De föllendültetek!
Sz.Andi, örülök, h jól vagytok. Szerintem jó babakocsimárkát választottatok, nekünk 2 Pierre Cardinünk is van.
Hene, gyönyörű fiacskád van!
Desviki, gratulálok a kisfiúhoz! Jó, hogy nincs cukorgondod!
Jeneik, remélem, a veséd végig jól bírja majd!
Marcsi, Kriszti, havazik????
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Mennyire nem vágyom már a hóra... TAVASZT AKAROK!!!
Anyjuk, ne aggódj, szerintem semmi bajod! A fertőzéseket lehet érezni
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Nekem Otival többbször is volt, és a kiírt dátum előtt egy nappal született. Az biztos, hogy ha érzed, hogy gáz van, amint tudsz, menj dokihoz, addig is tűzoltásnak jó a recept nélkül kapható Canesten kenőcs vagy Canesten kombi, amiben hüvelytabletta is van. Sajnos azok nem olyan hatékonyak, de a tüneteket enyhítik. És persze nagyon figyelni a higiéniára, külön törlököző, akár naponta cserélni...
Egy ismerősöm a gombáit úgy kezelte ki, hogy teljesen cukormentesen étkezett, és sok joghurtot evett. A gombák szeretik az édes-savas közeget, de a lúgosat nem. Ilyen kis ínyencek...
Szkagi, köszi, hogy megnyugtattál csokikocka-ügyben
Én is el szoktam érzékenyülni... le sem merem írni, milyen sorozatokon... szerencsére nincs sok időm tévézni.
Baba- és gyerekruha ügyben én is a hipermarketeket ajánlom, mindig lehet jókat találni, nagyon jó áron, és mindig van leárazás.
És nem fáj annyira a szívem értük, ha kakisak lesznek, a gyerekem összeparadicsomozza stb. És meglepően tartósak.
Érdekes, de az utóbbi 2-3 hónapban nem vérzett az ínyem, pedig általában szokott. Lehet, hogy amiatt, hogy végre találtam puha fogkefét. mindenhol csak közepes vagy kemény van. Az orrom sem vérzik - kopp-kopp-kopp.
én is szépítettem ma a lakásunkat, és büszke vagyok magamra, mert amit elterveztem, nagyjából sikerült kiviteleznem
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
most már csak apróságok vannak hátra, amiket Oti alvásidejében meg tudok csinálni. Holnaptól nincs ovi, így jó kis húsvéti festegetést, kézműveskedést terveztem. Már nagyon várom.
A húsvéti menü is megvan: sonka, majonézes krumpli, sima tojás és töltött tojás, saját sütésű kaláccsal. Lesz még skót krémes (ez vaníliakrémmel töltött finomság, nagynéném recepttárából) és kókusztekercs (ezt pedig megkívánta a kislány
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
)
Apa isteni hamburgert csinált vacsorára, de cserébe hozott haza egy kis munkát is nekem, úgyhogy megint lesz esti-éjjeli elfoglaltságom. De azért örülök neki, mert a társadalom hasznos tagjának érzem magam, ha nemcsak gyerekkel és háztartással kapcsolatos dolgokat csinálok
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ráadásul tele pocakkal
Jó pihenést nektek és a babáknak is!