Új privát üzeneted érkezett!

Csajszik
11-kor fogok telózni, már ökölben van a hasam :lol:

Úgyhogy minyá jövök...

Zsu
valamit csináljatok már azzal a géppel :wink: Kép :lol:

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty, nagyon izgulok!!! :)
Vendég

No, akkor híreim jönnek:

A 12 petéből 10 volt jó (gondolom 2-ben nem volt mag, vagy nemtom).
ICSI-vel termékenyítették meg őket, és eddig 5-en szépen fejlődnek, de azt mondta a hölgy, lehet, hogy a többiekből is indulnak még majd, figyelik folyamatosan.
5 naposan kapom őket vissza, tehát kedden reggel megyünk a transzferre :D
Juhéjjjjjjj :!: :!: :!:

betty615

Jaj, Betty nagyon-nagyon örülök, hogy ennyien lettek!!!!Akkor lesz fagybabátok is!! Kettőt ültetnek vissza?Vagy 3-at?
Vendég

Betty!
Irtó jó hírek :lol: Hajrá kedd!Én is arra vagyok kíváncsi amire Zsu:fagyibaba?és 2v3-at kapsz vissza?

Kép
cukigabi
Budapest

Köszike :!:
Az igazság az, hogy azt álmodtam, hogy 3-at kértünk vissza, és reggel elmondtam a férjecskémnek az álmomat....hát gondolkodunk rajta erősen....de majd a pillanat fogja majd ott eldönteni én úgy gondolom :D
A többit, ami marad, automatikusan fagyasztják...

betty615

Sziasztok :!:

Ancsuka :!:

Nagyon örülök, hogy sikerült megnyugodnod, hogy nem az endó jött vissza :!:

Ne is jöjjön vissza senkinek, mert ez a XXI.sz. egyik legcsunyább betegsége :(

Gabi :!:

Köszi gyógyulgatok bár még elég vacakul vagyok de már nem lázasodok.

Hogy vagy :?:

Hiányolom a képeket a tortáidról :!:

betty :!:

Örülök a szép eredményednek :D :D

Hajrá kedden :!:

Megy a sok +++++++++++++++++++ továbbra is :!:

Suzy :?:

Bri :?:

Puszi Mindenkinek :!:

További kellemes délutánt :!:
Vendég

Angyal!
Ha akarod majd néha rakok fel tortás képet,csak nem akarom,h az én tortáimmal legyen tele a topik :wink:
Egyébként köszi jól vagyok,tegnap megjött piri.Ma nagytakarítok meg díszítem a lakást. :lol:
Pusz

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Betty nagyon örülök a jó hírnek, lehet 3-as ikrek lesznek? :oops:

Még mindig nem jött meg és nagyon semmi jele nincs :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Angyal!
Én is nagyon remélem, hogy nem jön vissza.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Hello Lanyok!!

Ne haragudjatok most nem tudok visszaolvasni, mert megyünk puncsozni be Wels-be :wink: ...Csak Betty neked szeretnek gratulalni az 5 osztodo petecskehez, szerintem egy-kettö meg tuti, hogy beindul keddig :lol:

Mindenkinek kellemes hetveget!!
Holnap jövök!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Örülnék neki ha tennél fel a tortás képeidből :D :D

Örülök, hogy jól vagy :!:

Jó takaritást és lakásdiszitést :!:
Én majd dec.01-én szeretném elkezdeni a diszitést.

December elrohan hamar az ünnepek miatt utána meg jön a szerencse hónapunk a január :D :D

Ancsuka :!:

Igy van soha nem szabad visszajönnie a fránya endónak :!:

Gyancsika :!:

Jó puncsozást, kellemes szombat délutánt :!:

Vendég

Betty,
ez nagyon szép eredmény, drukkok mennek keddre :D Hány sejtesek, azt nem mondták? Vagy csak annyit mondtak még, hogy ennyi termékenyült meg?

Ancsuka,
éreztél pé-t?

Gyancsi,
jó puncsozást neked :D .

Cukigabi,
tortás képek jöhetnek :D .

Reggel fél 10-kor álltam neki a mézeskalácsnak és most végeztem. Még ki is díszítgettem őket :roll: . Jól el is fáradtam.

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Betty, ez nagyon jó hír, továbbra is drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
akkor lehet, h nem is kettő, hanem 3 :?: :?: :?: :roll: :wink:
úgy gondolom, h ez nagyon jó eredmény :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nagyon gyorsan telik a napom, fáradt vgyok és nagyon vacakul érzem magam, iszonyúan puffadok én is, hányingerem is van, remélem nem szedtem össze ezt a calici sz@art :?: :shock:
A drágám elment dolgozni, egyedül leszek éjszaka...

Angyal, nagyon szép az idézeted :!:

Gabi, én is szívesen nézegetném a tortás képeket :!: :wink:
Az a fránya piri :evil:

Betty, inszem után én is fel voltam puffadva vagy 1 hétig :!:

Ancsuka, sajnálom, h nem jön piri pont most :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita
csak annyit mondtak, hogy ők egyből el kezdtek osztódni...tehát az azt jelenti, hogy ma elvileg 4 sejtesek....de nem mondták konkrétan.
Azt hiszem, te kérted a neveket iwiw miatt, minyá elküldöm priviben 8)

Suzy
hát még mindig nem tudjuk, vacilálunk rajta, de mint mondta, sztem ezt majd ott a pillanat fogja eldönteni, meg ha látjuk őket, hogy mégis milyenek, meg mit mondanak róluk...stb...

Ancsuka
3-as ikreket azért nem szeretnénk, csak úgy nagyobb lenne az esély a kettőre :roll:
Tudom, ne legyek telhetetlen, de kettő gyereket szeretnénk, és ez az egy alkalmunk van rá, aztán punktum sajna.... :roll:
És minden esélyt meg szeretnék adni, hogy kettő legyen :roll:

Cukigabi
nyugodtan tehetsz fel tortás képeket, legalább megint megcsodáljuk milyen ügyi vagy, és majd folyik a nyálunk a billentyűzetre :lol:

Angyal
hát gyógyulgass, olvasom még nem vagy azért 100-as...jobbulást neked :!:

Bri
nagyon várunk, ha lesz időd gyere áááám hozzánk :!:

Zsu
remélem te is jól vagy :!:

Nagyon köszönöm mindenkinek a lurkódrukkokat, nagyon arik vagytok, hogy így mellettem vagytok :!:
Pussszantás mindenkinek :!: :wink:

betty615

Betty, "lurkódrukkok" :arrow: ez anon édi :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty,
miért csak ez az egy lehetőségetek van :shock: :roll: ?

Kép

Kép
ranita1979

Suzy 8) :lol:

Ranita
azért, mert sem pénzünk, sem idegrendszerünk nincs ahhoz, hogy ez még egyszer menjen.. :roll:
Tehát valahogy sikerülnie kell :!: :!: :!: Mindenképp :!:
Ha nem, (bár a nem-et nem ejtjük ki :lol: ), akkor ezt így rendelték ott fent, és nem lesz...

betty615

Betty, sikerülni fog, sőt kell, tökéletesen megértelek... :!: :!: :!:

Csajok, nagyon szurkál a hasam a jobb oldalon és ha megnyomom kicsit erősebben akkor őrültem fáj, nem tudom,remélem nem ciszta :?: :!: :shock:
ha nem durrant ki a tüsző akkor ciszta lehet a dologban :?:
kicsit parázok :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

azt mondta az egyik ismerősöm, h nekik az inszem drágább volt, mint a lombik :?: :shock: érdekes :roll:
most ez a csajszi már 7 hónapos boldog kismami :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty,
hiába írom be a neved, azt írja ki, hogy nincs találat :shock: :roll:
Én is azt mondtam amikor nem sikerült, hogy én ezt mégegyszer nem csinálom végig. Lelkiekben nagyon megviselt, apával állandóan veszekedtünk, feszült voltam. Amikor meg nem sikerült, azt mondtam kész, vége, még egyszer ilyen sikertelenséget nem tudok elviselni. Apa akkor azt mondta, akkor megyünk újra, amikor én úgy érzem :roll: . Hát az februárban lesz :D
Az pedig kizárt dolog, hogy ne is legyen babátok. Mert ugye most sikerülni fog :D

Akik küldték a neveket azokat bejelöltem. Így azért jobb, mégis tudom kivel beszélgetek :D . Mindenki nagyon szimpatikus és nagyon csinik is vagytok lányok :D :D :D

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
akkor elküldöm a leánykori nevem is minyá...lehet hogy úgy kidob :roll: (az van zárójelben)

Szuzy
a ki nem durrant tüsző lehet ciszta, de én nem hinném, hogy az van neked....lehet, valami más :wink:
Én sem hallottam még olyant, hogy az inszem drágább lenne, mint a lombik :shock:
Örülök, hogy megértetek...de mint mondtam, ilyenen nem is gondolkodunk...hatalmas erő van bennem most :D
Remélem nem pofára esés lesz a vége...de azt nem érzem :wink:

betty615

Betty, majd kiderül, h mi van velem/bennem :?: :roll:
További sok-sok erőt és kitartást neked/nektek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csináltam 1-2 képet a lakásról:

Kép
Kép Kép

Egyenlőre ennyi,többit majd a karácsonyfa díszítéskor teszem fel :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Betty!
Sikerülni foooooooog!Veled vagyunk!Én is örülnék 2 babunak. :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok

Gabi, én is örülnék a tortás képeknek, a múltkor is nagyon tetszett! És szépek a díszek! :)

Betty, ez tuti sikerülni fog nektek!! Egyébként én is azt mondtam, hogy egyet tudunk csak végigcsinálni, lelkileg is és anyagilag, aztán amikor le kellett állítani, eszembe sem jutott az, hogy ne menjünk megint. :D
Azt tényleg érdekes, hogy az inszem drágább, mint a lombik, nekünk a lombik 200ezer volt, és úgy tudom, hogy az inszemek 50-60 ezerbe megállnak.Mindegy, lehet, hogy nekik több stimu anyagot kellett venniük.

Suzy, nem lehet, hogy peteérésed van?Vagy azon már túl vagy?Esetleg...más?

Szép estét kívánok mindenkinek!!

Ja, és nekem is elküldhetnétek a neveteket, az iwiw miatt, persze csak akkor ha van kedvetek!

pusz
Vendég

Zsu, nem tudom :!: :?: 22 cn-en vgyok :!: azt sem tudom, h volt-e egyáltalán :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
nagyon sok minden lehet...akár egy kóbor tüszike is :wink:
Nem törvényszerű, hogy 1 ciklusban, csak 1 pete érhet meg...
Vagy lehet a szurka beágyi is, mivel 22 cn.-en vagy...ha a hődet is méred esetleg dobhatnál egy görbét, abból sok minden kiderül :wink:

Cukigabi
nagyon ügyi vagy, nagyon szépen feldiszítetted a lakást :wink:
Várjuk a többi képet is 8)

Zsu
a nevem megy priviben neked is :wink:
Beírom a férjes nevet, és a lánykori nevet is, valamelyik tuti jó lesz :wink:

betty615

Kép
Kép

betty615

Kép

Sziasztok!

Nincs semmi bajon :lol: nem lettem beteg :!:

Betty, nem mérem a hőmet sajna, köszi az infókat :!: :?
szép a táblika továbbra is :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
akkor jó, megnyugodtam...olvastam a másikban, hogy mégis beoltatod magad :?:
Én nemtudom, de én szkeptikus vagyok ebben az egész mizériában, úgyhogy nem is fogok oltatgatni...
További szép napot :!: :wink:

Kép

betty615

Betty, nagyon vacillálok, de azt hiszem igen :!: :roll: akkor olvastál...
én minden oltástól félek, nem a művelet miatt, hanem ami benn van, de remélem nem lesz semmi bajon tőle :?: :roll:
ha lenne, akkor az meg azért lenne, mert reagál a szervezetem az oltóanyagra :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jóóóóóóóó reggelt!

Betty!
"Lurkódrukkok" folyamatosan mennek.Holnap is telefonálsz,h hogy állnak?

OK csajok majd rakok fel tortákat még!

Én is szeretnék még neveket,akiét még nem tudom :!: :lol:

Pusz mindenkinek

Kép
cukigabi
Budapest

Miért nem látszódik a karácsonyos vonim :?: :twisted:

Kép
cukigabi
Budapest

Cukigabi
az én nevem már megvan :roll: :?: Nemtom.
A limetwists-es vonalzik valamiért nem működnek pár napja, sztem valami gebasz van az oldallal...lehet, hogy épp javítás alatt van, nemtudom.
Már nem telózok többet, majd csak kedden megyünk személyesen.

betty615

Betty!
Te már megvagy :lol:
Pedig jó lett volna holnap még többet tudni róluk :D

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok lányok :!:

Szép Advent 1. Vasárnapját kivánok Mindenkinek :!:

Kép
Vendég

Nagyon szépen feldiszitetted a lakást :!:
Jöhetnek a tortás képek is :D :D

Suzy :!:

Beágyazódás lehet Nálad :!:
Szivemből kivánom, hogy ugy legyen :!:

Betty :!:

Továbbra is megy a sok babaragacs+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vendég

Angyal, neked is szép vasárnapot!
igazatok legyen Bettyvel :wink: milyen jó lenne... :?: :roll: :wink:
hogy vagy :?:

Mi most ebédeltünk, nagyon bezabáltam...krumpli püré alma szósszal, fasírt, rántott hagyma karika, ami nem bolti, hanem én szoktam bügyürgetni :wink:

Ti mi jót főztetek :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Én ma nem főztem,mert szülinapozni megyünk nemsokára.Kaja lesz dögivel :lol:
Holnap rakott krumplit csinálok.

Kép
cukigabi
Budapest

És egy jó nagy adag desszert nektek! :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi, ezt is Te csináltad, nem semmi :?: :wink:

jó szülinapozást!érezzétek jól magatokat :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Én csináltam! :lol:
Köszi meglesz.

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi, nagyon ügyi vagy :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy :!:

Hiszem, hogy ugy lesz spontán baba sikerült :D :D
Finomat főztél drága :!:

köszi jobban vagyok, már nem lázasodok viszont az orrom nagyon folyik és köhögök elég rendesen.
De kurálom magam továbbra is.

Tegnap csináltam zöldborsós csirkeszárnyat krumplival.
Végülis ez pöri csak meg van hülyitve borsóval :D :D

Te profi vagy nagyon szép ez az emeletes torta :!:

Jó szülinapozást , érezzétek jól Magatokat:!:
Rakottkrumpli szeretjük mi is nagyon, jó bő tejföllel.

puszi lányok :!:

További kellemes délutánt majd szép estét, jó éjszakát :!:
Vendég

Sziasztok Lanyok!!

Remelem mindenkinek nagyon jol telt a hetvegeje, nekünk jo volt a puncsozas, meg bowlingozni is elmentünk es hajnali fel 2-re ertünk haza :lol:

Ranita1979- Hüüüü, ilyet meg nem is hallottam, hogy valakinek inszem utan egy hettel megjöjjön :shock: ...Mivel magyaraztak??A ket gyogyi együttes szedesevel??
Küldök privit a nevemmel, neked is Zsu!! :wink:

Melinda- December 7 mar tenyleg itt kopogtat az ajton,mar megint eltelt egy hetvege, ezzel együtt egy het :shock: ..Nagyon rohan az idö, amit en most nem banok, es gondolom ti sem lombikozo sorstarsak :lol:

Ancsuka- Hogy telt a hetveged??

Cukigabi- Akkor ezek szerint cukrasz vagy, innen a neved :lol: ...Ez a torta egyszerüen gyönyörü :shock: ...Kerek meg kepet, sokat-sokat!! :lol:

Zsu- Neked is megy a privi a nevemmel!!

Betty- Nagyon gratula ismet a petecskekhez, en megertem amit irsz, ilyen hozzaallassal bizti, hogy elsöre sikerülni fog....Ez a 2 vagy 3 kerdes nagyon nehez...En nem is tudom, hogy hogyan döntenek.....Vegül is 2-böl is lehet iker, de 3-al nagyobb az esely...De mi van ha mind a 3 megmarad??3-as ikrek, azert az eleg huzos, bar gondolom, hogy azt is tul lehet elni....Ezeken a dolgokon mar en is gondolkodtam....Nalam az a szar, hogy nekem itt senkim sincs ugy mond, aki segiteni tudna, egy darab rokon sem, csak mi ketten a parommal, es hat egy 3-as ikrekkel lehet egy honap utan felkötnem magam egy fara :roll: ....Remelem nem iteltek el emiatt, de en ugy erzem, hogy nekem az sok lenne igy egyszerre, kettöt viszont szo nelkül elfogadnek :lol:
.....Bettykem, olyan hihetetlen, hogy 2 nap es teljesül az almod, beköltöznek a babocaid a lakhelyükre 9 honapra :lol:

Angyal- Mi az az endo??Azt tudom, hogy endometriozis, de mi is az pontosan??Jobban vagy mar?

Suzy- Örülök, hogy nem lettel beteg!!Szerintem is lehet siman beagyazodas az a szurkalas, drukkok a spontan babahoz :lol:

Na csajok most lepnem kell, mert holnap reggel 3.30-ra megyek melozni :shock:

Mindenkinek nagyon szep estet!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Szia gyancsika :!:

Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat a hétvégén :!:

a google-ba ha gondolod meg tudod nézni én nem szivesen beszélek róla, mert nagyon sok fájdalmat csinált már az életemben.
Jó, hogy nem kell rágondoljak.
Remélem, hogy soha vissza nem fog térni!

Amugy köszi jobban vagyok már nem vagyok lázas viszont nagyon köhögök.

puszii
Vendég

Most szeretnék tetőt lopni 8) :lol:

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?