Sziasztok Lányok!
Megjöttünk! Ennek örülök is + nem is!! Jó volt nagyon otthon, csak nagyon kevés volt az idő, mint mindig
Próbáltam visszaolvasni, de bocsássatok meg, egyszerűen lehetetlen
, mert olyan jó sokat írtatok!! Igyekszem majd fokozatosan mindenhez hozzászólni
Amit láttam, az a " máj " téma: hááát én imádom, s bizony többször ettem is
...remélem, hogy nem tettem nagy kárt Manócskánkban
Cas, Gemini
Sajnálom Sebit, s Rebekát, de ahogy olvastam, már mindketten gyógyulóban vannak a maguk kis bajából!!!
And
Akkor is ugyanúgy fogod félteni a gyerekeidet, amikor már nagyok lesznek...az ember mindig mástól próbálja óvni őket...rajtam sokat mulatnak, hogy mennyire óvom Kristófot, s lehet, hogy tényleg túlságosan....de nem tudok változtatni magamon
Mindentől féltem....
Most a legnagyobb "félelmem" - a minap fogalmazódott meg bennem - , hogy honnan tudom majd, hogy mit mikor kell a babónak csinálni, tanítani...honnan jönnek majd elő a gyerekversek, énekek
stb....s egyáltalán mit fogok majd kezdeni azzal a csöppséggel
Egyébként otthon voltam a nődokimnál - háát egész más érzés volt, mint itt!!! Megvizsgált belülről, mondta, hogy NINCS SEMMILYEN JELE A KORASZÜLÉSNEK (ennek ellenére itt kapom a szurit, hogy erősödjön a babó), ellentétben talált egy kis gombát, adott rá hüvelykúpot (a párommal azon röhögtünk/tem, hogy akkora betükkel van ráírva a dobozra, hogy amikor kijössz a gyógyszertárból, akkor ha lehet akkor a zacsi szélére kell tenni, hogy mindenki el tudja olvasni, hogy mi van benne
), vasat is adott, de azt nem veszem be minden nap, mert olvasom, hogy másnak is székrekedést okozott, s azt nagyon nem szeretném...
Voltunk 4D-s UH-n is, teszek fel képet
már közel sem látszott annyira jól, mint múltkor, a csajszi úgy kergette a drágámat....az apukája is élvezte
Minden rendben van vele (hála az Égnek), kb 33-35 cm, s múlt hétfőn 1090grammnak mérték..ez a dokim szerint is megfelelő. Ja! akkor éppen farral volt lefelé, az UH-s csajszi azt mondta, hogy ilyenkor már nem annyira forgolódnak, de a nődokim szerint az utolsó hónapig megfordulhatnak, mert akkora lesz a kis buksijuk nehezebb, mint a többi testrészük, s okos fejük ilyenkor húzza őket lefelé
háát majd meglátjuk
Kriszti
Vásárlás: szerintem vannak dolgok, amik a Brendonban sem drágábbak, mint máshol...de valóban nem a legolcsóbb hely
Hasonlóan jó a választék szerintem a Minimanóban (XIV.ker. Nagylajos király útja 112- a számban nem vagyok biztos), valamint nagyon jó rucikat vettünk a C&A-ban, s ott nagyon jó árak vannak, valamint az Árkádban a Kenguru Gold üzletben (ebből több van országszerte, s a választék - gondolom - egyforma) Az ágyneműt, valamint a szopipárnát pedig a XVII.kerületben a Melczer utcában vettük, közvetlen a készítőtől (
www.szopipárna.hu). A csaj nagyon aranyos, s segítőkész, csak előtte oda kell szólni, hogy otthon legyenek...sokkal olcsóbb, mint máshol
Remélem, hogy egy kicsit tudtam segíteni
Kád téma: én is úgy gondoltam, hogy pici korára veszünk egy egyszerű kádat, s mikor már tartja magát, akkor pedig a megtámasztós formát...én meg is vettem volna otthon, de a párom nem engedte - azért a kádálványra sikerült rábeszélnem, mert itt olyat úgysem találok....Én szeretném a szobájában fürdetni, s sokszor lesz olyan, hogy ő nem lesz itthon, csak a nagyfiam - de őt meg mindenáron nem akarom majd befogni, csak ha kedve lesz. Így a fürdetőállványt én mindenképpen szükségesnek tartom, főleg, hogy itt nincs fűtés sehol, mindenhol hidegburkolat van a lakásban, s örök tavasz szigete ide-vagy oda, itt fent a "hegyen" decembertől márciusig azért hűvős is tud lenni a lakásban. S így csak egy helyiséget kell majd fűteni...na jó hosszú lettem!!
Látom, hogy hál Istennek mindenki jól van, s üdvözlet Ancsának és Nyafinak, akik tényleg csak a továbberősítik a puncisok táborát
Telefonszámcserét tényleg lassan elkezdhetjük, mert már egy hét, s mi is elérjük a 30-dik hetet. Most szombaton megyek a szokásos dokimhoz, s okt 4-re pedig van időpontom az északi kórházban a másik dokihoz, akinél valszeg majd szülünk...de ugye még semmi sem biztos.
Benszi
Nagyon csini vagy
s tényleg már jó nagy a pocid, de ez teljesen természetes, két manóval!!! Nagyon szép lakásotok van - már amit látni a képekből - , nagyon tetszenek a pasztell színek! Majd a picurok zsírkréta korszakában is érdekesek lesznek
Egyébként - Cas
- az otthoni dokim is azt mondta, hogy lehet, hogy csak úgy kilövel belőlem a Manó
háát majd kiderül
ez esetben lehet, hogy sok lesz a 80-90 km a kórházig??
Még valami: voltam/voltunk (anyukám, Kristóf, párom, s én is) a Kristóf dokinénijénél, s ő írt kezdőcsomagot, amit már ki is váltottunk
tudom, hogy nem vagyok normális, de én még a 70%-os alkoholt is utaztattam Magyarországról
, mert az onnan van
Egyenlőre eldugulok, de majd még jövök, biztos, hogy még lesz egy csomó dolog, ami eszembe jut, annyira sűrű volt a program, s azóta is az....rengeteg még a dolog itt is
Bocsánat mindenkitől, akit nem említettem név szerint, de tényleg nem tudtam mindent végigolvasni
S az ígért kép:
Sziasztok,
Szilvi