Nálunk is süt nap reggel óta és remélem így is marad!!

Csöplány, köszi a tanfolyamos infót, kiváncsi vagyok milyen lesz ma. Mostmár tényleg megvesszük a kütyüket

A képeket csak otthonról tudom megnéznbi mert itt le vagyunk tiltva..pedig nagyon kiváncsi vagyok már

Barabzsó, Neked is köszi az övcsipeszes figyelőket, nagyon tetszenek de megpróbálok ilyesmit vateráról leakasztani jó áronm mert ezt tényleg csak utazásra vagy kerti pihegésre használnánk, ahhoz meg sok az ára sajna

Ja és az intimtornát akkor megkérdezem olyan jó lenne ha el lehetne menni anélkül hogy voltál normál tanfolyamon, de majd jelzem mit tudtam meg.
Ezt a csontfájdalmat meg értem..nekem is szokott lenni, bár én az ülőmunkára fogom..eleinte megijedtem hogy csak nem szülni fogok, de szerencsére már vagy 1 hete nem jelentkezett a fájadlom.
Kriszta, hát Neked meg tök jó ez az 5 hét alatt +1 kiló..dokid ezen miért volt kiadva? Rosszul lát, vagy mi? A babakocsi kapcsán mi is bolygósítható kerekeset néztünk, most hogy ennyi babakocsit ajánlottatok kezdek elbizonytalanodni milyet is vegyünk

Kislányod remélem azóta megnyugodott és kicsit könyebb napjaid lesznek!
Mayday, ez az utcsi pár hónap meg... egyetértek Veled...most nőttünk egy nagyot a pocakban és iszonyatosan húz fekvésnél..oldalt vagyok fáj a hasam felüllévő része hiába ékelem ki alulról, hanyat persze nem lehet feküdni...szóval az esték kész rémálom...de nem baj, megéri