Új privát üzeneted érkezett!

Piciboris!
Én is sok furát láttam már a mikroszkópon. Épp ezért mondom, hogy nem egyértelmű. Jobb az LH teszt. A mikroszkóp elvileg fogamzásgátlásra használható, a peteérés pontos meghatározására nem alkalmas.

Khmmmm. kicsit izgulok..... 2 napja késik..... :oops:

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

boeske, háááát? csak neeem? szeretnéd...?

Kép
Kép
piciboris

Agmano, Boeske!

Jó, hogy jelentkeztetek! :D

Angie,
mindig nosztalgiázom kicsit ilyenkor, imádtam ultrahangra járni és bekukucskálni a Manóhoz :D
Jajjj, együtt kíváncsiskodunk Veled nem-ügyben! Aztán meg úgyis ugyanúgy örülünk, bármit mondanak is :lol:
Azért sikíts azonnal, ha már tudsz valamit!
Végül is nekünk is info minden, hogy az itt "szétcsemegézett stratégiáink" érnek-e egyáltalán valamit :roll:

Nekem most az is olyan tanulságos volt, amit Agmano írt..... Nem mintha a -5 napot könnyebben el tudnám csípni, mint a -3 :lol:
Azt jól értettem, hogy pont az "akciós" hónapban volt korábban pé.-d?

Na, ettől például én is tartok kicsit.... azaz: méregetem x hónapja az ovu-napot, hogy tudjam, hogyan és miként működöm, hogy ahhoz képest tudjak számolni. Viszont elkezdem szedni a mindig aktuálisan felírt/javasolt bogyókat, hogy rendbe szedje a szanaszét lévő ciklusomat, tehát le kéne gondolom kicsit rövidíteni....de akkor nyilván nem fognak stimmelni ezek az eddigi napok.....de akkor összefoglalva, tulajdonképpen mi értelme van egyáltalán annak, amit csinálok??!!! :roll:

Piciboris,
tudsz már valamit? Kezdtél már tesztelni?
panna09

Panna, köszi szépen!
Jó, hogy ti is velem, velünk izgultok!
Persze, hogy szólok, ha tudok vmit, de még bő 2 hét a genetikai uh.
Jövő héten vérvétel, AFP vizsgálathoz. Na ezt kihagynám, de kell.
Mikor mi megálltunk a feltételezett peteérés előtt 3-4 nappal, nem lett baba. 2 hónapban is ez volt. Én arra következtettem, lehet,
hogy apa lány spermái nem olyan életképesek, hogy kibírják addig. A fiúknak meg egyébként is hamar végük, ezért nem lett baba.
A 3. hónapban nem álltunk meg, mert elnéztük a peteérést és itt a kicsikénk!
Ha ez így van, akkor kisfiú lakik a pocakomban. Nem is bánnám, azt sem. :lol:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Panna, jól értelmezted. Egy kis zavaró tényező pl. idegeskedés vagy nem tudom én mi előrébb hozta a pé-t. Aztán volt még egy "zoknis" együttlétünk, lehet, hogy ez inditótt el spontán egy kis petesejtet? Ezt a 20 évesekre mondják, hogy lehetséges, nem a 30-asokra, de ki tudja.

A szüléstől egyelőre nem félek, Norbi sznte kipottyant és remélem megint szerencsénk lesz és ügyes lesz a szülésznő is.

Köszi a bíztatást, én is remélem jól nyaralunk majd.

Éva

KépKépKép
agmano

Lányok sikerült végre kicsinyítenem az uh fotót.
Itt 12 hetesen szemez velünk! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
KépKép

angie28

angie, gratu!!! úgy szeretem az ilyen buksis-babóka fotókat,
és Beni várja már a tesókát :?:

Kép
Kép
piciboris

sziasztok!

Boris, köszi. Annyit mondtuk már neki, hogy a kistesója a pocakomban van, hogy sokszor magától odajön és kapok egy gyors pocaksimit, aztán megy is tovább a dolgára. :wink:

Teszek még képet:
Nem tudom hogy lesznek sorba, de az egyiken el szeretné kapni a folyó vizet, a másikon nem érti, hogy miért nem lehet, a harmadikon csak egyszerűen cuki.

Kép

Kép

Kép

Kép
KépKép

angie28

angie, nagyon helyes fiad van :lol: és jól látom, hogy a vonalzódon is ő van :?: naggggyon édes voolt kicsiben is :lol:

agmanó, te bátor csajszi vagy :lol: :lol: én végig rettegtem a szüléstől és amikor vége volt..és ott volt velem kicsi lányom olyan hihetetlennek tűnt az egész és olyan csodálatosnak :lol:

Kép
Kép
piciboris

Boris, a vonalzó nem ő van! Nem is figyeltem, hogy hasonlít rá, lehet!

Jaj, a szüléstől már most rettegek. Sajnos nagyon rossz élményem van. Nem volt orvosom , igaz többen is megnéztek, de egyik mondta, hogy valószínű nem tud befordulni, a másik: még ráér az, csak próbálkozzon. Aztán nagy nehezen 12 óra után rájöttek, hogy ez nem fog menni.
Semmi fájdalomcsillapító.
Most EDA-t fogok kérni, úgy indulok neki, de lehet megint császár lesz. Erről még nem beszéltünk.

Kép
KépKép

angie28

angie, az eda nagyon jó, én kb. 2 újjnyinál kaptam, a doki rábeszélésére mert akkor már nagyon elfáradtam, így onnantól semmi fájdalmam nem volt kitolásig, ott már éreztem kicsit, de ez segített, hogy érezzem mikor kell nyomni, szóval nekem bevált.
és nem is kell tőle félni :lol:
császárrel született Beni? a mostani dokid mit mond? lehet természetes szülés?

boeske???????jujj :wink: :wink:

Kép
Kép
piciboris

Boris, most ahhoz járok, aki végül megcsászározott.
Ő azt mondta 2 évet várjunk a következő teherbeeséssel.
Hát mi nem vártunk.
Még akkor beszéltünk arról, hogy mi lesz következőnél, mikor Bence születése után visszamentem a 6 hetes kontrollra. Akkor azt mondta, nem feltétlenül lesz császár a 2. De sok mindentől függ.
Milyen a hegem, mennyire nyúlik a bőröm következőre. Ha nagyon elvékonyodik, akkor császár, ha 4 kg vagy a fölötti a baba, akkor szintén.
Nem tudom.
Az edától nem félek. attól minden jobb, mint hogy sűrű és hosszú fájások mellett szúrnak be a gerincembe, mint Beninél. És persze ne mozduljak meg, nehogy rossz helyre menjen. Inkább beszúrnak az elején és ha császár lesz, már legalább nem kell.

Kép
KépKép

angie28

angie, értem, akkor végülis lehet még természetes szülésetek is :lol: :wink:
jaja, amikor már az ember lánya benne van a fájásokban, szinte nem is érzi a gerincszurit :wink:

Kép
Kép
piciboris

Sziasztok!

Piciboris!
Még nem történt velem semmi. Szerintem a szoptatás kavar be még mindig.

EDA: jó hallani a pozitív véleményeket. Én még egyszer sem mertem kérni. :oops:

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

na meggyütt.....tegnap este tök ideg voltam....ezért...ez a hónap sem sikerült, így egyre inkább azt érzem nem is fog sikerülni... :cry:

boeske, majd csak rendeződik a ciklusod, nekem ahogy most megnéztem a naptáramban, elég változó...ma meg is jött :cry: 31. napra, előző hónapban 37 azelőtt 35 napos volt, na így kalkuláljak... :roll:

Kép
Kép
piciboris

Sziasztok!

Piciboris!
Ne add fel! Ne felejtsd el, hogy nálad a kalkuláció nem annyira gáz! Pozitív ovu-teszt és irány a huncutkodás :lol: Ilyen szempontból pedig mindegy, hogy most az épp a 16. vagy a 23. napod-e. Szerintem indulj ki a legrövidebb ciklusodból és annak megfelelően kezdj el tesztelni, nehogy lemaradj róla. Pozitív tesztnél pedig tényleg mindent bele!
Nem lehet, hogy ebben a hónapban "lemaradtatok", mert hogy rövidebb volt a ciklus, így gondolom az ovu is hamarabb volt?
panna09

panna, olyan szar, visszaszámoltam 14 napot, de pont két nappal az ovu után voltunk először együtt, és este..., talán ha reggel lettünk volna akkor sikerülhetett volna..

Kép
Kép
piciboris

Boris sajnálom, de ne kettyenj el!
JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ???????
Velünk semmi különös nincs most.
Élünk, mint hal a vízben.

Kép
KépKép

angie28

angie, köszike :!:

Kép
Kép
piciboris

Halihó!
Látom nem csak én vagyok távol! :wink:
Remélem mindenki jól van.

Két kép Bencus új verdájáról:

Kép Kép

Kép
KépKép

angie28

angie, nagyon szuper a verda :lol: :lol:

Kép
Kép
piciboris

Sziasztok!

Nos, nálunk aktualitását vesztette a nem-tervezés. Itt szorongatom a pozitív hcg tesztet.
Hát nem mondom, hogy 100%-osan örülök neki, de ha már így alakult... HIhetetlen, egyszer nem védekeztünk, pedig a ciklusom végén voltam.....
Most át kell gondolnom a jövőmet....

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

boeske, babát vársz?????nem mondod :?: húúú volt egy megérzésem, emlékszel? hogyan érzed magad? párod tudja már?

én azért gratulálhatok neked? :roll: :lol:

Kép
Kép
piciboris

Boeske, nagyon gratulálok!
Most gondolom kétségek vannak benned, el tudom képzelni, azért nem 100%os az örömöd.
Amikor majd rendeződik minden és később körbe vesz a sok kis csemetéd..... De JÓÓÓÓÓÓ!

Ma láttak a hasamban egy KISFIÚÚÚÚÚÚT!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon örültünk, de főleg hogy minden rendben vele!
Haza felé úton beszéltem barátnőmmel, aki mondta, ne éljem bele magam egyikbe sem, mert pont most szült a munkatársa, akinek véges végig fiút mondtak, több orvos is és lány!
Ez hogy lehet?
Na mindegy! Elvileg FIÚ! de oly mindegy!
Imádjuk!

Kép
KépKép

angie28

Köszönöm!
Az émelygés már alakul. :roll:
A férjem még nem tud a mai tesztről, de már mondtam neki, hogy esélyes a 4. gyerek. Ő nagyon örül neki. Annak meg különösen, hogy vehet 7 személyes autót. :)

Angie!
Ha most nem kislány, akkor majd legközelebb. De tényleg a végén derül ki az igazság.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

boeske, és kezdesz örülni? olyan jó lenne, de gondolom most kicsit meglepett a teszt :lol: :lol: :lol: 7 személyes autó :shock: :lol: :lol: az már kisbusz nem? :lol: 8) :wink:

angie, szupi, kisfiúúúú :lol: :lol: hát ja, ez még nem 100-as, na de azért van rá esély :wink: :lol: :lol: meghiszem azt, hogy imádjátok :lol:

Kép
Kép
piciboris

Sziasztok!
Sok szeretettel gratulálok minden várandós kismaminak!
Mi a harmadik babát tervezzük, két fiúnk van.
Minden lehetséges praktikát be szeretnék vetni. Ha csak pár százalékkal is, de befolyásolni tudnám harmadik babánk nemét, akkor már nem hiába csinálom.
Jövő hét utáni hétvégén lesz két nap, amikor terveink szerint összejöhetne a kislány. Jónás-módszer szerint egy évre előre ez az egyetlen lehetséges időpont, a hold is éppen akkor áll lányos övben, savasítok majd ezerrel (még nem tudom joghurtos vs az ecetes cucc jobb-e), lányos diéta, pezsgőtabletták, vitamin.
Ovu tesztet még nem vettem, de nekem ez azt hiszem nem mérvadó. Igaz, hogy rendszeres a ciklusom, de én érzem hogy nem rendes időben van peteérésem. Legtöbbször mensi előtti napokban érzem, nem középidőben. Első fiam menstruáció utáni napokban fogant, második fiúnk pedig középidő tájt...
Szerintetek mit tudok még tenni a leányzó érdekében?
laura0606

Sziasztok!

Laura, tőlem ne kérj tanácsot, látod a vonalzómat...

Boeske!!!!!
Hát ez hihetetlen! Gratulálok!!!!!
Mi is pont így jártunk Tomi babával! Én is ilyen vegyes érzésekkel álltam ott és el sem akartam hinni. És a férjem - épp amelyik nap teszeltem- hazaért és mondta, hogy egy ismerőssel megtárgyalták, hogy bizony a 3 gyerek milyen sok már. Mondtam, hogy már inkább azon törje a fejét, milyen autóban fér el a 3 gyerekülés, mert új szitu van. :lol:
Egyszerűen összejött, még mielőtt ténylegesen belevágtunk volna! Persze én már lh teszteztem és az időpont is elvileg jó volt, de nem vontam meg magamtól minden jót :oops: stb.

Azért mázlid van, még kapod a rendes gyedet, ha jól számolok. Én is elvileg 3 évig itthon maradhatok, de még utána kell néznem a főállású anyaság melletti munkavégzés szabályainak. Erről tudsz esetleg valamit?

Ezek szerint lesz még legközelebb? Terveztek 5-ket is? Bírni fogja a szervezeted? Általában azért ilyenkor már jöhetnek problémák főleg sűrűn egymás utáni szüléseknél és nulla regenerálódási idő mellett. Szorítok a kislányért, de elsősorban egy egészséges babáért, és februárban várjuk az eredményt.

Üdv!

Éva

KépKépKép
agmano

laura, húúú én is a csajoktól szoktam kérni a tanácsot, de most fiúra 'gyúrunk :shock: abban talán kicsit képben vagyok :wink:
azt hiszem a kislányhoz sokat kell együtt lenni 8) :lol:

Kép
Kép
piciboris

Sziasztok!

Én is kislány praktikákra lennék kíváncsi! Akárcsak Laura és ahogy elnézem, a többség szintén!
Két kisfiam van, 7 és 4 évesek, és nem mintha nem lennék megőrülve a kis pasikért, de így harmadjára azért szeretnék kislányt.
Olvasgattam pár dolgot erről, pl, hogy lány esetében a peteérést megelőző 1-2 napban kell akciózni. Meg, hogy a táplálkozásban kevesebb húsfogyasztás, inkább sok zöldség stb. A hüvelyöblítésről pedig a joghurtos öblítést hallottam. Próbálta már valaki? Vajon egy ilyen "kémiai" beavatkozás nem károsítja a kis katonák szerkezetét? Ezt napokon keresztül kell előtte csinálni, hogy az egész hüvelyflóra átalakuljon addigra, vagy elég csak közvetlenül együttlét előtt? Fecskendővel, tamponnal, vagy joghurtos ülőfürdővel? Nekem pont most hétvége tájékán lesz aktuális a peteérés, úgyhogy talán kipróbálom.

Gratulálok a kismamáknak! :)
További szép napot mindenkinek!
Üdv: Meskete :) :)
meskete
Őrbottyán

Sziasztok Meskete, Laura!
Mi is lányra mentünk eleinte, de nem voltam elég kitartó. 2 alkalommal nem jött össze, amikor megálltunk peteérés előtt elvileg 3 nappal.
Én mindig Tulipán írásait szoktam javasolni a topic elején.
Nagyon jól leír mindent, csak be kell tartani.
Sok sikert nektek és maradjatok köztünk! :wink:

Éva, szia!

Kép
KépKép

angie28

És köszönöm a gatulációkat! Puszi mindenkinek!

Kép
KépKép

angie28

Szia Éva!
Elvileg 2 évvel későbbre terveztük ezt a babát. Szóval még szoknom kell az új helyzetet. És a vetélés is benne van a pakliban, amit nem szeretnék, de előfordulhat. Akkor pedig visszatérünk az eredeti forgatókönyvhöz.
5. nem hiszem, hogy lesz, bár ki tudja.

Piciboris!
A 7 üléses autó nem olyan nagy mostanában már elég sokat látok. Olyan nagyobbacska autó, de csomagtartó helyett még 2 ülés van benne.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

boeske, na azért ne legyenek ilyen gondolataid...nem lesz vetélés :!: csak viccőtem a kisbusszal :lol:

Kép
Kép
piciboris

Sziasztok!

Laura, köszi az infót. Elovastam Tulipán hozzászólásait. Jól kiokosodtam :) Hétvégén lesz az első bevetés. Nem tudom én is meddig bírom türelemmel. Nehéz hónapokon át betartani mindent, ha az ember valóban nagyon szeretne már babát. Mi van, ha Apa katonái nem is élnek 3-4 napig, közben én meg érzem a peteérést és akkor aznap meg nem akciózhatunk. De azt hiszem 2-3 hónapot én is rááldozok az ügyre, hátha sikerül egy kis copfos! :) Ha meg nem jön össze ennyi idő alatt, akkor maradunk a jól bevált peteérés környékén minden nap szexnél, mert a fiúk nekünk így jöttek össze pikk-pakk.

Üdv: Meskete
meskete
Őrbottyán

Köszi a kislányos infót Angie, próbálok minden hozzászólást visszaolvasni az elejétől, még a 2007-es hozzászólásoknál járok. De azért igyekszem, már amennyire egy 2.5 éves és egy 1 éves fiú mellett lehet nyugodtan olvasni... :)
Jónás-módszer szerint próbálkozunk, remélem júliusban már jó hírekkel jöhetek. Meskete hajrá-hajrá!

Gyakorlott 3 vagy több gyermekesektől kérdezném, hogy 3 gyerekülés milyen autóban fér el hátul rendesen, és milyen autót érdemes venni, nektek mi vált be? (céges autót előbb-utóbb vissza kell adni, és lassan gondolkodnunk kéne milyen autót is vegyünk) bocs, ha ez témában nem idevág, de most ez is foglalkoztat. Boeske, Ti most milyen autót használtok?
laura0606

Laura!
Hát azt, hogy rendesen elfér 3 gyerekülés, nem mondanám, de be lehet préselni. Nissan Primeránk van, de a férjem céges Ford Focusában is elférünk.
Egyébként üléstípustól is függ.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Bocs, Angie! Összekevertem a neveket! Te válaszoltál az előbb! Akkor neked köszi!
Laura! Nem semmi, bátor vagy, hogy ekkora korkülönbséggel bevállalod a 3. babót. :) Én töprengősebb tipus vagyok, most is elég sokáig morfondíroztam, hogy akarok-e még egy gyereket. A közvetlen környezetemben többen is vannak már nagycsaládosok és egészen közelről tapasztalhattam meg ennek a dolognak minden örömét és nehézségét. Talán a nagyobb korkülönbség emiatt nem jó, mert az ember már éppen kilábal a pici babás dolgokból, már egyedül öltöznek, egyedül fürdenek, végigalusszák az éjszakát stb, Szóval talán innen tényleg nehezebb visszazökkenni.

Nekünk Ford C-Maxunk van, már belepróbáltunk 3 ülést és ebbe is belefér. Ez tulajdonképpen a Ford Focus "felfújt" változata. Azért is jó, mert ez is egyterű, vagyis a csomagtere tágas, befér a babakocsi stb.

Üdv: Meskete
meskete
Őrbottyán

Boeske, Meskete köszi a hasznos autós válaszokat. Remélem mihamarabb már ezen törhetem a fejem, hogy hogy férjen be a harmadik ülés.
Nálunk bevált ez a korkülönbség, de látom Boeske Nálatok is hasonló a korkülönbség a fiúk között.
Nekem van egy ikertestvérem, ezért bevallom titkon reménykedtem benne, hogy ikreim lesznek, hisz tudom milyen jó ikerként felnőni. Talán ez is közrejátszott abban, hogy kis korkülönbség van a fiúk között. Nem tudom: a lényeg, hogy bevált.
Meskete igazad van: már úgyis bennevagyok a pelenkázásban, altatásban, etetésben, sétálásban, homokozásban... szeptembertől a nagy megy oviba, szóval jöhet már a kis copfos! :D

3+1
laura0606

Sziasztok Lányok!

Üdv Laura és Meskete!

Annyi mindenről írtatok és annyi örömhír volt közte, hogy azt sem tudom, hol kezdjem :lol:

Először is millió gratula a kismamiknak!
Angie, olyan jó mindig olvasni, hogy minden gond nélkül növöget az a pici Manó. Mostanában olyan sok "nyűgös-parás" kismamával beszéltem, hogy már kezdtem azt hinni, hogy most ez a "trendi" :lol: Elkezdtetek már a kisfiú-neveken agyalni?

Boeske,
neked is nagyon-nagyon gratulálok! Meg tudom érteni, hogy vegyes érzelmekkel fogadtad a jó hírt, ez azt gondolom totál érthető a Te esetedben.
Biztos vagyok benne, hogy gyorsan belelendülsz a boldog babavárásba, ahogy így a hozzászólásaid alapján elképzellek, nem lesz ezzel gond :lol:
...az biztos, hogy jó gyorsan jött és nem lesz egyszerű a sok Picivel... de, tudod, hogy én hányszor gondolok rá így utólag, hogy milyen klassz lett volna, ha már 1 évvel ezelőtt "csak úgy becsúszik" az a 3. babó, akire akkor még csak vágytam, de nem mertem bevállalni..... már itt is lenne velünk....
Jól érzed magad?

Laura, Meskete!
Én is csak a topic elejét/közeepét tudom nektek javasolni. Mindent elég alaposan kiveséztek a lányok. Nekem is két kisfiam van és nagyon "gyúrnék" egy pici lányra :wink: eddig nem sok sikerrel....

A pé előtti -3. napot kellene elcsípnetek és utána szigorú önmegtartóztatás! Volt aki még több, mint 3 napot "adott" a lány-katonáknak, akár 4-5 napot is! Azt, hogy túlélik-e ezt az idős, úgy is csak akkor tudja meg az ember, ha meg van a "végeredmény" :lol:
A második kisfiamnál valószínűleg az volt a döntő, hogy (mivel akkor nem praktikáztuk túl igazán a dolgot) nem vártunk eleget ovu-teszt után és beelőzhetett egy hím :roll: Azóta persze tudom, hogy több napig is + teszteket produkálok, ráadásul az ovu majd csak azt követő 24-36 órában van kb, szóval kicsit önmegtartóztatóbbnak kellett volna lenni utána. Nem mintha bánnám, hogy így alakult, de nektek talán hasznos tanács lehet.

Mi is Jónással próbálkozunk, eddig eredménytelenül :cry: Június végén lesz a következő nap, azt még kipróbáljuk, aztán azt hiszem júliusban nekiveselkedünk a pé szerinti hancúrnak...az eddig még mindig eredményes volt.....legfeljebb csatlakozom én is a 3 fiúsokhoz :lol:
panna09

Panna, szia!
Igen, szerencsére minden rendben, már a rosszullét sincs.
Fiú nevekkel bajban vagyunk, mert sok tetszik, de még egyikre sem tudtuk kimondani, hogy ez lesz.
Talán arra várunk, hogy mi is lássuk azt a kukacot.
A Martin nekem régi kedvencem, a Dani is nagy esélyes.

Lányok, valaki tudja pontosan, hogy működik az az ingás jóslás?
A has fölött kell lógatni valamit, asszem gyűrűt és a mozgásából kiderül, hogy fiú vagy lány van a pocakban.
Szokták ez arra is használni, hogy hány gyereke és milyen neműek lesz az embernek. De nem tudom ezt hogy kell.

Kép
KépKép

angie28

Angie!

A Martin szép név, nekem a három közül ez a kedvenc nevem. Ingázás: ha hosszú szálon lóg a gyűrű, akkor körkörös a mozgása (lány), ha röviden, akkor előre-hárta (fiú). Ebből nem lehet megtudni.

Autó: mi most cseréltük le a kocsinkat egy Ford Focus C-max-ra a bab miatt. A 3 ülés csisszre fér csak be, de az egyiket le kellett cserélnünk, mert 10 cm-vel szélesebb volt a másiknál.
A baba valszeg előre kerül egyelőre, mert így könnyebb bekötni magukat a nagyoknak, ők már 15-36 kg-ig ülésben ülnek és maguk kötik-oldják magukat. Ha beszorítok közéjük még egy ülést, akkor nem valószínű, hogy egyedül be tudják magukat kötni.
A Fordok elég szélesek a sima Focusok is, de mindenképpen csak 4-5 cm különbség van egy-egy autótipus között. Azért vettünk mi családi autót, mert a sima 5 személyesekben a hátsó középső ülés csak amolyan kényszer megoldás és az övcsatok túl közel vannak, a szélső helyeken pedig az isofix és az ajtó között ott figyel 5 haszontalan centi.

Éva

KépKépKép
agmano

Jó reggelt!

Hát, úgy néz ki mégsem lesz 4. gyerek - egyelőre.
Elkezdtem vérezni. Szóval visszaáll az eredeti terv, és lassan veszek LH tesztet.
Most már csak azt remélem, hogy a természet elvégzi a dolgát, és nem kell kórházba mennem.

Szép napot!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

angie ezt olvastam a gyűrűs-ingás módszerről:
Ennek az a lényege, hogy egy arany karikagyűrűt cérnára felfüggeszt, a delikvens csuklójára rakja, majd a csukló fölé függeszti. A gyűrű mozgása állítólag megmutatja a meglévő és leendő gyerekek számát és nemét (ha köröz, akkor lány, ha leng, akkor fiú. Ha nem lesz több gyerek, akkor megáll a csukló fölött a gyűrű)

Kép
Kép
piciboris

meskete, laura sok sikert :lol: :lol:

panna, neked is megy a drukk, köszi a tanácsodat, én is megfogadom :lol:

Kép
Kép
piciboris

Boeske, nagyon sajnálom, de ez még nem jelent biztos rosszat!
Reméljük minden úgy alakul, ahogy szeretnéd.....

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Boeske! Nagyon sajnálom, hogy végül nem lett babó! Ne izgulj, ilyen korai terhesség esetében nagyon ritkán kell egészségügyi küret. De, ha mégis arra kerül a sor se félj, mert fizikailag egyáltalán nem fájdalmas, lelkileg persze már más. Sajnos márciusban volt hasonlóban részem, bár kicsit idősebb, 7 hetes korban. Nekem nem fejlődött ki a baba, egy üres petezsákom volt és nekem is elindult spontán, de sajnos ezt akkor be kellett műszeresen fejezni.
Mi, az eredeti terveink alapján mostantól kezdtük volna a próbálkozást, kezdjük is, de februárban véletlenül, furcsa időpontban, mensi előtt pár nappal, becsúszott az a babácska. Persze örültünk neki akkor is, de valahol az volt bennem, hogy talán az a kis lélek megérezte, hogy még nem jött el az ideje, nem úgy fogadtam az első pillanatban, ahogy a többieket (persze tényleg csak az első pillanatban). Ahogy olvastam ti is később szerettétek volna, így talán lehet, hogy nálatok is hasonlóan lelkileg nem voltál még felkészülve és ezért nem is tudtad befogadni még a babát.

Angie! Hát az ingás módszer nálam már megdőlt, mert nekem azt jósolta, hogy fiú-lány-lány-fiú! Na most ebből eddig fiú-fiú van meg :)

Panna! Köszi a tanácsokat! Meglátjuk mennyire bírom én is az önmegtartóztatást! Pont akkor nem letámadni Apát, amikor az ember a legjobban rá van kattanva a dologra! Egyébként meg a 3 egynemű gyereknek is megvan a varázsa, ha mégis így esne, én sem lennék egyáltalán elkeseredve!

Piciboris! Neked is drukk! Nálunk úgy jöttek össze a fiúk, hogy azon a héten, mikor tudtam, hogy peteérek, szinte minden nap együtt voltunk. Így szinte mindig volt friss katona a helyszínen, így esélyt sem adtak a csajoknak! A férjem ezt kifejezetten díjazta, meg is jegyezte, hogy ez a lány-gyártás nem olyan jó buli!

Laura! Én nem tudom mit szólnék, ha ikreim lennének. Tuti berezelnék, hogy hogy oldom majd meg. Nálunk szerencsére nincsenek ikrek a családban, így kicsi rá az esély.
A kis korkülönbséggel meg igazából az volt a bajom, hogy az első fiam borzasztóan anyás volt, szinte levakarhatatlan 2 éves koráig. Annyira "leszívott" minden értelemben, hogy nem tudtam elképzelni abban a helyzetben, hogy tovább tudnék osztódni akár érzelmileg, akár fizikailag. Most megint úgy érzem, teljesen oda tudom magam adni újra! :)

További szép napot mindenkinek!

Üdv: Emese :)
meskete
Őrbottyán

Boeske, én is sajnálom! :cry: :cry: :cry:

Éva, nekem is nagyon tetszik a Martin.
Apa most azon vacakol, hogy az anyjáék szomszédjában (egy utcával odébb laknak ) is van egy Martin és egy Bence.
Nem tudom mit érdekli őt, én nem foglalkozok vele, nem is ismerem, nem utánozom, ez (is) tetszik.

Inga: Hát.......
én is megnéztem pár dolgot, amit írtatok meg is csináltam és fura az eredmény.
Csukló fölött először egyértelműen ide-oda járt (fiú, megvan, stimm)
aztán úgy olvastam, el kell venni csukló fölül és újra lassan vissza.
Nem volt mozgásban, egyszer csak körözött, tök egyértelmű köröket írt
:?: :?: :?: :?:
Harmadjára meg sem mozdult. Egy picit sem!
Kíváncsi leszek most már. Ezt többször is megcsináltam kis kihagyással és mindig így jött ki.
Sőt! A pocakban lévő magzatot is meg lehet tudni a has fölött ingázással és egyértelműen körözött!
Hihetetlen!
figyeltem a cérna hosszát is. Volt rövidebb is, hosszabb is, akkor is ez az eredmény! :?: :?: :?:

Kép
KépKép

angie28

Boeske,
nagyon sajnálom! :cry: Biztos, hülye kérdés, de azért megvagy?

Laura,
én is Jónásban bízom, egyelőre emellé tettem le a voksom. Néha totál vicces érzés, hogy pont akkor nem huncutkodunk apával v. épp védekezünk ezerrel, amikor dúl a pé-m és vmi teljesen abszurd napon lelkesen egymásnak esünk "spontán" és bízunk a csillagokban..... :roll: Mindenesetre nem tudom, mennyire pontosak az időpontjaid, infóid :?: , ha még szükséged van segítségre, infóra szólj!

Megnéztem kíváncsiságból ezt az aranygyűrű-dolgot - nem hiszek alapvetően az ilyen dolgokban....bár már magam sem tudom, miben hiszek miben nem, amióta ez a kiscsajszi belefészkelte magát a fejembe :roll:
Szóval nem lehet, hogy egyszerűen az ember tudatalattija befolyásolja a kezét, azaz picit úgy mozdít a cérnán, hogy az tényleg az igazságnak megfelelő módon belendüljön?!
Nálam ugyanis "belengte" oda-vissza kétszer a fiút és utána még "körözött" egy lányt is.... :roll:
Na, de ez így már túlzásnak tűnt.....

Az iker-téma nálam is mindig ott volt a top10-ben! Nagyon szerettem volna ikreket, nagymama ágon egész jó esélyeim is lehettek volna....na, de nem így alakult....most már nem vagyok biztos benne, hogy tényleg annyira jó lett volna :wink:
Mondanom sem kell, így harmadikra meg aztán már végképp nem gondolnék egy ikerpárt....Jóból is megárt a sok :lol: pláne, ha ráadásul mind fiú is lenne..... :roll: Hogy a mostani két kis angyal-ördögöm mellé egy ikerpár???!!!! :roll: Na, neeeeeeeee!
Ez lenne azt hiszem az a pont, amikor kinyittatnám újra a Lipótot! :lol:
panna09

Meskete!
Igen, én is így érzem. nem véletlen, hogy nem maradt meg.
Egyébként már volt 2 vetélésem, azok műtéttel végződtek, ezért is szeretném elkerülni. Nagyon pici volt még, remélem magától megoldódik.

Panna!
Köszönöm, jól vagyok.
Nem mostanra terveztük ezt a babát, még talán jobban is örülök, hogy így alakult.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?