De föllendültetek!
Sz.Andi, örülök, h jól vagytok. Szerintem jó babakocsimárkát választottatok, nekünk 2 Pierre Cardinünk is van.
Hene, gyönyörű fiacskád van!
Desviki, gratulálok a kisfiúhoz! Jó, hogy nincs cukorgondod!
Jeneik, remélem, a veséd végig jól bírja majd!
Marcsi, Kriszti, havazik????
Mennyire nem vágyom már a hóra... TAVASZT AKAROK!!!
Anyjuk, ne aggódj, szerintem semmi bajod! A fertőzéseket lehet érezni
Nekem Otival többbször is volt, és a kiírt dátum előtt egy nappal született. Az biztos, hogy ha érzed, hogy gáz van, amint tudsz, menj dokihoz, addig is tűzoltásnak jó a recept nélkül kapható Canesten kenőcs vagy Canesten kombi, amiben hüvelytabletta is van. Sajnos azok nem olyan hatékonyak, de a tüneteket enyhítik. És persze nagyon figyelni a higiéniára, külön törlököző, akár naponta cserélni...
Egy ismerősöm a gombáit úgy kezelte ki, hogy teljesen cukormentesen étkezett, és sok joghurtot evett. A gombák szeretik az édes-savas közeget, de a lúgosat nem. Ilyen kis ínyencek...
Szkagi, köszi, hogy megnyugtattál csokikocka-ügyben
Én is el szoktam érzékenyülni... le sem merem írni, milyen sorozatokon... szerencsére nincs sok időm tévézni.
Baba- és gyerekruha ügyben én is a hipermarketeket ajánlom, mindig lehet jókat találni, nagyon jó áron, és mindig van leárazás.
És nem fáj annyira a szívem értük, ha kakisak lesznek, a gyerekem összeparadicsomozza stb. És meglepően tartósak.
Érdekes, de az utóbbi 2-3 hónapban nem vérzett az ínyem, pedig általában szokott. Lehet, hogy amiatt, hogy végre találtam puha fogkefét. mindenhol csak közepes vagy kemény van. Az orrom sem vérzik - kopp-kopp-kopp.
én is szépítettem ma a lakásunkat, és büszke vagyok magamra, mert amit elterveztem, nagyjából sikerült kiviteleznem
most már csak apróságok vannak hátra, amiket Oti alvásidejében meg tudok csinálni. Holnaptól nincs ovi, így jó kis húsvéti festegetést, kézműveskedést terveztem. Már nagyon várom.
A húsvéti menü is megvan: sonka, majonézes krumpli, sima tojás és töltött tojás, saját sütésű kaláccsal. Lesz még skót krémes (ez vaníliakrémmel töltött finomság, nagynéném recepttárából) és kókusztekercs (ezt pedig megkívánta a kislány
)
Apa isteni hamburgert csinált vacsorára, de cserébe hozott haza egy kis munkát is nekem, úgyhogy megint lesz esti-éjjeli elfoglaltságom. De azért örülök neki, mert a társadalom hasznos tagjának érzem magam, ha nemcsak gyerekkel és háztartással kapcsolatos dolgokat csinálok
Ráadásul tele pocakkal
Jó pihenést nektek és a babáknak is!