Sziasztok Lányok!
Üdv Laura és Meskete!
Annyi mindenről írtatok és annyi örömhír volt közte, hogy azt sem tudom, hol kezdjem
Először is millió gratula a kismamiknak!
Angie, olyan jó mindig olvasni, hogy minden gond nélkül növöget az a pici Manó. Mostanában olyan sok "nyűgös-parás" kismamával beszéltem, hogy már kezdtem azt hinni, hogy most ez a "trendi"
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Elkezdtetek már a kisfiú-neveken agyalni?
Boeske,
neked is nagyon-nagyon gratulálok! Meg tudom érteni, hogy vegyes érzelmekkel fogadtad a jó hírt, ez azt gondolom totál érthető a Te esetedben.
Biztos vagyok benne, hogy gyorsan belelendülsz a boldog babavárásba, ahogy így a hozzászólásaid alapján elképzellek, nem lesz ezzel gond
...az biztos, hogy jó gyorsan jött és nem lesz egyszerű a sok Picivel... de, tudod, hogy én hányszor gondolok rá így utólag, hogy milyen klassz lett volna, ha már 1 évvel ezelőtt "csak úgy becsúszik" az a 3. babó, akire akkor még csak vágytam, de nem mertem bevállalni..... már itt is lenne velünk....
Jól érzed magad?
Laura, Meskete!
Én is csak a topic elejét/közeepét tudom nektek javasolni. Mindent elég alaposan kiveséztek a lányok. Nekem is két kisfiam van és nagyon "gyúrnék" egy pici lányra
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
eddig nem sok sikerrel....
A pé előtti -3. napot kellene elcsípnetek és utána szigorú önmegtartóztatás! Volt aki még több, mint 3 napot "adott" a lány-katonáknak, akár 4-5 napot is! Azt, hogy túlélik-e ezt az idős, úgy is csak akkor tudja meg az ember, ha meg van a "végeredmény"
A második kisfiamnál valószínűleg az volt a döntő, hogy (mivel akkor nem praktikáztuk túl igazán a dolgot) nem vártunk eleget ovu-teszt után és beelőzhetett egy hím
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Azóta persze tudom, hogy több napig is + teszteket produkálok, ráadásul az ovu majd csak azt követő 24-36 órában van kb, szóval kicsit önmegtartóztatóbbnak kellett volna lenni utána. Nem mintha bánnám, hogy így alakult, de nektek talán hasznos tanács lehet.
Mi is Jónással próbálkozunk, eddig eredménytelenül
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Június végén lesz a következő nap, azt még kipróbáljuk, aztán azt hiszem júliusban nekiveselkedünk a pé szerinti hancúrnak...az eddig még mindig eredményes volt.....legfeljebb csatlakozom én is a 3 fiúsokhoz
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)