Sziasztok!
Gyorsan megpróbálok sok-sok elmaradásomat pótolni...
Először is Zsanettéknak szeretettel gratulálunk!!!!!!!!!!
Ma délután már tudtam, hogy megszületett Léna baba, mert egy közös ismerősünk is 2napja szült. Csilla ismeri is Adrit, az ő fia Márk Ábival egyidős és ott is született egy kislány, Sára Anna. Őket is Isten éltesse!!!!!!!!!!
Kincsőt is utólag köszöntjük, de előleg
anyukáját, Anikó, boldog névnapot kívánunk!!!!!
Beus,
ma láttuk Vivit a játszin a nagypapájával, épp pisilt
Viol,
ebből kiderül, hogy otthon jártunk, Mártonnal elbicajoztunk a strandra és körülnéztünk. Hát sokminden megváltozott az eltelt 18 év alatt. Akárhogy is számolom akkor voltam utoljára
Megnéztük a pancsit is!!!!!! Láttam, hogy van zárás előtt 2órával kedvezményes jegy aminek megörültem, mert mi annál többet strandon nem bírnánk ki, de így szívesen kiviszem a két nagyot és Ágnesre vigyáz anyukám otthon. Találkozhatunk is
Eszter,
üdv újra itthon, a kavicsdobálós találkozást nem felejtem, ha lesz erőtök és az időjárás is kegyes találkozzunk!!!!!!
Rik,
szép ideje van Petrának, szerintem ennél jobb a balcsira sem kell
Sok erőt és kitartást a költözéshez!
Katusnak és Nercsinek puszi!
Hajnus,
remélem megtalálod a számításod a munkahelyen és mivel eltökélt vagy és van még időd is rá hogy "felkészítsd a családot" biztosan szépen alakulnak majd a dolgok. Drukkolok nagyon!
Gabó,
ugye nem csak a "pogányságtól" volt eleven a Levi
, szerintem az a kis keresztvíz sem segít sokat a huncutságán, de "nagyon fess úriember" a képeken
Kriszta,
ahogy láttam a képeket eszembe jutott, hogy a keresztelőt megtarthattátok volna a medencében a keresztszülők udvarában
Nagyon szépek voltatok, Noel még a fehérruhás korban van
Most szaladok, többieknek is szép álmokat!!!!!!!!!!!!
Csilla, hiányoztok
A legutóbbi infó szerint augusztus közepe előtt esély sincs Pestre menni