Új privát üzeneted érkezett!

Yeeessssssssssssssssssssss :twisted:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

de éééééééééééédes az a lógófülű nyuszkó :D :D !

Izéke, ha esetleg megtennéd, hogy magyarul is leírnád, hálás lennék érte :oops: (nem tudni angolul, csak németül)
onlány

onlány

Hali!

Jaj annyira sz@r..bekrepált a gépünk és nem tudtam jönni...most is csak egy leheltnyi életet leheltünk bele...csiga lassú szegénykém :evil:
hiányoztatok :oops:

Betty!

Már túl vagy a műtéten...bocsi nem tudok vissazoovasni mert annyira lassú ez a rohadt gép :evil:
Hogy sikekült?

Márk fiam ma van első nap a suliban :wink:

Nekem meg úgy néz ki megjött végre a műtét óta.Kezdődhet megint a babproject :)

Bri!

Az utcsó kép a Balcsin készült, Lellén az élményfürdőben.

Igen apjuk fiatalabb nálam 3 évvel..kis csimpi :):):)

Üdv Rózsa itt is :)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Vagyok én is, csak most olvasó üzemmódban figyeltem eddig... 8)

Sokat nem olvastam vissza, de Boldog névnapot Rózsa, és üdv itt! :wink:

Anyci, nagyon izgulok, érted, és Bettyért is két kézzel!!! :wink: Remélem holnap majd jön a fejleményekkel!!!!

Én beadattam a "csajomnak" a rota elleni oltást, Zsuzska esetéből látván, remélem nem hiába!!! Pedig hogy néztek rám miatta...

Némelyik hülye szülő, mikor megtudta, hogy én minden (de tényleg minden ami 1 - 3 éves gyereknek be lehet adni) oltást beadattam a Bettinek, még engem nézett hülyének. A bárányhimlő viszket mint az állat... Azt a 2 hetet se a gyerekemnek, se magamnak vele nem kívántam. Szóval minden amit lehet megkapott, és ez lesz most is!!! :roll:

Recon jó, hogy letelik a 3 hónap, és ahogy olvastam a költözés utánra már 4,5 hónap lesz, úgyhogy szeruintem teljes nyugalommal vágjatok bele az újabb babaprojectnek!

Bri, veled most októberig semmi nincsen ugye? Vagyis szeded a bogyót, és majd néznek Pesten. De elég lesz az idő amit itt töltötök? :roll: :shock:

Onlány, neked most lehet, hogy lesz zebrás hcg teszted remélem!!!

Akella, veled mizu???

Engem most kicsit megijesztettek uh-on, és utána a doki... De csak tényleg kicsit...

Leírom: Az előzmények alapján már a 6. uh-om volt, így elméletileg minden ok a babával, és a terhességem is a korának megfelelő... De!
A gyerkőc BPD értéke (fejnek a két halánték közötti átmérője asszem) kicsi... 39 az érték 18 hét 6. napon. Ennek 41 - 45 között kéne lennie.. Már az uh-on mondta a doki, hogy alacsony, és a dokim biztos mondd majd valamit róla... Aztán irány a dokim. imádom amúgy, mert szakmalilag a toppon van, és emberileg is aranyos, és nagyon kedves velem. Tudja az előzményeket, mindent együtt csináltunk végig. Szóval lényeg! A BPD értékem alapján elmondta korrektül, hogy 3 lehetőségem van:
1, a terhességem egy héttel korábbi, mint számoltuk, de ennek max 2-3 nap lehetősége van, mert az lh alapján tudom mikor fogant a baba, és a korai crl értékem alapján viszont a terhességem pont akkora, amekkorának hittük... :shock:
2, a baba fejmérete kicsi, és ovális. Ez azért hihető, mert a Betti feje is pici ( de imádnivaló), és ha 10 gyerek közé tennénk, tuti az övé a legkisebb... :lol: De az ő értéke is 41 volt annó ebben a korában...
3, a méhlepényem nem fogja bírni... A 28. hétig biztosan nem lehet ebből baj, de utána meg kell nézni, és ha a méhlepényem meszesedik, akkor ki kell venni a gyereket, meg kell indítani a szülést... Az előzményeim alapján még ezt is elviselem, de legalább ÉLŐ gyermekem lehet!!! És lehet, hogy koraszülött, de egészséges... :roll:

Azóta megkérdeztem más anyukákat is, és hála égnek van még 39-es értékkel rendelkező 1, azaz 1 gyerkőc, most 8 hónapo, és neki is picike a feje, de a testéhez arányos! Amúgy meg inkább kicsi feje legyen, mint nagy, nem??? :shock:

Szóval lényeg, hogy kissé elbizonytalanodtam, de azért pozitív vagyok!!!

Jövő héten megyünk vissza a Sotéra a Hajdú Júliához a JÓ szíve miatt még utoljára, (ő régen a koraszülött osztály vezetője is volt, és nagy uh szaktekintély), ő is megméri majd a bpd értékét, és akkor talán okosabban leszünk.

Hát "röviden" ennyit rólam... Ha éppen nem kéne aggódni, akkor is van miért...

Panny, milyennincs, csibuc, és mindenki sziasztok!!!!
melike30
Győr

Visszatértem csajok! 8)
Minyá jövök, visszaolvasok :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Csak közben mondom (még olvasok), hogy egy erős fájdalomcsillapítót kaptam a valagamba, és azt mondták, ki fogok tőle feküdni....háát rám ez nem hatott semmit :shock: :lol:
Nem hogy nem feküdtem ki, de még csak meg sem szédültem tőle :lol:
Csodálkoztak is.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!
Mesél, Betty, milyen volt a vizsgálat?
Mellike:Gratulálok a babócához, imádkozom, hogy minden rendben legyen veletek!!!
Panny:Mennek a drukkok a babaprojekthez!!!!
Segítenétek, hogy hogyan kell képet betenni a babanetre?
Régen tudtam, csak hülyülök!!! :wink:

Kép
rozsa1979

Segítenétek, hogyan kell vonalzót készíteni?
Köszike!!!! :roll:
rozsa1979

Rózsa
remélem végeztél már a megmaradt 10 oldallal :!: :wink:
De most olvasom, hogy sikerült elolvasnod :!: Nem semmi :!: :!: 8)

Recon
a kövi piri már nem fog jönni úgysem :!:

Bri
k..urv@ jók a viccek :lol:

Anyci
fel a fejjel, azért majd gyere áám :!:
Ölellek :!:

Loviné
sok sikert, és várom a beszámolódat a pozi tesztről :wink:

Zsuzska, te regényíró :!: :lol:
háát te :?: :shock:
Ezer éve nem jöttél, kerestünk...
Anyukádnak ellopták a pénzét :?: :!: :shock:
Micsoda világba élünk már :evil:

Onlány
szép a hőd :!: :wink:

Vazze, mennyit írtatok, győzöm olvasni :shock: :lol:
De ez csak jóóóó :!:

Panny
akkor most apára fel, mindent bele ebben a hónapban :!:
Drukkolok :!: ++++++++++++++++++++++

Melike
tuti minden rendben lesz, ne aggódj :!:

És én:
Szal megvolt a HSG, és minden szupi, semmi gond sehol :!: :D
Megvan a beutalónk az andrológiára is Apinak.
Most még megyek a hormonlabor miatt kétszer v.v.-re, aztán eredmény, és indulhatunk tovább :D
A citológiám is megvan már, az is teljesen rendben.
A 3. cn.-i eredményt már megkaptam, minden határon belül van, úgyhogy itt sincs gond. Örülünk :!: :D
A kórházban jól éreztem magam, mindenki halál kedves mindig.
Különösen a műtősfiúval jöttem ki jól, aki kísért a rtg-be :wink:
Be is jött hozzám utána nem is egyszer, és nagyon jól esett :!:
Ezúton is szeretném neki megköszönni, hogy ilyen kedves és aranyos volt :wink:

Dióhéjban ennyi :!:

betty615

Rózsa
ezer oldal van, ahol vonalzit készíthetsz.Értelemszerűen kitöltöd,
Az URL kódot berakod a profilodnál az aláírásodba, és kész is :!:

betty615

Kép: A melléklet feltöltésére katt (itt alul), és kitallózod amit szeretnél felrakni.
Arra vigyázz, hogy ha nagyobb a kép a 600*600-asnál, azt már nem engedi, akkor tömörítened kell először.
Remélem érthetően írtam le, és segítettem. :wink:

betty615

próbálkozom, bocsi, ha nem sikerül!
Kép[url]

Kép
rozsa1979

KÖSZÖNÖM BETTY A SEGÍTSÉGET!!!!!!!

Kép
rozsa1979

Helló Lánykák!!

Az ember elmegy egy kicsit dógozni és máris teleírtok mindent??!! :shock:
Később jövök visszafelé...vagy inkább este,remélem lesz itt valaki?? Mert különben...:evil:
Vendég

Rózsa
nincs mit :!: :wink:

Milyen
én nemtom itt leszek-e :roll:
Nem bizti...naon fáradt vagyok már, mert nem igazán tudtam aludni az elmúlt napokban...
Úgyhogy lehet, én ma nem leszek este már.. :twisted:
És jöhet a valagba rúgás most :lol:

betty615

Betty

Akkor Neked írok gyorsan...nagyon ügyes voltál és minden rendben lesz meglátod!!

Fájt amúgy?Milyen volt?mesélj,ha tudsz!!
Vendég

Hááát, nem volt kellemes az biztos...de túléltem :lol: 8)
Főleg amikor a kontrasztanyagot nyomták be, akkor szegény Gábornak (műtősfiú) úgy megszorongattam a kezét, hogy utána bocsánatot is kértem tőle :lol:
De aztán ennyi :!: Kb. 5 perc volt.
Utána menszisen fájt a pocim egy fél órát, kicsit véreztem azt kész :!: :wink:

betty615

Szeretném megkérdezni, hogy 20IU/ml érzékenységű terhességi teszt mikor mutatja ki, ha van valami?
Menses előtti nap/utána? :oops: , bocsi, lehet,hogy hülye kérdés, csak eddig olyat használtam, mint amit EHCS is árul, az 10IU/ml-es volt érzékenységre.
Válaszotokat előre is köszike!!! :wink:

MILYENNINCSMEG: Én este 10 körül itten leszek, olvasgatok, :wink: .

Kép
rozsa1979

Rózsa
te nagy olvasó :!: 8)
A 20-as is elvileg előbb kimutatja 1-2 nappal, én úgy tudom...de majd jön EHCS, és megmondja ezt neked pontosan.

betty615

Bri
a lombikos topicba leírtam a 3 cn.-i hormoneredményemet, majd nézz rá fél szemmel lécccci :!:
Köszike előre is :!:

betty615

BETTY:Köszike, tudod, eddig a munkahelyemről hoztam a teszteket és csak megerősíteni tudom, hogy EHCS tesztjei a legjobbak, mert mi is ezt használjuk.
Csak most egy darab 10-esem van , azt meg nem akarom potyára elhasználni, mert eddig mindig nega volt.
Van ez a 20-as érzékenységű, ezt meg a Vatrán vette Apácska kb.2 hónapja, csak eddig nem használtam.
De mind itt mindannyian, most a pozira hajtok, de NAGGGYYYOOON... :wink: .
Nekem a HSG után azt mondta az orvosom, hogy szedjek 3*1 Magne-B6-ot 5 napig és akkor nem fájdogál, görcsölget a hasam annyira a vizsgálat után.
Nekem használt.

Kép
rozsa1979

Két orvos beszélget:
- Képzeld, tegnap 20 gyereket szoktattam le a kábítószerről!
- Valóban, hogyan?
- Hát rajzoltam egy nagy kört meg egy kis kört és azt mondtam: "Ekkora az agyatok, mielőtt elkezdtek drogozni, és ekkora lesz, ha nem hagyjátok abba!
- Én tegnap 100 gyereket szoktattam le!
- Azta, és hogyan?
- Rajzoltam egy kis kört meg egy nagy kört és azt mondtam: "Ekkora a segglyukatok mielőtt bementek a börtönbe..."

- Hol loptad azt a lovat Gazsi?
- Nem loptam én, kezitcsókolom... Találtam négy patkót a földön, hát nem rá volt szögezve ez a dög?

Vadőr elkapja a cigányt, aki egy élettelen szarvast vonszol az erdőben.
- Na most megvagy cigány! Majd akok én neked szarvast lőni!
- Jáj nem úgy vót ázs náccságos vádász úr! Öngyilkos ákártám lénni, mágám fele forditttam a puskám, ezs meg csák úgy közinkugrott!

Magyar-angol település szótár:

Hatvan: Sixty
Sárospatak: Muddy Stream
Sátoraljaújhely: Bottom of the Tent New Place
Szeged: Your Nail
Sarkad: Your Heel
Szilvásvárad: Your Plummy Castle
Békés: Peaceful
Szolnok: Callman
Szarvas: Shit Iron
Kardos: Swordy
Kiskunfélegyháza: House of Little Kun Half Past Twelve
Dunaújváros: Danube New City
Tiszaföldvár: Tisza Earth Castle
Szeghalom: Nailpile
Baja: His Matter
Hévíz: Hey! Water!
Kiskunhalas: Little Kun Fishy
Lenti: At down
Mezőkovácsháza: House of Field Smith
Szentes: Sainty
Kisújszállás: Little New Flying
Nyíregyháza: House of Cut One
Szombathely: Saturdayplace

Két macska ül a háztetőn.
Megszólal az egyik:
- Te mit kérsz karácsonyra?
Mire a másik:
- Jó sok kismacskát.
Megszólal a másik:
- És te?
- Én is sok kis macskát.
Megszólal hátul a kandúr:
- Hahó, megjött a Mikulás!

Száguldozik egy motoros az országúton, amikor nekicsapódik a bukósisakjának egy veréb. A veréb elájul, a motoros megsajnálja és hazaviszi.
Otthon beteszi egy kalitkába, ad neki egy kis kenyeret, vizet, és elmegy munkába.
Kis idő múltán a veréb magához tér és körbepillant:
- Atya ég! Rács, kenyér, víz... Csak nem halt meg a motoros?

betty615

Rózsa
csak a HSG után görcsöltem (nem nagyon) talán 1 órát, vagy még annyit sem. Azóta semmi.
Azért köszike a tippet :wink:

betty615

Betty:LAPTETŰRE HAJTASSZ?
Remélem a többi 2 vv is rendben lesz, és Pécsen sikeres lesz a bébiprojekt.
Mi a debreceni Kaáliban voltunk Tándor doktor Úrnál.
Ebben a topikban nincs más debreceni rajtam kívül?
Mert akkor találkozhatnánk is :wink: .

Kép
rozsa1979

Rózsa

Akkor este randi,oké?Férjem elmegy 10-re dolgozni,aztán jövök

Betty

Chair- white castle??

(Székesfehérvár) :D
Vendég

A laptetőőű még odébb van... :roll: :wink:
Csak bepótolom a szájmenésemet, mert 3 napig nem voltam :lol:

Többiek :?: :shock:
Hun vagytok :?:
Kép

Azt hiszem elfelejtettem megköszönni mindenkinek, hogy drukkoltatok nekem :oops:
de hülye vagyok...de nézzétek el a korom miatt jó :?: :!: :lol:
Szal nagyon szépen köszönöm mindenkinek ,aki gondolt rám, velem érzett, és szorított nekem :!:
Naon jól esett :!:
Kép

betty615

Betty

De gyagyás vagy,ez csak természetes!!Itt mindenki drukkol a másiknak!!
Vendég

Milyen
azéé látom itt settenkedsz még :lol:

betty615

Én most lépek, mert megyünk át Anyuékhoz.
További szép délutánt, és estét nektek :!:
Pussz :!:

betty615

Takarítok...de hát olyan koszos ez a billentyűzet,muszáj ugye,néha áttörölni.... :D
Vendég

Látom, áttörölted a billentyűzetet, aztán le is léptél, mint k... a sezlonyról :lol:
Mégis jöttem még...bár már alig látok... :lol: :roll:
Be fogok kómálni nemsokára...lehet, hogy most hat a szer :?: :?: :lol:

betty615

Bridget
hun vagy :?: :roll:
Ma nincs netmentes napod...

betty615

ÁÁÁ Bri
látom már itt vagy valahol... :D

betty615

Visszaolvastam :shock: Ma nincs netmentes nap de teganp hajnal fel 6-tol fent tomboltam a neten ma hajnal 3ig :shock: apacska nincs itthon :twisted: :lol: viszont ezert ma jol aludtam delutan 1ig....most jottem de mar itt se vgyok mert megyek fodraszhoz meg talan a dokihoz beugrom kikerni a leletemet....aztan mire jovok ti mar szunyokaltok :wink: Majd jovok honap korabban nem alszom 1ig ok? :!:

[quote="bridget0801"]Y írta:bridget0801eeessssssssssssssssssssss :twisted:
Kép

"Azok az emberek akik tul gyengek,hogy kovessek sajat almaikat,mindig talalnak utat,hogy visszatartsak a tiedet"

Onlany
Nekem a nyuszi nyelve tetszik :lol:

Panny
Na teis elokerultel :shock: mi baja a gepnek :twisted: remelem hamar meggyogyul es tudsz jonni :roll: Szep helyek en is en is :!: Balatont meg iiiimaaaadooooom :roll: Apjukkal meg jol bevalasztottal vgy o veled :wink:

Melike
Miert csak figyelsz?Hozzal uhu-s kepet meg meselj mi volt mert itt van nehany noszemely aki beloled sok erot tud venni :!: Milyen ugyin eloregondolkodtal oltal ugyben :shock: Igen semmi nem tortenik :? szedem a bogyot es majd megmondja a doki mikor kell abbahagynom :roll: es mire megyek hozza kb akkor leszek 3.napon vgy meg elotte aztan 3.naptol mennek a szurik.

Viszem az osszes leletem :!: ez kell nekik es mivel minden megvan ezert nekik mar nem kell vizsgalodni :roll: csak a 3.cn-en lesz vv+uhu es ha minden rendben akkor indulhat :roll: O azt mondta 2het alatt megvgyunk...mivel a beulti annyi ido alatt megvan majdnem :roll: persze en 1honapot maradok a parom meg csak akkor jon mielott lesz a leszivas...o elotte es utana sem kell :roll: o egy hetig marad kb az is eleg mert csak 1napra kell o nekunk :lol:

A kicsi fejjel meg most tenyleg ne torodj mert ha csak adottsagai miat van igy akkor semmi ertelme izgulni :wink: Majd aze jelezze mar,hogy mi van majd mi szoritunk 8) Hajdu dokino tenyleg nagy speckos mindenki oda jar lehet o egy urleny mert allandoan dolgozhat :shock:

Betty
Ha mondtam eeeeen...hsg-hez nem altatnak de en olyan bigyot se kaptam :shock: 3.cn-es vv eredmenyeket azert megosztod velunk 8) Johet priviben is 8) Na latom mar leirtad a masikba maj minnya kielemzem 8) Viccek :lol: Foleg az az angolos 8) Igen elfelejtetted megkoszonni de ez egy ilyen nagy dolog utan elnezheto neked :lol: Amugy tenyleg nincs mit...tudom ilyenkor milyen jol jonnek a drukkok :wink:

Milyen
Sziijjjjja en ma este nem leszek most is csak bekukk :oops: Meg,hogy koszos billentyuzet :lol: :lol: :lol: :lol:

Rozsa
Szep a vonalzid 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Na szijjjja Bri :!: :D
Végre előkerültél....aztán most meg fodrászhoz mész.. :roll:
Nnnna mindegy :!:
Milyen is azt mondta, jön este, meg Rózsa is, de lehet a nagy tisztogatásban elaludtak a billentyűzeten... :lol:

betty615

Megyek muszaly amugy sem ulhetek ma annyit a gepen intezkednem kene lakasugyben is....apacska mindig megkerdni mit csinaltam...es olyankor szereti hallani,hogy voltam erre meg arra :roll: ha itthon ulok azt nem szereti :x ugyhogy megyek is pusszantyuuuu :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

Akkor én is megyek...
Pussz :!: Kép

betty615

Héjjjj

Hát én itt vónék,Ti meg mostan léptek???
Vendég

Bri

Ha még látod az msn-t online,és ráérsz,írj rám!!
Vendég

Lányok,

az én pozi tesztemre várni kell kicsit. :wink:
Vendég

Loviné

Na mér?!
Vendég

Na, puszi mindenkinek!
Elsőszülöttem tentikézik :lol: ,csend van.
De itt is.
VAN ITTEN VALAKI? :wink:

Kép
rozsa1979

én vagyooooook!
Vendég

SZIA!
ÉN IS VAGYOK ÁM...

Kép
rozsa1979

Mi a helyzet??
Vendég

Velem nem sok minden.
Olvasgatok itt a babaneten.
Az aspirin jótékony hatásai a teherbeesésre, stb...
Má annyi gyógyteát, meg cseppeket ittam, hogy lassan kiállhatnék legelni a tehenek mellé, csak hatna mááá :wink:

Kép
rozsa1979

Melike

Jó hallani/olvasni Rólatok!

Panny

Most aztán jó hírnek minősült a piri,nemde??
Vendég

Aspirin??Tényleg??
Vendég

Igen.
a ma megint megjött-hasznos tippekben van.
Lombikban résztvevők is szokták kapni.
Ott jó dolgok vannak leírva.
Gondoltam, hogy októberig még hátha találok a spontán bébihez tippet, oszt ha nem gyün, mi megyünk a Kaáliba :wink: :roll:

Kép
rozsa1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?