Sziasztok!
Vagyok én is, csak most olvasó üzemmódban figyeltem eddig...
Sokat nem olvastam vissza, de Boldog névnapot Rózsa, és üdv itt!
Anyci, nagyon izgulok, érted, és Bettyért is két kézzel!!!
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Remélem holnap majd jön a fejleményekkel!!!!
Én beadattam a "csajomnak" a rota elleni oltást, Zsuzska esetéből látván, remélem nem hiába!!! Pedig hogy néztek rám miatta...
Némelyik hülye szülő, mikor megtudta, hogy én minden (de tényleg minden ami 1 - 3 éves gyereknek be lehet adni) oltást beadattam a Bettinek, még engem nézett hülyének. A bárányhimlő viszket mint az állat... Azt a 2 hetet se a gyerekemnek, se magamnak vele nem kívántam. Szóval minden amit lehet megkapott, és ez lesz most is!!!
Recon jó, hogy letelik a 3 hónap, és ahogy olvastam a költözés utánra már 4,5 hónap lesz, úgyhogy szeruintem teljes nyugalommal vágjatok bele az újabb babaprojectnek!
Bri, veled most októberig semmi nincsen ugye? Vagyis szeded a bogyót, és majd néznek Pesten. De elég lesz az idő amit itt töltötök?
Onlány, neked most lehet, hogy lesz zebrás hcg teszted remélem!!!
Akella, veled mizu???
Engem most kicsit megijesztettek uh-on, és utána a doki... De csak tényleg kicsit...
Leírom: Az előzmények alapján már a 6. uh-om volt, így elméletileg minden ok a babával, és a terhességem is a korának megfelelő... De!
A gyerkőc BPD értéke (fejnek a két halánték közötti átmérője asszem) kicsi... 39 az érték 18 hét 6. napon. Ennek 41 - 45 között kéne lennie.. Már az uh-on mondta a doki, hogy alacsony, és a dokim biztos mondd majd valamit róla... Aztán irány a dokim. imádom amúgy, mert szakmalilag a toppon van, és emberileg is aranyos, és nagyon kedves velem. Tudja az előzményeket, mindent együtt csináltunk végig. Szóval lényeg! A BPD értékem alapján elmondta korrektül, hogy 3 lehetőségem van:
1, a terhességem egy héttel korábbi, mint számoltuk, de ennek max 2-3 nap lehetősége van, mert az lh alapján tudom mikor fogant a baba, és a korai crl értékem alapján viszont a terhességem pont akkora, amekkorának hittük...
2, a baba fejmérete kicsi, és ovális. Ez azért hihető, mert a Betti feje is pici ( de imádnivaló), és ha 10 gyerek közé tennénk, tuti az övé a legkisebb...
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
De az ő értéke is 41 volt annó ebben a korában...
3, a méhlepényem nem fogja bírni... A 28. hétig biztosan nem lehet ebből baj, de utána meg kell nézni, és ha a méhlepényem meszesedik, akkor ki kell venni a gyereket, meg kell indítani a szülést... Az előzményeim alapján még ezt is elviselem, de legalább ÉLŐ gyermekem lehet!!! És lehet, hogy koraszülött, de egészséges...
Azóta megkérdeztem más anyukákat is, és hála égnek van még 39-es értékkel rendelkező 1, azaz 1 gyerkőc, most 8 hónapo, és neki is picike a feje, de a testéhez arányos! Amúgy meg inkább kicsi feje legyen, mint nagy, nem???
Szóval lényeg, hogy kissé elbizonytalanodtam, de azért pozitív vagyok!!!
Jövő héten megyünk vissza a Sotéra a Hajdú Júliához a JÓ szíve miatt még utoljára, (ő régen a koraszülött osztály vezetője is volt, és nagy uh szaktekintély), ő is megméri majd a bpd értékét, és akkor talán okosabban leszünk.
Hát "röviden" ennyit rólam... Ha éppen nem kéne aggódni, akkor is van miért...
Panny, milyennincs, csibuc, és mindenki sziasztok!!!!