Köszönjük, mi jól vagyunk. Legalábbis ez a hivatalos válasz, amit mindig mindenkor és mindenhol válaszol az ember anélkül, hogy végig gondolná............
Bár ezt tudnám most őszintén írni.....
Hanna nagyon-nagyon nyűgös.... Amennyire sokat aludt még nem is olyan rég, az elmúlt 1-2 hétben naponta mindössze csak egy órácskát hajlandó aludni. De akkor is már úgy alszik el, hogy sír a fáradtságtól, és az éhségtől, mert enni meg nem akar...........
Szerintem a fogak...................

Ma például csak úgy votl hajlandó enni délután, hogy amikor éppen tátva volt a szája az ordítástól, odaraktam a kanalat, amit megnyalt, rájött, hogy fincsi áru van benne, így el kezdte hamikázni........ de azért előtte bekentem ám zsibbasztóval a kicsi ínyét........
Szóval ez a helyzet.
De ezt azért leszámítva tényleg jól vagyunk. Lassó hernyójárat indulni látszik nálunk, a pörgés,a forgás pedig már nagyon megy.
Nagyokat rikkantunk és kiabálunk, és mindenkit leveszünk a lábáról egy-egy mosollyal........ még a morgós kutyánkat is.......... aki még soha, de soha nem ment oda senkihez rajtam kívül, még Apát is kerüli, szóval résen kell lennem, mert ezek ketten legszívesebben mindig csak összebújnának....

Kati, hogy állnak a dobozok?? VAgy még szó szerint állnak??

Szilvi, hogy megy a munka? Bírod a bejárást???
Andi, Rita?
Esetleg Márti?? Bár jelentkezénél néha. És ha netán olvasod a fórumot, tudd, hogy gondolunk Rátok!!! Sok puszi