Sziasztok Lányok!
Összeszedtem valami vírusos nyavalyát, legalábbis a házidokim szerint, 5 napra kidőltem, azért nem is jöttem. Igazából én csak annyit éreztem az egészből, hogy egy nagyon masszív náthám van, napokig nem kaptam levegőt az orromon, sebesre fújtam az orrom, a hangom néha elment, és iszonyatosan levert, erőtlen voltam. De ma már jobban vagyok, már szelel az orrom
, a hangom meg csak néha vált blues-osan rekedtre
. Mindenesetre a héten táppénz, mert ki kell pihenni, nehogy visszaessek.
Jó sokat írtatok, utánaolvastam, de meg sem próbálok mindenre reagálni, úgysem sikerülne
.
Megnéztem a gmailt, nagyon jó kis pocak és babafotó gyűjtemény alakult ki, mindenkinek gratula pocakhoz, babóhoz egyaránt
.
Zsu, azt a Gabi-vigyort muszáj külön is kiemelnem, nagyon mókás
.
Mayday, a szoba nagyon szép és egyedi lesz, gratula hozzá.
Nadina, ezek a cukoreredmények nagyon jók, és megbízhatsz a házi mérőben, anyukám 15 éve cukorbeteg (inzulinos), ő is ilyennel méri otthon, és az orvosai is rendszeresen megnézik és ellenőrzika gépben lévő eredményeket, ezekből az adatokból is dolgoznak, szóval biztos, hogy korrekt eredményeket mutat. További kitartás a diétához, szerintem meglesz az eredménye
. Képzeld, mi is tegnap voltunk az Elefániban Budaörsön - ti mikor jártatok ott? Mi este 6 körül - lehet, hogy láttuk egymást?
Mi is babakocsit mentünk venni, de amit kinéztünk, csak nagyon vacak szinekben volt, így hazajöttünk még gondolkodni. És ágyat is néztünk, de azzal is úgy voltunk, hogy még körbenézünk neten árak tekintetében, aztán meglátjuk. Babakocsiból mi Graco Travel System-et néztünk ki, mert sokat leszünk autóban, a párom teljesen beleszeretett (pasi, minden elvarázsolja, aminek kerekei vannak
), de a szín miatt most lehet, hogy mást kell néznünk.
A végére 2 ellentétes élmény az alakuló pocakommal kapcsolatban: a házidokim megkérdezte hétfőn, hányadik héten vagyok, mondtam, hogy 31-et kezdtem, erre csodálkozva nézegetett, hogy akkor hol a pocakom???
Tőle hazafele menet pedig megvolt életem első kismama-helyátadása a villamoson, kigombolt kabátban voltam, és egy középkorú nő rögtön felugrott és átadta a helyét, tök jól esett, nem annyira az, hogy leülhettem, hanem hogy észrevették végre, hogy babát várok, végigvigyorogtam az utat