Sziasztok!
Vikus:
Jippííííí!!!!!
Gratula!!!
Ann:
Hurrá, hogy 2 alatt van végre!
Majdcsak meglesznek azok a vizsgálatok is és újra kezdhettek!
Az elvándorlással kapcsolatban:
Mivel nem jövök sűrűn, visszaolvastam a régebbi hozzászólásokat.
A véleményem nem fogom véka alá rejteni! Tudom, már sokan unjátok, de én még nem írtam meg...
1./ Szóval Pannik hozzászólásán megdöbbentem, szerintem sértő volt a megfogalmazása. Bocs, Pannik, de ez tény. Talán rossz napod volt, a csuda tudja, finomabban is lehetett volna fogalmazni.
2./ Ez a fórum kifejezetten azért volt jó, mert nemcsak a várakozók írtak, hanem azok is akiknek sikerült már, netán babáznak is és sok segítséget kaptunk tőlük. Köszönet érte!!! Nekem bejött a "locsi-fecsi" üzemmód is. Akiket itt megismertem és nagyon megszerettem - naná, hogy érdekel, mi van velük általában és konkrétan is. Itt tényleg kialakult egy baráti kör, netán ez bosszantott fel pár embert?
Akinek ez a rész nem tetszik (jelzem, évek óta így működött a fórum), ott a tekerő és gördítsen arra a részre, ami érdekli.
Nekem is volt olyan téma, amihez nem tudtam hozzászólni, segítséget nyújtani, mert még nem éltem meg azt az állapotot, de tanulni lehet belőle, ahogy egymásnak segítenek ezekban a témákban is a tapasztaltabbak.
Ha új ember esett be, bármit kérdezett, ha tudtunk segíteni, ment a válasz. Nem volt kirekesztő a közösségünk. És lám, most kettészakadtunk, sőt! inkább klónozódtunk - ez elég fura számomra... És fáj is... Olyan jó kis csapat vagyunk, erre ezt kell csinyáányi? Miért nem lehet jóindulattal viseltetni egymás iránt? Miért rossz az másnak, ha vki leírja a napját, mitől jó/rossz a kedve, netán még ötletekkel is segítjük egymást? EZEK KÖLTŐI KÉRDÉSEK - NEM KÉREK RÁ VÁLASZT!
Mindenesetre megpróbálok mindkét helyre írni, engem érdekelnek akik átmentek.
No, ez kijött belőlem.
Választ nem várok rá, azok bennem megvannak.
Csak arra kérlek titeket (akinek nem inge...
), hogy a véleményeteket figyelmesebben írjátok meg ezentúl (általában eddig így volt), inkább olvassátok el többször is, mielőtt elkülditek - talán nem is gondoljátok, hogy másnak mennyire fájó azt olvasni, ha nem kedvesen van megfogalmazva. Törekedni kell a jóra, hiszen itt nem bántani kell a másikat, itt segíteni szoktuk egymást!
Nagyon nyálas volt?
Bocsesz...