Új privát üzeneted érkezett!

Andi, nagyon szép a kiscsaj!!!! :lol: Veled is minden ok remélem!!!

Kép
sziszka82

Szia Andi! Kár hogy csak ilyen ritkán tudsz jönni! REmélem nem lesz mindig így! Nagyon édi-pofa a kislányod! Milyen kis hegyes nózija és szájacskája van! És nyitva van a szeme!! Nagyon jó!! És jól látom hogy az ott már HAJ??? Vagy csak árnyék? Apja megbarátkozott már a gondolattal? :D Remélem teljesen "görcsmentes" vagy mostanában és minden renben veletek!

Ami - :lol: :lol: :wink:
Mit főzöl? Nekem ma brokkolifőzelék jött natúr husival, de nem ízlett és majdnem mindet megettem. Most meg nagyon rosszul vagyok, lehet hogy hamarosan viszont látom! :? Hülye vagyok hogy megettem, de már késő bánat! Pedig a legutóbb nagyon fini volt... Na mind1.

Bondi - nehogy félreérts, én nagyon örülök hogy velünk vagy takarítás közben is!!! Csak mosolyogtam rajta, mert én is így szoktam. :wink: Így legalább kicsit kikapcsolódsz közben! :D
Nekem nem állt szándékomban ma takarítani, de a tegnapi bútor kibontás és szerelés valami iszonyat mocskot hagyott maga után, úgyhogy kénytelen vagyok! Nemsokára kezdem is :x , semmi kedvem! Autók helyett nálunk hungarocell-törmelékek és karton vannak mindenütt... nah, az se jobb bár legalább nem olyan kemény! :lol:
Jah, én pl lány létemre is autóztam, szóval ne is reménykedj!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sz.andi! Örülök,hogy jelentkeztél!
Nagyon édi a kiscsajszi!
Te hogy vagy?
Minden ok.?
Apa meggyógyult?

Én rendetraktam,kimostam egy adagot és még fő a hamma!
Sárgaborsófőzit csinálok,nagggggggggyon imádom!
De most csinálom először! :roll:
Azt mondta Apa olyan legyen mint a főzelékfalós! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd meglátjuk!
Közben itt pezseg előttem ez a szar ca pezsgő!!!!!!
Úgy utálom és mindig elfelejtem meginni,most gyorsan feloldottam és felhörpintem mert megint kimarad!!!

Wera! Remélem már jobban vagy!
Még mindig rendelitek a hammot?

Kép

Kép
ibm

Aranyosak vagytok, hogy hiányoltok.
Szerencsére semmi bajom (kopp-kopp). Nem keményedek túl sopkat, csak a normálisat. Szóval sztem átvészeltük. De azért sem jöttem, mert nem olyan régen még igencsak keménykedtem és ugye a pipolphen-től aludtam. Nappal is, éjszaka is, de abbahagytam, mert Manci is aludt egész nap, nem mozgolódott. Nagyon megijedtem, de szerencsére tegnap kiderült, hogy semmi baja.
Wera! A haját nem tudom, de az tuti, hogy amikor kicsi voltam, pont ilyen volt az orrom, a szája pedig tiszta Jani.(Apjáé) Jó ki keverék lesz.
Hát sztem már megbékélt a gondolattal, hogy kilány. Este azt mondta, hogy attól fél, hogy szerelmes lesz belé és a pasikat majd el fogja kergetni. Nem akar féltékeny lenni rá.
Mikor kijöttünk az UH-ról, akkor közlte velem, hogy jobb lett volna, ha csúnya, mert akkor nem kell majd hajkurászni az udvarlókat. Persze csak viccelt. Meg azt is mondta, hogy biztos volt benne, hogy szép, mert ugye az apja is az. Kis szünet, kicsit furán néztem rá, aztán még hozzátette, hogy na jó, az anyja is szép! Tehát 2 szép emberből csak szép sülhet ki. :lol:
Nem lesz gond, csak át kellett billennie a fiú témán.

Marcsika! Te is olyan aranyos vagy, hogy hiányolsz. Ígérem jövök többet, csak mikor Jani itthon van, akkor keveset jutok a géphez. De megteszek mindent. Remélem jól vagytok, kitartás!!
Belegondoltam, hogy azért már nincs túl sok hátra! Wera lagzija is milyen gyorsan eljött. Amié is jövő hét... Aztán meg megyünk a gyerekünkére.. :shock:

Na megyek, sztem fürdök egy jót.
Ja, mi is megvettük a babakocsit. Pierre C. Nekem nagyon tetszik, remélem be fog válni.

sz.andi

Jajj, bocsi Sziszka! Kihagytalak! Ne haragudj!!! :oops:
Olyan jó lenne látni egy táblázatot. Már nem is tudom nyomon követni, hogy ki hol jár.
Szly! Lehete róla szó??Előre is köszi.

sz.andi

Sz.andi!

Nagyon örülök,hogy minden rendben veletek!
Kapunk fotót a babakocsiról?
Kezdem úgy érezni,hogy levagyok maradva!
Mindjárt június!!!!!

Szly! Kérhetünk majd egy táblit? :oops:
Kíváncsi lennék ki mikorra van kiírva!!!

Nemrég még azon imádkoztunk,hogy legyünk túl a 12. héten és most annyi maradt vissza!!!!
Jaj de izgi!!!!

Wera! Jelentem nagyon fini lett a főzi!
Szerintem! :oops:
Mindjárt jön haza Apa is és megmondja!!!

És hajat kéne mosnom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
Valaki eljönne bedugni a csap alá????????????????? :lol:

Kép

Kép
ibm

Andi!
Ha apával vagy, az meg van bocsájtva! :wink:

Örülök neki, hogy minden rendben! :lol: :lol:
Vendég

Ami, egyre gondoltunk a táblázattal kapcsolatban. Teszek fel képet a kocsiról. Nem egy nagy szám, de nekem tetszik nagyon. a hordozót külön vettük, de tök jól és biztonságosan bele lehet tenni a kocsiba. Na, persze, van érzékünk hozzá. 8) :lol:

Kép

Enni kéne valamit...

Ja, talán Kriszta írta, hogy az előtejjel vannak gondjai. Én kb. a 16. héttől szenvedek vele. Nem probléma, ha egy nagy folt lesz a pólódon, az normális. Talán annyi, hogy több mosószert kell venned. Nekem egy éjszaka 1 póló. Nappal pedig úgy védekezem ellene, hogy van egy elég szoros vékony pántos felsőm, amit minden alá fel tudok venni. Az leszorítja egy kicsit a mellem, na nem nagyon, és nem folyik a tej. A melltartó is jó, de nem szeretem. Ez kényelmesebb. Mosni is tök könnyű, csak átöblítem..
Éjszaka pedig nincs mit tenni ellene. Folyik és kész. Ez van. Ha majd szoptatunk, akkor meg mégtöbb lesz. Mi már ezt gyakoroljuk. Könnyebb lesz akkor.. :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Kép

Kép
szly27

Andi! Jó a kocsi és unisex! Ha a következő fiú lesz, neki is jó lesz.

Kép
szly27

Szly!

Köszi-köszi-köszi!!!!!!!!! :lol:
Nagyon rendi vagy!!!!!!!

Sz.andi! Köszi a fotót! Szupi a kocsi!

Megyek böngészem a táblit,aztán lépek mert Apa mérges lesz!!!

Este még benézek!!!

Sziasztok!!

Kép

Kép
ibm

Nincs mit! Már én is akartam felrakni!

Kép
szly27

Andi! Nagyon cuki lányka! :D És úgy látom, a párod is megbékélt a gondolattal... :lol:

Aki megy IBM-hez fejetacsapaládugni, az jöhetne hozzám is... :?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Én vállalkozom rá, úgyis unatkozom :lol: :lol:

sz.andi

Sziasztok!

Bocsi, de már régen voltam. :oops: Szánom, bánom.

Kis kavar nálam is volt. Sajnos a védőnő cukrot talált a vizeletemben, mennem kellett tesztebédre, ezután pedig korábbi időpontban terheléses cukorra.

Szerencésre minden rendben (vszínű egy korábban elfogyasztott barack befőtt kavart be).

Genetikai Uh-n kiderült, hogy kisfiúnk lesz.

Én még dolgozom, terveim szerint április végéig.
20150601134430

Viki! Grat. a kisfiúhoz! Ha 20 perccel hamarabb írod, már a tábliban is megjelenik. Magamnak elmentettem, a legközelebbiben már kék lesz a sorod.

Kép
szly27

Szly!
Köszike! ;) Ráér.

Graco babakocsikról tudtok valamit?
20150601134430

Köszi Szly a gyorsaságért!
Eddig az arányok: lány: az ikrekkel együtt 17, fiú: 15, még nem tudjuk: 6. Kb. egyenlő. :D

sz.andi

Sziasztok!

Sz. andi én is ezt a babakocsit néztem ki csak piros színbe, de a végén nem ezt sikerült megvenni.

Méhszájjal kapcsolatba nekem furcsa, hogy nektek mindig nézik, nekem még a dokim nem nézte meg soha itt nálunk Debrecenben ez nem szokás csak a 32. -dik héttől, a lányommnál is már így ment ez. Hát ez nem biztos hogy jobb mert nem tudom hogy mi a jobb ha tudom vagy nem tudom. Modjuk azt mondta hogy ha panaszom van azonnal menjek, gondolom akkor nézné. A védőnőt is kérdeztem és ő is mondta hogy ez nem szokás akinél nincs gond és amúgy is nekem a lepény mélyen tapadt és az ilyet nem nagyon vizsgálják nehogy gondot okozannak a vizsgálat során.

De azért én nem vagyok nyugodt, nem bánnám ha megnézni csak az a gond hogy legközelebb egy hónap múlva megyek hozzá.

Én a vesémmel szenvedek, nem akar rendesen ürülni mert nyomja a baba, de már voltam urulógusnál és azt mondta, hogy semmi gond ha megszülök elmúlik, csak le ne álljon a vese mert akkor katéter kell. Az a legnagyobb gondom hogy sokat fáj a vesém. Remélem kibírja még ezt a röpke 3 hónapot. és nem áll le.

Sz. andi: Nekünk lányunk van és mikor megkérdezzük tőle hogy ki a szerelme mindig azt válaszolja, hogy neki apa a szerelme, persze ettől a férjem elvan olvadva, meg amúgy is a lányok eléggé apásak szoktak lenni, szerintem neked is lekenyerezi a párodat majd a lányotok.
Ja és a férjem elsőre fiút akart lánya lett, már most egyből lányt szeretett volna másodjára, ez most bejött neki. És nagyon örül neki.

Bocsi a hosszú levelemért remélem nem unattam senikt

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
jeneik

Szly!
A baba nevéhez annyit, hogy Lackó lesz.
20150601134430

Szly!

Ha majd legközelebb javítasz a tábliban a baba neve nekünk Dorka lesz.

Előre is köszi.

Kép
jeneik

mire végigolvasom amit írtatok, letelik a fél munkaidőm... :lol:

fogorvos utáni hangulatban vagyok :?
Állítólag a terhesség miatt vérzik gyakran az ínyem (az orrom is vérzik időnként - nektek nem?), na meg a fogkő miatt meg az összetorlódott fogaim miatt. MOST mindenestere sokkal jobban fáj az ínyem, mint eddig. Pedig csak a fogkövet szedte le. Ja, vérzik is, ahogy kell.
De túl vagyok rajta!!!

Andi, garatulálok a kislányhoz!!!
Desviki, neked meg a fiúcskához!!!
És asszem, mindannyian fogunk kisautókon lépkedni takarításkor, mert minden gyerek imádja! Babára lépni rosszabb (nekem), mindig úgy elszégyellem magam - ők a lányom kis gyerekecskéi a játékban....

Bondi, a Melba kocka meg a Párizsi is még mindig finom!!! De ma kakaóscsigát eszem, mert a változatosság mégiscsak jó :)

Maverick, kérdezted a pulzust. Én épp ma mértem a vérnyomásom, a pulzusom 68 volt.

wera: hogy van a hátad-gerinced? A kismamatornára mit mond a doki ilyen esetben?

Timi: az én kiskönyvemben csak a doki igazodik ki. Az elaő négy sor rendben van, a többit összeírogatja. A méhszáj benne van, meg valami F:U/1 meg U/2. Az micsoda?
A 12. sorban nincs semmi. A vérezgetést meg nem is írja sehol!!!

A Kismama babaruhabörzéje április 19-én lesz a BNV területén az A pavilonban, 8-15 óra között. 900 Ft a jegy. Érdemes szerintetek kimenni?
Ja, épp néztem ma a Kismamában a body-árakat, hát horrrrrror! 1000 Ft alatt nincs is???

Bárány!!! Tessék ide is jönni, és ha épp az esik jól, akkor panaszkodni!!! Itt senki nem fogja vissza magát, pont ez a jó benne!

KépKép
szkagi

Ági!
Nekem is többet vérzett az ínyem, mióta babás vagyok. A fogdoki írt rá egy öblögető szert. Otthonról megírom neked a nevét.

A kismamában eléggé elszállt árak vannak. Nekem sok ismerősöm a tesco-ban, corában és a c&a-ban veszi a bodykat.
De én pl. most 2 barátnőmnek is a helyi Skálában vettem, nagyon jó áron, jó anyagú bodykat.
20150601134430

Ági!

Nekem az orrom vérzik nagyon sokat soha életemben nem vérzett de most bepótólja.

Nekem is sok ismerősöm e Tescoba, Corába vásárol azt mondják jó minőség és kedvező ár, majd én is megnézem.

Kép
jeneik

köszi, lányok,
a Cora meg a Tesco jó ötlet! Na meg hamarosan megyek Újpestre a turkálóba :D De néhány új ruhácskát is szeretnék ennek a vadonatúj gyereknek majd venni...

KépKép
szkagi

Az én orrom is vérzik, bár ritkán. Inkább csak dugul meg ha kifújom, véres. Tegnap ugyan rendesen csöpögött belőle, de nem jellemző. Az ínyem meg fogmosáskor vérzik, aztán eláll. De azt mondták, hogy ez teljesen normális dolog.
Nekem néztek méhszájat az utólsó 3 alkalommal, de nem találom a kiskönyvemben. Nem írta bele. Még a leleteken sem találtam meg. Márpedig piszkált bennem és azt is mondta, hogy nyitva van a külső méhszáj. De akkor miért nem írta le?? Na mindegy.

Pirított krumplit ettem. Nagyon fini volt.

sz.andi

sziasztok!
Bocsi eleg reg voltam. Igazibol nem is tudommiert. Ugy elszallnak a napok. Most is lemaradtam a mai eloadasrol, mert mire raneztem az orara mar keso lett volna elindulni:( Nem hittem hogy ennyi az ido.
No ez van. De legalabb van idom irni.

Bodykat szerintem is a tescoban es a c&a ban eri meg venni. C&a ban van 600 ftert, jo oke nem valami hu de edi bedi mintas en nem tudom mi, hanem egyszeru sima, de megfizetheto, jo minoseg, tescost meg nem vettem, de gyakorlo anyukatol kaptam az otletet, hogy ott vegyek, mert szuper, es gazdasagos:) ki sem nezne az ember a tesco minosegbol- jo tisztelet a kivetel vannak jo termekeik is.

Hat a fogam nekem is verzik:( El is mentem mult heten a fogorvoshoz, mert hogy olvastam az inygyulladas koraszulest is okozhat, es mondtam a nonek, hogy valamit tenni kene, de o valtig bizonygatja, hogy nincs inygyulladasom, sot fogkovem sem, azert verzik a fogam, mert az inyemet serti a fogam. Teny hogy eleg vacak allapotban vannak a fogaim, de akkor miert most verzik, es a trhesseg elott nem.
No mindegy, mert ugyis kell visszamennem, mert akkor nem tudtam tovabb varni, hogy a konzervalo reszlegen is sorra keruljek.
No meg tegnap ota faj is az egyik fogam:(
Talan jobb is hogy nem jutottam el az eloadasra- ma dentalhigienies szakember van....

Olvasom a tablazatban, vannak, akik az Istvanban fognak szulni. Erdekelne mi miatt valasztottak azt a korhazat? Tudjak e ajanlani? Es lehet e ugy ott szulni, ha se keruletileg nem tartozok oda, sem valasztott orvosom nincs?
Koszonom ha valaki tud errol valamit! Meg mindig dilemmazok hol szuljek:(

LAkasfelujitas: haladgat. De jo magyar szokas szerint az ablakos egy hettel eltolta a beszerelest, igy minden egy hettel tolodik, pedig a szoba festesre elokeszitve. MAr kb 2 hete kongo szobaban alszunk, festek sehol a falon. De mar megvettuk a festeket, igy elegge magam elot latom a kepet hogy is fog kinezni. Meg vegre jarva az Obit, Praktikert... talatam olyan gyereklampat, ami tetszik. ez ritka nalam, mert tul sok a kikotesem milyen ne legyen:) Azt hiszem meg is fogjuk venni, mert a ferjemnek is tetszik. Ugyis megy a heten meg vissza megveszi a laminaltpadolt- mert hogy ugy jartunk amit kineztunk csak akcio volt akkor, es most mar sokkal dragabb igy az kilove, szoval nem akarjuk ujra elpuskazni a lehetoseget.

VAsarlas: teljesen leallitva. Kaptam dolgokat, plussz kapni fogok, plussz a felfordulasban ugysem tudnam hova rakni.

Mehszaj: nekem a gorcsok es a kemnyedes miatt mindig nezik, sot alt 2-4 hetente , aminek kicsit sem orulok, mert utalom, plussz csomo helyen olvastam nem jo ha allandoan "maceralva" van, meg ujabb fertozesi lehetoseg.

tenyleg valaki valamit - akar tapasztalatbol- tud irni a fertozesekrol ? En teljesen beparaztam, hogy a fertozesek koraszuleshez vezethetnek es hogy nincs minden fertozesnek olyan jele mint viszketo ego erzes, es nekem a terhesseg idejen nem neztek soha hogy van vagy nincs.
Kerni kell kulon? VAgy csak ha tunet ven vizsgalja az orvos?
Biztos psziches a dolog, de epp emiatt a para miatt napok ota ugy gondolom, tuti valami fertozesem van. MAr intim mosakodot is valtottam, a higieniara meg jobban ugyelek, minden ilyen valos vagy annak velt praktikat probalok bevetni....
szoval meghibbantam- ferjem mondta is most hogy mindenutt errol olvastal neked is van?( tok szemet) mondtam nem azert olvastam ennyit rola, mert attol felek van-
szoval ha valaki tud ez ugyben irni valamit, megkoszonom nagyon

Jajj, azt hiszem abba kene hagynom! NAgy hirtelen egy heti adagot leirtam egy szuszra. Bocsanat.
Mindenkinek szep estet!
Vendég

Sziasztok!
Jó régen jártam erre felé. Hoztam friss anyagot!!! :) :)
Tegnap voltunk UH-n, s arra a megállapításra jutottunk, hogy maradunk a mensi szerinti időpontban, így kicsit változik a szülés időpontja. (Júni 2) Hacsak nem jön előbb. De mivel fiúcska, így akár késhet is! :?
A lényeg, minden rendben van odabent, igaz nagyon megszenvedtünk ezért a két képért. Folyamatosan takarta az arcocskáját, utánna pedig még el is bújt. A becsült súlya 1360g, és befordult a menetiránynak megfelelően. Remélem már ott is marad!

Mindenki vigyázzon magukra!

Kép

Kép

KépKép
hene

hene,
ezért azért érdemes volt "szenvedni"! Nagyon aranyos!!!

anyjuk, én ugyan nem az Istvánban fogok szülni, de gondolom úgy van, hogy ha fix kórházban szeretnél szülni, akkor valami ottani dokit kellene választanod, vagy bemenni egy ottani dokihoz bejelentkezni. Persze nem tudom, hogy az akkor már "fizetős" kategória-e, vagy hogy van. Lehet, hogy ha a szülés megindulásakor bemegyek egy kórházba, hogy én most itt akarok szülni, akkor azt is lehet? Nem tudom. Én inkább a dokimhoz ragaszkodom, nem annyira a kórházhoz. De az István kórházról csak jókat hallottam eddig én is.

bocs, nem lendítettem túl sokat, igaz? :oops:

KépKép
szkagi

Sziasztok!

SzAndi: jó. hogy jöttél és hallani rólad! Gratula kislányhoz nagyon jók a fotók, meg a kocsi is!

DesViki: Téged is régen láttunk errefelé, neked is gratula a kisfiúhoz!

Anyjuk1: én pl. az Istvánban fogok szülni. Én a dokim miatt választottam (azt fontosabbnak tartom mint a kórházat)
Szerintem most ott szülsz ahol csak akarsz! Ezt visszaállították!
A szülészet részéről jókat hallottam de a gyerekágyas rész állítólag elég borzalmas. 8tól 20 óráig jöhetnek a látogatók és van akinél egyszerre 20-an vannak és te meg nem tudsz hova bújni, ha pihenni vagy szoptatni akarsz. 3 és 5 ágyasak a kórtermek. (pesze azér gondolom attól is függ kikkel kerülsz egy szobába)
Vendég

Jaj bocsi.. :oops:
Hene: neked is akartam gratulálni, a nagyon jól sikerült fotókhoz!
Vendég

csajok, én mindenen elbőgöm magam néhány hete. Mesélem a lányomnak a Pöttyös Pannit, és képes vagyok totál meghatódni rajta. Ma vettem egy Kismama magazint, és a szüléstörténeteknél bőgtem egy sort.
Filmet sem lehet már velem nézni... Legjobb, ha dolgozom vagy takarítok, ott nincs mit bőgni...

KépKép
szkagi

azér=azért
Vendég

Köszi lányok! Amúgy olyan kerek feje van, mint nekem kiskoromban! 8)

KépKép
hene

ronix, mi van veletek? arcüreg, munkavadászat? Találtatok valami használható infót a google-ban? Vagy csak kihozta a lejárt állásajánlatokat a kereső? Budapest környékén kerestek, vagy máshol?
Arcüreged gyógyul? Ma a fogorvosnál eszembe jutottál... Remélem, bezáródott, vagy legalább javult a helyzet!

KépKép
szkagi

hali lányok!

édes az uh! nagyon tünci rajta!

fertőzés... nem igazán tudok mit mondani. régen sem nagyon szedtem össze dolgokat, remélem most sem fogok. igaz a strandot hanyagolom :D

fogorvos... nah nekem asszem van egy lyukas fogam, ugyhogy nagyon megérett a fogorvos. nekem mindegy az időpont, a páromnak kell időzítenie. nem megyek nélküle :D még jo hogy ismerős, magánorvoshoz járunk és még be is jöhet velem a kezelőbe is :D
ínvérzés nekem is szokott lenni. eddig is volt, most kicsit gyakrabban és intenzívebb. én öblögetőt használok rá. az sokat segít.

sírás, érzékenység... én is érzékenyebb vagyok. de szerintem minden várandós igy van vele... ez szerintm olyan van kalapja, nincs kalapja szindróma. mindenen lehet sírni.

vizsga...nem irigylek senkit. én májusban kezdek el egy sulit. aztán lesz nyári szünet. még jó :D de mondjuk szeptemberben meg hogy fogom ujrakezdeni... majd apa behordja a kicsit, vagy nem is tudom... de addigra majdcsak kiderül, lesz 2 hónapunk a belerázódásba.

voltam ma városban. sikerült megint bevásárolni. 5-6 kisinget, pólót vettem az én drága Babómnak. fizettem érte 200 ft-ot :D

Kép

Kép
timi1982

Sz.Andi! Gratula a Kislányhoz! :D
A mi babakocsink is Pierre Cardin és szerintem is nagyon jó!

Szly! Köszi a táblit! :D

Desviki! Gratulálok a kisfiúhoz! Örülünk, hogy itt vagy és nincs semmi gond! Fránya barack befőtt! :wink:

Hene! Nagyon aranyos a csöppség a képeken!

Ruhavásárlás! Szerintem is jók a Corás, Tescos és Auchanos rucik! jók az anyagok és szerintem van sok olyan aminek nagyon cuki a mintája is! :D

Bárány! Hozzánk jöhetsz panaszkodni szívesen meghallgatunk és ha tudunk akkor segítünk Neked! :D :D :D

Ma Én is ettem kakaóscsigát! :wink:
Vendég

Nagyon édesek a kisbabák!:D :D :D

Csajok, nálunk esik a hó! :shock: :shock: :shock:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

A fogdoki íny erősítésre nekem a curasept öblögetőt ajánlotta. Be is vált. ;)
20150601134430

Terek Kriszti! Ez nagyon durva! Remélem hozzánk nem ér ide! :? :? :?
Vendég

Sziasztok!

Kriszti - HÓ? :shock: De duuuurvaaa!! Én is remélem hogy Pestet elkerüli, elegem van már a télből. :evil: Tavaszt akarok!!!!

Anyjuk - ha legközelebb mész dokihoz, vetess le kenetet, én is kérni szoktam és akkor mindig szó nélkül csinálja is. A gomba nem indít meg szülést, de mindenképp ki kell kezelni még szülés előtt, mert ha közvetlen előtte találják, abból császár lesz! Bocsi, nem akarlak ijesztgetni, nincs is mitől félned, mert most még nagyon időben vagy!! Egyébként lehet kapni a DM-ben olyan tesztet amivel házilag is meg tudod nézni hogy van-e fertőzésed, de a dokié a tuti!! Ami veszélyes lehet, az a hüvely- ill méhgyulladás, de az fáj mint állat, úgyhogy éreznéd és elvileg a vérképen is látszik a gyulladás.

Én is mindig véreset fújok az orromból (de nálam ez már évek óta így van) de úgy durván nem indul el és az ínyem is vérzik fogmosáskor. Egyébként az elektromos fogkefe sokkal jobb, attól nem szokott vérezni, csak ha Apa alszik akkor ált. a simát használom hogy ne ébresszem fel.

Babaruhák: a body-kat és rugikat mi is a Tesco-ban és a C&A-ban vettük és szerintem teljesen jó az anyaguk is és még cuki mintásak is.
Ja! És a pestieknek tudom még ajánlani a Forgách utcai metrómegállónál lévő Káprázat ruhaüzletet. Ott is mindig van vmi akció és múltkor tökjó babarucikat találtam. (Akkor írtam is, de hátha valakinek még új az infó.)

Fogorvos: tegnap reggel nagy nehezen rászántam magam hogy elmegyek, erre délután rendelt. Már nem mentem vissza, úgyhogy futhatok neki mégegyszer. :x

Szly - kiegészítenéd majd légyszi a táblit nekem? Baba neve: Nóra Lili, Kórház: Péterfy. Köszönöm szépen! :wink:

Hene - gyönyörű formás pofikája van a kisfiatoknak! Gratulálok!!! :D
Vendég

Sziasztok!
Csak beköszönni jöttem.
Most értem haza a suliból.

Szakad a hó!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

A leggyorsabb fokozaton kellett töröltetnem a szélvédőt, annyira!
Meg nem marad szerencsére, mert 1,5 fok van, de akkor is durva!!!

Én is tavaszt szeretnék!!!

Remélem, holnap jobb idő lesz!
Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Marcsi - nem semmi ez a hóesés basszus! Azért örülök hogy szerencsésen hazaértél! Vigyázz magadra! Tetszik az új vonalzód!! Ugye új? Vagy csak én nem láttam eddig? 8)
Vendég

Sziasztok!

Nálunk kitört a tavaszi szünet!!! Hurrá!

Ennek örömére pénteken jöhet a festő :? Nem baj, egyszer túl leszünk rajta. Már látszik a fény az alagút végén!

Szly, légyszi majd írd be hozzánk a táblázatba a névhez, hogy Zsolt.
Köszönöm! :)

Ti gondolkodtatok már az őssejt-vételen? Mi most voltunk egy előadáson a dokinál, a Sejtbanktól jött egy csaj, ő tartotta, aztán kérdeztünk sok hülyeséget. Nem tudom, én egyre bizonytalanabb vagyok, hogy van-e egyáltalán értelme. Még annyira kezdetleges ez az egész.

Fogdokihoz nekem is kéne mennem, van egy hatalmas amalgám tömésem, ami 14 éves korom óta (21 éve) a számban van, azt kéne kicserélni! De mivel nem fáj, olyan nehezen veszem rá magam. Alapból nagyon félek, de van egy szuper fogorvosom, akinél az zavar a legjobban a székben, hogy miközben dolgozik, beszélgetünk, és mivel tele van a szám :D nem tudok válaszolni!

Jó éjt mindenkinek, mióta használom a szopipárnát, egész jókat tudok aludni!

Kép
Kép
patr

De föllendültetek!

Sz.Andi, örülök, h jól vagytok. Szerintem jó babakocsimárkát választottatok, nekünk 2 Pierre Cardinünk is van.

Hene, gyönyörű fiacskád van!

Desviki, gratulálok a kisfiúhoz! Jó, hogy nincs cukorgondod!

Jeneik, remélem, a veséd végig jól bírja majd!

Marcsi, Kriszti, havazik???? :shock: Mennyire nem vágyom már a hóra... TAVASZT AKAROK!!!

Anyjuk, ne aggódj, szerintem semmi bajod! A fertőzéseket lehet érezni :? Nekem Otival többbször is volt, és a kiírt dátum előtt egy nappal született. Az biztos, hogy ha érzed, hogy gáz van, amint tudsz, menj dokihoz, addig is tűzoltásnak jó a recept nélkül kapható Canesten kenőcs vagy Canesten kombi, amiben hüvelytabletta is van. Sajnos azok nem olyan hatékonyak, de a tüneteket enyhítik. És persze nagyon figyelni a higiéniára, külön törlököző, akár naponta cserélni...
Egy ismerősöm a gombáit úgy kezelte ki, hogy teljesen cukormentesen étkezett, és sok joghurtot evett. A gombák szeretik az édes-savas közeget, de a lúgosat nem. Ilyen kis ínyencek...

Szkagi, köszi, hogy megnyugtattál csokikocka-ügyben :)

Én is el szoktam érzékenyülni... le sem merem írni, milyen sorozatokon... szerencsére nincs sok időm tévézni.

Baba- és gyerekruha ügyben én is a hipermarketeket ajánlom, mindig lehet jókat találni, nagyon jó áron, és mindig van leárazás.
És nem fáj annyira a szívem értük, ha kakisak lesznek, a gyerekem összeparadicsomozza stb. És meglepően tartósak.

Érdekes, de az utóbbi 2-3 hónapban nem vérzett az ínyem, pedig általában szokott. Lehet, hogy amiatt, hogy végre találtam puha fogkefét. mindenhol csak közepes vagy kemény van. Az orrom sem vérzik - kopp-kopp-kopp.

én is szépítettem ma a lakásunkat, és büszke vagyok magamra, mert amit elterveztem, nagyjából sikerült kiviteleznem :) most már csak apróságok vannak hátra, amiket Oti alvásidejében meg tudok csinálni. Holnaptól nincs ovi, így jó kis húsvéti festegetést, kézműveskedést terveztem. Már nagyon várom.
A húsvéti menü is megvan: sonka, majonézes krumpli, sima tojás és töltött tojás, saját sütésű kaláccsal. Lesz még skót krémes (ez vaníliakrémmel töltött finomság, nagynéném recepttárából) és kókusztekercs (ezt pedig megkívánta a kislány :wink: )

Apa isteni hamburgert csinált vacsorára, de cserébe hozott haza egy kis munkát is nekem, úgyhogy megint lesz esti-éjjeli elfoglaltságom. De azért örülök neki, mert a társadalom hasznos tagjának érzem magam, ha nemcsak gyerekkel és háztartással kapcsolatos dolgokat csinálok :) Ráadásul tele pocakkal :D

Jó pihenést nektek és a babáknak is!

Kép
Kép
bondi

Na, jól elszóltam magam, hogy jókat alszom, ehhez képest itt vagyok. De idáig jól aludtam.
Remélem ti most fordultok a másik oldalatokra.
:)

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Hát én is rettenet szarul aludtam éjjel!
4-kor már nem bírtam kimentem pisilni,na és azóta aztán vége!
Cserébe ma este elfogok dúlni mint egy zsák és reggelig magamhoz sem térek! :lol:
Legalábbis így szokott lenni!

Desviki! Örülök,hogy jelentkeztél és minden ok.!
Gratula Lackó babához!

Szly! Ha majd javítod a táblázatot,látom sokan írtak adatokat,nálam annyi változott,hogy nem János hanem Martgit kórház!
Köszi!

Szkagi! Orrvérzés nálam is elég gyakori!
De ezt mondták már az elején,hogy számíthatok rá!

Hene! Gratula a kispasihoz!
Ezekért a fotókért megérte szenvedni!
Nagyon jók lettek!

Sírás?????????? Időnként én is mindenen sírvafakadok,néha elég gáz!
Szegény Apa nem nagyon érti olyankor,hogy most megint mi történt????? :roll:
Mindig megkérdezi,hogy a hormonok???????, :wink:

Páran rég nem jártek felénk!!!!!!
Remélem minden ok!
Csajok azért ha erre jártok néha írjatok nekünk pár sort,mert megvan ám a számotok!!!!!!!!
És kezdődik a zargatás!!!
Titi???
Sipiné???
Ronix???

Többiek???
Tessék írni nekünk!!!!

Kép

Kép
ibm

Szevasztok koránkelő társaim! :twisted:
Én is már fél 6-tól ébren vagyok, de nálam már ez is jónak számít a fél 4-es etalonhoz képest!

Bazikemény a hasam ma reggel. :( Nem jó érzés! Inkább még lefexem egy kicsit! Majd jövök!

Szép napocskát mindenkinek! :wink:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Bár csak most ültem ide, már öt óra óta ébren vagyok. :?

Ez a drága itt a pocimban szó szerint kirugdalt az ágyból. Utánna meg már nem bírtam visszaaludni.

De ami jó az egészben, hogy párom odatette a kezét, és most először Ő is érezte, hogy mocorog!! :D

Héjkás! Nem látom a Babafalvás vonalzókat! :shock:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok,szép jó reggelt mindenkinek!

Itt két napja esett a hó,úgy rendesen,azóta éjszakánént fagy van.Azért most süt a nap.

Babák nagyon édik!! :D
Babakocsi is szuper!

Orrvérzés nálam mindig van,mikor fújom,fogínyvérzés is mindig van-sajna :?

Ma megyek kettőre dokihoz,holnap meg reggel cukros lötty :?

Kölkök továbbra is rosszak-elevenek,de inkább mint hogy betegek legyenek.

Mindenkinek további szép napot. :D

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?