Sziasztok Lányok!
Megjöttünk! Ennek örülök is + nem is!! Jó volt nagyon otthon, csak nagyon kevés volt az idő, mint mindig
Próbáltam visszaolvasni, de bocsássatok meg, egyszerűen lehetetlen
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
, mert olyan jó sokat írtatok!! Igyekszem majd fokozatosan mindenhez hozzászólni
Amit láttam, az a " máj " téma: hááát én imádom, s bizony többször ettem is
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
...remélem, hogy nem tettem nagy kárt Manócskánkban
Cas, Gemini
Sajnálom Sebit, s Rebekát, de ahogy olvastam, már mindketten gyógyulóban vannak a maguk kis bajából!!!
And
Akkor is ugyanúgy fogod félteni a gyerekeidet, amikor már nagyok lesznek...az ember mindig mástól próbálja óvni őket...rajtam sokat mulatnak, hogy mennyire óvom Kristófot, s lehet, hogy tényleg túlságosan....de nem tudok változtatni magamon
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Mindentől féltem....
Most a legnagyobb "félelmem" - a minap fogalmazódott meg bennem - , hogy honnan tudom majd, hogy mit mikor kell a babónak csinálni, tanítani...honnan jönnek majd elő a gyerekversek, énekek
stb....s egyáltalán mit fogok majd kezdeni azzal a csöppséggel
Egyébként otthon voltam a nődokimnál - háát egész más érzés volt, mint itt!!! Megvizsgált belülről, mondta, hogy NINCS SEMMILYEN JELE A KORASZÜLÉSNEK (ennek ellenére itt kapom a szurit, hogy erősödjön a babó), ellentétben talált egy kis gombát, adott rá hüvelykúpot (a párommal azon röhögtünk/tem, hogy akkora betükkel van ráírva a dobozra, hogy amikor kijössz a gyógyszertárból, akkor ha lehet akkor a zacsi szélére kell tenni, hogy mindenki el tudja olvasni, hogy mi van benne
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
), vasat is adott, de azt nem veszem be minden nap, mert olvasom, hogy másnak is székrekedést okozott, s azt nagyon nem szeretném...
Voltunk 4D-s UH-n is, teszek fel képet
már közel sem látszott annyira jól, mint múltkor, a csajszi úgy kergette a drágámat....az apukája is élvezte
Minden rendben van vele (hála az Égnek), kb 33-35 cm, s múlt hétfőn 1090grammnak mérték..ez a dokim szerint is megfelelő. Ja! akkor éppen farral volt lefelé, az UH-s csajszi azt mondta, hogy ilyenkor már nem annyira forgolódnak, de a nődokim szerint az utolsó hónapig megfordulhatnak, mert akkora lesz a kis buksijuk nehezebb, mint a többi testrészük, s okos fejük ilyenkor húzza őket lefelé
háát majd meglátjuk
Kriszti
Vásárlás: szerintem vannak dolgok, amik a Brendonban sem drágábbak, mint máshol...de valóban nem a legolcsóbb hely
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Hasonlóan jó a választék szerintem a Minimanóban (XIV.ker. Nagylajos király útja 112- a számban nem vagyok biztos), valamint nagyon jó rucikat vettünk a C&A-ban, s ott nagyon jó árak vannak, valamint az Árkádban a Kenguru Gold üzletben (ebből több van országszerte, s a választék - gondolom - egyforma) Az ágyneműt, valamint a szopipárnát pedig a XVII.kerületben a Melczer utcában vettük, közvetlen a készítőtől (
www.szopipárna.hu). A csaj nagyon aranyos, s segítőkész, csak előtte oda kell szólni, hogy otthon legyenek...sokkal olcsóbb, mint máshol
Remélem, hogy egy kicsit tudtam segíteni
Kád téma: én is úgy gondoltam, hogy pici korára veszünk egy egyszerű kádat, s mikor már tartja magát, akkor pedig a megtámasztós formát...én meg is vettem volna otthon, de a párom nem engedte - azért a kádálványra sikerült rábeszélnem, mert itt olyat úgysem találok....Én szeretném a szobájában fürdetni, s sokszor lesz olyan, hogy ő nem lesz itthon, csak a nagyfiam - de őt meg mindenáron nem akarom majd befogni, csak ha kedve lesz. Így a fürdetőállványt én mindenképpen szükségesnek tartom, főleg, hogy itt nincs fűtés sehol, mindenhol hidegburkolat van a lakásban, s örök tavasz szigete ide-vagy oda, itt fent a "hegyen" decembertől márciusig azért hűvős is tud lenni a lakásban. S így csak egy helyiséget kell majd fűteni...na jó hosszú lettem!!
Látom, hogy hál Istennek mindenki jól van, s üdvözlet Ancsának és Nyafinak, akik tényleg csak a továbberősítik a puncisok táborát
Telefonszámcserét tényleg lassan elkezdhetjük, mert már egy hét, s mi is elérjük a 30-dik hetet. Most szombaton megyek a szokásos dokimhoz, s okt 4-re pedig van időpontom az északi kórházban a másik dokihoz, akinél valszeg majd szülünk...de ugye még semmi sem biztos.
Benszi
Nagyon csini vagy
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
s tényleg már jó nagy a pocid, de ez teljesen természetes, két manóval!!! Nagyon szép lakásotok van - már amit látni a képekből - , nagyon tetszenek a pasztell színek! Majd a picurok zsírkréta korszakában is érdekesek lesznek
Egyébként - Cas
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
- az otthoni dokim is azt mondta, hogy lehet, hogy csak úgy kilövel belőlem a Manó
háát majd kiderül
ez esetben lehet, hogy sok lesz a 80-90 km a kórházig??
Még valami: voltam/voltunk (anyukám, Kristóf, párom, s én is) a Kristóf dokinénijénél, s ő írt kezdőcsomagot, amit már ki is váltottunk
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
tudom, hogy nem vagyok normális, de én még a 70%-os alkoholt is utaztattam Magyarországról
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
, mert az onnan van
Egyenlőre eldugulok, de majd még jövök, biztos, hogy még lesz egy csomó dolog, ami eszembe jut, annyira sűrű volt a program, s azóta is az....rengeteg még a dolog itt is
Bocsánat mindenkitől, akit nem említettem név szerint, de tényleg nem tudtam mindent végigolvasni
S az ígért kép:
Sziasztok,
Szilvi