Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

rik!Mától jó időt mond bár az előbb voltam kint és elég hűvös van!Petrának meg biztos hiányzik a játszótársa azt unatkozik!
Vendég

halika, most csak annyi hogy megkaptam gabó aképeket, kicsinyítem, aztán felteszem. remélem sikerül, dorka már ébredezik... :)

KépKép
viol81

Oké köszi szépen! :D :D
Vendég

nosza:

Kép
Kép
Kép
Kép

majd kommentáld ám, hogy ki kicsoda! :wink:

Zsaniról semmi hír még, Cajok?

KépKép
viol81

Cajok az aerobichoz én is punnyadt vagyok, azért kellett!! :) A súlyommal ha nem is tudok mit kezdeni, legalább ne legyek puhány itt-ott, hanem kicsit keményedjek... :wink: :D

Erika,
ó, én már 10-kor tátogatok, aztán alvás van. Imádok aludni! :)
Ja, megvan a pancsolómedence, én írtam ám! :wink: Én vagyok Sá-Ra... :D Dorkával egyszer már voltunk, de nem volt olyan jó idő, csak kipróbáltuk kicsit. Neki még egy csöppet mély, vagyis úgy, hogy ő ugye üldögélni szokott, vödrözni, lapátolni. No és ahhoz még neki mély, mert ellepi. Lépcsőn üldögéltünk, majd viszünk legközelebb úszógumit is. Amúgy ha áll, nem lepi el persze, csak hát ő nem gyalogolni szokott, inkább pakol, dolgozgat kicsit... :)
Annyival jobb, hogy már megvan a medence, hogyennek jobb a hőmérséklete, mint amiben eddig voltunk. Ott is úszógumiztunk, de ez legalább kicsit melegebb. Meg tisztább, mint amilyen a régi pancsoló volt.
Réka lányod vajh kitől láthatta a vásárlási lázat?? :lol: :lol:
patrus meg sztem most természetes, hogy rajtad lóg, hisz nincs a nővérke, most te vagy neki az anyu is meg a tesó is, szal minden! :wink:

KépKép
viol81

Ja, Dorkát pénteken oltják, ma meg elvittem mérni. Ahhoz képest, hogy mostanában megint sztrájkol az evéssel, 5 hét alatt hízott 34 dekát. Ami Dorkához képest tökéletes! :D Most 8540 g, és 78 cm. :D

KépKép
viol81

Sziasztok!

Zsanett írt!!!!!

"Megszületett Léna baba. Úgy néz ki mint Ábi.
3500 gramm 53 cm és szépségesen szép."

Hurrá!!! Isten hozott kicsi Léna! Gratula Zsani! Pussz-pussz!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Ó nagy-nagy gratula nekik!!!!Szuper!!!!!!!!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Én is itt vagyok ám,közbe-közbe olvastam is,csak úgy el vagyunk itthon 4en,mint a befőtt :lol: :lol: :lol:

Anikó,Kincsőnek nagyon boldog névnapot!!!!Isti figyelmeztetett,hogy írjak,nehogy elfelejtsem :D aztán egész nap a gép előtt ültek a haverokkal az eső miatt :D

Viol,tök ügyes vagy,hogy rászántad magad a tornára!Nekem lenne kedvem,csak mikor meg hová...Dorka súlyát meg ha önmagához viszonyítod és emelkedő tendenciát mutat,akkor minden ok,nem?Olyan gyönyörű formás kislány!!!Jobb,mintha úgy gurul... :lol: :lol:

Rik,hogy halad a dobozolás?Nagyon kíváncsi vagyok milyen lett a hajad!

Én meg ma kinn voltam a munkahelyemen,végüli több napos variálás után sikerült elintéznem mindent.Legalábbis remélem.Felfüggesztem a GYED-et,augusztusban szabin leszek,pont 22 napot kell úgyis kivennem,szeptemberben pedig kezdek.Hát,remélem fogjuk bírni mindannyian.Most még izgulok persze.

Kép

Kép
hajnus

Viol!Köszi,hogy feltetted!! :) :)
Az első képen a Gyönci és a Gábor családja!
A másodikon én és a Barinőm öccse mint keresztszülők!
A harmadikon a családom egy része balra anyós látható!
A negyediken pedig a Levike keresztszülei!
Aztán útközben jöttünk rá,hogy a Levi nem is lett lefényképezve velük meg egy közös képünk sincs!Majd ha megyünk haza bepótoljuk!
Vendég

Viol!Köszi,hogy feltetted!! :) :)
Az első képen a Gyönci és a Gábor családja!
A másodikon én és a Barinőm öccse mint keresztszülők!
A harmadikon a családom egy része balra anyós látható!
A negyediken pedig a Levike keresztszülei!
Aztán útközben jöttünk rá,hogy a Levi nem is lett lefényképezve velük meg egy közös képünk sincs!Majd ha megyünk haza bepótoljuk!
Vendég

Hajnus!És állandó délelőttös leszel?Mit beszéltél velük?
Vendég

HURRÁ!!!!!SOK BOLDOGSÁGOT AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!
Kép

Kép

Kép
hajnus

Jajajajjj, de jó!!!!!!!!

Gratulálunk a kicsi Léna születéséhez!!!! :) :)
Nagyon jó egészséget kívánunk az egész családnak!! :)

KépKép
viol81

Gabó,nagyon szimpik a keresztszülők!Te meg csini voltál! :D

Hát,megígértem mindent,beleegyeztem a túlórába is,meg azt mondta a csaj(mármint a főnök azon a részlegen),hogy lehet,hogy lesz 2 műszak,de egyenlőre még ott csak állandó délelőtt van.Azt mondta,ha vállalom ezeket,akkor valahol biztos találnak nekem helyet.Szóval nem egyszerű,ha az ember "csak" 8 órát akarna dolgozni,akkor nincs rá szükség.De persze vmit vmiért.Elég jó pénzeket keresnek...

A pancsolóról jutott eszembe,hogy a Bencének nem tetszik sem az úszógumi,sem a karúszó,sem a pancsoló :lol: :shock: Csak a nagymedencében szeret lenni.Egy kis vizipocok :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Isten hozott kicsi Léna !!!!Anyucinak is,Neked is sok boldogságot,jó egészséget kívánok!!!

Hajnus
aludtam a Petrával az előbb és ugy ébredtem,hogy irok Neked,és Katusnak hogy mizujs,mi történt Veletek hogy nem irtok???
Erre tessék,itt vagy!!!Csak erősen gondolni kell rád(tok) :lol: :lol:

GAbó
csini voltál nagyon!!!
Anyukádnak meg olyan jó alakja van,igy "nagykorára",hogy irigylem!
Vendég

Hajnus
a dobozolás,szekrényszétszedés a végefelé jár!!Lassan takaritani kezdek,fúj de utálok! :evil: Brrrrr!!!!
Apa épp az utolso dobozokért ment világot látni! :lol:

Viol
szal Te irod a fürdős oldalt az iwiw-en?Jah!!!! :lol: :lol:
Vásárolgatni?Szeretek!!!!CSak pénzem is jó lenne ha lenne hozzá!!!
Vendég

Zsanett:gratulálunk Léna születéséhez!sok boldogságot ,örömöt,egészséget az egész családnak!

KépKép
KépKép
beus22

Zsanett!

nagy nagy gratula!!!

Isten hozott kicsi Léna!!!

Nagyon sok örömet és boldogságot Nektek!!

KépKép
KépKép
esztermami

Zsanett! Kicsi Léna érkezéséhez gratulálunk és sok boldogságot, örömöt kívánunk!

Anikó

Kép[/url]
quito

Erika,
ja, én vagyok! :) Egy kis reklám, meg nyalás, hogy visszavegyenek! :wink: Nem ám, nem ettől függ! :D
Hűű, akkor már nagyon a végét járjátok a dobozolásnak! Na de majd azután lesz ám jóvilág!! :)

Hajnus,
és akkor Bence a nagyvízben mivel van?? :shock: Ölben? Vagy?

Gabó,
csini család vagytok!! :) Én is dícsérem anyukádat, milyen jó alakja van! Mondjuk olyan, mint te, nem? Te is ilyen leszel később! :wink:

KépKép
viol81

Hajnus! :lol: :lol: Köszi, Istinek sok puszit küldök, aranyos!

Anikó

Kép[/url]
quito

Pár kép Dorkáról:

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

Sziasztok!
Gyorsan megpróbálok sok-sok elmaradásomat pótolni... :oops:

Először is Zsanettéknak szeretettel gratulálunk!!!!!!!!!!
Ma délután már tudtam, hogy megszületett Léna baba, mert egy közös ismerősünk is 2napja szült. Csilla ismeri is Adrit, az ő fia Márk Ábival egyidős és ott is született egy kislány, Sára Anna. Őket is Isten éltesse!!!!!!!!!!

Kép

Kincsőt is utólag köszöntjük, de előleg :lol: :lol: :lol: anyukáját, Anikó, boldog névnapot kívánunk!!!!!

Kép

Kép

Beus,
ma láttuk Vivit a játszin a nagypapájával, épp pisilt :lol: :wink:

Viol,
ebből kiderül, hogy otthon jártunk, Mártonnal elbicajoztunk a strandra és körülnéztünk. Hát sokminden megváltozott az eltelt 18 év alatt. Akárhogy is számolom akkor voltam utoljára :lol:
Megnéztük a pancsit is!!!!!! Láttam, hogy van zárás előtt 2órával kedvezményes jegy aminek megörültem, mert mi annál többet strandon nem bírnánk ki, de így szívesen kiviszem a két nagyot és Ágnesre vigyáz anyukám otthon. Találkozhatunk is :wink:

Eszter,
üdv újra itthon, a kavicsdobálós találkozást nem felejtem, ha lesz erőtök és az időjárás is kegyes találkozzunk!!!!!!

Rik,
szép ideje van Petrának, szerintem ennél jobb a balcsira sem kell :!: Sok erőt és kitartást a költözéshez!

Katusnak és Nercsinek puszi! :wink:

Hajnus,
remélem megtalálod a számításod a munkahelyen és mivel eltökélt vagy és van még időd is rá hogy "felkészítsd a családot" biztosan szépen alakulnak majd a dolgok. Drukkolok nagyon!

Gabó,
ugye nem csak a "pogányságtól" volt eleven a Levi :lol: :lol: , szerintem az a kis keresztvíz sem segít sokat a huncutságán, de "nagyon fess úriember" a képeken :wink:

Kriszta,
ahogy láttam a képeket eszembe jutott, hogy a keresztelőt megtarthattátok volna a medencében a keresztszülők udvarában :wink:
Nagyon szépek voltatok, Noel még a fehérruhás korban van :wink:

Most szaladok, többieknek is szép álmokat!!!!!!!!!!!!

Csilla, hiányoztok :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
A legutóbbi infó szerint augusztus közepe előtt esély sincs Pestre menni :cry:

Kép
Kép
Kép
amica

Andi,
én sem felejtettem, csak folyton van valami. Tegnapelőtt éjjel érkeztünk - majdnem elaludtunk útközben, szörnyű volt...Ma vendégeink voltak, holnap viszem Jankát oltásra...

most mennem kell.

Mindenkinek jó éjszakát és bocsánat a rövidségért.

KépKép
KépKép
esztermami

Viol
Biztos nem ezen függ,de azért hátha.. :P Sose lehet tudni!! :wink:
Voltatok Ti már" megvizsgálni" a pancsolot?
Olyan nagylány már a kilányod,és szépen nől a haja!! :D
Te ez a Vatera oldal ahonna küldtél nyereményjátékot :arrow: regisztráltam magam.De hát itt bankszámlaszámot is kérnek. :!: Te megadsz ilyen bizalmas infot???!!!!A nyereményjátékban igy részt vehetek,de nem licitálhatok ennek hiányában(nem mintha akarnék)
Én már akkor sem regisztrálok valahol,ha személyi igazolvány számomat kéri.Lehet bizalmatlan vagyok,de annyi visszaélésről hallani!! :shock:

Hajnus
Bevállalod a 2 műszakot is,vagy csak rájuk hagytad?Meg tudod oldani a gyerekkérdést ilyen estre??

Esztermami
vezetés közben aludtál el majdnem???Jujuj!Vigyázz magatokra!!Irj!!!

Van jó hirem is csajok!!!
Mienk a lakás!Ma megkapták a hitelünket az eladóink.
NA persze méreg is van :arrow: ők csak szombaton adnak kulcsot,mert most jöttek meg nyaralásból(ki nem sz@rja le?),és csak igy tudnak végezni a pakolással.Én nem értem az embereket.HA van egy határidő akkor miért nem teljesitik,miért vannak a másik ember ellen???
Mienk a lakás nem?Volt egy megállapodás,hogy ha megkapják a pénzt,másnap elmennek.Most két napjuk van,és az se elég?? :roll: :shock: :evil:

Na nem idegeskedem tovább,és titeket sem untatlak a gondjaimmal!! :oops: :shock:
Jó éjt mindenkinek.Persze már mindenki alszik ilyenkor!! :D
Vendég

Sziasztok!

Andi-köszi :lol: :lol:

Rik-ne mérgelődj, ez ilyen. A mi eladóink egy hónapot húztak a költözésre :evil: :evil: , és volt 2 napunk ideköltözni :twisted: :twisted: , pedig még festetni is szerettünk volna..... Minden mérged elszáll, ha az újban lesztek!!! Olyan jóóóó!!!!

Viol-Dorka nagyon nagy csajszi már! Már úgy várom, hogy Kincsőre ilyen rucit adjak, de még beleakad mászás közben :roll: .

Megyek, kisvendég érkezik :lol: :lol: :lol:
Szép napot nektek, este jövök!

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó!!!
Boldog névnapot kivánunk!!!

Festeni mi se fogunk tudni,de már nem is érdekel!!Csak legyünk ott! :)
Vendég

sziasztok, bocsi most csak ennyi

erika,
tőlem anno nem kértek szlaszámot vaterás regisztr.nál :shock: gabó is fent van, kérdeztd meg tőle is! én sem regisztrálnék soha, ha ilyet kérne tőlem vki!!
most kérdeztem gábort, ő is ma reg, de az a mező nem kötelezően kitöltendő! :P

KépKép
viol81

Viol
oké,hogy nem muszáj kitölteni,de ha nem töltöd ki akkor nem licitálhatsz!! :shock: (nyereményjáték okés)

Huha,olyan sokan voltatok ma,nem győzök olvasni!! :lol:
Merre jártatok CAjok??
Vendég

Jó reggelt!

Köszönöm anyu nevében a dícséreteket.

Viol!Alkatilag anyura ütöttem talán ilyen is maradok!! :lol: :cry:
Annyira édes és szép dorka,hogy az csuda!!Pláne ezzel a frizkóval és ruciban egy kis csodabogár!! :D :D :D

rik!Nem mérgelődj már fél lábbal az új kéróban vagytok és ha megyek haza akkor csak egy ugrásra lesztek anyutól! :) :) :)
Akkor mikor is költöztök?

Hajnus!És ha kell két műszakba menned délután megtudod oldani Bencét?A férjed hányra megy éjszakára?

Anikó utólagos boldog névnapot!

Nálunk itthon tegnapelőtt megvolt az első Kanizsai tali!Tök jó volt már szervezzük a következőt!Csak az elsőt nehéz összehozni!
Ja igen és aug. 9.-én vizsgázom autóból.tuti meghúznak,mert a parkolással kurvára bénázok még.Igaz van még két hetem,de utálom!
Vendég

Gabó
az a két hét pont elég rá!!! :wink: Ügyi vagy Te,és talpraeset.Nem ugy ismerlek hogy feladod!! :wink:
Petrát anyumnál leraktam már,most nekiállunk az utolsó dobozokat is megpakolni.Este kapjuk a kulcsot,holnap költözünk!! :lol:
MA megkaptuk már a bankos fizetési értesitőt is,hogy mennyit kell fizetnünk augusztusban. :roll: Elég gyorsak voltak,nemigaz??? :)
Ha jössz "haza" egy ugrás leszek tényleg!!És remélem tényleg jössz hozzám többször is!! :wink:
HA már nem jelentkeznék be ma,akkor az ujbol nem tudom mikor,mert fogalmunk sincs,hogy lesz-e ott net még,nem mondták-e le!
Puszi mindenkinek addig is!
Vendég

rik!Majd gondolok rátok a hétvégén!Ha nem lesz net üzenhetsz sms-en én meg kommentálom a csajsziknak mizu veletek!
Naná,hogy menni fogok hozzátok! :lol: :lol: :lol:
Vendég

rik!Á tuti meghúznak legalább 1*,de persze azért ne így legyen!Vannak még csiszolni valók!!

Valszeg a hétvégén én sem leszek,mert apa ma jön haza!JUHÉJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!!Már készülök az estére!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nos a lényeget majd el is felejtettem!Nem adják a szabimat a GYES alatt csak utánna,mert hogy akkor le kéne mondanom a GYES-ről(szerintük).Ami persze nem így van,mert fehéren-feketén le van írva a Mt-be,hogy köteles kiadni!Hétfőn vagy kedden asszem telcsizek nekik a boltból nehogy már az én számlám nőljön!
Vendég

Sziasztok!

Anikó,nagyon boldog névnapot!!!!!

Rik,jó,költözést! :D Remélem hamarosan újra írsz,kíváncsi vagyok hogy érzitek ott magatokat az első éjjel/napon,Petra hogy reagál majd.

Gabó,hogy készülsz az estére? :D :wink: Pedig aug-ban én is szabin leszek és már GYES-en is!Vigyázni kell,hamar félre vezetik az embert.Nálunk a cégnél azt mondta nekem a tb ügyintéző,hogy csak decembertől jár nekem a GYES. :shock: Én meg bementem az államkincstárhoz és megkérdeztem.Természetesen nem így van,úgyhogy hétfőn bemegyek a nőhöz,elmagyarázom neki a dolgokat! :lol: :lol:

Egyébként nekem a két műszak is jó.Ha délelőtt megyek akkor reggel lennének egyedül a gyerekek,délutánosnál meg este.De az anyósom nagyon közel lakik,remélem átjön vigyázni rájuk.A férjem este 10re megy,tehát reggel és este is 1-1 óráról van szó :roll:

Andi,köszönöm,nagyon kedves amit írtál,remélem így lesz.És nem felejtettem ám el,hogy kérdezni akartál vmit...

Képzeljétek tegnap hallottam,hogy a most 3.ba menő,volt szt.Istvános,de most Orsolyás osztályt a nyáron egyszerűen megszüntették,a szülők csak egy levelet kaptak róla.A gyerekeket szétosztották a két másik eleve is Orsolyás osztályba,a tanító nénit meg kirúgták.Ez aztán eljárás,mi?

Na megyek,Isti megjött a barátjával,kérik a gépet :D További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
hajnus

Erika,
én sem adtam anno reg-kor szlaszámot, viszont tudtam licitálni termékre és meg is vettem. lehet hogy azóta már változott... :?

KépKép
viol81

Hajnus!Igen ezért akarom őket én is felhívni felvilágosítani őket,hogy semmit nem tudnak a szabályokról,mert nekem is járna a szabi a GYES alatt!
Ez így akkor tényleg sok idő anyósod meg biztos átmegy vigyázni rájuk!
Hát nem semmi miket csinálnak!Ez azért már tényleg felháborító!
Inkább nem részletezem az estére való készülődést! :lol: :lol: :lol: :roll: :roll:
Vendég

Andi,
strandos dolog OK! :) Ágnest nem akarod hozni?

Erika,
mi már voltunk pancsolni, de nem sokat mert nem volt nagyon meleg az idő. Jó a vize, tiszta, langyi, csak Dorkának még kicsit mély... Persze nem lepi el, de ha leülne, már igen. Így a lépcsőn voltunk. Vagy majd viszünk úszógumit is. :)

Erika,
szal már itthon vannak, de tökölnek a pakolással? És mi van, ha a titeket nyaggatna a ti vevőtök, hogy menjetek már, mert ő költözne. Akkor ti hova mennétek... Le van írva valahova, hogy mi a határidő? Bele lehetne kötni... :roll:
Amúgy meg tök izgi!!! Holnap a nagy nap!!!

Anikó,
igen, ismerős az érzés!! Én is tök vártam, hogy szoknyát adhassak rá. Persze korábban is lehetett volna, de értelmét nem láttam, pont azért amit te is írtál.
Óó, és Boldog névnapot kívánok én is!! :)

Na, Gabó,
akkor kapj elő mindent a fiókból estére!! :wink: :D

KépKép
viol81

Látom, Erika, neked kétszer is írtam... :)

Ja! És ne felejtsétek el, hogy az új lakásban minden szobában, minden sarokban kipróbálni..... :wink: :D

Gabó,
ti biztosan nem fogjátok kihagyni!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
viol81

Sziasztok!

Bocsi, nem jöttem este, más programunk volt, névnapi ünneplés :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: !

Köszi a köszöntéseket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rik-hajrá!!! A finisben vagytok! Ja, a csekk hamar megjön :twisted: :twisted: :twisted: , de ilyenkor még az is kicsi öröm, hiszen az újért fizetsz már. :P

Gabó-szorítok neked, priviben megírom az én vizsgámat majd, egyszer már igértem, de elég béna vagyok privi írásban, na majd igyekszem 8) 8) .

Nálunk csak az a nagy újság, hogy Kincső beállt erre a napi 2 óra alvásra nappal, az ágyában!!!! Örülök neki, mert így jobban végigcsináljuk a napot, nincsenek óriási karikák a szeme alatt :lol: :lol: . Este viszont ugyanúgy korán elalszik, de pörög is egész nap. Honnan van ennyi energiája? :shock:

Megyek, előveszem a Sangriát, tegnap is jó ötlet volt....

Anikó

Kép[/url]
quito

Viol! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez jó!!!Minden szegletében!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anikó!Oké köszi várom!!!
Ugye milyen jó,hogy alszik 2-órát?Te is fel tudsz kicsit töltődni!
Mi az a Sangria?
Vendég

Gabó,
a sangria spanyol bor és igggen finom. Nem erős, de épp ezért itatja magát és észre sem veszed, ha már... :)

A szobás-sarkos dolgot tényleg nem hallottad még??

Hűűű, láttátok a Barátok-at? De izgííííííííí!!!!! :D

Anikó,
na, már ez is valami! :) A 2 óra tök jó! És ez kb mikor van? És hogy altatod el? Ringatni kell? Szopi megy még?

KépKép
viol81

sziasztok cajok!

Gratula zsaniéknak!!!
és boldog névnapot mindenkinek!
(sajna csak így utólag,de apa itthon volt,filmeztünk sokat-nincsen nagy gyerek,aki előtt nem lehet akármilyen filmeket nézni)

és...nekünk is megvan a saját lakáskulcsunk!!! :lol: :lol: holnap délelőtt már jönnek is járólapot lerakni,megveszük a laminált padlót is.még egy kis plafonfestés,az ablakokat hétfő reggel lemérik és 3-4 hét múlva szerelik be.szóval most már 1000%,hogy aug 11.-én költözünk.

andi
ti is!!!!!a kölkök majd aug 7.-én mennek mamával,papóval sopronba.majd megadhatom anyósomnak a tel számodat?bár lehet,hogy még meg is van neki :wink: .meg neki is új lesz,majd egyeztettek és találkoztok(ha minden igaz ott lesznek kb 2 hetet-remélem)
eszter
az előbbi rátok is vonatkozik!!!míra annyit emlegeti szonját,pedig szerintem nem is igazán emlékszik már rá :roll: :lol:

keresztelőkön szépek voltak mindenkik(én meg magyar vagyok...??? :roll: )!nálunk eddig ilyennel nem volt gond.most biztos sokan fogtok csúnyaságokat gondolni,de nálunk egyik gyerek sincs megkeresztelve.majd ha lesz annyi eszük,hogy önállóan döntsenek a dologban/ról,akkor majd megteszik maguktól.szerintem ez semmit nem jelent,aki hisz enélkül is lehet igaz,tisztaszívű hívő.én meg hiszek is,meg nem is....péter hisz,de ő sem tartotta fontosnak.

szép éjjelt(gabónak),szép álmokat mindenki másnak... :wink:

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Csilla,
ok :wink:
Képzeld mégiscsak lesz a Deák téren játszi. Az időjárásjelző mellett. A múzeum felőli oldalon. A fák alatt, olyan semmi sem volt ott területen... Fogalmam sincs mikor adják át, buszból láttam valami mászókafélét.

Viol,
képzeld tegnap délután biciklire csaptam Jankát, Márton a sajáttal és elindultunk a strandra. Hát nem akkor kezdett esni az eső :evil: , már nem is csörögtem rád, hogy ha itthon vagytok gyeretek...
Már nagyon szeretnének menni, hamarosan megyünk :wink:
Ágnest azért nem viszem mert a nagyok már bemennek a mélybe is és ott figyelni kell rájuk. A pancsi neki is mély lenne még.

Rik, jó költözést!!!!!!!!!!!!!

Gabó, szép estét!

Kép
Kép
Kép
amica

Hajnus,
épp az iskoláról kérdeznélek :oops:

Kép
Kép
Kép
amica

Csilla,
na, de jól álltok ti is!! :) Aug. 11. az már naggggyon itt van! :) Hűűű, milyen filmeket néztek ti?? :wink: :shock: :D
Milyen színt választottatok járólapnak? Tudod, nekem nagyon tetszett az, ami eddig volt ott, ahol eddig voltatok!! :wink: Szóval érted... :)

Andi,
jah, értem. Igaz, 3 gyerkőccel már más szabályok vannak a strandon... :roll: :P De remélem nem vert benneteket el nagyon az eső!! Most is esik, tök rossz, pedig elvileg meleget mondott mára.
Szólj, ha mentek, mi is kimegyünk, ha épp semmi dolgunk... :wink: Nem szokott lenni... :D

Dorka tegnap megkapta a 15 hós oltást, nem is adtam neki semmi kúpot, mert nem volt semmi, még hőem. sem. Nyűgös sem volt, annyit aludt, mint máskor.
Ennek a bika oltásnak mennyi az ideje, amíg előfordulhat vmi oltási betegség?

KépKép
viol81

Ja, ugyan a következő két dolog nem függ össze, egy mondatban írom: Dorkának ma 4 copfot csináltam :lol: , tegnap meg leszállt az utcára egy kócsag. :shock: Nem tudom hogy keveredett ide. Volt már itt a ház előtt anno egy hattyú is.... :shock: :D

Kriszti,
bekerültek végül a gyerekek a Kisalföldbe? Ha igen, melyik nap volt? Itt neten is meg lehet nézni.

KépKép
viol81

Sziasztok!

Viol! 07.18-án voltak bent az újságban, pont 3 hét kellett hozzá. Nem is tudtam, hogy a neten is fent vannak a képek, most néztem.
Amúgy 1 hete megint küldtem képet, egész rákattantam. :-)

Katusnak már mondtam, estleg lehetne nálunk megint egy nyári tali. Reniék, Ágiék is jó lenne ha jönnének.
Persze azt is megértem ha egy közelebbi helyszín lesz, oda is megyünk. :-)
De szívesen látunk itt Titeket! :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Halihó!

Viol!Én a nagy boros nem tudom mi az a Sangria!!!!!HA-Ha-Ha :shock: :shock: :shock: :shock:
És hol van az a 4-copfos kép?Csináltál?

Csilla!Már mindenki lakástulajdonos ez marha jó!!!!!!!!!!!!!!!
A gyerkőcök szobája milyen színű lesz?Nálatok is doboz hegyek vannak?
Úgy látszik csak mi toporgunk egy helyben házfelújításilag! :( :( :( :(
Mi is úgy voltunk,hogy nem kereszteljük meg a Levit csak akkor ha ő már akkora lesz és eldönti akar-e vagy sem aztán mégis így alakult!

Ja és egy hír ami számomra jó meg apa számára csak pénzileg nem jó!Ma felhívták,hogy nem kell mennie holnap!Erre számítottunk,mert pénteken volt a főnök ellenőrzésre leszarozta a munkályukat persze a Balázsra kentek mindent,hogy ő baszta el az egészet.Ezért szar ha nem tudja a nyelvet.De nem baj minket a Husival nagyon megviselt ez a két hét örülünk neki,hogy ithon marad!Épp tegnap beszléltük ha a sors nem akarja,hogy kint legyen akkor nem is lesz és tessék!Lóvéba lesz szar,mert itthon felét fogja keresni abból ami kint megmaradt volna naki,de legalább minden este együtt fekszünk le és egymás mellett ébredünk!Ez a legfontosabb.És így a melóba járásom is megoldódott,mert a Balázs fogja vinni bölibe reggel.Csak most kicsit mérges is vagyok,mert ezért nem pályáztam meg az interspárt,de most az adminisztrátorra viszont ma beadom.
Ez van ez a hír legalább a házra is lesz ideje nem csak a hétvége!
Örülök neki!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?