Sziasztok!
Gyorsan megpróbálok sok-sok elmaradásomat pótolni...
Először is Zsanettéknak szeretettel gratulálunk!!!!!!!!!!
Ma délután már tudtam, hogy megszületett Léna baba, mert egy közös ismerősünk is 2napja szült. Csilla ismeri is Adrit, az ő fia Márk Ábival egyidős és ott is született egy kislány, Sára Anna. Őket is Isten éltesse!!!!!!!!!!
Kincsőt is utólag köszöntjük, de előleg
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
anyukáját, Anikó, boldog névnapot kívánunk!!!!!
Beus,
ma láttuk Vivit a játszin a nagypapájával, épp pisilt
Viol,
ebből kiderül, hogy otthon jártunk, Mártonnal elbicajoztunk a strandra és körülnéztünk. Hát sokminden megváltozott az eltelt 18 év alatt. Akárhogy is számolom akkor voltam utoljára
Megnéztük a pancsit is!!!!!! Láttam, hogy van zárás előtt 2órával kedvezményes jegy aminek megörültem, mert mi annál többet strandon nem bírnánk ki, de így szívesen kiviszem a két nagyot és Ágnesre vigyáz anyukám otthon. Találkozhatunk is
Eszter,
üdv újra itthon, a kavicsdobálós találkozást nem felejtem, ha lesz erőtök és az időjárás is kegyes találkozzunk!!!!!!
Rik,
szép ideje van Petrának, szerintem ennél jobb a balcsira sem kell
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Sok erőt és kitartást a költözéshez!
Katusnak és Nercsinek puszi!
Hajnus,
remélem megtalálod a számításod a munkahelyen és mivel eltökélt vagy és van még időd is rá hogy "felkészítsd a családot" biztosan szépen alakulnak majd a dolgok. Drukkolok nagyon!
Gabó,
ugye nem csak a "pogányságtól" volt eleven a Levi
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
, szerintem az a kis keresztvíz sem segít sokat a huncutságán, de "nagyon fess úriember" a képeken
Kriszta,
ahogy láttam a képeket eszembe jutott, hogy a keresztelőt megtarthattátok volna a medencében a keresztszülők udvarában
Nagyon szépek voltatok, Noel még a fehérruhás korban van
Most szaladok, többieknek is szép álmokat!!!!!!!!!!!!
Csilla, hiányoztok
A legutóbbi infó szerint augusztus közepe előtt esély sincs Pestre menni
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)