Köszönjük, mi jól vagyunk. Legalábbis ez a hivatalos válasz, amit mindig mindenkor és mindenhol válaszol az ember anélkül, hogy végig gondolná............
Bár ezt tudnám most őszintén írni.....
Hanna nagyon-nagyon nyűgös.... Amennyire sokat aludt még nem is olyan rég, az elmúlt 1-2 hétben naponta mindössze csak egy órácskát hajlandó aludni. De akkor is már úgy alszik el, hogy sír a fáradtságtól, és az éhségtől, mert enni meg nem akar...........
Szerintem a fogak...................
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Ma például csak úgy votl hajlandó enni délután, hogy amikor éppen tátva volt a szája az ordítástól, odaraktam a kanalat, amit megnyalt, rájött, hogy fincsi áru van benne, így el kezdte hamikázni........ de azért előtte bekentem ám zsibbasztóval a kicsi ínyét........
Szóval ez a helyzet.
De ezt azért leszámítva tényleg jól vagyunk. Lassó hernyójárat indulni látszik nálunk, a pörgés,a forgás pedig már nagyon megy.
Nagyokat rikkantunk és kiabálunk, és mindenkit leveszünk a lábáról egy-egy mosollyal........ még a morgós kutyánkat is.......... aki még soha, de soha nem ment oda senkihez rajtam kívül, még Apát is kerüli, szóval résen kell lennem, mert ezek ketten legszívesebben mindig csak összebújnának....
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Kati, hogy állnak a dobozok?? VAgy még szó szerint állnak??
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Szilvi, hogy megy a munka? Bírod a bejárást???
Andi, Rita?
Esetleg Márti?? Bár jelentkezénél néha. És ha netán olvasod a fórumot, tudd, hogy gondolunk Rátok!!! Sok puszi