Sziasztok Lányok!
Üdv Laura és Meskete!
Annyi mindenről írtatok és annyi örömhír volt közte, hogy azt sem tudom, hol kezdjem
Először is millió gratula a kismamiknak!
Angie, olyan jó mindig olvasni, hogy minden gond nélkül növöget az a pici Manó. Mostanában olyan sok "nyűgös-parás" kismamával beszéltem, hogy már kezdtem azt hinni, hogy most ez a "trendi"
Elkezdtetek már a kisfiú-neveken agyalni?
Boeske,
neked is nagyon-nagyon gratulálok! Meg tudom érteni, hogy vegyes érzelmekkel fogadtad a jó hírt, ez azt gondolom totál érthető a Te esetedben.
Biztos vagyok benne, hogy gyorsan belelendülsz a boldog babavárásba, ahogy így a hozzászólásaid alapján elképzellek, nem lesz ezzel gond
...az biztos, hogy jó gyorsan jött és nem lesz egyszerű a sok Picivel... de, tudod, hogy én hányszor gondolok rá így utólag, hogy milyen klassz lett volna, ha már 1 évvel ezelőtt "csak úgy becsúszik" az a 3. babó, akire akkor még csak vágytam, de nem mertem bevállalni..... már itt is lenne velünk....
Jól érzed magad?
Laura, Meskete!
Én is csak a topic elejét/közeepét tudom nektek javasolni. Mindent elég alaposan kiveséztek a lányok. Nekem is két kisfiam van és nagyon "gyúrnék" egy pici lányra
eddig nem sok sikerrel....
A pé előtti -3. napot kellene elcsípnetek és utána szigorú önmegtartóztatás! Volt aki még több, mint 3 napot "adott" a lány-katonáknak, akár 4-5 napot is! Azt, hogy túlélik-e ezt az idős, úgy is csak akkor tudja meg az ember, ha meg van a "végeredmény"
A második kisfiamnál valószínűleg az volt a döntő, hogy (mivel akkor nem praktikáztuk túl igazán a dolgot) nem vártunk eleget ovu-teszt után és beelőzhetett egy hím
Azóta persze tudom, hogy több napig is + teszteket produkálok, ráadásul az ovu majd csak azt követő 24-36 órában van kb, szóval kicsit önmegtartóztatóbbnak kellett volna lenni utána. Nem mintha bánnám, hogy így alakult, de nektek talán hasznos tanács lehet.
Mi is Jónással próbálkozunk, eddig eredménytelenül
Június végén lesz a következő nap, azt még kipróbáljuk, aztán azt hiszem júliusban nekiveselkedünk a pé szerinti hancúrnak...az eddig még mindig eredményes volt.....legfeljebb csatlakozom én is a 3 fiúsokhoz