thimmy!
grat a tüszőhöz, én nem voltam ennyire szerencsés, mert azért kicsit várnom kellett. 2,5 órát, de ebből csak egy volt gázos, amíg félpucéran vártam harmadmagammal, hogy bekerüljek vizsgálatra. mindezt 2 másik lánnyal, akik szintén 2. napos mensisek voltak. annyit röhögtünk, hogy szerintem z doki sem volt annyira morc. bár semennyit nem mosolygott
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
de legalább nem vert meg minket
én javasolni fogom az orvosok korkedvezményes nyugdíját, és persze az ápolónőkét is. csajok, amennyit ezek rohangálnak. 27 beavatkozás volt tegnap, azt nem tudom, hogy össz-vissz, vagy csak z dokinak, de a laborosnál megszámoltam unalmamban, hogy 40 csajszi ment be 1,5 óra alatt, ugye tovább nem tudtam számolni, mert az ötözőben várakoztam másik 1 órát. az is betyár!!!
rögtön összebratyiztam pár sorstárssal, azon röhögtek, hogy folyt rólam a víz, ahogy kijöttem. hát az öltözőben volt vagy 40 fok és bent a vizsgálat is nagyon izzasztó volt.
jobb petefészkem nem árnyékolható, pedig kereste rendesen, majdnem leugrottam az asztalról. tudtam én ,hogy nem szabad bkv-val menni, elvesztettem rajta a petefészkemet, pedig előtte tuti megvolt
méh nyh 10 mm még így is, hogy mensizek, hamár elhagytam a fészkem, legalább nyh-m legyen.
a férjem eredménye állítólag jó, azt mondta z doki nagyon kedvesen, aztán rámcsapta az ajtót
de tollal rá volt írva, hogy teratozoosperiozis. a neten olvastam után, hát nem valami jókat írtak. erről tud valaki valamit? de z azt mondta, hogy jó. baci, semmi nincs benne, 45 milliós, az jó? erre nem kéne gysz? vitaminokat szed.
most jön a tuti: ELKEZDTEM A STIMUT!!!! napi 1 genopeptyl, 2 merional. azt sem tudta ki vagyok, ezért fel sem merült benne, hogy ne kezdjük el. csak nem tom akkor mi alapján írta ki a gysz-t csak a koromat kérdezte. szerdán uh! eddig 38 ezer és úgy volt, hogy nem fogom tudni elkezdeni, de az apeh utalta a pénzem és így belevágtam. még én is meglepődtem short programba vagyok. akkor kb 2 hét és leszívják a sejteket? szerdán megint megyek bulizni a csajokkal uh előtt. de remélem addig meglesz a jobb petefészkem is. szuritól semmi bajom, eddig minding volt ,valszeg most nem kapok ló dózist. bár a többiek csak 1 merionalt kaptak. lehet, hogy a súly is rádob
nemcsak a kor. mammográfiát így lehet, hogy elsunnyogom, mert azt hiszem, hogy így nem is csinálják meg. majd lemondom.
zsuzska!
laptetőt egyik felét elkaptam, a többieknek is hagyok.
nyulacs!
grat a szívhanghoz. lombikos babák általában kisebbek, nekem botit a 19 . héten mondták, hogy kisebb a fejmérete alapján. jól be is paráztam, aztán spéci vizsgálatra küldtek a 32. héten, szintén a fejméret alapján, közben meg csak madárfejű mint az apja
lesznek majd még okosságok, de nem kell megijedni. nem lehet minden baba óriás. majd megnőnek idekint, mint nálunk is, 2260 g-os születési súly után most 2,5 évesen 17 kg! szépen megnőtt.
ha nem bánjátok lányok felteszek képet az én szépségemről, remélem nem bántok ezzel senkit, de büszekségtől dagadó anyai mellem (és a hormonoktól is dagad, ja és a kövérségtől is ) mindenhol mutogatja.