Új privát üzeneted érkezett!

Laptetűm Vikusé a jövő heti szuper uh-ra, Panniké csütörtökre a jóhírhez, és Zsuzskáé a jó haladásért a szuper beülti felé. Továbbá Sajti, Csucsu, VnBeni és mindenkinek akik várnak vmi eredményre, vagy épp töltekeznek...Evolten neked is egy nagy adaggal, hogy jó legyen az a vv-s eredmény és aztán a legjobb döntést hozzátok.
ann74

akartam írni Evolet, csak kapkodok..bocs
ann74

Ann:
Köszi a laptető felajánlást!!! :D
Vérzést sajnálom,most aztán a fene sem tudja,hogy most mi van!!!! :shock: Majd holnap Sz. jól megmondja,hogy minden rendben van!!!! Nem lehet,hogy az első vérzéstől számítva most kellett,hogy megjöjjön Mary?
Holnap Én is 8 körül megyek a BMC-be,úgy,hogy talizunk!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Tényleg Zsuzska az nem hülyeség. Beülti után 25én volt vérzésem. Igaz, ez még csak a 25. nap. Nekem mindig 29-30 napos ciklusaim vannak. Azt hiszem az utóbbi mondat 2. fele ezentúl felejthető...
ann74

Ann!Látod,Mary most jó sokszor bekopogtatott hozzád....mert nemsokára már csak hallomásból fogod tudni,hogy milyen is vérezgetni!Jól "elbúcsúzott"mostmár elhúzhat a sunyiba!!! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Hahó!

Azt hiszem eldöntöttem, hogy nem megyek sehová se el se másik topicba.

Aki ezt itt olvassa megtalálja ha irok, de ahogy mondtam nekem nincs időm se energiám 2 fórumra, ezt kezdtem s ezt folytatom.

Vikus: annyira örülök, hogy nagyon-nagyon!

Ettől jobban bocsika csak Vasikának örülök, hiszen már annyi mindenen keresztül ment és már 21. hét? Oh istenem a fele már eltelt, hihetetlen.

Ann: remélem semmi komoly, de dokker lát az jó lesz

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!
most értem haza a melóból!

Vicky,Vasikáé!
köszi!

Ann!
Drága Ann,örülök,h vérzel ez is meg lett...köszönöm a laptetűt!!!!!
vikus82

Igen, Ancsi még most tombolja ki magát mary..:) amúgy tényleg baromira nem értem, mi tud még vérezni, ha már 1 hete 6 napig véreztem, és már azt sem értettem, mert azelőtt 1 hete is volt. Sztem ha ez elmúlik, akkor kezdődik mostmár egy rendes ciklus..

Vikus, jó sokáig dolgoztál!! Pihenjél is ám. Én eredményhiredtés óta csupa ragya vagyok és nem múlik. Még el sem mertem menni kozmihoz, mert sztem tök felesleges amíg nem állnak helyre kicsit a hormonok. Ugye jól gondolom?
ann74

Jó reggelt!

Ann!
felesleges nyomkodni,mert azok a hormonok miatt vannak és nem telitett aknek!
méregtelenits!
vikus82

sziasztok!
Hogyhogy nem írt senki egész nap?
Közösen megegyeztetek, hogy nem írtok?

Vikus, mizujs? Hogy vagy?
Vendég

Szia Kahlan. Átmentek az új topikba. Ott megtalálod őket ha gondolod. :roll:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

kahlan: Én spec. írok ide is, oda is. Ma itt volt anyu, úgyhogy ma ezért nem írtam. Meg végülis megállapodtunk, hogy itt tényleg inkább csak a próbálkozóknak segítünk. A csevej ment át a másikba, de az sem pörgött ma.
vicky79
Budapest III. kerület

Én is szeretnék itt is maradni, remélem ide is jöttök.

Itt is elújságolom,hogy lement a hcg-m végre 2 alá. Ezt is megértük, volt nagy öröm. Najóóóó ez azért nagy túlzás.
Mivel lejártak a vizsgálatok, ezért újra kell őket csináltatni, még mammo is kell újra, ettől féltem, ezt annyira útálom. egyszer visszahívtak mammora, meg kellett ismételni, csináltak vagy 5 felvételt, azt hittem szétszakad a mellem. De mindig volt egy folt. Aztán azt írák, hogy az vmi gépi melléktermék vagy mifene. De a lombk előtti uh-ra olyan félve mentem, hogy azt hittem ott ájulok el. De minden okés volt. Már be is jelentkeztem, máj23-ra. Állítólag úgy kell menni, hogy menses utána 4-10 napon.
Szóval minden vizsgálatot újra kell csinálni, + lesz immunológia+ genetika, ezt szerintem a korom miatt mondta hogy ok, mert rákérdeztem, gondolom, hogy ne húzuk még feleslegesen az időt.
Ennek most örülök is meg nem is. Kicsit be vagyok toja. Szeretném hogy minden immun. és genetikai eredményünk tökéletes legyen.

Vikus, a méregelenítés jó ötlet, bár nem tudom egy ir-esnek ezt hogyan kell csinálni. Meg egyáltalán, olyan nehéz elkezdeni, pedig nagyon kéne.
Kahlan veled mizu? Most 1 hónap szünet van nálatok, jól emlékszem?
ann74

Huh...hát nagyon sajnálom ezt a szétszakadós dolgot...én sajnos képtelen vagyok két fórumot olvasni, erre az egyre is kevés volt az időm...

mindenkinek nagyon szép babázós időszakot, sziasztok
Vendég

kahlan: Szerintem a hozzászólások száma nem változik, csak két felé van. Én betettem kedvencbe mind a kettőt és aminél van új hozzászólás, azt elolvasom és reagálok rá, ha tudok.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Vikus:
Jippííííí!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Gratula!!! :)

Ann:
Hurrá, hogy 2 alatt van végre!
Majdcsak meglesznek azok a vizsgálatok is és újra kezdhettek!

Az elvándorlással kapcsolatban:
Mivel nem jövök sűrűn, visszaolvastam a régebbi hozzászólásokat.
A véleményem nem fogom véka alá rejteni! Tudom, már sokan unjátok, de én még nem írtam meg...
1./ Szóval Pannik hozzászólásán megdöbbentem, szerintem sértő volt a megfogalmazása. Bocs, Pannik, de ez tény. Talán rossz napod volt, a csuda tudja, finomabban is lehetett volna fogalmazni.
2./ Ez a fórum kifejezetten azért volt jó, mert nemcsak a várakozók írtak, hanem azok is akiknek sikerült már, netán babáznak is és sok segítséget kaptunk tőlük. Köszönet érte!!! Nekem bejött a "locsi-fecsi" üzemmód is. Akiket itt megismertem és nagyon megszerettem - naná, hogy érdekel, mi van velük általában és konkrétan is. Itt tényleg kialakult egy baráti kör, netán ez bosszantott fel pár embert?
Akinek ez a rész nem tetszik (jelzem, évek óta így működött a fórum), ott a tekerő és gördítsen arra a részre, ami érdekli.
Nekem is volt olyan téma, amihez nem tudtam hozzászólni, segítséget nyújtani, mert még nem éltem meg azt az állapotot, de tanulni lehet belőle, ahogy egymásnak segítenek ezekban a témákban is a tapasztaltabbak.
Ha új ember esett be, bármit kérdezett, ha tudtunk segíteni, ment a válasz. Nem volt kirekesztő a közösségünk. És lám, most kettészakadtunk, sőt! inkább klónozódtunk - ez elég fura számomra... És fáj is... Olyan jó kis csapat vagyunk, erre ezt kell csinyáányi? Miért nem lehet jóindulattal viseltetni egymás iránt? Miért rossz az másnak, ha vki leírja a napját, mitől jó/rossz a kedve, netán még ötletekkel is segítjük egymást? EZEK KÖLTŐI KÉRDÉSEK - NEM KÉREK RÁ VÁLASZT!
Mindenesetre megpróbálok mindkét helyre írni, engem érdekelnek akik átmentek.

No, ez kijött belőlem. :? Választ nem várok rá, azok bennem megvannak.
Csak arra kérlek titeket (akinek nem inge... :) ), hogy a véleményeteket figyelmesebben írjátok meg ezentúl (általában eddig így volt), inkább olvassátok el többször is, mielőtt elkülditek - talán nem is gondoljátok, hogy másnak mennyire fájó azt olvasni, ha nem kedvesen van megfogalmazva. Törekedni kell a jóra, hiszen itt nem bántani kell a másikat, itt segíteni szoktuk egymást!

Nagyon nyálas volt? :lol: Bocsesz...

Pá Drágáim!
sajt@

Kispatak:
Csak nem bárány-nász lesz? :shock:

Ann:
Köszi a laptetűt! :D

INFO!
Most hallottam az egyik rokonomtól, hogy a cukorbeteg ismerőse minden nap reggel megeszik egy diónyi nyers csicsókát és mostmár nem kell gyógyszereznie magát. Egy próbát megér! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Szia Sajti!
Most szégyenlem magam, de én nem tudom mi az a csicsóka. Nekem nincs IR-em, de cukorbeteg ismerőseim és anyukám és apósom, szóval ahogy mondod, egy próbát megér. :)
Egyébként hogy állsz babaügyileg? Még mindig pihi? Vagy még rendezed az örökséget?

Ann, nagyon örülök a hírnek. Végre lecsökkent. Annyira durva ezt írni, de hát most ez van. Nagyon rossz a mammográfia, de túl lehet élni. Sajnálom hogy téged többet kínoztak. Én sem örültem sosem amikor lejártak az eredményeink. Mire végig csináltattunk mindet...... :roll:
Akkor most megint legalább egy hónap, igaz? Nem akkora nagy baj mert amúgy is kicsit pihennie kell a méhednek hiszen ez a mensi is összevissza van most. Amúgy sem állna neki Sz míg nem jössz helyre.

Kahlan, gyere nyugodtan, én szívesen segítek ha tudok és Viky is itt van, Ann is. És még szerintem lesznek itt a régiekből is néhányan, meg újak is lesznek. Nem kell haragudni, meg történt hát megtörtént. Ha ráérsz bele-bele olvashatsz az új fórumba is, így meg tudsz róluk egyes-mást.

Kispatak, rád is vonatkozik. Én olvasgatom a másik fórumot is, nem haragszom én senkire sem csak borzasztóan gyerekesek. De hát nem vagyunk egyformák és nem is kell azoknak lenni. Semmivel sem írnak többet mint eddig, ha máig el tudtad olvasni akkor ezentúl sem lesz nehezebb csak két helyre kell benézned. Ez egyenlőre csak éldegél, de nem fog elhalni, meglátod. Ez az oldal mindig is élt. Szerintem fogadd el a döntésüket és ne sértődj meg mert nem miattad történt.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sajt: A csicsókát már én is hallottam. Lehet, hogy az ir-re is jó lehet? Az a baj, hogyha nagyon lenyomná a cukrot és ehhez marad a magas inzulin, annak kóma lehet a vége.

Vasi: A csicsóka egy gomós növény ha jól emlékszem. Csicsóka kivonatot szoktak szedni a cukrosok. Egy próbát anyósékál is megérhet. Csak jól utána kell járni, nehogy ártson.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok. Remélem nem zavarok. :oops:
Nagyon régóta olvasom ezeket az oldalakat. Két hete volt a második lombikom és nem sikerült sajnos. Teljesen letörtem, keresem a miérteket. Konc tanár úr az orvosom, akit nagyon tisztelek. Nem tudom van-e erőm folytatni, nagyon elegünk lett, kezdem azt hinni, nekünk soha sem fog sikerülni.
dorika80
Budapest IV. kerület

vikus82 gratulálok! :lol:
dorika80
Budapest IV. kerület

Sziasztok!
Dorika!
Köszi! :D
Én is igy voltam vele,pedig csak inszem volt,ne gondolj ilyenekre,sikerülni fog!
Youtube-on nézegesd a Titok.cimű filmet,segiteni fog!

Kahlan!
köszi vagyok!
Te mikor mész inszemre?
vikus82

Sziasztok!

Nem hagylak el titeket, ez a fórum élt, él és élni fog.

Viszont megigérem, hogy a másikba se nem irok többet, de még csak bele sem fogok olvasni.

Itt megtaláltok és nagyon szorítok mindenkinek, ugy ahogy eddig is számíthattok rám, bármi is legyen veletek, kérdezzetek, s amire én tudok valami választ - ahogy eddig soha sem fog az elmaradni.

Sajtikám: bárányka - nász: ezt miből gondolod? Egyszer talán reménykedem, de most erről nincs tudomásom.

Vasikám: változatlanul nagyon szurkolok, és imádlak, pocaklakódat meg még inkább!

üdv kispatak
Vendég

ann74 drukkolok a sok-sok vizsgálathoz. Irigylem az erőd és kitartásod. Nekem most semmihez sincs erőm.

IR-t egy divatos böszmeségnek tartom, amivel jól be lehet kábítani szegény szerencsétleneket. Jól le lehet koppasztani a kismamajelölteket drágább és drágább laborvizsgálatokkal és magán dietetikus tanácsadásokkal. Hab a tortán, hogy már kitalálják, hogy kispapa jelöltek is IR-esek. Brrrrrrrrrr :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Nem ismerek olyat, aki elment erre a laborra és az jött ki, hogy nincs IR-je :roll:
dorika80
Budapest IV. kerület

Dórika, üdv itt közöttünk!!!
Ha van kedved írj kicsit magadról, mi van a háttérben, érdekel minket.
Nekem is most volt nemrég a 2. és nekünk sem sikerült. De nem szabad gondolni ilyenre, hogy nem fog soha sikerülni. Lehet jön egy ilyen kisürdög ilyenkor a hullámvölgy legalján, de hesegesd el őket. Szóval ilyeneket ne is gondolj amit leírtál. Tudom nagyon jól hogy nehéz, de nem visz minket előrébb.
Most nem nagyon tudok írni, mert millió a munkám, majd késő este tudok többet itt lenni, de addig is nyugodtan írjál.
Az IR egy nagyon fura kérdés, én is hallottam ról ezt-azt. Van aki 3 lombik után met szedése után természetesen esett teherbe, tehát lehet mégis van benne valami...amúgy én is pont ezen gondolkodtam, hogy valyon volt -e olyan aki elment IR vizsgálatra és az lett az eredmény hogy tökéltes..
ann74

Dórika, látom írtad, hogy most semmihez sincs erőd. Ez természetes. De el fog múlni, el kell múlnia. Most tegyél olyan dolgokat amik amúgy is feldobnak, nem tudom esetleg mi ilyen van, amit szeretsz csinálni...
Mikor derült ki, hogy nem sikerült?
ann74

Én ismerek több lányt is, akinek nincs IR-je :)
És többször is nézték nekik...de tökéletes volt az eredmény! Úgyhogy azért nem mindenkire húzzák rá ugyanazt a sémát - szerintem!

eszter82
Budapest

És Tűűnél voltak? Mert mindig olyan érzésem van, hogy aki hozzá megy, az ir-esként jön ki :-)))
ann74

dorika: Üdv itt és sajnálom a lombikokat. Nekem IR-em van és szerintem igen is van olyan, akinél ennek a kezelése segít. Van olyan ismerősöm, akinek 2 sikertelen inszem után 1 havi met után spontán jött a baba. Sőt, tényleg ismerek férfit is, aki metet szed, bár neki nem volt gond a gyermek nemzéssel. Náluk ezt metabólikus x szindrómának nevezik. Persze ez nem csodaszer, nem segít mindenkinek. A sógornőmmel együtt voltunk terheléses inzulin vizsgálaton és neki tökéletes lett. Hát az enyémről inkább ne is beszéljünk. Szerintem egy vizsgálatot megér, hátha mégis ez a baj. A dietetikusnak meg nem fizetünk, kikupáljuk itt a többieket. :D És természetesen neked is lesz baba, ez tuti.
vicky79
Budapest III. kerület

ann: Ez jó! :lol: :lol: :lol: Én nem is jártam Tűű dokinál, csak magán szorgalomból csináltattam terheléses inzulint a MM-ben. Bár nekem már évekkel előtte a sote belgyógyászatán kiderült ez a dolog. Én szerencsésnek érzem magam, hogy jó orvoshoz kerültem akkor. Pont tegnap néztem, hogy 2006 decembere óta szedem a metet, pár hónap kihagyással.
vicky79
Budapest III. kerület

Ann!

Igen, jártak Tűűnél is :)
És ő nem Ir-esként jöttek ki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én sem voltam IR-es Tűű szerint sem egészen 2010 februárig...akkor kezdett romlani a helyzet a terhesség alatt...
Mindenesetre mára már az lettem... És nem csak Tűű gondolja így, hanem Szabolcs Professzor is ugyanazt mondta :)

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Dorika, üdv itt a fórumon. Nagyon jó helyre jöttél. Amint látod mindenki jön és segít. Velem is így volt ez anno. Most én járok és segítek ha tudok. IR témához csak annyit tudok mondani hogy van alapja és régebben voltak itt csajok akiknek megnézték és nega lett. Nem mindenkinél ez a baj. De akinél tényleg ez a baj azoknál tényleg jöhet spontán is, volt már rá példa.
A feladást pedig megértem. Én is éreztem már ilyet nem is egyszer. Én 44 éves vagyok, el tudod te képzelni miken mentem keresztül? És itt van a pocakomban a kis lakóm, mocorog és imádom. Annyi vizsgálat és elutasítás ami volt ebben a néhány évben és egy percnyi nyugtom nem volt. Beszedtem mindent amit itt-ott olvastam, voltam egy csomó orvosnál. Én aztán megpróbáltam mindent. Nagyon szar érzés amikor nem sikerül. Állandóan a pozitív teszt lebegett a szemem előtt és most itt van. Sokszor megnézem és vissza emlékszem milyen sokat vágytam erre. A párommal madarat lehet fogatni olyan boldog, tehát MEGÉRTE HARCOLNI! Nálad is elmúlik a rossz időszak és újult erővel fogsz kezdeni mert nem véletlenül jöttél ide. Erőt gyűjteni jöttél és gyere sűrűn. Mi itt vagyunk és erőt pumpálunk beléd meglátod. Ölellek.

Viky, nagyon aranyos vagy. Köszönöm szépen. Tehát ha bemegyek egy bió boltba ott azért meg tudják mondani hogyan kell fogyasztani meg ilyesmi.
Egyébként nekem is diétázni kell, ma csináltattam meg a terheléses mérést és 7,4 lett. Két hétig próbálkozom diétával és ha sikerül akkor azt tartom ha nem akkor diabetológia :( Valahogy kibírom mert már csak fél idő van hátra.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

vasikáé: Reméljük nem kell inzulin. Már tényleg csak a fele van hátra. A bioboltot nem tudom, de ha nem is árulnak, útba igazítást szerintem tudnak adni. A másikban a csajok azt mondták, hogy piacon is lehet kapni és nyersen egész ehető. Édesburgonyaként is ismeretes.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi szépen Viky, nagyon kedves vagy. Akkor piacon is megnézem. :)

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Hát elég kelekótya vagyok!

Hétfőn voltam K ügynöknél és megbeszéltük, hogy ha jön Mary akkor jöhetnek vissza a fagyiovisok!

Azt kérte menjek vissza még a mary alatt uhu-ra, na ma meglátogatott mary, mikor érdemes visszamenni? VV is kell ilyenkor?

Légyszi akinek van rutinja fagyibaba ügyben segítsen!

Köszi!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Vasikáé gratulálok, hát akkor nektek is nagy a boldogság. Pozitív teszt? Szép álom :roll:

Szóval akkor mégis van olyan, aki volt vérvizsgálaton és nem ir-es. :shock: Hmmmm.

Eszter elolvastam a naplódat. Minden tiszteletem a tiéd! :(
dorika80
Budapest IV. kerület

Sziasztok!!!

Ann:
Na végre,jó hír!!!Hihetetlen,de még ennek is tudunk örülni!!!
Hipp-hopp túl leszel a vizsgálatokon és akkor lesz itt baby bummm!!!

Dórika:
Üdv. itt!!! Sajnos mindannyian igy vangyunk ezzel,gyakran kerülünk mélypontra,dea cél érdekében valahogy mindig sikerül felállni!!!

Mia:
Nekem nem volt vérvétel csak uh és a 3-dik nap kellett menjek!!!

Rólunk!!!!
Tegnap voltam uh-on és a 10-dik napon még nincs tüszőm. Nem volt tegnap S. és igy megint Sz.-hez kerültem,de azt hiszem Sz.-el nem leszünk mi "haverok"!!!! Még egy vacak bromocriptint sem írt fel,nem,hogy más problémámmal foglalkozott volna!!!Közölte,hogy ha pénteken sem lesz tüszőm akkor a beülti elmarad!!!No comment.......
Nem tudom,hogy ez ilyenkor hogy müködik,de ha nincs tüszőm,akkor gyógyszerrel vagy bármivel nem kellene megoldani a problémát?????

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Dorika!
Nagyon együttérzek veled... Gyászold meg rendesen ezt a sikertelen próbálkozást, aztán ha már összeszedted magad, uccu neki a következőnek! :)
IR-ügyben csak annyit írnék, hogy sokaknak segített már a Met. Van akinél jött a baba, van aki szépen fogyott és javult a terheléses értéke.

Kispatak:
Vmi esküvő időpontjáról írtál, nem? :roll: Bocs... :oops: :arrow: "Lemaradtam életem nagy élményéről, de mit tehetek. Egy házasság köttetik az eredetileg tervezett dátumon más nem maradt nem volt máskor alkalom"

Vasikáé:
Bizony, a csicsóka egy gumós növény. Én nagyon szeretem, de baziora megkínoz, felfúj, akárhogy készítem el. Mondjuk az apici mennyiség nem bántana. Cukrosoknak biztos jó, ahogy hallom. Viszont fontos, hogy nem édesburgonyát - más nevén batátát :arrow:
http://www.tutitippek.hu/blog/batata-tippek.php
kell keresni, az ára is veri az ezrest/kg!!!
A csicsókát is láttam már, hogy édesburgonyának nevezik, de ez más növény. A csicsóka kilója 300,-Ft körül mozog, itt a képe:
1303313373.7397.htm
Mi még töltődünk.

Vicky:
IR-eseknél nemtudom, hogy jó-e a csicsókázás... Lehet, vmi dietetikust kéne kifaggatni.

Mia:
Fagyisnál asszem én már az első napon, max. a 2. napon mentem uhura, nekem stimu nem kellett pluszba, csak repesztő, aztán jött is a FER. :)
Amúgy érdemes kiperkálni a 100 rugót érte, így nem veszel el egy TB-támogatott stimus lombikot magatoktól. Persze a cél az, hogy naná hogy ez sikerüljön! De netán gondolhattok a tesókra is. :)

Zsuzska:
Drukk péntekre! Te nem kértél Bromót? Szerintem felírta volna...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2011.07.31 17:26-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Dorika, majd mesélj többet magadról. Várjuk.

Sajti, nagyon köszönöm. Jól megnéztem a fotót és memorizáltam, most már ha kimegyek a piacra tudni fogom mit kell keresni.

Zsuzska, nagyon sajnálom. Én sem vagyok haver Sz-el. Engem sem kedvelt első perctől. Én úgy érzékeltem hogy a korom miatt kicsit engesztelt rám. S-hez én is nagyon szerettem menni mert ő addig kereste míg megtalálta amit akart és sosem zavart úgy el hogy ne magyarázott volna el mindent amit kértem. Egyébként Z nem volt amikor volt a beültim és így S csinálta meg. Amint látod a vonalzómat meg vagyok vele elégedve :D
Egyébként én most lemaradtam és nem tudom mi lesz nálatok. Most stimud van, vagy fagyis beültid lesz? Bocsi hogy nem vagyok képbe.

Mary, menj holnap, szerintem. Én így tennék. Nem hiszem hogy vérvétel lesz csak bekukkant, megnézi mi újság van odabent és esetleg felkészít a beültire. Jaj, mennek a drukkok ezerrel.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sajti:
Éppen az a probléma,hogy Én kértem a bromot (mert rendszeresen szedem) és nem írta fel!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Vasikáé:
Most fagyis beültim lesz,legalább is lenne,ha össze jönne!!!Sajnos kevés esélyt látok!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska!
Sz Nekem pedig bromot?! :shock:
vikus82

Vikus:
Ezt most nem értem. Bővebben kifejtenéd?????

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!

Nagyon köszi a tanácsokat lányok, szerintem akkor megyek holnap.
Mikorra kell menni ilyenkor? Elég 8-ra odaérni?

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia:
Szerintem jó a 8 óra, talán csüt-ön nincsenek is olyan sokan... Drukkhegyek!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Köszi Sajti!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Sziasztok,

bocsi hogy csak úgy bepofátlankodom, már régóta zugolvasok. Dórika Neked akarom írni, hogy kitartás, én 4 beültin vagyok túl (1 friss+ 2 fagyis és most egy újabb friss stimus). Most először a 4-iknél indult el valami, de kevés lett a hcg az eredményhirdetéskor (4,3). Azóta érdekes módon növöget -múlt hét csütörtökön volt 50), de a Crinonet abbahagytam, szóval nem tudom mi van :shock:. Holnap megyek újabb hcg kontrollra és uh-ra.
IR pedig létezik, én is voltam IR-n, enyhe kezdődő IR-t állapítottak meg a MM-ben, gyógyszert nem adtak hanem diétáznom kell.
Szóval tarts ki, mindenkinek összejön előbb vagy utóbb.
Ja, én dr.Z-hez járok és imádom.
Vendég

Zsuzska, én szorítok hogy S jobban lássa a dolgokat. Akkor péntekre mennek a drukkok és várjuk a fejleményeket.

Lovely, sajnálom hogy a negyedik sem jött össze. Annyira rossz ilyeneket hallani. Szegény Ann járt most így, neki több volt a hcg-je és utána neki is növekedett. Itt imádkozott mindenki hogy ne legyen méhenkívüli. Szerencsére nem lett és nagy nehezen magától elkezdett vérezni, majd csökkent a hcg-je. A diétához is kitartás kell, de amin keresztül mentél a 4-ik sikertelen beültivel nem embernek való. Szorítunk neked is nagyon. Nekem is Z csinálta meg és még most is hozzá járok. Tehát üdv itt és mennek a drukkok, várjuk a további fejleményeket.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Csajok!!!
Mindenkinek köszönöm a drukkokat!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska!
csak azt nem értem Sz miért ilyen hisz Nekem is kell bromot szednem,és S irta fel elöször!
Nem értem Sz hozzá állását?!úgy látszik nála is müködik ha vki szimpi vagy nem!!!!
Szoritok Nagyon!
vikus82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?