Sziasztok!
Vikus:
Jippííííí!!!!!
Gratula!!!
Ann:
Hurrá, hogy 2 alatt van végre!
Majdcsak meglesznek azok a vizsgálatok is és újra kezdhettek!
Az elvándorlással kapcsolatban:
Mivel nem jövök sűrűn, visszaolvastam a régebbi hozzászólásokat.
A véleményem nem fogom véka alá rejteni! Tudom, már sokan unjátok, de én még nem írtam meg...
1./ Szóval Pannik hozzászólásán megdöbbentem, szerintem sértő volt a megfogalmazása. Bocs, Pannik, de ez tény. Talán rossz napod volt, a csuda tudja, finomabban is lehetett volna fogalmazni.
2./ Ez a fórum kifejezetten azért volt jó, mert nemcsak a várakozók írtak, hanem azok is akiknek sikerült már, netán babáznak is és sok segítséget kaptunk tőlük. Köszönet érte!!! Nekem bejött a "locsi-fecsi" üzemmód is. Akiket itt megismertem és nagyon megszerettem - naná, hogy érdekel, mi van velük általában és konkrétan is. Itt tényleg kialakult egy baráti kör, netán ez bosszantott fel pár embert?
Akinek ez a rész nem tetszik (jelzem, évek óta így működött a fórum), ott a tekerő és gördítsen arra a részre, ami érdekli.
Nekem is volt olyan téma, amihez nem tudtam hozzászólni, segítséget nyújtani, mert még nem éltem meg azt az állapotot, de tanulni lehet belőle, ahogy egymásnak segítenek ezekban a témákban is a tapasztaltabbak.
Ha új ember esett be, bármit kérdezett, ha tudtunk segíteni, ment a válasz. Nem volt kirekesztő a közösségünk. És lám, most kettészakadtunk, sőt! inkább klónozódtunk - ez elég fura számomra... És fáj is... Olyan jó kis csapat vagyunk, erre ezt kell csinyáányi? Miért nem lehet jóindulattal viseltetni egymás iránt? Miért rossz az másnak, ha vki leírja a napját, mitől jó/rossz a kedve, netán még ötletekkel is segítjük egymást? EZEK KÖLTŐI KÉRDÉSEK - NEM KÉREK RÁ VÁLASZT!
Mindenesetre megpróbálok mindkét helyre írni, engem érdekelnek akik átmentek.
No, ez kijött belőlem.
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Választ nem várok rá, azok bennem megvannak.
Csak arra kérlek titeket (akinek nem inge...
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
), hogy a véleményeteket figyelmesebben írjátok meg ezentúl (általában eddig így volt), inkább olvassátok el többször is, mielőtt elkülditek - talán nem is gondoljátok, hogy másnak mennyire fájó azt olvasni, ha nem kedvesen van megfogalmazva. Törekedni kell a jóra, hiszen itt nem bántani kell a másikat, itt segíteni szoktuk egymást!
Nagyon nyálas volt?
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Bocsesz...