Sziasztok Lanyok!!
Remelem mindenkinek nagyon jol telt a hetvegeje, nekünk jo volt a puncsozas, meg bowlingozni is elmentünk es hajnali fel 2-re ertünk haza
Ranita1979- Hüüüü, ilyet meg nem is hallottam, hogy valakinek inszem utan egy hettel megjöjjön
...Mivel magyaraztak??A ket gyogyi együttes szedesevel??
Küldök privit a nevemmel, neked is Zsu!!
Melinda- December 7 mar tenyleg itt kopogtat az ajton,mar megint eltelt egy hetvege, ezzel együtt egy het
..Nagyon rohan az idö, amit en most nem banok, es gondolom ti sem lombikozo sorstarsak
Ancsuka- Hogy telt a hetveged??
Cukigabi- Akkor ezek szerint cukrasz vagy, innen a neved
...Ez a torta egyszerüen gyönyörü
...Kerek meg kepet, sokat-sokat!!
Zsu- Neked is megy a privi a nevemmel!!
Betty- Nagyon gratula ismet a petecskekhez, en megertem amit irsz, ilyen hozzaallassal bizti, hogy elsöre sikerülni fog....Ez a 2 vagy 3 kerdes nagyon nehez...En nem is tudom, hogy hogyan döntenek.....Vegül is 2-böl is lehet iker, de 3-al nagyobb az esely...De mi van ha mind a 3 megmarad??3-as ikrek, azert az eleg huzos, bar gondolom, hogy azt is tul lehet elni....Ezeken a dolgokon mar en is gondolkodtam....Nalam az a szar, hogy nekem itt senkim sincs ugy mond, aki segiteni tudna, egy darab rokon sem, csak mi ketten a parommal, es hat egy 3-as ikrekkel lehet egy honap utan felkötnem magam egy fara
....Remelem nem iteltek el emiatt, de en ugy erzem, hogy nekem az sok lenne igy egyszerre, kettöt viszont szo nelkül elfogadnek
.....Bettykem, olyan hihetetlen, hogy 2 nap es teljesül az almod, beköltöznek a babocaid a lakhelyükre 9 honapra
Angyal- Mi az az endo??Azt tudom, hogy endometriozis, de mi is az pontosan??Jobban vagy mar?
Suzy- Örülök, hogy nem lettel beteg!!Szerintem is lehet siman beagyazodas az a szurkalas, drukkok a spontan babahoz
Na csajok most lepnem kell, mert holnap reggel 3.30-ra megyek melozni
Mindenkinek nagyon szep estet!
Szeretettel:
Ancsa