Sziasztok!
Vagyok én is, csak most olvasó üzemmódban figyeltem eddig...
Sokat nem olvastam vissza, de Boldog névnapot Rózsa, és üdv itt!
Anyci, nagyon izgulok, érted, és Bettyért is két kézzel!!!
Remélem holnap majd jön a fejleményekkel!!!!
Én beadattam a "csajomnak" a rota elleni oltást, Zsuzska esetéből látván, remélem nem hiába!!! Pedig hogy néztek rám miatta...
Némelyik hülye szülő, mikor megtudta, hogy én minden (de tényleg minden ami 1 - 3 éves gyereknek be lehet adni) oltást beadattam a Bettinek, még engem nézett hülyének. A bárányhimlő viszket mint az állat... Azt a 2 hetet se a gyerekemnek, se magamnak vele nem kívántam. Szóval minden amit lehet megkapott, és ez lesz most is!!!
Recon jó, hogy letelik a 3 hónap, és ahogy olvastam a költözés utánra már 4,5 hónap lesz, úgyhogy szeruintem teljes nyugalommal vágjatok bele az újabb babaprojectnek!
Bri, veled most októberig semmi nincsen ugye? Vagyis szeded a bogyót, és majd néznek Pesten. De elég lesz az idő amit itt töltötök?
Onlány, neked most lehet, hogy lesz zebrás hcg teszted remélem!!!
Akella, veled mizu???
Engem most kicsit megijesztettek uh-on, és utána a doki... De csak tényleg kicsit...
Leírom: Az előzmények alapján már a 6. uh-om volt, így elméletileg minden ok a babával, és a terhességem is a korának megfelelő... De!
A gyerkőc BPD értéke (fejnek a két halánték közötti átmérője asszem) kicsi... 39 az érték 18 hét 6. napon. Ennek 41 - 45 között kéne lennie.. Már az uh-on mondta a doki, hogy alacsony, és a dokim biztos mondd majd valamit róla... Aztán irány a dokim. imádom amúgy, mert szakmalilag a toppon van, és emberileg is aranyos, és nagyon kedves velem. Tudja az előzményeket, mindent együtt csináltunk végig. Szóval lényeg! A BPD értékem alapján elmondta korrektül, hogy 3 lehetőségem van:
1, a terhességem egy héttel korábbi, mint számoltuk, de ennek max 2-3 nap lehetősége van, mert az lh alapján tudom mikor fogant a baba, és a korai crl értékem alapján viszont a terhességem pont akkora, amekkorának hittük...
2, a baba fejmérete kicsi, és ovális. Ez azért hihető, mert a Betti feje is pici ( de imádnivaló), és ha 10 gyerek közé tennénk, tuti az övé a legkisebb...
De az ő értéke is 41 volt annó ebben a korában...
3, a méhlepényem nem fogja bírni... A 28. hétig biztosan nem lehet ebből baj, de utána meg kell nézni, és ha a méhlepényem meszesedik, akkor ki kell venni a gyereket, meg kell indítani a szülést... Az előzményeim alapján még ezt is elviselem, de legalább ÉLŐ gyermekem lehet!!! És lehet, hogy koraszülött, de egészséges...
Azóta megkérdeztem más anyukákat is, és hála égnek van még 39-es értékkel rendelkező 1, azaz 1 gyerkőc, most 8 hónapo, és neki is picike a feje, de a testéhez arányos! Amúgy meg inkább kicsi feje legyen, mint nagy, nem???
Szóval lényeg, hogy kissé elbizonytalanodtam, de azért pozitív vagyok!!!
Jövő héten megyünk vissza a Sotéra a Hajdú Júliához a JÓ szíve miatt még utoljára, (ő régen a koraszülött osztály vezetője is volt, és nagy uh szaktekintély), ő is megméri majd a bpd értékét, és akkor talán okosabban leszünk.
Hát "röviden" ennyit rólam... Ha éppen nem kéne aggódni, akkor is van miért...
Panny, milyennincs, csibuc, és mindenki sziasztok!!!!