Sziasztok!
Kati: legalább már lesz árajánlat, aztán tavaszra-nyárra már doboz sem lesz.
Ettől függetlenül jól vagytok? Belaktátok már a házat?
Kislány: sajnálom, hogy Hanna nyügis. Remélem nem tart sokáig. Viszont nagyon ügyes, hogy már így izeg-mozog.
Rita: utólag is boldog szülinapot Vivinek. Tudom, hogy nagyon elkéstem vele, de ne haragudj, lüke vagyok és vaksi.
Gratulálok, ha jól olvasom a híreket. Mit jelent az, hogy van egy buborékod? :S - nem értem...
Bocs, ezt átmásoltam, mert nincs időm újra legépelni:
A meló jó, másodfokú tanácsnál vagyok, ide kerülnek a fellebbezett ügyek. Majd július-szeptember környékén kapok saját bírót és szobát, mert most még nincs hely és addigra elköltöztetik az egyik kollégiumot, addig maradok itt. A bejárást elég könnyen vettem, azt hittem, hogy nehezebben fogom viselni a munkát, de nem. Igaz, mire hazaérek, hulla fáradt leszek, de ott is csak a vonaton fáradok el hazafelé, nem itt. Érdekes.... Koppányt anyós viszi-hozza bölcsiből, fél 8-ra mennek és fél 6-ra jönnek. Koppánynak jól sikerült a szülinapja, majd rakok fel képeket, de itt nem tudok. Múlt szombaton tartottuk a szülinapját Koppánynak (Thomas tortával természetesen, mi mással...), kint volt egyik pesti barátnőm a fiával, tök jól elvoltak Kopival, két rosszaság. Aztán bevittük őket autóval (életem első pesti útja), hazafelé a Budapesti úton elkaptam egy kátyút, ki is szakított egy darabot a bal hátsó gumiból, úgyhogy ott most pótkerék van fent. Amúgy sem volt jó állapotú, mert az összes téli gumi leereszt 1 hét alatt, de azért ez nem hiányzott. Nem autóval járok, 2 okból is: 1., kb. 15ezer Ft-tal lenne drágább a beutazásom havonta, 2., félek Pesttől, még túl kezdő vagyok.
Ja, visszatérve. A bölcsiben is tartottak 24-én szülinapot, kellett vinni tortát, kapott ajándékot is. Smile Aranyosak voltak. Most pénteken meg farsangon voltunk, csikósnak öltöztettük, mivel népmese volt a téma és csikós elég sok népmesében van. A kalapot és a mellényt vettük neki, a ruháját viszont én szabtam és anyós varrta. Egyedül Kopi jelmezét akarták megtartani, úgy tetszett nekik. Jól is éreztük magunkat, a siker is megvolt, úgyhogy ennyi.
Már egy jó ideje Kopi 8-9 körül alszik el este és hajnal 4 körül már fent kukorékol és nem lehet lelőni... Tudtok valami tanácsot adni? Mert már kezdünk kikészülni az alváshiánytól. Főleg meló mellett... lehet felhívom a dokit, hátha ő is tud valami okosat mondani...
Megy valaki a Minimax farsangra? Március 14-15-én a Medveotthonban maciébresztő lesz 12-17 óráig, sok-sok gyerekprogrammal, arcfestéssel, stb.
Puszi!