Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!
Nálunk is süt nap reggel óta és remélem így is marad!! :D

Csöplány, köszi a tanfolyamos infót, kiváncsi vagyok milyen lesz ma. Mostmár tényleg megvesszük a kütyüket :)
A képeket csak otthonról tudom megnéznbi mert itt le vagyunk tiltva..pedig nagyon kiváncsi vagyok már :D

Barabzsó, Neked is köszi az övcsipeszes figyelőket, nagyon tetszenek de megpróbálok ilyesmit vateráról leakasztani jó áronm mert ezt tényleg csak utazásra vagy kerti pihegésre használnánk, ahhoz meg sok az ára sajna :cry:
Ja és az intimtornát akkor megkérdezem olyan jó lenne ha el lehetne menni anélkül hogy voltál normál tanfolyamon, de majd jelzem mit tudtam meg.
Ezt a csontfájdalmat meg értem..nekem is szokott lenni, bár én az ülőmunkára fogom..eleinte megijedtem hogy csak nem szülni fogok, de szerencsére már vagy 1 hete nem jelentkezett a fájadlom.

Kriszta, hát Neked meg tök jó ez az 5 hét alatt +1 kiló..dokid ezen miért volt kiadva? Rosszul lát, vagy mi? A babakocsi kapcsán mi is bolygósítható kerekeset néztünk, most hogy ennyi babakocsit ajánlottatok kezdek elbizonytalanodni milyet is vegyünk :) Bár mi nagyon a travel system mellett vagyunk 3az 1ben megoldással, de az jó ötlet, hogy nézzük a tágasságát is, ismerősömék mesélték, egy pár megvette 170e forintért!!!! a babakocsit és télen nem fért bele a baba...ez a szívás!!
Kislányod remélem azóta megnyugodott és kicsit könyebb napjaid lesznek!

Mayday, ez az utcsi pár hónap meg... egyetértek Veled...most nőttünk egy nagyot a pocakban és iszonyatosan húz fekvésnél..oldalt vagyok fáj a hasam felüllévő része hiába ékelem ki alulról, hanyat persze nem lehet feküdni...szóval az esték kész rémálom...de nem baj, megéri :D ÉS már csak 2,5 hónap...

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Syastok!!!

Csöpplány,Balázs haláli kis pasi,marha jó képek lettek :D :D
A vonalzód is klassz lett,de gondolom most rendelsz újat :wink:
Én már rendeltem... :lol:

Kriszta,kislányod mennyi idős?Mit szól a kis tesóhoz?
5 hét alatt 1kg...irigyellek,az semmi.Az én védőnőm örömtáncot járna,ha csak ennyi jönne rám :oops: :lol:

Nadina,a 4,3 nagyon jó!!! :P :D Bár az eredménnyel tényleg nem sietnek...Magyar e.ü.... :roll: De szerintem ha Nálad ennyi lett,náluk se lesz több :wink:

Füldugulásra vettem Audispray-t,nem rossz,reggel már csak az egyik volt eldugulva...Jaaajjjj....

Küldök képeket gmail-re az alakuló Bálint-szobáról.

Kép
mayday

Sziasztok!

Csak egy gyorsra jöttem. Életjelt adok magamról! :) Élünk, és nagyon jól vagyunk! Ebben a klassz időben folyton kint vagyok, hol a kutyákkal, hol pedig a párommal sétálunk! Bocsi, hogy el-eltünedezem, de közben Kendra szobáját is megterveztem már, és a sajátunkat is - persze mindezt gondolatban! :) A beépíthető szekrényt, ami most még Kendra szobájában van, azt át kell vinni abba a szobába ami majd a miénk lesz! Van egy 3 részes ülőgarnitúránk, abból 2 lesz Kendránál, egy pedig nálunk. Szóval nem egy leányálom, de már alig várom! Az apósom fog festeni - ő egy ezermester :) - és már hétfőn neki is áll! Addigra ki kell pakolni minden a kis-szobából, át a nagyba, aztán meg újra felfordulás, de szerintem pár hét és készen leszünk! A fali matricáért nem tudom mikor tudunk elmenni, majd lehet megrendelem a neten! :) Amint készen vagyunk dobok képeket majd ígérem. Sőt lehet még a kezdeti fázisokról is kaptok majd! :) A függöny is készül már alig várom, hogy az is itthon legyen!

Egy pár gondolat, mert azért látom zajlik az élet! :) Nagyon örülök neki!
Amikor babakocsit vesztek szerintem minden számba kell venni! Természetesen elsősorban azt, hogy ki mennyi pénzt szán rá! Aztán meg, hogy milyen terepre veszed, fel kell-e vinni esetleg emeletre, könnyen össze lehessen csukni, milyen funkciókat "tudjon" ..... stb. Amikor én vettem minden számba vettem. Ezt a kocsit amit vettünk - 3in 1 - , szinte egy mozdulattal össze lehet csukni, és maga a váz amit ugye külön viszek fel az elsőre kb. 3-4 kiló! Van benne mózes, amit be lehet kötni a kocsiba, hordozó, amit szintén a kocsiba be lehet kötni bázistalp nélkül, és sport kocsi, amikor a gyerkőc már tud ülni 6 hónapos kor után. Szóval mindent mérlegeljetek mielőtt megveszitek! :)

Kriszta!
Gratulálok az 1 kg-hoz! Azért eszel rendesen? Összesen mennyit híztál a terhesség alatt? Én most járok 6 kg-nál! Elégedett vagyok magammal, mert eszem rendesen, és soha nem nézem, hogy mit és mikor! :oops:

Csöpplány!
Táblázat hogy áll? Még nem volt időm felmenni és megnézni, de ígérem lesz rá érkezésem, és akkor megkuksizok mindenkit! :) Balázs nagyon-nagyon édes! És azok a pofik amiket vág! El lehet ájulni tőle! :)

Mayday!
Ígérem a szobát is megsasolom, amint oda jutok! Nagyon várom már, hogy Kendra szobáját is dekorálhassuk végre! :)

Nadina!
Nálunk AngelCare légzésfigyelő lesz. A tesóméktól kapom, plusz még bónuszba kapok mellé egy bébiőrt, ami Philips! Nála két gyerkőc van, és ő nagyon meg volt elégedve Angelcare-el. Azt mondta egyszer sem riasztott be, de még "tévedésből" sem! Azt hiszem két gyerek azért már elég jó "példa"! Mondjuk nem olcsó, de szerintem még az elfogadható árkategóriába tartozik! :)

Most megyek, mert itt is nagyon szépen süt a napocska viszem a kutyukat sétálni, aztán megyek anyukámhoz kajcsizni, majd az autót a szerelőhöz kell levinni, mert esedékes lett egy olajcsere! :) Próbálok még jönni, de olvaslak benneteket mindig! :)

Legyen szép napotok, és sétáljatok nagyokat!
Pussz: Kata

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek Balázs dícséretét.Tök büszke vagyok! :lol: Tényleg imádnivaló.Szerelmes vagyok :lol: :D

Köldökzsinór:igen,elvileg 3-nak kellene lennie,nálam négy van de 4.-be nincs áramlás.Valószínűleg egy ciszta miatt.A 62-es képen látszik elvileg.Van két nagy,meg két kicsi.És az alsó nagyban nincs áramlás.Próbálok nem izgulni miatta.

Babakocsi:én azért is döntöttem a Bergon mellett,mert nagyon-nagyon tágas,strapabíró,ami kompenzálja a súlyát(11 kiló) mert a hátsó rugós kerekei miatt nem kell emelve vinni az emeletre hanem csak húzni kell felfelé.Bolygósítható a kereke,sportkocsivá alakítható.

életmentő tanfolyam:majd hozom este az infókat.

Lányok,vannak még akiktől nem kaptam adatokat a táblázathoz.
Hiányzik még Kovmarti,Mayday,Mazsollita,Kriszta,Hibernia,Barbazso,Csigaby adatai.Teljes név,kor,lakhely,telefonszám(vagy aki azt nem szeretné az e-mail cím)->hogy ha valaki majd ott tart akkor tudjon szólni,hogy együtt izgulhassunk érte!

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenkivel minden rendben van.

Nadina - tök jó ötlet volt megvenni a vércukormérőt, a párom apukája használ évek óta és az alapján gyógyszerezi magát, illetve eszik, úgyhogy szerintem is megbízható eredményt ad.
Örülök, hogy használ ez a kegyetlen diéta. Én nem bírnék ilyen fegyelmezett lenni.

Csöpplány - én még nem dicsértem meg Balázst, de már este megnéztük a párommal. Nagyon jóképű kiskrapek :-)
Vicces, hogy azt mondják le van maradva pár nappal, ugyanakkor meg ekkora születési súlyt jósolnak neki :-)
Én megelégednék egy 3000 grammos születési súllyal is :-)

Kriszta - a fehérje nem túl jó, a vérnyomásodat nézik? Nehogy gond legyen.

Hibernia - pont olyan kocsit fogunk kapni, mint amit te mutattál. Én pont ezért nem nézegettem eddig kocsikat.
Az az egy bizonytalanít el, hogy mózes nincs hozzá, pedig mindenki nagyon ajánlgatja, hogy az első időkre feltétlenül legyen.
Nem tudom mit tegyek.

Ercsikati megkérdezhetem, hogy neked milyen kocsid van?
csigaby
Budapest XVI. kerület

Ercsikati,jó,hogy végre hallunk Felőletek :D
Hát igen,a lakás átalakítás nem egyszerű,van vele munka!!!

Csöpplány,elküldtem az adatokat privibe.

Lépek is,csak gyors benéztem,majd jövök.
Szép délutánt :P :D

Kép
mayday

Mi még nem vettünk légzésfigyelőt. A kettő közül fogok választani. A snuza (?) szimpatikusabb, bár lila :P , és hát ha már ennyibe kerül, az a pár ezer forint különbség nem számít. De még nem mélyedtem el jobban a megismerésükben. A kinézete alapján tetszik jobban, mert nem olyan szögletes, hanem lekerekített... :)

Mi csütörtökön megyünk 4D-re. Majd írom a méreteket, és küldök képet -ha most sikerül néhány... :D

Csöpplány, küldtem az adatokat!

KépKép

KépKép
barbazso

Sziasztok!

Nadina, a hordozót mi 8 hónapos korig használtuk, de az én kislányom 2710 grammal és 48 centivel született, ami azért kisebb méret, mint egy átlagos babánál. Még mindig könnyebb, mint az átlag. Szóval ő elfért benne. Viszont mi nem szerettük. Nagyon rossz a dőlésszöge, úgyhogy tényleg csak akkor használtuk, ha orvoshoz vittük vagy kocsival mentünk valahova. Amúgy ezért is akarok pihenőszéket venni, mert annak a háttámláját le lehet dönteni, és lehet benne még hintáztatni is. Csak még kifaggatok másokat, akik használtak már ilyet.

A fehérjére annyit mondtak, hogy addig nem baj, amíg nem magas a vérnyomásom. Örülök, ha a 105-t eléri.

Az 1 kg csak most sikerült, eddig kb. 2-vel szedtem fel a kilókat. Ha a kiskönyvet nézem, akkor 11. héttől (ekkor kaptam) +6,5 kg, ha az itthoni mérleget, akkor +9 kg, de az az elejétől, legalábbis így emlékszem. Na így viszont már rosszul hangzik.

Mayday, kislányom 17 hónapos és egyenlőre nagyon-nagyon szereti Ádámot. Extázisba kerül, ha meglátja a pocakom :P
Simogatja, puszilgatja, "megitatja" az Öcsit a saját cumisüvegéből. Egyébként a csajszi nagyon-nagyon akaratos, én meg türelmes :D és tuti nem lesz egy leányálom az eleje. Nagy féltékenységek stb. De majd túléljük.
Egyébként egyre jobban meg vagyok győződve, hogy nem csak simán rosszat álmodik, hanem lát valamit. Volt nyáron egy olyan éjszaka, amikor hajnal 4-ig nem lehetett elaltatni, mert 22-23-ig aludt, sírva ébredt, vigasztalhatatlan volt és utána hisztérikusan sírt, ha le akartuk fektetni. Aztán 4-ig bírta, nagyon-nagyon álmos volt, de szerintem rettegett. Majd ha már tud beszélni, talán könnyebb lesz, mert el tudja mondani, hogy mi történt.

Kihasználom, hogy alszik, majd még jövök.

Ja, még annyit, IRIGYLEM A KREATÍV EMBEREKET!!!
kriszta15

Csigaby!
Csak Neked megkerestem a babakocsit, és újra idevarázsoltam! :) Hosszas utánajárás és fontolgatás után sikerült "őt" megvennünk! Cam MBX6 Trial! Te milyet szeretnél?

Kép Cam MBX6 Trial névre hallgató babakocsi

Kép

KépKép
ercsikati

Még egy gyors gondolat!
Múlt héten pénteken kézhez kaptam a márciusi anyák lapját és baba magazint! Ajánlom mindenki figyelmébe, szerintem számos olyan cikk található ebben a két lapszámban, ami érdekelhet minket! Van benne például terhességi cukor is! Csak hogy egy témát említsek! :) Én idén januártól előfizettem, és ha gondoljátok, akkor tudósítok mindig, hogy mikor érdemes őket megvenni, ha nem akarjátok minden hónapban megvenni! :)

Holnap remélem tudok jönni! :) Legyetek jó és vigyázzatok magatokra! Holnapra elég gáz időt mond, remélem azért nem lesz annyira rossz, mert a virágaim szeretettem volna átültetni amik az erkélyen vannak! :) :roll:

Kép

KépKép
ercsikati

Halihó!

Megjöttünk a gyermekéletmentő tanfolyamról.Simán beengedtek mindkettőnket.Sőt mint kiderült bárki jöhetett aki hallott róla.Még regisztrálni se kellett mint ahogy mi megtettük.Egyébként jó volt,sok mindent megtudtunk.Lehetett kérdezni,készségesen válaszoltak.
Holnap megyek leadni a pisit,kedden lesz eredménye.Akkor megyek terhesgondozásra is,egy kalap alatt elintézek mindent.Majd megkérdezem tőle ezt a köldökzsinóros cuccot,de nem hinném hogy sokkal okosabb leszek.

KépKép
Kép
csöpplány

Lányok a friss táblázatot feltettem a gmail-re,bocsánat hogy nem tegnap tettem fel.Annyira hulla voltam tegnap.

KépKép
Kép
csöpplány

Jó reggelt!

Végre tegnap elkezdtünk vásárolni a bébinek és egyből el is költöttünk egy kisebb vagyont :shock: - megvettük a babakocsit!
Nagyon jó. Sajna képet nem tudok feltenni, mert nem fotóztuk le, de majd pótolom. Az Elefáni Babadiszkontban vettük Budaörsön. Ercsikati is ezt a helyet ajánlotta és jó, mert 90ezer ft felett 10% -ot kap mindenki. A kocsi Brio márkájú, bézs színű, 3 részes: mózes, hordozó, amihez bázistalp van a kocsiba, és sportrész. Szinte mindent tud a kocsi.... csak épp nem gurul magától :lol: Kb. 2 órán keresztül raktuk össze 4-en! :D Pedig nem kellett nagyon szerelni, csak mire minden funkciójára rájöttünk.... Viszont anyuéknál hagytuk, mert nálunk egyenlőre nem férne el, meg hát még a babaszoba festése hátra van, addig meg nem hozzuk át.

KépKép

KépKép
nadina01

Csöpplány!
Megnéztem a táblázatot, de szerintem nem külön excelbe kéne készíteni, hanem a g-mail-en belül van olyan, hogy "dokumentumok", azok mindig ott vannak, és ott is lehet szerkeszteni, sőt akik jogosultak belépni a mail-be azok még szerkeszthetik is! Szóval lehet ott kéne próbálkozni nem? Szerintem egyszerűbb, mint excelbe, de ha neked könnyebb, akkor legyen úgy! :)

Nálunk nagyon klasszul süt a nap, lehet át is ültetem a virágaimat, csak félek, nehogy meg holnap megfázzanak! :) Úgyhogy most még dilemmázom egy kicsit! :)

Egyébként meg mi ez a pangás? Hol vagytok csajszikák? Remélem csak a jó idő miatt nincs itt senki rajtam kívül! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Nadina!
Szia! Már azt hittem magamban beszélek, de jó látni, hogy Te is itt vagy! Örülök, hogy bejött az Elefáni, mi a bútoron kívül mindent ott vettünk! Van, hogy alapból adnak már 10% kedvezményt. Nekem nagyon bejött! Kedvesek az eladók és tényleg rendezetten van ott minden! Mesélj miket vettetek még! :) Mikor kezditek a gyerekszobát? A babakocsi pedig tudom milyen, Mi is néztük! Szerintem szuper lesz! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Csöpplány, akkor ti már profik vagytok életmentésből! Nekem is kéne mennem valami ilyesmire, biztos nagyon hasznos. Majd utánajárok. A köldökzsinóros dolog meg biztosan nem gáz, mert akkor azért mondták volna, hogy menj orvoshoz. Úgyhogy szerintem ne izgulj miatta.
Köszi, hogy megszerkesztetted az új táblázatot. Valami miatt nem tudom megnyitni, de tuti nálam van a baj, mert újratelepítettük a gépet és szinte az összes alapprogram hiányzik még róla. Valahogy megoldom.
Ercsikati, ma is jó idő lesz! 8) Én is pont virágültetésen gondolkozom :D Az újságokat mindenképp megveszem, köszi, hogy szóltál. Látom nálatok is nagy lakás átalakítások lesznek. Majd mindenképp a kész szobáról is várjuk a fotót.
Kriszta, szerintem a 9 kg is jó még simán! Nagyon érdekes, hogy a kislányod miket láthat :shock: rémisztő... De majd, ha el tudja mondani, akkor tényleg biztos jobb lesz és akkor megnyugtatni is könnyebb lesz talán. Édes lehet, hogy így tetszik neki a hasad :D Aztán az is lehet ám, hogy nem lesz féltékeny, talán a lányok jobban tudják kezelni az ilyet. Nekem is van egy húgom, bár köztünk jóval több a korkülönbség, úgyhogy ez nem példa. De a szomszédoméknál is kb. ennyi, mint nálatok és nem nagyon volt probléma.
Barbazsó, majd várjuk a 4D-s fotókat!

KépKép

KépKép
nadina01

HElló! Most vettem észre csak, hogy Te is itt vagy, lassan frissíti a hozzászólást ez a szar.
Szóval egyenlőre mást nem vettünk, de még megyünk vissza, mert néztem ki egy kiságyat is :D
A virágok megfázhatnak ültetés után a hidegbe? Nekem eszembe se jutott volna. Akkor nem ültetek. Amúgy is kicsit nyomottabb vagyok ma. Gréta baba éjszaka tombolt a hasamban... felkeltem egy jó párszor, pedig én aludtam volna, de hogy ő miért nem akart azt nem tudom :)

KépKép

KépKép
nadina01

Nadina!
Én is már eldöntöttem, hogy ma nem lesz ültetés! Pedig van kint az erkélyen egy mini barackfa, azt mindenképpen át kell ültetnem, már tavaly át kellett volna, csak lusti voltam. Ennek az lett a következménye, hogy nem lett rajta barack. Most meg azon parázok, nehogy elkezdjen nekem virágozni, mert akkor meg azért nem lehet átültetni. De abban bízom, hogy még pár napot kibír, és az idő is jobb lesz! Én sem aludtam túl sokat! Kendra is dolgozott 1000-rel. És amikor anyukája vízszintesbe "dől" ő egyből elkezdi, így hát én nem nagyon tudok aludni, de azért próbálkozom vele! De most megnyugodtam, hogy Gréta sem hagy aludni! :) Akkor már ketten nem alszunk üzemmódban vagyunk! :D:D
Mi az Elefániban vettük a kádat is, olyan szép rózsaszín, olyan igazi csajos! Mi a bútort a KIKÁ-ban vettük, tökre nagy leárazások vannak, és annyiért vettük a pelenkázót, a nagyszekrényt és a kiságyat, mint ott majdnem egy szekrény! Szóval érdemes körbe nézni! Én nem akartam a KIKÁ-ba bemenni, mert drágának gondoltam...... hát ez nem jött be! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Syastok!!! 8) 8) 8)

Csak benéztem,sok a dolgom :cry: :x Délután megyek a dokimhoz,remélem minden ok :roll:

Nadina,tök jó Nektek,hogy már megvan a babakocsi :wink: Mi lehet,hogy csak áprilisba veszünk... :cry:

Ercsikati,nagyon jól néz ki a kocsi!!!

Kriszta,nem tudom mi lehet a kislányoddal éjszakánként.Lehet,hogy "lát valamit a szobába",nem?De az szerintem klassz,hogy örül Ádámnak.Talán nem is lesz féltékeny :wink:

Csöpplány,jó lett a táblázat :D Hány alkalom egy ilyen tanfolyam?

Megjött az új vonalzóm,örülök,azt hittem tovább fog tartani.

Kép
mayday

Sziasztok Lányok!

Összeszedtem valami vírusos nyavalyát, legalábbis a házidokim szerint, 5 napra kidőltem, azért nem is jöttem. Igazából én csak annyit éreztem az egészből, hogy egy nagyon masszív náthám van, napokig nem kaptam levegőt az orromon, sebesre fújtam az orrom, a hangom néha elment, és iszonyatosan levert, erőtlen voltam. De ma már jobban vagyok, már szelel az orrom :D, a hangom meg csak néha vált blues-osan rekedtre :). Mindenesetre a héten táppénz, mert ki kell pihenni, nehogy visszaessek.
Jó sokat írtatok, utánaolvastam, de meg sem próbálok mindenre reagálni, úgysem sikerülne :?.
Megnéztem a gmailt, nagyon jó kis pocak és babafotó gyűjtemény alakult ki, mindenkinek gratula pocakhoz, babóhoz egyaránt :). Zsu, azt a Gabi-vigyort muszáj külön is kiemelnem, nagyon mókás :D :D .
Mayday, a szoba nagyon szép és egyedi lesz, gratula hozzá.
Nadina, ezek a cukoreredmények nagyon jók, és megbízhatsz a házi mérőben, anyukám 15 éve cukorbeteg (inzulinos), ő is ilyennel méri otthon, és az orvosai is rendszeresen megnézik és ellenőrzika gépben lévő eredményeket, ezekből az adatokból is dolgoznak, szóval biztos, hogy korrekt eredményeket mutat. További kitartás a diétához, szerintem meglesz az eredménye :). Képzeld, mi is tegnap voltunk az Elefániban Budaörsön - ti mikor jártatok ott? Mi este 6 körül - lehet, hogy láttuk egymást? :D Mi is babakocsit mentünk venni, de amit kinéztünk, csak nagyon vacak szinekben volt, így hazajöttünk még gondolkodni. És ágyat is néztünk, de azzal is úgy voltunk, hogy még körbenézünk neten árak tekintetében, aztán meglátjuk. Babakocsiból mi Graco Travel System-et néztünk ki, mert sokat leszünk autóban, a párom teljesen beleszeretett (pasi, minden elvarázsolja, aminek kerekei vannak :D), de a szín miatt most lehet, hogy mást kell néznünk.

A végére 2 ellentétes élmény az alakuló pocakommal kapcsolatban: a házidokim megkérdezte hétfőn, hányadik héten vagyok, mondtam, hogy 31-et kezdtem, erre csodálkozva nézegetett, hogy akkor hol a pocakom??? :shock: Tőle hazafele menet pedig megvolt életem első kismama-helyátadása a villamoson, kigombolt kabátban voltam, és egy középkorú nő rögtön felugrott és átadta a helyét, tök jól esett, nem annyira az, hogy leülhettem, hanem hogy észrevették végre, hogy babát várok, végigvigyorogtam az utat :D
kovmarti

Sziasztok!

Ercsikati:megpróbálom akkor oda feldobni,aztán ott mindenki hozzáírhat amit gondol.Csak én nem ismerem a g-mail funkcióit,úgyhogy nyugodtan mondjad ha van még ötleted.Én hülye vagyok hozzá! :lol: Ezt az excell-es táblázatot is párom segített megcsinálni! :lol:

kovmarti:örülök hogy jobban vagy.Ezek a betegségek úgy le tudják dönteni az embert a lábáról,hogy csak na.

Megjártam én is az sztk-t,az önkormányzatot,postát,párom nővérét,villamossági boltot,otp-t.Volt pár dolog amit el kellett intézni.
Sztk:vittem ma a vizeletet,erre majdnem az sztk előtt eszembe jutott hogy otthon maradt a beutaló,anélkül meg ugye nem tudom leadni.Még szerencse hogy a nőgyógyászat reggel volt és sikerült besurrannom és kértem új beutalót,mondván hogy a másik eltűnt.Nem biztos hogy adott volna ha azt mondom otthon maradt.Hazamentem volna,de akkor nem érek vissza a rendelés (labor) végére.Így ezt sikerült elintéznem.

Önkormányzat:megérdeklődtem az apaságit.Hát inkább össze házasodunk.Elvileg most kérvényezhetem az apaságit.Nyilatkoznom kell hogy nincs semmilyen hivatalos viszony köztünk.(se élettárs se házassági viszony).Aztán mikor megszületik a pici,akkor megint kel tennem nekem személyesen(vagy páromat kell meghatalmazni),hogy az elmúlt 2 hónapban sem kötöttünk semmilyen hivatalos viszonyt.ezért már Monorra kell menni,és 2200 ft-ot kell fizetni.Szóval bizonyítanom kell a nagy semmit.Ezt felküldik a nemistudomhova,ahonnan majd küldenek igazolást,hogy utánanéztek hogy tényleg semmi nincs közöttünk.Ezt az igazolást vagy megkapjuk pár hét alatt,vagy pár hónap.Addig a gyereknek semmilyen papírt nem csinálnak,se anyakönyv,se taj,se semmi.Így addig én se kapok lóf@szt se(bocs a kifejezésért).Az élettársi viszonyról a papírt 50ezerért csinálnák meg.Házasságot meg két tanú jelenlétében ingyen megcsinálják.Ma még felhívjuk az ügyvédet hogy vagyonszerződést mennyiért tudunk kötni.Ez a legegyszerűbb út.

Bocsánat hogy ilyen hosszú lettem.

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Bocsánat, hogy tegnap nem jelentkeztem, de voltunk dokinál és nem közölt túl jó híreket :-(
Kicsit emésztgetnem kellett, meg a munkahelyemen is intézkedni :-(

A vérnyomásom tovább nőtt, úgyhogy megduplázták a gyógyszeradagomat, de ami még ennél is nagyobb gáz, hogy elkezdett nyílni a méhszáj.
Igazából azért ijedtem meg nagyon, mert láttam a doki fején, hogy ő megijedt.

Most kapok rá valami port, amit külön kevernek a patikában, ma megyek vissza érte.
Abba kell hagynom a munkát és feküdni minél többet. Azt mondta az a cél, hogy megállítsuk, ne nyíljon tovább. Úgyhogy szorítsatok.
Kedden kell visszamennem és megnézi, hogy használt-e a szer.

Kicsit bénának érzem magam, mert kérdezte, hogy voltak-e fájásaim, én meg mondtam, hogy nekem ugyan nem. Erre azt mondta, hogy az kizárt, mert fájás nélkül ez így nem nyílik ki, kellett valamit éreznem. De én tényleg semmit nem éreztem :oops:
Max nagy ritkán befeszült pár pillanatra a hasam, ami nem fájt egyáltalán.
Azt mondta valószínű ez volt fájás.
csigaby
Budapest XVI. kerület

Ercsikati - köszönöm, hogy megkerested a kocsi képét :-) Sajnos azt, amit kapni fogunk csak fényképen láttam, de abba nincs mózes kosár, amit mindenki nagyon dicsér. Lehet szerzek külön.

Csöpplány - gratulálok. Mi is ugyanerre a döntésre jutottunk, hogy sokkal egyszerűbb összeházasodni, csak az dühít, hogy ebbe úgymond belekényszerítenek. :twisted:
csigaby
Budapest XVI. kerület

Sziasztok!

Csigaby
, Anyum se érzett semmit, Neki 4 illetve 4,5 hónaposan kinyílt a méhszája nővéremmel és Velem is. Neki akkor még összevarrták, de mintha egyszer azt olvastam volna valahol, hogy 6. hónap után már nem varrnak. Nekem 32. héten derült ki a kislányommal, én akkor sokszor úgy éreztem, mintha mennének szét a csontjaim. Pihenj sokat, ne álldogálj sokat, nem lesz semmi baj. Én nem mindig tudtam betartani, de szerencsére így is majdnem végig hordtam a kicsit. Egyébként én ezt most is érzem már 4 hete, de 2 hete azt mondta, hogy teljesen zárt vagyok.
Nekem meg lehet, hogy van valami fertőzésem meg néha ilyen hülyeségekre gondolok, hogy ugye nem a magzatvíz szivárog? Tiszta hülye vagyok.
Nem semmi ez a cirkusz ezzel az apasági nyilatkozattal.
Férjem gépe haldoklik, úgyhogy én gyorsan megcsinálom az adóbevallásomat, mielőtt ez is besz@rik, remélem még tudok jönni.
Kovmarti, örülök, hogy jobban vagy. Elég már a vírusokból!
kriszta15

Halihó!

Csigaby:Hát ez nem túl jó hír.Tessék szigorúan betartani amit a doki mond,és akkor nem lehet semmi baj.Egyébként nálunk is ez van,hogy az a rossz benne hogy kényszerített házasság lesz.De hát ha így lehet a legkönnyebben megoldani.Egyébként a méhszájad mennyire nyílt ki?milyen értéket írt be a doki?

Voltunk az ügyvédnél.20.000. lesz a házassági vagyonszerződés.De így akkor mindketten biztosítva leszünk.Hosszú lenne elmagyarázni,hogy nálunk hogy vannak az anyagiak.

KépKép
Kép
csöpplány

áááááá...megjött az új vonalzóm! :D Ez sokkal jobban tetszik,főleg a friss képpel! :lol:
Teszek fel új pocakfotót is a gmail-re!Szerintem nagyon sokat nőtt!Mármint az elmúlt hetekhez képest :lol:
Ercsikati,vagy aki ért a gmail-hez,megcsináljátok ott a táblázatot?

KépKép
Kép
csöpplány

sziasztok,

Na itt vagyok, tegnap kicsit ki voltam megint a rendszerre. Egy hónapja voltam az első vizsgálaton ugye, akkor vettek vért / pisit és csináltak egy uh-t. Holnap megyek a 2. vizsgálatra. Eddig tök azt hittem, ugyanaz lesz, mint egy hónapja, erre kiderült, hogy francokat. :( Annyi lesz, hogy vérnyomás- és súlymérés, semmi uh, semmi orvosi vizsgálat, a védőnőt fogom látni és kész, reménykedhetek, hogy kész lesz a múltkori vérvételem. :? :?
Kicsit zavar ez a hozzáállás, ugyanis pár napja 1-2 cseppet barnázom, olyan mindjárt megjön érzésem van és elkezdett szurkálni bal alul a hasam, úgy, mint a 8-12. hétig csinálta... Emellett a fertőzésem sem múlt el, tükörből látom, hogy nincs rendben valami. :( Felhívtam a kórházat, hogy mit csináljak, ezek vannak, erre azt a választ kaptam, hogy óóó ez tök normális, majd csütörtökön beszélek a védőnőkkel, ők megnyugtatnak. Most otthon ez úgy nézne ki, hogy 1: csinálunk egy uh-t 2: a doki megvizsgálja a méhszájat 3: megnézi, mi van a fertőzéssel 4: felír valamit rá. Ehelyett: itt egy védőnővel beszélhetek. Annyira elegem van ebből a helyzetből. :cry: Próbáltam a privát lehetőségeket nézni: manuálisan senki nem vizsgál meg az egész országban, uh-t csináltathatok magánban 145 Euróért, de abból se a méhszáj helyzete nem derül ki, se a fertőzés oka / kezelési lehetősége. Fogalmam sincs, mit csináljak. :cry:

Na most visszaolvasok inkább... :(

hibernia

Csöpplány: végignéztem a képeket, tök jók! :)

Fülfájás: egy helyen említették, hogy terhességi tünet, hasonló az alapja, mint az orrdugulásnak.

Csontfájás: Azt találtam, hogy a baba fejnehéz, tehát ha állsz / mész hat rá a gravitáció rendesen és lejjebb csúszik a medence felé és ez mostanság már érezhető rendesen. A szeméremcsont fájás sem ritka már ilyenkor, egyszerűen azt nyomja a baba (feje). Nekem eddig 1-2x volt erős csontfájáson ott :lol: kicsit fura érzés, de perceken belül elmúlt.

Nadina. Irigyellek, hogy alig tudsz enni. :oops: Én egész nap rágcsálnék. :) próbálom visszafogni magam, de néha nem megy. Gratula a kocsihoz.

Csigaby: Mi arra gondoltunk, hogy veszünk egy puha hordozót vagy mit (soft carry cot) és ha abba rakjuk a babát a kocsit pedig a leglentibb hátállásba hajlítjuk, akkor az úgy oké lesz. Nem a babakocsiban fog élni, szerintem amíg kicsi, max. 2-3-4 órát lesz ilyen pozícióban. Igaz, mi otthon kapunk egy mélykocsit állítólag, szóval mi csak 3 hónapos korától fogjuk használni a Mirage-t. De állítólag ha otthon nem kagyló hordozóban alszik, akkor a napi séta egy kicsit hajlított kocsiban nem vészes. Amúgy a Graco Cleo Travel system az, amihez mózes is van.
Nem mondták mitől nyílhatott ki? A vérnyomásnak köze lehet hozzá? És amúgy menses alatt voltak görcseid anno? Mert úgy képzelem, ha nem érezted azt sem, akkor lehet ez is észrevétlenül történt...

Kovmarti: jobbulást. :) Gracoból melyik típust néztétek?

hibernia

Kissé sokkolt ez az élettársi-apasági sz..ság.Nagy kicseszés,nincs az embernek ilyenkor elég "baja"!!! :evil: :evil: Csak azt nem értem,miért mondott mást a védőnő... :? Mi azért még megpróbáljuk a kis kapukat,valaminek kell lennie,én nem szeretnék "csak ezért" férjhez menni.Ne értsetek félre,majd szeretnék,de akkor,amikor MI úgy döntünk.Fúúúú... :evil:

Csigaby,no para,nem lesz gond.Mennyire nyílt ki,ha szabad ilyet kérdezni :oops:

Kovmarti,köszi,Neked pedig jobbulást még a rekedtséget illetően!

Kép
mayday

Hibernia:huuu... :? Ennyire nem foglalkoznak odakint az ilyesmikkel?mi meg itt szidjuk az itthoni egészségügyet.Pedig itt akkor jobb a helyzet.
Én azt hallottam a kagyló alakkal kapcsolatban hogy aki nagyon fél hogy kényelmetlenül érezheti benne a baba magát,akkor arra a részre ahol a baba popsija lesz,lehet tenni egy nagyon puha párnácskát,ami kicsit meg fogja emelni a babát,és nem lesz benne annyira meghajolva a babó.

Mayday:szerintem te is érdeklődd meg a helyi önkormányzatnál,vagy az illetékes anyakönyvvezetőnél.Én is nála kérdeztem, ő mondta,Ő már csak tudja hogy mi a helyzet.Sajnos ez van,ez kell elfogadni. :cry: :x

KépKép
Kép
csöpplány

Csöpplány: Köszi a megértést. :( Tök kétségbe voltam már esve tegnap, mára kicsit jobb, de röhej, ami itt folyik egészségügy címen. Abba bele sem merek gondolni, mi lesz, ha már itt lesz a babó és felmegy a láza... :? :?

Megnéztem a képedet, nagyon furi. :lol: Oldalról alig látszik, elölről meg teljesen. :) Nem láttam ilyet még. De már le sem tagadhatod... :)

hibernia

Mindenképpen utána járunk.Egy sima polgári esküvő mibe kerül?

Kép
mayday

Hibernia,a fene gondolná,hogy kinnt trébb a hehyzet e.ü. téren,mint itthon.Ha estleg más dokihoz,vagy kórházba mennél?Lehet hülyeséget írtam,nem ismerem a körülményeket :?

Kép
mayday

Csöpplány,ez már has :wink:

Hibernia,Te is sokat nőttél :D

Holnap majd küldök én is.

Kép
mayday

Hibernia:köszike,oldalról még tényleg nem egyértelmű,olyan mintha csak kicsit többet ettem volna a kelleténél,de szemből tényleg olyan hordócska! :lol:

Mayday:Mi csak két tanúval bemegyünk és hivatalos szertartás mellett összeházasodunk.Ez ingyen van.Nekünk azt mondták hogy akkor kell fizetni,hogy ha zenét meg "flancot" akarunk.A sima az ingyenes.De szerintem érdeklődj utána mi mennyi,mert az a tuti.

KépKép
Kép
csöpplány

Hibernia:rólad messziről lerí,hogy babát vársz,szép pocak!Azért most már kevésbé szembetűnő a növekedés az előző hetekhez képest.Legalábbis én úgy látom,hogy most már lassabban növekszik.Remélem nálam marad a kis pocak,és nem most fog hirtelen megnőni.Mostanában eléggé feszül a hasam,mindig olyan kis kemény,feszes.
Na vacsizok végre valamit,azért még olvaslak titeket! :wink:

KépKép
Kép
csöpplány

Megérdeklődünk mindent,de ez most marhára nem hiányzott... :x
Mi megbeszéltük,hogy nem házasodunk egyenlőre,egyikőnk se házasságpárti különösebben,mivel már voltunk jegyesek,és hááát...egyikből se lett esküvő :lol:

Kép
mayday

Nálunk is volt már eljegyzés másfél éve,de nem akartunk összeházasodni.Én szivesen lennék a felesége,de párom nem házasságpárti.De hát most ez van,ez jutott.Nem szeretném ha kényszerűségből venne el.De mindenképp szeretné a babát a nevére venni.Lányok hogy álltok a holmik beszerzésével?Én most nagyon abbahagytam a vásárlást.Kórházi cuccokat még abszolút nem vettem.Babának se vettem még semmi kozmetikumot.

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Csöplány, végre sikerült megnéztem Bsalázst, nagyon jók a képek:) Hihetetlen milyen jól elvannak odabenn :) Pocak is rendben van..szépen nőttél, de Hibernia, Te sem panaszkodhatsz pocak ügyben :D Az ír eü meg több mint kiakasztó...nem vizsgálnak manuálisan? És akkor ott minden 3. nő leéli az életét a fertőzésével, vagy mi??? Tényleg döbbenet. Interneten nem találtál rá valami jó megoldást cikket a fertőzés kapcsán? + vannak olyan weboldalak ahol nődokik válaszolnak, azthiszem itt a babaneten is...azt nem próbálod meg? Leírod a panaszaid hátha az alapján valami megnyugtatót tudnak mondani.
Kovmarti, örülök, hogy gyógyulgatsz, vigyázz magadra..és köszönjük Gabivala külön megemlítést :D

Csigaby
veled vagyunk :) és bízzunk benne hogy nem jelent komoly gondot a méhszáj..én is hallottam már hogy jóval szülés előtt kinyiílik egyeseknél..de azért a pihenést tartsd be!! :wink:

Ez az apasági hiszti...nincs egy normális hivatal? Azért a XXI. században az ember elvárná ne kelljen egy gyermek miatt házasodni.... akinek esetleg emiatt lesz esküvője mindenestre gratulálok :)
Mayday: sima polgári változó összeg a semmitől a 40.000,- Ft-ig megy, önkormányzat függő, a III. kerületet nem ajánlom!! Tapasztalat :cry: de az ürömi pl nagyon jó és ingyenes..szintén tapasztalat :)

Amúgy én az elmúlt napokban mintha valami zombi lennék... csak az alváson jár az eszem és ha valaki hozzámszól ölhetnékem van... igazi fáradt, nyúzott hisztis kismama vagyok a héten..élmény lehet a férjemnek meg a kollégáimnak..szegénykék :oops:
Na megyek alszom is egyet hátha jobb lesz :)

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Micsoda új hírek! Gratulálok az esküvőkhöz! Persze gáz, hogy a baba miatt kell, de azért tök izgalmas... :)

Hibernia, amit írtál, teljesen ledöbbentett. Hogy lehetnek ilyen felelőtlenek?! És ha bemennél egy kórházba, hogy baj van, akkor sem vizsgálnának meg? Jó ötlet, amit Zsu írt. Interneten felvehetnéd a kapcsolatot egy magyar dokival. Reméljük, minden rendben lesz. Én úgy tudom, hogy a barnázás nem olyan nagy gáz, csak ha élénk piros...

Csigaby, feküdj, amennyit csak bírsz! Nem ijesztgetés miatt írom, de ha nem küldtek kórházba, akkor nem lehet olyan nagy a gond. Nekem az elmúlt években két barátnőmet és a sógornőmet is befektették a méhszáj nyílása miatt (kb. ilyen idős terhesek lehettek, mint mi). Közülük csak az egyik barátnőm nem ikreket várt, ő a végén már ugrált, hogy szülessen már meg a baba. :D

Megnéztem a képeket. Nagyon alakultok! Az az oldalról és szemből készült kép pedig tényleg nagyon vicces. Mintha nem is ugyanaz a has lenne! :) Az új vonalzó is jó lett! Talán holnap nekünk is sikerül hozzá rávennünk Samut egy jó pózra... :D

KépKép

KépKép
barbazso

Jó reggelt!

Hú jó sok minden történt tegnap reggel óta :shock:
Nagyon jók az új vonalzóitok!

Kovmarti, reméljük már jobban vagy! Akkor lehet, hogy láttuk egymást a budaörsi elefániban :lol: Mi kétszer voltunk ott aznap: egyszer kb. 5 felé, aztán visszamentünk kb. 6-fél 7 felé, akkor vettük meg végül a kocsit. De sajna nem emlékszem kiket láttam az üzletben, csak a babakocsi lebegett a szemem előtt mindenhol :lol:

Ezek az apasági dolgok tényleg botrányosak. De én már nem lepődöm meg semmin. Mi 6 évvel ezelőtt voltunk hasonló helyzetben, csak a hitel miatt. Nem kaptunk volna hitelt a lakásvásárláshoz, így mi akkor házasodtunk össze. Mondjuk a házasság is tervben volt, csak később gondoltuk. Viszont az volt a gond, hogy a lakást meg kinéztük és kellett volna már fizetni, így 1 hónap alatt összehoztuk az esküvőt :D Persze így is nagyon jó volt. Nem is bántam, mert manapság van aki meg már túlbonyolítja ezt a témát és évekig ezt szervezi.
[b]
Csigaby
[/b], sajnálom, hogy ilyen híreket kaptál a dokitól, de tényleg próbálj meg nem aggódni. Tuti beküldött volna a kórházba, ha nagyobb baj lenne. Próbálj otthon feküdni és relaxálni. Én most olvasok egy nagyon jó könyvet: Magzati kapcsolatanalízisről szól. Nem tudom ismeritek-e. Raffai Jenő fejlesztette ki, a lényege, hogy teljesen nyugodt, relaxált állapotban felvegyük a kisbabánkkal a kapcsolatot, beszélgessünk vele, akár csak gondolatban is. És megkérjük dolgokra, pl. hogy forduljon meg, ha farfekvéses, vagy ne akarjon még idő előtt megszületni, stb. És ez az esetek többségében állítólag működik is. Persze ehhez hinni is kell az "ilyen dolgokban". Mindenesetre ártani biztos nem árt.

KépKép

KépKép
nadina01

Hibernia, szerintem is felháborító az ír egészségügy.... :evil: Barátnőm Angliában dolgozik, ő is ugyanilyeneket mesél az ottaniról. Ők azt csinálják, hogy próbáltak minden szolgáltatáshoz magyarokat keresni és így talán valamivel jobb. Magyar fodrászhoz jár, meg orvoshoz, és még autószerelőt is talált magyart. Persze angliában jóval több a magyar gondolom, mint írben.

Néztem a gmailes fotókat! Olyan jók! Csöpplány tényleg nagyot nőtt a hasad! Furi, mert ugye azt szokták mondani, hogy a fiút váró kismamáknak csúcsos a hasuk, a kislányt váróké meg inkább terebélyes körbe. Hát ezt szerintem szinte mindenki megcáfolja itt. Na bár én a babonákban nem hiszek.... multkor a kórházban beszélgetett 2 kismama. Az egyik panaszkodott, hogy ég a gyomra. Egy idős néni meg felkiáltott, hogy az csakis attól lehet, hogy már van a babának haja!!! :lol: :lol: :lol:

Zsu, nem vagy egyedül ezzel a zombi érzéssel... :D Én is hasonlóképpen vagyok. Csak nekem az a bajom, hogy nem igazán bírok aludni már napok óta, vagy Gréta baba tombol a hasamban éjszakánként, vagy pisilni járok ki 4-5-ször, vagy csak szimplán nem megy... :?

Barbazsó, de jó nektek, hogy ma mentek a 4D-re. Várjuk a fotókat Samukáról :D

Az utóbbi napokban nekem egyre többször keményedik a hasam. Már tegnap meg is emeltem a magnézium adagomat. De azért remélem ez nem gáz. Valahol olvastam, hogy a terhesség utolsó harmadában ez gyakoribb. Ti tudtok erről valamit? Azért ma felhívom a nőgyógyászt, amúgy is hívnom kell a múlt heti lelet eredmény miatt.

KépKép

KépKép
nadina01

Zsu:egyetértek hogy a 21. században kicsit nevetséges ez a macera.Majd eldönti az ember magától hogy össze akar-e házasodni vagy sem.Szerintem ez a hangulatváltozás is a terhesség műve.Én is egyik pillanatban meg tudnám fojtani a macskát,pedig csak jön és bújik hogy simogassam meg.Van amikor meg olyan érzelgős vagyok hogy csak na.
Barbazso:az az oldalról-előlről kép az én vagyok!Én is nagyon furcsáltam,de előlről tényleg jobban látszik.Fura! :lol:
Nadina:tényleg fura,én is azt hallottam hogy a fiúk csúcsos pocakot csinálnak,nekem meg tök kerek.De lehet hogy ez csak most fog kialakulni.De az is lehet amit te mondassz,hogy ezek is ilyen hiedelmek csak.Egyébként Balázsnak van haja :D Van egy kép ahol a koponyája látszik és a bal oldalon a feje szélénél látszanak ilyen vékony fehér csíkok.azt mondta a szonográfus hogy az a hajacskája,nagyon pici,de van neki :lol:
Anyuék is megnézték,ott "vitatkoztunk" hogy melyikünk fogja először megzabálni mikor megszületik! :lol: Nekik is nagyon tetszettek a pofikák amiket vágott.Mondták hogy jól összekevertük szegény gyereket,mert van amibe rám van amibe páromra hasonlít. :lol: De le se tagadhatná hogy kisfiú.
Végre ma nincs semmi intéznivalóm,pihizhetünk!Már kezdtem kiakadni a sok intézkedéstől.Sokat mászkáltunk az elmúlt pár napba.

KépKép
Kép
csöpplány

Szép napot Mindenkinek!!!

Bár nálunk igen borús idő van :cry:
Zsu,köszi szépen a tippeket.Amúgy Neked már két tapasztalatod van?
A zombiérzés nálam is megvan,legszívesebben egész nap csak aludnék.Mindenki azt mondja,hogy most pihenjem ki magam,mert ha itt a baba,akkor úgyse lesz rá idő.Mondjuk ezt valahogy gondoltam... :?
A csúcsos hasról én is azt hallottam,hogy fiút jelent.Végülis lehet benne valami,nekem is csúcsos.Párom nagymamája már akkor azt mondta mindenkinek,hogy fiú,amikor még csak elkezdett nőni a hasam és hát csúcsos volt.Ő már ebből "tudta". :lol: :lol:

Tényleg,Ti festitek a hajatokat most a terhesség alatt?

Kép
mayday

Sziasztok!

Olyan jó volt tegnap, fél 9től aludtam :D Kicsit dobott rajtam valamit de azért azthiszem ez a hét a zombiságról fog szólni :D
Mayday: csak azért van két tapasztalatom mert először a III. kerültehez fordultunk az esküvő kapcsán, és nagyon drágák és rugalmatlanok és stb...ki volt akadva a csaj az elképzeléseimen és meg akart győzbni hogy máshogy jobb...ezen meg én akadtam ki mert hát csak a mi esküvőnk... Na mindegy ott a hivatalban kb 40-45ezer lett volna, mi kihelyezettet akartunk az 100.000,-...szóval maradtunk az ürömieknél akik rugalmasak voltak, kijöttek a helyszínre, nem kértek semmit pedig a publikus szertartás előtt volt egy hivatalos is mert csak így tudtuk megoldani.... szóval innen a tapasztalat, de amúgy másoktól is azt hallottama vidéki önkormányzatok alig kérnek valamit, vagy semmit.
Hajfestés: én festem..szőkére.. ez is oylan hogy valaki ki van akadva ezen van aki meg nem ... igaz hogy valamennyire bejut a fejeden a véráramba de olyan csekély mennyiség hogy nem oszt szoroz szerintem a többi káros anyag mellett... pl a budapesti szmog szerintem károsabb és elég sokat nyelek belőle.

Erről a csúcsos pocakról én is hallottam elvileg nekem is olyan, és kisfiúnk is lett/lesz...de biztos valamennyire alkat kérdése is.

Barbaszó: várjuk majd a híreket! :D Oylan jó hoyg láthatjátok a picúrt :D :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Már nagyon várom a délutánt, lassan el is kezdek készülődni. :)
Nem tudom, mi van most Samuval, de hétvégén a frászt hozta rám, hogy alig mozgott, hétfő óta viszont megállás nélkül szinte. Tegnap éjjel 2-kor már kezdtem kiakadni, hogy hogy lesz ebből alvás -pedig előtte egész nap aludtam -ez nem túlzás! :oops: - aztán végül csak sikerült...

Én is Raffait olvasok, a Lelki köldökzsinórt. Érdekes, de már alig várom a könyv második felét, ahol anyukák írnak a saját tapasztalataikról. :)

Nekem tök gömbölyű a hasam, de ketten is mondták ránézésre, hogy fiú... (Lehet, hogy tudták már mástól?!)

Én egész életemben kb. 3-szor festettem/színeztem a hajam, mert annyira gyönyörű, derékig érő aranyszőke volt, de most nagyon elkezdett sötétedni, és kicsit gondolkozom rajta, hogy még a szülés előtt befestem. A hosszát már nyáron megfeleztem, de most újabb merényletre készülök ellene. Állandóan copfba van kötve, nem tudok mit kezdeni vele. Ráadásul ahhoz meg hosszú, hogy utálatos dolog legyen a hajszárítás... :twisted:

KépKép

KépKép
barbazso

Zsu,így már értem a tapasztalatot!!Sorry,hogy félreértelmeztem :oops:

Hajamat én is festem,illetve melíroztatom,és nem áll szándékomban abba hagyni.Azért kérdeztem,mert több kismama/anyuka belémveszett már ezért.. :x De a pesti levegővel egyetértek.

Barbazso,picit irigy vagyok a 4D miatt :D De jóóó Nektek :wink: !!!

Kép
mayday

Majd ha lesz kép a babáról, küldök egyet a régi hajamról is a gmailre.

KépKép

KépKép
barbazso

Barbazso,szerintem tök szép a derékig érő haj!!!Főleg a szőke!!!Nekem is volt 2 évig,csak nekem fekete.Háát gond az volt vele...Képeket küldd ám mindenképpen!!!

Kép
mayday

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?