amikor olvastam hogy mégis tudtál kezdeni. Most aztán izgulhatok szerdától??? Csuriban az összes kezem!!!!

További kellemes pihenést mindenkinek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Etna
Gratula a kezdéshez! Arra azért rákérdeztél, hogy hozhatjátok-e a fagyibabákat? :oops: A párodnak ajánlok még barnasört és fürjtojást a turbózáshoz 8)
A prototipus igazán jól sikerült, meg van a minta a kistesóhoz! :lol:

Én délelőtt voltam Sz-nél, a 11. napon 17 mm a tüszőm és 7 mm a mnyh. Holnap repesztő és pénteken inszem! 8) :lol: Leírni is alig merem.

Lányok, nem tudom, ki tűnt el és ki olvas zugban minket, de annyi kérdés van bennem. :roll: :oops: Ha valaki erre jár, és válaszolna - akár priviben is - megköszönném.
Én eddig úgy tudtam, hogy a tüszőnek 20 mm-nek kell lennie, ő még meg fog nőni addig? Azt gondolom, hogy talán Sz az eddigi növekedési adatokból ki tudta számolni, hogy mikorra lesz jó? És a mnyh vastagsága elég lesz?
Egyedül arra kérdeztem rá nála, hogy kell-e önmegtartóztatás inszem előtt, és jó, hogy kérdeztem, mert magától nem mondta.

Illetve kérdezném még, hogy hogy zajlik az inszemináció. Tudom, hogy régebben szóba került már a téma, de az utóbbi időben nem kérdezte senki, visszaolvastam pár oldalt. Jöhet privibe is. Azt tudom, hogy reggel fél kilencig le kell adni a páromnak az "anyagot" 8) Mikor várható a beavatkozás, és mit vigyek magammal. A szuri-beutalón 12-13 órát írnak, de csak a lombikosoknak részletezik, hogy vigyenek hálóinget és tisztálkodószereket. Inszemnél ezek nem kellenek?
thimmy
Gárdony

vasi!
köszönöm a drukkot, én is hasonló cipőben járok, mint thimmy, fogalmam sincs dolgokról, de hát majd szólna és akkor várom az összes csurit, ami a kezeden és a lábadon, vasi kezén, lábán van. máshol nem kell csurizni :)

thimmy!
nekem nagyon rég volt inszemem, de az akkori dolgokat leírhatom. petesejt mérete nem mindig számít, a barátnőmnek 12 mm-es sejtből lett a kislánya. de egyébként két nap alatt tuti megnő. általában azt mondják, hogy a 17-18 mm feletti sejtek már jók szoktak lenni, de mint írtam 12 mm-ből is lett gyerek :D lényeg, hogy vigyázz rá! ne emelj, ne hajolj, csak guggolj, stb. egyél sok fehérjét, igyál sok vizet. ezeket szokták mondani. anno nekem kellett vinnem mindent, amit a lombikosoknak is. hálóing, papucs, stb. mert inszem után is feküdni kellett valamennyit. reggel korán mentünk és nem kell sorban állni, hanem előre kell menni a beavatkozásosoknak. utána pasik elmennek anyagot adni, téged meg majd szólítanak, de addigra már a kórteremben leszel. én du kerültem pl sorra. de norbinak fél 12-re lett helyiség biztosítva. tehát ne lepődj meg semmin! szerintem nektek nem kell éhgyomorra lenni, csak lombiknál a leszíváskor. bent az inszemnél felvezetnek katétert és utána fellövik a kiskatonákat. utána átfordítanak pihi pózba, akkor kapaszkodj, mert én majdnem leestem :D vissza a kórterembe kis pihi és utána mehettek is. én vittem betétet, mert kicsit véreztem, de ez egyénenként változik. ha azóta változott valami akkor a lányok úgyis leírják. én ezekre emlékszem. ja és nekünk pont akciózni kellett előtte, minél többet. állítólag inszem előtt és után sok doki javasolja. után állítólag segíti a beágyazódást, de ez dokinként változik mi szót fogadtunk w dokinak és akicóztunk :D akkor ez a te pénteked lesz, utána jövök én! tojás mindig van, de a sima tyúké, majd veszek fürjet is.
nekem holnap uh! semmi tünetem nincs, remélem azért érnek a sejtek!

sajti!
boldog szülinapot utólag!csatlakozom vasihoz, én is hasonló szépeket kívánok!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna
Köszi a leírást, nem érdekel az sem, ha az egész napot ott töltjük, csak költözzön már be valaki a pocakomba :oops: :lol:

Arra lennék még kiváncsi, hogy a kiskatonák felhelyezése az átjárhatóságihoz hasonló (mert az kissé kellemetlen volt, amikor "megcsípték" a méhszájat, hogy bevezessék a katétert a kontrasztanyaghoz) :?

A holnapi uhu-hoz mennek a drukkok :arrow: :arrow: :arrow: és csak szólj nyugodtan, mikor kell csurizni :lol: :lol:

Az inszem után mindig írnak fel kúpot? Vagy ez is egyénfüggő?
thimmy
Gárdony

thimmy!
nekem az átjárhatóságinál nem csíptek, de az inszemnél igen, mert nem nyílt ki. én utrot kaptam inszem után, szerintem azt adják nagyjából mindenkinek. ha pénteken megyek uh-ra és időben végzek ,akkor rádnézek, ok? addig majd számcsere priviben. készülj lélekben is, csak +++++ titok film, könyv, relax. ez akkor is segít, ha nem hiszel benne. és dumcsizd meg a gyerkőccel, hogy most már itt az idő :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Thimmy:
utolsó emlékeim szerint a 7 mm már jó (nekem is annyi volt Lilivel) és a 17mm péntekre simán 20 fölé nőhet! :)
Nekünk is hasonló volt, mint Etnának:
reggel mentünk, Apa leadta a hadsereget, aztán ment haza, mert dolgoznia kellett. Én ott maradtam a közelben, sétálgattam, nézelődtem a Budagyöngyében, aztán 11-re visszamentem. Kb. 1 körül kerültem sorra.
Ha magára a beavatkozásra vagy kíváncsi:
bemész a műtőbe (hálóingben, bugyi nélkül), felfekszel az ágyra. azt kicsit megdöntik (a fejed lejjebb kerül a lábadnál), és vagy meg UH-znak, vagy nem. Ez dokinként változó. A biológus megkérdezte, hogy hogy hívják a férjemet. Aztán hozta a megfelelő csapatot egy fecskendőbe, katétert felteszik, kisfickókat beteszik. Kicsit még lógatnak ott fejjel lefelé, aztán mehetsz. Nekünk meg kellett várni a zárójelentést is, amit kb. 3 körül adtak oda.
Ennyi.
ha kell még vmi infó, szólj - bár én csak két évvel ezelőttieket tudok (2009. májusában került be Lili a pocakba).

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Etna
A pozitív gondolkodást naponta gyakorolom, nagyon is hiszek a gondolatok és szavak erejében. (agykontrollt végeztem)

Kakti
Neked is köszi az infókat! Szóval Neked is inszem volt?

Holnap még utána kell néznem az itteni ügyeletnek. Azt tudom, hogy hol van, de hogy hogy is van, mikortól vannak ott, arról fogalmam sincs :roll:
thimmy
Gárdony

Jaja!
Utro tuti, hogy lesz. Minimum 3x1 - szerintem.

És igen, nekem is inszem volt. A másodikkal sikerrel jártunk - és most is örülnék, ha így lenne. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Nem sok időm volt, épp csak elolvastalak benneteket hétvégén, hogy kivel mizu. Örülök, hogy mindketten jól álltok :D

Thimmy bmc-s inszem tapasztalatom nincs, de a beavatkozás miatt ne félj, nem kellemetlenebb mint egy rákszűrés. Legalább is én semmit nem éreztem. Szerintem vigyél magaddal minden cuccot, inkább legyen ott feleslegesen, mint valami hiányozzon. Betéttel is készülj, én egyik alkalom után véreztem kicsit.
A tüsző mérete szerintem ok és még bizti nőni fog péntekig.
Ja és nekünk kellett kerülnünk egymást pár napig inszem előtt, ált 4 napot mondanak. De egyszer volt, hogy nem tartottuk be :oops:

Etna szuper, hogy indultatok a lombikkal, meglátod minden jól alakul.

Bár már mi is ott tartanánk. Csak még előttem a műtét.

Lányok mindenkinek nagyon drukkolok!
Lehet péntekig már nem tudok jönni de nagyon izgulok értetek és majd gondolok rátok!!!

Kakti mikor kezdetek? MEgint inszem lesz?
levendula05
Budapest

Sziasztok!

Levendula
Nálunk is megvonás van péntekig 8) De mindent a cél érdekében! :lol: Jövő héten kedden mész tükrözésre? Úgy rohannak a napok, hogy az valami hihetetlen. :oops: :evil: Nálunk a hosszú hétvégén munka volt (falazás, ablak meg ajtó csere - még jó, hogy nem nálunk, amennyi kosszal az járt), de ez most jókor jött, legalább nem agyaltam az ultrahangom :?

Kakti
Az igazi az lenne, ha már az első próbálkozás sikerrel járna, ugye? :lol:

Etna
Túl vagy már az uhun? Gyere, mesélj!
thimmy
Gárdony

sziasztok!

igen túl vagyok az uh-on és csuda jó volt a mai napom. senki nem volt a bmc-ben előttem!!!!! azt hittem rossz helyen vagyok!utánam jöttek páran, de azokkal együtt mentem be, mert azért volt egy kis komiszság :D nem volt meg a kartonom , miért is menne minden simán. kb fél órát keresték, de ott aztán akció volt az egész recepció kereste. addig én eldumcsiztam az arra járókkal. aztán felpattantam a uh-ra és nagy meglepetésemre, megint nem látta z doki a jobb petefészkemet. ez mitől van? megint nem árnyékolható. de nem izgatta annyira magát, mint én. méhnyh: 12 mm, bal petefészekben egy 13 mm, 12 mm és 6 db 9 mm-es sejtecskék figyelnek. a jobbat nem tudtam sajnos meg, de szerintem abban is kb ennyi van, mert az eléggé fájdogál, már feszít. ha ezek mind megmaradnak akkor elég nekem a baloldaliból 8 sejt bőven. :D pénteken megint uh és vérvétel! leszívás szerda vagy csüt. z doki mondta, hogy szép mennyiség sejtileg. a két vezérsejt jól hangzik, már most 13, 12 mm, azok szerintem 20 mm felett lesznek, ha el nem durrannak. gyógyszeradag marad és megkérdezte ,hogy tuti csak 1 gyereket akarok? mit akar ez velem? :lol: nem akarok bölcsit nyitni, már látnám, hogy + a teszt akkor legyünk ilyen magabiztosak. vagy inkább szülés után :lol: megint volt egy vérzős kismama, jó sokan küzdenek utána, hogy megmaradjon a kismanó. ezek kis huncutok, jól megdolgoztatják az idegeinket. szóval thimmy pénteken én ott leszek, 9-ig be kell érnem vérvételre, ha tudunk ütközhetünk. remélem akkor is szerencsénk lesz és nem lesznek sokan. láttam ma sz dokit,semmit nem változott 5 év alatt, mióta nem láttam. jót tesz neki a sok nő :D k dokiról ezt nem lehet elmondani, ő egy kicsit mintha megkorosodott volna :wink:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Levendula:
Július 6-án konzultálunk Szűcsdokival.

És igen, Thimmy:
az lenne az igazi, ha elsőre összejönne! :)

Etna:
én nem bánnám, ha a mostani körben két manó lenne egyszerre. De Lilivel is csak egy tüszőm érett. Szóval nem igazán látok rá esélyt - sajnos.

Lányok!
Egy ismim, akinek szintén BMC-s babája van azt hallotta, hogy az az új módi, hogy megmondják, milyen vizsgálat kell, de mindenkinek a területileg illetékes szakrendelésen kell megcsináltatni ezeket. Igaz ez? (én nagyon nem bánnám, ha nem kéne minden vv miatt hajnalban felmennem Kerepesről a János kh.-ba)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Etna
Én is úgy jártam a múlt héten a BMC-ben, hogy csak egy leányzó ült a váróban. Leesett az állam a meglepettségtől :lol: :lol: Miért kell neked vérvétel pénteken? És már 12 mm a mnyh?! Aaaazta... :shock:

Mi igyekszünk 8 körül odaérni, hogy a párom időben leadhassa az anyagot. Aztán hogy hogy telik majd a délelőttünk, még kérdéses. Én túl messzire nem merészkednék a központtól, de a párom lehet, hogy elintéz pár dolgot, aztán majd visszajön hozzám. Szóval elküldöm majd a számomat priviben, oszt meglátjuk.

Kakti
Milyen vizsgálatokra gondolsz pontosan? Én annak idején a recepción az első időpontkéréskor megkérdeztem, hogy mik azok a vizsgálatok, amit elvégeztethetek előre, azt megcsináltattam. de a vv-ket mindkettőnknek ott vették le. Spermavizsgálatot azt hiszem 6 hón belül elfogadnak, ha van, akkor csak egyszer nézik ellenőrzésképpen. Remélem, jól írtam - ezen a részén mi aránylag gyorsan túljutottunk, és mivel az eredmények jók voltak, haladtunk is tovább.
thimmy
Gárdony

Anno mi is úgy mentünk, hogy megvolt pár vizsgálat. De isminek azt mondták, most a hormon vv-ket is így kell megcsináltatni.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Látom, csendesebb nap van 8) Mi is el voltunk havazva, főleg, hogy holnap nem dolgozunk, igyekeztünk megcsinálni mindent. Kicsit érzem fájdogálni-szúrkálni a jobb oldalamat, remélem, kibírja a kis tüsző reggelig. Simán beadta a nővérke tegnap a szurit, rég kaptam már popóba injekciót :lol: :lol:

Hű de lassan készül ez a hsz :oops: 8) Spenótot főzök és halat sütök közben :P
thimmy
Gárdony

Etna

Írtam privit, de nem látom az elküldött üzenetek között. Remélem célba ért, ha mégsem, szólj légy szi'!
thimmy
Gárdony

Nekünk minden vizsgálatot ott csináltak meg. Én ennek örültem is, mert hormon vérvételre képtelen vagyok beutalót szerezni, és már eddig is nem kevés pénzt hagytam ott a magánlaborokban erre.
Szóval ki is akadnék, ha mostantól nekem kéne külön megcsináltatnom. Bár a nagy részén már túl vagyunk szerencsére.

A spermavizsgálatra egy elég régi leletünk volt, több mint egy éves és elfogadták, így csak egyszer kellett is megcsinálni. Ha egyáltalán nincs semmilyen lelet,akkor csinálják meg kétszer.

Júni végére van időpontunk konzultációra, kíváncsi vagyok mit mondanak, mikor kezdhetünk.

Igen kedden megyek a méhtükrözésre, jó lesz már túl lenni rajta. Remélem az altatást is jobban viselem, mint a múltkor, két napig nagyon rosszul voltam. De ez rövidebb műtét, talán nem lesz olyan hatással.

Thimmy, Etna nektek nagyon drukkolok holnapra!
Aztán amint tudtok gyertek a hírekkel :wink:
levendula05
Budapest

Sziasztok!

Jelentem, meg volt az inszemináció :lol: :lol: :lol: Felküldtünk 10M jól mozgó kiskatonát, most már rajtuk a világ szeme 8) :lol:
Egy ideje már itthon vagyunk, kajáltunk, mert majd kilyukadt a gyomrom már, aztán pihi. Még egy órát aludtam is :oops: :D

Etna
Veled mizu?

Levendula
Hol csinálják a tükrözést? Bent tartanak egy éjszakára az altatás után? Júni vége, az már mindjárt itt van! :P

Nekem júli 4-én kell tesztelnem, addig meg visszafelé számolom a napokat :lol:
thimmy
Gárdony

Thimmy :D hú de jó, hogy meglett az inszem, drukkoltam ám nagyon :wink:
Ugye nem volt vészes?
Nehezen fognak most telni a napok de kitartás!!! Ennyit vártatok erre az inszemre kell hogy legyen eredménye :wink:

Remélem Etna is hamarosan jelentkezik.

Nem kell benn maradnom a műtét után éjszakára, elvileg 6 órával utána eljöhetek. A II-es női klinikán csinálják.

Pihengess a hétvégén de azért még apával bújjatok össze... :wink: :wink: :wink: Biztos ami biztos :lol:
levendula05
Budapest

Igazán nem volt vészes. A folyosón várakozás hosszabb volt, mint maga a beavatkozás :oops: Izgultam rendesen :oops: 8) Viszont, most már én is tudok válaszolni az inszemes kérdésekre :wink: Sz a szokásosnál is csendesebb volt, jött, látott, és remélem győzünk :lol:
Utána feküdtünk majd fél órát az emeleti korteremben, majd meg kellett várni a zárójelentést Sz rendelője előtt, és jöhettünk haza. Az összebújást Sz is javasolta ma estére, holnap déltől pedig napi 3 utro.

Most folytatom a pihit (ma kész pizza lesz a vacsi - megdobjuk egy kis extra sajttal, meg fűszerekkel oszt kész). Holnap lesz az uncsitesóm esküvője, én leszek a tanu. Nem lesz nagy buli, és különben is, én leszek a sofőr :lol: Vasárnap meg ha megint rossz idő lesz, pihizünk tovább.
Igyekszem figyelni magamra, ne csináljak semmi megerőltetőt. Amúgy ezen kívül gondolom, meg tovább az életünk a maga rendje és módja szerint. :lol:

Gondolok majd rád kedden, de addig még úgyis "beszélünk" :lol:
thimmy
Gárdony

sziasztok lányok!

thimmy!
ne haragudj, de olyan lüke nap volt nekem, nem tudtam megnézni az üzijeimet és ezért nem tudtam a számodat. örülök, hogy túl vagy rajta. most már megy a drukk ezerrel. igyál sok folyadékot és fehérjét, hajrá tapadás!

lányok ,ez a mai nap :roll: reggel a véremet a központi laborba át kellett vinni, nem tudtam ,hogy meg kell várni az eredményét. de mivel nem én lennék, az anyám neve helyett az én lánykori nevem lett beírva, ezért nem stimmeltek az adatok ( én meg sem néztem bevallom) mire z dokihoz visszajött az eredmény, közben már el is ment szülni. reggel 8-tól fél 2-ig voltam a bmc-ben. amúgy nyitott ajtónál folytak a vizsgálatok és megdöbbentően sok volt a túlstimuláció. egyik lánynak le is szívták a vizet a hasából. :cry: ezek után nem kicsit fosok, mivel elég sok a sejtem.
jelentem megvan a jobb petefészkem. 6-7 sejt volt benne, 12-15 mm-es kb, de nem tudtam figyelni nagyon ,mert majd beszartam úgy fájt az uh. de megvan ez a lényeg, nem hagytam el :wink:
méhnyh: 15/b, bal petefészekben 1db 15 mm, 2db 13 mm, 6 db 9 mm-es sejt van, hiába sok, nem lesznek valami nagyok. kb 5 lesz ami elég nagy lesz, szerintem. de nem is az a lényeg, hanem hogy egy kölök legyen belőle :D
jelentem kedden leszívás!már itt az ideje, holnap este 2 ovitralle, vasárnap még egy gonapeptyl és utána már semmi!! túléltem a hormonkezelést! szerintem pénteken rakják vissza őket, ez pont gázul jött ki, mert kedden tud szabira menni a férjem, de már pénteken nem, így ha akkor lesz a visszarakás, akkor kell keresnem egy sofőrt. tök jó, mint az egyedülálló anyukák, nem lesz velem senki :roll: de hát ez van ha vendéglátós feleség az ember. én totál azt hittem, hogy csüt környékén lesz a leszívás, de nem is értem ,hogy hogy hihettem, mert akkor vasárnap kéne visszarakni a gyerkőcöket, akkor meg senki nincs ott :shock:

na megyek, mert botikámat viszem fürdeni. jó éjszakát mindenkinek!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Thimmy, nagyon szorítok hogy tapadjon a kis drágaság.

Etna, nagyon jó hírekkel jöttél, örülök. A pénteki nap miatt nem kellene ennyire aggódnod, tudod én is meséltem mennyire pechesnek éreztem magam a beültinél. Mindenkinek ott volt a párja csak nekem nem és még értem sem tudott jönni mert nem volt ahol megvárjam, tél volt és nagy hó esett, még kinn a padon sem tudtam volna megvárni. Ezért villamos+vonat (amit csak futva értem el és csurig tele volt nem is tudtam kényelmesen ülni)+taxi. Sírva értem haza, már nem bíztam a sikerben és lám itt mocorog a szívem csücske a hasamban.

Levendula, nekem bent kellett maradni másnapig a kórházban hiszteroszkópia után. Nem azért mert gond volt hanem az altatás miatt. Biztos minden rendben van nálad, ne aggódj. Muszáj meg nézessék mert ugye ha komoly gond lenne a méheddel akkor nem stimulálhatnak sem.

Kakti, mindjárt júli 6..... és akkor nincs megállás. Megint vizsgálatok, stimuláció..... szorítok ezerrel drága hogy elsőre sikerüljön. Minden esélyed meg van rá.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Etna nagyon örülök,ez aztán a jó hír :lol: drukkolok neked keddre, meglátod minden rendben lesz!
Nagy nap lesz nekünk, nálad leszívás én meg megteszem az utsó lépést a lombikhoz :lol:
Rossz, hogy pénteken egyedül leszel de a pozitív eredmény majd feledteti veled ezt a kellemetlenséget :wink:

Most aztán szoríthatunk neked és Thimmynek az következő két hétben :lol:

Majd jövök a műtét után, addig is pusz mindenkinek!
levendula05
Budapest

Sziasztok!

Köszi a drukkokat, lányok, nagyon aranyosak vagytok. Már két nap eltelt 8) :lol: Na jó, mostantól dolgos hétköznapok jönnek, és pikk-pakk elmegy ez a két hét.

Etna
Nem semmi, hogy veled mindig történik valami! :oops: Kedden leszívás! Szupi! És akkor három napos babákat kapsz vissza, de izgi! :lol: Szurkolok ám nagyon!

Vasika
Neked sem volt semmi a beültid! De ez a baba nagyon jönni akart hozzátok, az látszik!

Én elkezdtem golyózni tegnap (az utroval) :lol: :lol: Az elsőt ugyebár délben kellett nyomizni, utána meg mentünk az esküvőre. Az egész szertartás alatt csak arra tudtam gondolni, hogy mi és hogyan fog kifolyni belőlem :oops: :? De megúsztam :lol: Az estit és a reggelit meg tudom oldani, hogy fekszem utána, de a déli az nem tudom hogy lesz munkaidőben :roll:
thimmy
Gárdony

Levendula
Egy kalappal Neked, gondolok majd Rád kedden! Ügyes légy! 8) :lol:
thimmy
Gárdony

Köszi Zsuzsám!
Tudom, hogy rád maximálisan számíthatok! :)

Thimmy:
anno én is munkaidőben utróztam. Ebéd után becsattogtam a WC-re, bedugtam, aztán fél órát fel sem keltem az asztalomtól! :)
Igaz, ez az első inszemnél volt, a másodiknál itthon voltam a tesztig betegácsiban. De csak azért, mert nem akartam napi egy órát zötykölődni a HÉV-en, mert úgy ráz, mint a turmixgép. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Köszönöm a szülinapi jókívánságokat!!! Édesek vagytok!!! :D

Thimmy és Etna:
Vérge finishben vagytok!!! :)
Szorítok nagyon! :)

Etna:
Nagyon huncut szépség a kisfiatok! :)

Kakti:
Heló újra! Lili nagyon szép baba! :) Sok sikert a tesóhoz!
Figyu, tábliba még Lilihez kéne pár adat (ki volt a dokid, mi volt a problem). Kösszike! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.06.19 22:10-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Kedves újak, akik szeretnétek a táblázat szereplői lenni, ezzel is erőt adva a következő babásodni kívánóknak (mert ti nemsokára átköltöztök a kismamik részbe) - kérlek pirvibe írjátok meg a szükséges adatokat. Köszönöm! :)

A tábla ereje legyen veletek!!! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.07.29 21:52-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Nekem mikor más ügyben jártam a klinikán, ott nem csinálták meg a hormon vérképet. Érdeklődtem itt-ott. Magán ill. tb-s lehetőségek. Aztán kiderült,hogy a helyi SZTK nőgyogyi adhat beutalót. Szó nélkül meg is tette, levették SZTK, vitték kórházba aztán jött az eredmény - ingyé.

Amugy a legolcsóbb magán a Ciris ill. a Krama Kft. lett volna akkor

üdv meer
meer
Aba

Szia Sajti!
Utólag én is hepibörzdéj! :)

Szűcs volt a dokim, és "enyhe" PCO volt/van a gond. És ha ez is kell, rák a csillagjegyem. :)))

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Szasztok csajszik, én is újra itt. Persze nem a bmc-be megyek vissza, csak hozzátok. Nagyiztunk egy hétig (Miskolcon voltunk), ezért nem jöttem. De látom gyarapodnak a kismamajelöltek. :) Mindenkinek mennek a drukkok továbbra is.
vicky79
Budapest III. kerület

hali lányok!

mivel velem tényleg mindig történik valami, ezért ma meglátogattam a bmc-t, hogy nem unatkozzanak nélkülem. hát had ne mondjam, hogy enyhe túlstimu van nálam. a doki szerint enyhe, majd holnap megszabadít a fájdalmamtól, szerintem marhára fáj a hasam. megnézett uh-al , nem akart nagyon, már szinte imádkoztam, kicsit felszaporodott a folyadék. kicsit nagyok a fészkeim, de nagyon nagyok a sejtek és sok van. de jól megkaptam megint a magamét, hogy miért nem a fagyi babákat rakattam vissza a magánklinikán, akkor nem lennék túlstimuzva. már kicsit kezd a faxom kilenni, hogy miért hozza fel mindig ezt a témát. nem érti, hogy nincs rá lóvém. inkább azzal kéne törődnie, hogy holnap ez fokozódni fog, tehát nem lesz piskóta, a menet számomra, de erre pont szarik. egyek sok fehérjét, igyak sok folyadékot és csá. mondjuk kicsit besz..rok a fájdalomtól, semmit nem ért se a fehérje, se a folyadék. csak nő a hasam és nő. akkora sjeteket láttam, mint a cseresznyék. a vizsgálat elégé fájt, de állni sem bírok, úgy feszít a hasam, nem csoda, hogy az uh-nem esett jó. szóval holnapra kérek egy nagy kalappal! rám fog férni!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etnám, veled vagyok. Annyira szorítok és annyira imádkozom mint még soha. Ölellek és tényleg igyál nagyon-nagyon sokat. Puszika.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Szia Etna!

Nem tudom,melyik doki az ilyen. Fogadj nekik szó, de semmi esetre ne hagyd magad! És ha valami nagy a gáz, hallottam én már olyant hogy KH ügyelet. Persze erre ne kerüljön sor.
Tedd ahogy Vasika is mondta, és én is nagyon szorítok, de bármi nem jó, ne hagyd magad. Azzal meg ne törődj hogy mit mondanak fagyibaba ügyben. Elég kiadás volt eddig is, ők nem tudják mi a bérből/fizetésből élünk és mellette ilyen drága kezelések/szenvedések.

Vagon babaragacs
meer
meer
Aba

Sziasztok!

Drága Etna
Ezt már nem is tudom szavakba önteni, hogy Veled tényleg mindig történik valami. Mondjuk, mintha úgy éreztem volna a korábbi hsz-eidben, hogy tartassz a túlstimutól... Még jó, hogy megnézetted magad ma! Én sem tudok mást javasolni, minthogy tényleg nyomasd a fehérjét és a folyadékot!!! Kitartás holnapig, reméljük, minden rendben lesz! Drukkokat küldök :arrow: :arrow: :arrow:
thimmy
Gárdony

Levendula

Te sem maradhatsz ki a szórásból! :lol: Ügyi legyél, drukkolok :arrow: :arrow: :arrow:
thimmy
Gárdony

köszi lányok a biztatást, tényleg jót tett a fehérje és folyadék. már fent tudok lenni, ja és boti adott puszit a hasamra, tuti attól lett jobb :D

igen jól láttad thimmy, tényleg féltem tőle, mert sajnos egyik alkalommal, nyitott ajtónál történt a vizsgálat és egy túlstimus lányt vizsgáltak és majdnem ordított a fájdalomtól. azóta nagyon féltem tőle, ezrét is mentem ma be, hogy én ne járjak később így. éreztem, hogy baj van, nem vártam és mentem. de megérte!

levendula!
drukkolok én is érted! nem lesz gond!!!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etnám, nagyon örülök hogy jobban vagy. Akkor most ne hagyd abba a fehérje evést és a sok-sok folyadék ivást. Ja és persze hogy Boti puszija volt a döntő.... :lol: Puszika.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok,

Sajti, mieza, küldtem az adatokat. Azt nem ígérem, hogy sokkal gyakrabban fogok jönni, de igyekszem néha benézni. Úgy látom, azért kevés nevet ismerek azok közül akik most itt vannak és az jót jelent :) (legalább is remélem) Meg ahogy néztem a táblát, nem nagyon látok ott mást, aki olyan sokat próbálkozott már mint mi is, szóval most már nekünk is kell hogy sikerüljön... 8)

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

bocsi, aláírás már nem érvényes, most 5. lombiknak indulunk neki, ha szépen nőnek péntekig a tüszők
dorkabab

hát etna nem semmi a te történeted sem, de most már csak egyenesbe jössz!

Picit visszaolvastam, jól értem hogy a mammográfia már ilyen kálvária?!?!?! :shock: Nekem ősszel kellett ismételni és besétáltam ott a Jánosban, mondtam lombik miatt kell ettől egyből adtak közeli időpontot (asszisztens megnézte, hogy hol van lemondott időpont). Már túl voltam az egészen, mikor kiderült, hogy nem is volt beutalom, csak az a papirom, ami alalpján írni kellett volna a beutalót...de egy évvel korábban is így jártam, akkor előtte próbáltam a körzet szerint illetékes helyen és ott szóltak, hogy rossz a a gép, fél évig ne is jöjjek. Ezt mondtam itt a BMC-ben és adtak beutalót a Jánosba és akkor is simán megcsinálták azonnal, mert épp üres volt a rendelő.... ezek szerint csak nekem volt piszok szerencsém???

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Szijja Dorka!!! :)

Üdv újra itt, sok sikert! :)

Etna:
Bakker, ez nem jó hír. A folyadék napi 4-5 liter legyen - ez hótt komlyan mondom! A fehérje is nagyon kell, örülök, hogy már picit jobban vagy, rendbe fogsz jönni!
((((((((((((((((((O))))))))))))))))))))

Pá Drágáim!
sajt@

Kakti:
Helló ismét! :)
Táblit javítottam, hajrá tesó!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

sziaszok!

azt hiszem és egy időre most búcsút intek a bmc-nek, sajnos nem túlstimu volt hanem nem jó időben kaptam meg az ovitrellt. vasárnap helyett szombat este adtam be magamnak, mert nekem azt mondták. a stimu lapon persze vasárnap szerepel, de mivel 3x megbeszéltük a szúrásokat én nem néztem meg. persze én vagyok a hülye tegnap az összes petesejtem szétdurrant 2 db-ot szívtak le a hasüregembe felgyülemlett folyadékban talált petesejtekből, mind a kettő megtermékenyült, de a biológus hölgy szerint ne nagyon reménykedjünk. 18 sejtem lett kuka, annyi üres tok volt. de hogy a hasüregbe felgyülemlett folyadékba legyen sejt? én véresre sírtam a szemem, nem értem. aztán felírtak augmentin, penicillin érzékenységem ellenére. utrogestant meg pótlólag kellett feliratni mert az ugye kimaradt. a műtőben a fejem felett vitatkoztak, hogy altassanak-e el, mert nem volt vércsoport papírom. 30 éves praxisában z dokinak nem volt ilyen, hogy egy nő rosszkor adja be a szurit. sajnos én ilyen gyengeelméjű vagyok, hogy magamtől kitalálok időpontokat és akkor hasbaszúrom magam! nagyon kész vagyunk családilag, amit mi itt kaptunk az sajnos felfoghatatlan számunkra, nem értem, hogy miért volt ennyi szemétkedés, hibázás,stb. megyek kibőgöm megint magam.
mindenkinek sok sikert kívánok és remélem soha semelyikőtök nem fog így járni, semmilyen téren, mint mi. mielőbbi babásodást kívánok mindenkinek! köszönöm, hogy köztetek lehett és drukkoltatok értem!
etna

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna, nem kaptál külön papírt, amire rá van írva, hogy melyik nap pontosan hánykor kell beadni? Nem a stimus papírra gondolok, hanem egy másikra, amin csak ez szerepel, illetve hogy aztán mikor hány órakor kell megjelenni a bmc-ben?
ann74

Etna: Nagyon sajnálom a dolgot, én nem is értem hogy mondhatták rosszul a gyógyszert. Rettenetes, hogy kárba ment az a rengeteg tüsző. Azt a két megtermékenyültet nem kapod vissza? Remélem azért Botikának lehet egyszer tesója. Én nagyon drukkolok. A másik fórumunkba azért majd írsz magatokról?
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?