Sziasztok Lanyok!!
Remelem mindenkinek nagyon jol telt a hetvegeje, nekünk jo volt a puncsozas, meg bowlingozni is elmentünk es hajnali fel 2-re ertünk haza
Ranita1979- Hüüüü, ilyet meg nem is hallottam, hogy valakinek inszem utan egy hettel megjöjjön
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
...Mivel magyaraztak??A ket gyogyi együttes szedesevel??
Küldök privit a nevemmel, neked is Zsu!!
Melinda- December 7 mar tenyleg itt kopogtat az ajton,mar megint eltelt egy hetvege, ezzel együtt egy het
..Nagyon rohan az idö, amit en most nem banok, es gondolom ti sem lombikozo sorstarsak
Ancsuka- Hogy telt a hetveged??
Cukigabi- Akkor ezek szerint cukrasz vagy, innen a neved
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
...Ez a torta egyszerüen gyönyörü
...Kerek meg kepet, sokat-sokat!!
Zsu- Neked is megy a privi a nevemmel!!
Betty- Nagyon gratula ismet a petecskekhez, en megertem amit irsz, ilyen hozzaallassal bizti, hogy elsöre sikerülni fog....Ez a 2 vagy 3 kerdes nagyon nehez...En nem is tudom, hogy hogyan döntenek.....Vegül is 2-böl is lehet iker, de 3-al nagyobb az esely...De mi van ha mind a 3 megmarad??3-as ikrek, azert az eleg huzos, bar gondolom, hogy azt is tul lehet elni....Ezeken a dolgokon mar en is gondolkodtam....Nalam az a szar, hogy nekem itt senkim sincs ugy mond, aki segiteni tudna, egy darab rokon sem, csak mi ketten a parommal, es hat egy 3-as ikrekkel lehet egy honap utan felkötnem magam egy fara
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
....Remelem nem iteltek el emiatt, de en ugy erzem, hogy nekem az sok lenne igy egyszerre, kettöt viszont szo nelkül elfogadnek
.....Bettykem, olyan hihetetlen, hogy 2 nap es teljesül az almod, beköltöznek a babocaid a lakhelyükre 9 honapra
Angyal- Mi az az endo??Azt tudom, hogy endometriozis, de mi is az pontosan??Jobban vagy mar?
Suzy- Örülök, hogy nem lettel beteg!!Szerintem is lehet siman beagyazodas az a szurkalas, drukkok a spontan babahoz
Na csajok most lepnem kell, mert holnap reggel 3.30-ra megyek melozni
Mindenkinek nagyon szep estet!
Szeretettel:
Ancsa