Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

KAti, nagyon örülök, hogy mégis sikerült tegnap megünnepelni a szülinapot. Valójában így az igazi, de ha másképp nem lehet, hát akkor máskor.
Mindenesetre, a torta irtó klasszul néz ki :wink: , ha maradt még belőle nyitom, tudod, az ablakot! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
Krisztának is mutattam a képeket, és a baba kijelentése után a numuná következett (tképpen az u-k csak úgy halványan vannak ott- másképp nem tudom leírni), ami nála a nyami-nyami-nak a kifejezése. :D :D :D :D :D :D :D

Tegnap este végül megvettük a mosogatógépet. Egy Bosch-t vettünk, és tegnap még kedvezményesen is volt. Remélem, beválik. :) Lányok, kb. mennyit mos - időben- egy gép? Tudom, hogy programfüggő, de a leghosszabb, pl. mennyi? Ennek 5 programja van, A-s kategóriájú, ami a villanyfogyasztást illeti, és mást nem is tudom, mit mondjak róla. MAjd meglátom, beválik-e! :roll: :) Annyira örülök neki, bár csak valamikor jövő hét közepe felé tudja majd IStván beszerelni, mert addig nagyon foglaltak a napjai. Ma nemsokára elanyátlanodom, azaz apátlanodom, mert IStván esküvőre megy zenélni, és du-tól reggelig ott lesz, majd reggel itthon alvás, déltől pedig ismét meg, ezúttal egy keresztelőbe muzsikálni. Ezt még ingyen is teszi, mert egy munkatársának a kislányát keresztelik.

Betty, nehogy azt hidd, Kriszta is rengeteget esik, neki a térdei állandóan szivárványszínben pompáznak. Tudod, hol régebbi, hol frissebb ütések, de nincs mit tennem. És végülis nem is akarok, mert így tanul meg. Ő szerencsére afejét még sosem ütötte be és esés miatt csak egyszer sírt, anmikor tényleg beverte a száját. De szerintem te separázz minden esésekor, és főleg ne mutasd ki az ijedelmedet (bár persze, hogy az vagy, mint én is), inkább kacagj egyet, és meglátod, olyankor ő is másként fogja fel a dolgot. Tudom, hoyg ez nehéz, nekem is tanulnom kellett, de legalább bevált. Így nem kell féltenem, hogy bármely kicsi szellő fellöki. :)

Hová költöztök és főleg, miért? Nektek az albérlet volt? Nem volt már megfelelő? Örülök, ha jobb helyet sikerült találnotok. VAgy elkészült már az a ház, amiről még régen ítál?

Olive, veletek mi a helyzet?

Emőke, te is régen írtál! :(

MOst megyek, mert nem vagyok valami jól (gyomrom :roll: ), de muszáj tartanom magam. :roll:

Szép napot, hétvégét mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Eloszor is ALidanak Es Jocinak utolagosan is nagyon sok BOLDOG SZULETESNAPOT KIVANUNK! BOCS MINDENKITOL!!! (Kesobb irok a valtozasokrol)

Edith es Eszter NAGY GRATULA A POVAKOSODASHOZ. (Edith remelem te megkaptam az e-mailemet.) Veletek egyutt orulok es vigyazzatok magatokra.

Kép itt van egy kep Petirol es rolam kb 2 hete keszult a parkba

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Kati nagyon jol nez ki a tortad, megkaphatom a receptjet :D Koszi. Na alig ulok ide es mar is keregetek :oops: :oops: :oops:

Amig ferjem hazajon es Peti alszik hamar irok. Szoval Petinek mar 4 fogacskaja van. Pont 9 honapos korara ult fel egyedul es azota is lelkesen gyakorolja. Most a gond a lefekvessel van, allandoan felul es mar annyira almos hogy ugy elteben elalszik, de ahogy lefektetem mar ul is fel meg ilyan komas allapotban is :shock: :shock: Mar gyakorolja hogy negykezlabra billenjen ulo helyzetbol. Maskulonben szepen fejlodik. Ha valamivel elfoglalja magat akkor se lat-se hall (apjatol orokolt tulajdonsag :D )

Magmrol annyit hogy munkahelyet csereltem. Az uzletbe valo dolgozas egy robotmunka amire azt mondtam hogy koszonom ezt nem. Igy talaltam egy Bankot, kb 20 percre tollunk es igaz hogy most meg csak 20 orat dolgozok hetente de dupla annyit kapok mind az uzletbe es ahogy lehetoseg van az oraim novekednek. Ez a bank most terjeszkedik es allandoan ujjabb es ujjabb reszlegek nyilnak igy nagy a lehetoseg az elorejutasban. Most fejeztem be egy 2 hetes tanfolyamot (mindennap Manhattanbe kellett bejarnom amit nem igazan imadtam) sikeresen levizsgatam igy jovohettel kezdek. Kozben meg internetten is 6 tanfolyamot meg kellett csinaljak es meg a kozjegyzoi igazolvanyomat is meg kell szerezzem. Szoval van mit tanulni, de a jo hogy mindent fizet a bank. Fizette a 2 hetes tanfolyamot, az itthoni internettes tanfolyamot. Mag annyit hogy 3-4 honapig csak pentek-szombat es vasarnap dolgozok ezt mar elore kozoltek. Ez az elso bank akik nyitva vannak vasarnap is 11-4-ig. Szoval ez azt jelenti hogy remelem megint gyakrabban tudok ide benezni.

Megprobalok meg kesobb jonni es olvasgatni titeket
Puszi mindenkinek, jo ujra itt lenni :lol: :lol: :lol:

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Edith, most olvasom hogy cisztad van. Terhesseg alatt nagyon soknal van es soknal vissza is huzodik magatol. Boztos nem lesz semmi gond last itt az elo pelda (nem akarlak megijeszteni, de nalam az volt a gond hogy nem vettek eszre az ultrahangon csak par nappal szules elott). Nalad mer tudjak es a dokid biztos hogy nagyon odafigyel ra. (Ha nalunk a doki tudta volna nalam is mas lett volna a veredmeny). Szoval ne izgulj ez nagyon sok kismamanal van.
Mennem kell ferjem hazajott es ebedelunk. Pusz

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Meg 2 kep a parkbol

Kép

Kép

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Sziasztok!

Kati, nagyon jol nez ki a torta! Biztosan finom volt. Az meg tenyleg nagy orom lehetett szamodra, hogy Jocinak izlett is.

Andrea, orulok, hogy jelentkeztel! Ez a bankos munkahely tenyleg jobban hangzik.

Edith, a mosogatogep nagyon jol jon neked, most, hogy ujra babas vagy. En is mit megadtam volna egy mosogatogepert, amikor allandoan rosszul voltam es keptelen voltam annyi ideig ott allni a mosogato elott.
Amugy mi koszonjuk jol vagyunk, csak mostanaban ritkan tudtam jonni. Az a baj, hogy hiaba tettem meg mindent, nincsen eleg tejem, de nem adom fel, viszont igy rengeteg idom megy el, mivel allandoan fejek is, hogy szaporodjon. A hasfajas mar muloban van, mar csak nyog nagyokat, nem sir a kis draga. Viszont a bukas meg mindig tart. A bukas utan meg jon a csuklas. A legujabb pedig, hogy rosszat almodhat es ilyenkor felsir. Ilyenkor kiveszem a bolcsobol, simogatom es akkor megnyugszik es par perc mulva vissza is alszik.
A bukasra a doktorno irt fel nekunk bukas elleni tapszert, amit 2 napja adok neki. Talan kevesebbet bukott, viszont, amikor anyatejet kap, ugyanugy bukik. Viszont iszonyu szekrekedest csinalt neki. Olyan kemeny ket kis bogyot sikerult ma kipreselnie magabol nagy erolkodesek utan, hogy iszonyuan sajnaltam szegenyt. Ugyhogy valoszinuleg visszaterunk a regi tapira, inkabb bukjon szegenykem.

Amugy szepen fejlodik. Most mar hurkasodik is es kerekedik a kis pofija. Nagyon sokat gagyaraszik es mosolyog. Ha beszelek hozza, "valaszolgat". Ilyenkor meg tudnam zabalni, olyan edes. Ja, es irto mozgekony. Ejszaka nem lehet polya nelkul altatni, mert elmaszik a bolcsoben es aztan nem tetszik neki, amikor nyomodik a feje. Ja, es a takaro se marad rajta. Ugyhogy ejjel polyaban altatom, nappal, amikor surun ra tudok nezni, akkor szoktam polya nelkul. Ugy emelgeti a kis fejet, hogy olyan erzesem van, mintha fel akarna ulni. Hason fekve mar 5 hetesen siman megemelte es megforditotta a fejet. Kicsi a bors, de eros. :lol:

Lanyok, Debreceni Andirol tudtok valamit? Regen hallottam felole.

Na, megyek, mert mar ejszaka van es meg nem fejtem az utolso etetes utan.

Puszi mindenkinek:

Olive és Lolli

KépKép
olive

Ujra itt. Van egy kerdesem aztan tuzk is mert Peti mar a furdokadba van az apjaval. Meg eddig nem adtam csirkemajat Petinek, de most mr szeretnek. Ti hogyan csinaltatok(jatok) a majat? Koszi mindenkinek

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Sziasztok!!!

JOCIKA UTÓLAG NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!!!!!!!nagyon szép tortád vold,bizti fincsi is volt.megkóstoltam volna,de anyukád nem küldött. :lol: pusziii

Edit nagyon megríkattál a Joci versével.itt szipogtam a gép előtt Krisztián meg értetlenűl bámult,hogy mit csinálok aztán meg rákezdett ő is szirénázni.Szerencsére egy mosollyal lekenyereztem és abbahagyta.
Örülök hogy azért minden rendben a babócával,és én is csak bíztatni szeretnélek a cisztával kapcsolatban.a barátnőmnek 7,5cm átmérőjű volt és a 16.heti ultrahangon már nem látszott,valahogy eltűnt.Puszika

Olive te Londonban laksz?a férjem Peterborogh -ban dolgozik az kb 70-80 kmre van Londontól.Remélem ha kimegyünk majd tudunk találkozni hacsak nem éltek nagyon messze ettől a várostól.puszi

Betti szia.De régen hallottam felőletek,de örülök,hogy jelentkeztél.Nagyon szép baba a Léna,szépen fejlődik.Szorítok,hogy a fogacska simán és fájdalommentesen bújjon ki és ne okozzon gyötrődést Lénának.

Etterke nagy nagy gratula Rékának a járáshoz...nagyon ügyes.Krisztián is mikor elkezdett járni nagyon örültem neki aztán kicsit bosszúskodtam ,mert szerintem így nagyobb veszélynek van kitéve baleset téren így mindyg ott loholok a nyakában.Csak úgy olvadnak le rólam a kilók...puszika

Kívánok mindenkinek szép és kellemes Vasárnapot!!!!!!!

puszika Emőke és Krisztián

Kép

Kép
emoke1

Sziasztok!

Én a Sancsi nővére vagyok, és remélem nem haragudtok meg, ha csatlakozom Hozzátok néha, néhány mondat erejéig.
Edithel már leveleztem egy másik topikon, de az már nem megy, és Sudival is váltottam pár szót. Szerencsére a húgomtól, csak egy emelet választ el, így hallottam egy-két jó ötletet amit Ti adtatok Neki.:lol:

Edith!

Nekünk már elég rég van mosógtógépünk, úgyhogy volt időm kitapasztalni. A Miénk Candy A-s, a keskeny változat. Van rajta két és fél órás programm is, de van 75 perces is. Én az Öko programmot szeretem, ez másfél óra és előre bekészítem
az edényeket és amig mosogat elmegyek a Regivel sétálni. Nekem nagy segitség volt, már az első perctől kezdve, mert utálok mosogatni és vasalni.:oops:

szirwen1

Sziasztok!

Jocikának boldog szülinapot!!!
Bocsi de mindig lemaradok.

Hát a mosogatóógéphez nem tudok hozzászólni,mert nekünk nincs meg nem is lesz.

A múltkor Kati te kérdezted ,hogy kész van-e a tervrajz! Ááááá....Ott azért még nem tartunk.Sajnos van elég sok munkánk és nagyon lassan,de biztosan haladunk csak előre.Ha lesz jelezni fogom.

Szeptembertől be leszek íratkozva suliba. Éretségi csak leteszem vénségemre.....Hiába van üzletvezetőim az kevés.Hiába van itthon munka szívesebben eljárnék melózni....Csak egy kicsit,mert az itthoni melótól belehet gyöoösödni.

Teszek fel néhány képet!

Mesi meg én a Kárász utcán.

Kép

Hantházán a dédinél.

Kép

Dávid ballagásán motorozom.

Kép

A ballagási vacsora.

Kép

Az új nővérem az Ági.

Kép

Új nővérem Ibolya.

Kép

Ő pedig a Dávid.

Kép

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Gyöpösödni!

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Sziasztok!!!!

Jocikának Nagyon Boldog Első Szülinapot!!!!!!

Bocsi, hogy így megkésve, de nem sűrűrn ülök ide a net elé.... :oops: :oops:
Nagyon klasz a torta, rendesen beindult a nyálelválasztásom.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Emoke, tudom, hogy hol van Peterborough, az en ferjemnek is volt ott munkaja. Attol a varostol, ahol most fogunk lakni, kb. 1 oras vonatozas vagy kocsival is kb. annyi. Azon a vasuti vonalon van, ahol a mi varoskank, szoval, nem kizart, hogy tudunk talizni, ha te is kikoltozol Krisztiannal. :D Egyebkent kb. mikorra tervezitek?

Kriszta, koszonjuk a kepeket. Nagyon cuki Mesi a biciklin!

Szirwen, udv. korunkben. Tok jo nektek Sancsival, hogy egy idos gyerkoceitek vannak. Igy az unokatesok tudnak jokat jatszani egymassal.

Andrea, tegnap nem irtam, hogy nagyon edes Petike a kepeken. Jol megnott o is, miota nem "lattam".

Gyorsan megyek hajat mosni, mielott a lanykam megehezik.

Puszi:

Olive és Lolli

KépKép
olive

Sziasztok!

Emöke,jól olvasom,hogy a Krisztián már jár??????Nagyon ügyes!!!!!

Sudi,meddig tart még a jogsi tanfolyam?????

Oliv,szerintem is jól teszed,ha a másik tápszerhez térsz vissza,mert a székrekedése a kicsinek borzalmas lehet.A Lénának minap beöntést kelett adnom,mert egyszerüen nem tudta kikakálni,ami benne volt.Esküszöm egy nagynak is becsületére vált volna.És ha bukás melett szépen gyarapszik,mint irod a hurkás lábait,akkor csak nem bukik ki mindent.A Léna akkor bukott,ha nem tartottam etetés közbe kis szünetet.

Andrea,szuper,hogy a Bankba eltudtál helyezkedni.Bár én tudnék az eladásból kiszálni,csak nekem semmi felsöbb iskolám nincs.Tegnap én is dolgoztam,elég jó volt.A párom is egyre jobban boldogul a Lénával,még kinaiba is voltak ebédelni :roll:

Edit,a bosch a Simensnek amit ajánlottam a márkája,biztos szuper.Én is alig várom,hogy az új gépet az új lakásba kipróbálhassam,meert ez a névtelen,ami most van,semmire se jó.Mindent át kell mosni mégegyszer.Arra jó,hogy a koszos edényt tároljam benne,mig el nem mosom :evil:
Azért költözünk,mert ott 3 szobánk lesz és kis kertünk.Igen ez az ami most készül el.

Na mennem kell.puszi mindenkinek
Betty

betty30

Sziasztok Lányok!

Szerencsésen megérkeztünk!!!! :lol:
Nagyon gyorsan elrepült ez a 3 nap,(most, hogy már vége) de a Gyurika nélkül egy kínszenvedés volt! Már az első este azt mondta, hogy többet nem csinál ilyet, hogy nélkülünk megy el napokra, mert már borzasztóan hiányzunk neki!!!! És ami még bosszantó, hogy végül az egyik haverjának, csak ment a felesége, és ezzel az erővel Én is mehettem volna!!! :evil:
De mindegy! Ez az utolsó este nélküle! Ezt már fél lábbal is kibírom! :P

Kati!
Örülök, hogy végül, haza ért a férjed, és időben megtudtátok ünnepelni a szülinapot! Nagyon guszta a torta! Engem is érdekel a receptje! :lol:

Szirwen!
Üdv itt köztünk! :lol:

Edit!
Örülök, hogy sikerült megvenni a mosogató gépet! :lol: Nálam is elkelne, mert utálok mosogatni!!! :twisted:

Most csak ennyit írok, mert kicsit fáradt vagyok! Dávid mellettem aludt, és egyikünknek se volt túl pihentető ez a megoldás! De viszont az új ágyunk szuper kényelmes!!! :lol:

Jó éjt mindenkinek!
Puszi Julcsi!

bogyo75

Sziasztok! Nem tudom atallitani a bill-t magyarra, igy nagyon keserves az iras, mert mar elszoktam tole. :roll: :evil:

Jo, hogy sokat irtatok, szeretem, ha van, mit olvasni. :)

En most rovid leszek, mert igy nem tudok irni ( :oops: :oops: :oops: ) allandoan csak elirom a dolgokat, reggel megprobalok hosszasabban irni.

Andrea, nagyon 0rulok, hogy ismet itt vagy kozottunk$ :D :D :D :D :D

Szirwen, jo, hogy idetalaltal te is$ >( Udvozollek$

Puszi mindenkinek!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

No lám, a zuhany meghozta a jobbik eszét a billentyűzetnek! Mármint én zuhanyoztam, addig agépet megújraindítottam. :lol: :lol: Hát errea gépre azt hiszem, ráfér már egy jó nagy általános nagytakarítás mindenféle szempontból. :roll: Csakhát az is időigényes!

Szirwen, megkérdezhetem a neved? Csak ha akarod, mondd el. Én már a fogyós topikban is akartam kérdezni, hogy miért nem jössz "hozzánk" is, de arra gondoltam, hogy Sancsitól úgyis tudsz róla, és ha kedved van, majd csatlakozol. Na, így is lett. :) Hogy van Gigi baba? Haladt-e a mozgásban?

Andrea, el sem hizsed, mennyire örülök, hoyg ismét jelentkeztél! :) És milyen nagyra nőtt Petike! Igazi nagyfiú már, és milyen aranyos! :) Szerintem jól teted, hoyg otthagytad azt az üzletet, az mégiscsak nagyon lekötött és biztos, bele lehetett fásulni. :roll: Drukkolok, hoyg ennél a banknál minden jól működjön, és hoyg hamarosan léphess tovább a ranglétrán. :) Az nem a legjobb, hoyg pont a hétvégére esik a munkaidő, de ha a hét többi részében mégis teljesen szabad vagy, akkor időszakosan legalábbis biztos megéri ezt az áldozatot (is).
Amúgy a szakterületeden nincs lehetőséged elhelyezkedni? VAgy ennek már köze van? A közjegyzői engedélyed nem jelent majd új távlatokat? Na, bocs', hoyg bombázlak, de olyan régen jártál erre, és nagyon hiányoztál! :)

Betty, örülök, hogy sikerült olyan jól haladnotok, hogy mindjárt költözhettek. Egy kis kertes ház sokat ér. mÁr a gyerek szempontjából is. Kívánok nektek sok szerencsét hozzá, és hoyg mindig boldogok legyetek abban a hajlékban! :)

Kriszta, érdekes lehetett nektek ez a találkozás az új testvérekkel. :) De az a lényeg, hoyg jól egyeztek, talál a szó, és sikerült családra lelni. Mesike nagyon aranyos a képeken, és már látszik, hogy jóval nagyobb a mi csemetéinknél! :) Olyn édi a kis kunkori hajával! :) Kár, hogy nem tudsz gyakrabban jönni. :( Drukkolok, hoyg sikerüljön az érettségi, hogy aztán azt csinálhass majd, amit szerenél leginkább! :)

Julcsi, elhiszem, hoyg bosszús vagy a történtek miatt. És megértelek. És elhiszem, hoyg hiányzik a férjed. István tegnap délutántól ment el csak, úgy, hoyg ma délelőtt itthon volt, de aludt azalatt, és most még nem érkezett haza. És máris annyira hiányzik (ó, már akkor hiányzott, mielőtt elment volna :P :oops: )! Ha te is mentél volna, Dávidka az anyóséknál marad? Vagy őt is vitted volna, Sátorral mentek vagy volt ott valami menedékház-féle? Mi jövő hétvégén szeretnénk menni valamerre, IStván is már ismét csomó új horgászcuccot vett magának, újítgatja a régi tárát, nagyon be van indulva! :) Igaz, még tart 3 hétig a tilalom a folyóvizekben, de most egy kis patakra mennénk, ahol remélhetőleg nem kapnák el! :roll: :oops: Még nem tudom, hoygan lesz, mivel Pünkösd lesz, Krisztáraanyós nem vigyázhat, de alószínű, hoyg nem is mennénk sátorrl, mert sógornőmék falujának a határában lenne ez, úgyhogy gondolom, náluk alszuink. De persze, még attól is függ, milyen idő lesz addigra.

Olive, most utólag bölcs tudok lenni, és elmondhatom, hoyg ne aggódj a bukás miatt. Kriszta is rengeteget bukott, és soha nem jöttem ráaz okára. Nálunk nem volt ilyen vagy olyan tápszer, ő egyfélét kapott csak, mégis sokszor bukott. Inkább kellemetlen volt, mert rengeteget kellett öltöztetnem, ágyneműt cserélnem. :oops: Ahogy viszont elkezdtem a hozzátáplálást, észrevétlenül abbamaradt a bukás. Ezt másoktól is hallottam azóta, és én is csak utólag jöttem végül rá, hoyg akkortól kezdett kimaradozni, amikor már mást is kapott a tápin kívül. Úgyhogy addig szerintem ezt is ki kell várni, mint a hasfájás elmúlását, aminek nagyon örülök, hoyg már nincs, vagy már nem annyira. :)
Ha majd 4 hós kora után (vagy amikor elkezded a hozzátáplálást) is ugyanúgy sokat bukik, akkor talán érdemes lesz megnézetni orvossal gyomorszájat, iylesmit, vagy van egy olyasmi is, hoyg refluxos baba (bár nem tudom pontosan mit jelent) de addig szerintem ne aggódj. JAj, és attól is lehet, hoyg most már sokat mozog, keze-lába jár, ezzel is előidézheti a bukást.

Emőke, ha majd mentek Angliáb, klassz lene, ha takálkozhatnátok Olive-val :) Gondolom, mindketten örülnétek! :) Van-e valami fejlemény ekörül?

Na, azt hiszem, kb. ennyit akartam. HA kihagytam valamit, akkor bocs', majd pótolom. :)
Jó éjt mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Ma délután 12:30-ra megyek az István kórházba és leveszik végre azt a bizonyos anyajegyemet. Ha tudok, akkor majd beszámolok, miután hazajöttem.
Szorítsatok! :?

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok Lányok!

Kati! Szorítok neked nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edit!
Végre reggel! Már kaptam az smst hogy haza indultak!!! :lol:
Ha Én is mentem volna, csak Dáviddal!!! Őt még nem hagynám ott senkire ilyen sok időre! Ez egy teljesen összkomfortos nyaralóház, még cserépkályha is van benne! 3 szobája van, és szerintem még kiságyat is kaptunk volna, ugyanis a tulajdonosnak is 3 gyereke van! Nyáron ugyanide megyünk nyaralni! :lol:
Nagyon zsúfolt lesz ez a hónap! Június 8.-án jövünk haza erdélyből, és 15.-én ahogy vége a sulinak, már megyünk is 1 hétre oda!!!! Tényleg ezt a kiságyat még meg kell kérdezni, mert ha nincs bérelek a bölcsödéből ezt az utazó kiságyat!!!!

Olive!
Örülök, hogy Lolli jobban van, nem fáj annyira a hasa! Dávid is rengeteget bukik! A reflux, azt jelenti, hogy nem zár rendesen a gyomorszáj, amit ki fog nőni a picurkád! Ultrahangos vizsgálattal tudják megnézni, de segíteni nagyon nem tudnak rajta! Ha csak azzal nem, hogy van egy sűrűbb állagú tápszer( a nevét nem tudom) és azt írja fel az orvos! Kérdezz utána! Mert az pont olyan, hogy anyatejes babáknak szoptatás előtt kell adni, és akkor kevesebb fog vissza jönni!

Megyek mert etetnem kell a babámat! Ha még lesz időm jövök!
Szép napot mindenkinek!

bogyo75

Kati, megy a drukk részemről is! :) :) :) :) :) :) :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Szirwen: Üdv közöttünk! A mi babáink hasonló idősek!

Andrea: Gratula az új munkához! Sok sikert! Nagyon jók a képek Petikéről! Ő is már nagyfiú!

Kriszta: Mesike tündéri a kisbiciklin! Remélem most már nem fogtok betegeskedni.

Edit: Nekünk a mosogatógép 55-65 fokon mosogat és kb 110-130 percig megy.

Mennem kell!

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Kissé megkésve, de annál nagyobb szertettel kívánok Jocinak BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép
mölli

Sziasztok!!!

Kati szorítunk!!!!!!!!nagyon....

Betty igen Krisztián már jár,a mi meglepetésünkre.Már a 11.hónapban elkezdte a kis távokat és mostanra már elég messzire elmegy,de azért még járok utánna ha kint vagyunk.Itthon már nem,de még kint muszály vagyok.Örülök,hogy kezdenek rendeződni a dolgaitok...és Lénának,hogy ízlett a kínai kaja?

Olive igen a keresztfiam is refluxos és amióta elkezdte enni a refluxos babáknak való tápszert ami sűrűbb állagú azóta nagyon ritkán bukik.AR a fajtája a tápszernek,mindegy mi a neve,de legyen rá írva hogy AR.Remélem hamarosan bekövetkezik a javulás nálatok is.Talán június 13.án megyünk a férjem után,de majd csak ott fog eldőlni,hogy hogyan tovább.

Szirwen üdv a körünkben,remélem tetszeni fog neked a mi kis társaságunk.Majd képeket teszel fel Regináról,meg persze magatokról is...?

Julcsi jó kis programjaitok lesznek nektek.... :oops:

most megyek,de még jövök...pusssziiiii

puszika Emőke és Krisztián

Kép

Kép
emoke1

Kati, mi újság?

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Köszönöm szépen a drukkokat! :D
Később majd írok többet, most csak tudatni szeretném, hogy túléltem a műtétet! :lol:
Az érzéstelenítő injekció nagyon fájt, a vágást nem éreztem, a varrást is csak halványan.
Két hét múlva lesz a varratszedés -remélem, ahhoz már nem jár szuri :? -, addig pedig többször kéne menni kötözésre, de megbeszéltem a doktornővel, hogy majd az ápolónő ismerősöm, aki az utcánkban lakik, megcsinálja.

Mégegyszer mindenkinek köszönjük a szülinapi jókívánságokat! :D A tortát ért dicséretek nagyon jól estek, ígérem nem maradok adós a receptjével. :wink:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Andrea: Nagyon örülök, hogy írtál és hogy az új munkahelyed által többet lehetsz együtt a családoddal és talán nekünk is gyakrabban írsz majd! :D Milyen nagyfiú már Petike a képeken! Kérdezted a májat. Én mindig úgy csináltam, hogy megfőztem krumplival vagy rizzsel és valamilyen zöldséggel. Pl. sárgarépa, apróra vágott vöröshagyma, stb. Joci krumplival jobban szerette. Azért mondom mindezt múlt időben, mert már egy ideje nem kapott és az utóbbi napokban is azt ette, amit mi.

Kriszta: Sok kitartást kívánok neked a sulihoz! Hogy lesz időd a sok munka mellett még a tanulásra is?! :shock: :roll: Biztosan nem lesz könnyű időszak az életedben, de ha muszáj, akkor muszáj megtenned. Azért az építkezést még idén szeretnétek elkezdeni?

Julcsi: Ha jól sejtem, azóta már nem vagy "árva"?! :lol: Tényleg nagyon mozgalmas heteitek következnek! Az erdélyi útra készen álltok már? Dávid útlevelét megkaptátok?

Emőke: Nemsokára ti is csomagoltok. Kívánom, hogy minden a terveitek szerint alakuljon! :D

Edith: Ti sem fogtok unatkozni a hétvégén! :wink:

Olive: Sajnos a bukás-témához nem tudok hozzászólni, mert Jocira nem volt jellemző. De az biztató, hogy Lollinál is egyre ritkábban fordul elő.

Szirwen: Örülök, hogy új taggal bővült a csapatunk! :D

Na haragudjatok, most nem írok többet, mert kezd fájni a seb a hátamon.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm, hogy ilyen kedvesen fogadtatok, bevallom mem is számitottam rá.Nagyon jól esett.:lol:

Olive!

Igen nagyon jó, hogy van még egy picuri a családban, igaz még csak a játékokat rabolják egymástól, de idővel jó lesz a közös játék, és ez nekünk a Sancsival plussz időmegtakarítás.
Az én lányom is bukós baba volt, sajna még mindig előfordul, ha sokat iszik, vagy ha nől a foga.
Az AR-es tápszerben több a Mg, és a Ca, ezért az jobban fogja a pici pociját, nekünk ezért nem javasolta a Dr.-nő. persze, ha orvos mondta akkor az kell!

Edith!

Szilvi a keresztnevem, Sajnos regina még mindig nem jár, már aggódom, de a Dr-nő szerint 15 hónapos koráig normális. Viszont szépen beszél, mondja a hamm-ot , egi-t a Regiből, meg az alap szotagokat, mamma, hapszi meg va-va a kutyára.
Ti hogy vagytok? Mi újság a pocakban?

Emőke!

Igérem teszek fel képet, csak nekem nehezen megy a butítás.:oops:
de ami megvan azt megpróbélom feltenni.

Kép [ Kép Kép Kép

szirwen1

Sziasztok!

Nincs idöm,csak gyorsan olvastalak benneteket.

Szirwen1, nem hiszem,hogy tudnád,hogy a mi Lénánk se megy még,de ülni is egy jó hónapja tud!!!!!!!!!Mászni meg vagy 2 hete!!!!!!!!!!Egy csomót tudnék dalolni,hogy hol be nem jártam vele.De kivizsgálni nem hagyta soha magát.Nagyon féltem,hogy valami mozgásproblémája van,de szerintem csak késöbben kezdett el mindent mint a többi átlagos gyerek.Te voltál valami vizsgálaton a kislányoddal????Én már sehová se megyek,majd megtanul valamikor menni,mint mászni és ülni is.Csak a hátam jukad már be a sétáltatástól.Egész nap vezetni kell.De nem baj csak az a lényeg,hogy egészséges.

na mennem kell fözni
puszi mindenkinek

Kati,majd elfelejtettem,hogy jobbulást a sebeddel!!!!És nagyon szép a családi képetek,édes a kis Jocika!!!!A tortareceptröl én se szeretnék lemaradni,mert nagyon finomnak néz ki!!!!!

Betty

betty30

NARANCSOS TÚRÓTORTA

A tésztához:

- 10 dkg sütőmargarin
- 25 dkg darált keksz

A töltelékhez:

- 18 g zselépor
- 40 dkg sovány túró
- 2,5 dl tejszín
- 15 dkg porcukor
- 2 db narancs ( a levét és a reszelt héját használjuk)

Elkészítés:

A felolvasztott margarinhoz hozzáadjuk a reszelt kekszet és összekeverjük. A masszát eloszlatjuk egy kapcsos tortaforma alján, jól lenyomkodjuk, majd 2 órára betesszük a hűtőszekrénybe.

A túrót villával áttörjük, hozzáadjuk a cukor felét és a reszelt narancshéjat. A zseléport kis lángon felolvasztjuk a narancs levében. A narancsos zselatint hozzáadjuk a túróhoz és a cukorhoz. Összekeverjük, majd hozzáadjuk a maradék cukrot és a felvert tejszínt. Alaposan kikeverjük és a krémet eloszlatjuk a kihűlt tésztán, majd a tortát még 2 órára visszatesszük a hűtőszekrénybe.

Ez a recept eredetileg lime-mal van, én Joci miatt csináltam naranccsal. Margarinból a dupláját tettem a darált kekszhez, mert a recept szerinti mennyiségtől nem állt össze.

Szilvi: Nagyon szép a kislányod! :D És szerintem hasonlít Enéhre. :roll:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Betty: Kedves vagy! :oops: :D

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!
Vegre feljott ez az oldal, ugyanis de-t nem tudtam bejonni. Koszi mindenkinek a gratulaciot kisfiamhoz.

Betty: De jo hogy ujra itt vagy Te is. Nagyon szep Lena, de az anyukaja!!! :wink: :wink: Komolyan mondom hogy amikor a karacsonyi kepekeiteket neztem rad sem ismertem csak a feliratbol tudtam hogy az Te vagy. Orulok hogy nalatok is kezd jobbrafordulni az elet. Olvasom hogy visszamentel te is dolgozni. Mivel foglalkozol? Irod hogy valtoztatnal csak nincs foiskolad. Nem mindenhova kernek foiskolat (pl. en otthon dolgoztam OTP-be foiskola nelkul). Ha gondolod egy kis idot aldoz ra es csinalj egy utokepes oneletrajzott (most mar ez is nagyon sokat valtozott, nezelodj az internetten es biztos talalsz mintakat hogy ott Ausztriaban milyen kell legyen), ha megvan akkor az internetten menj ra cegekre es azoknak mar ott van a karier ikon es nezelodni tudsz milyen poziciok vannak, utanna feltoltod az oneletrajzod es varsz :wink: En 2 honapot vartam mire behivtak es amikor ezt az ajanlatot elfogadtam akkor egy masik bank is jelentkezett intervjura. Szoval navigalj mrt ma mar minden ceg internetten hirdet.

CsKati. Orulok hogy mar tulvagy a muteten es jobbulast kivanok. Koszi a torta receptjet jol hangzik. Most mar en is kezdek gondolkodni hogy milyen torta is lesz. Koszi a maj receptjet. Majd valamivel megprobalom mert kisfiam annyra valogatos hogy csak. Egyiknap eszi a masiknap meg sem akarja kostolni a kajat. A krumplit ha megkeszitem neki kruplipurenek akkor a masodik kanal utan bukik, ha pedig az en tanyerombol eszi az en krumplimat barmilyen modon attol semmi baja sincs. En mar sokszor nem ertem. A gyumiket eszi es a tejpep a kedvenc.

Edith: Ez a munkahely mar kapcsolodik a karieremhez. Egy kicsit biztos rossz lesz hogy vasarnap is mennem kell, de ez csak egy ideig tart. Ahogy van regisegem ugy kapok tobb-es tobb vasarnapot. Tudod, mindig a kezdoknek a rosszabb. Valamelyik nap a vikendi es a medvetoi kepek lattan honvagyam kerekedett, regi gyerekkor emlekeket idezel fel bennem :lol: :lol:

Olive: Jo feloled is olvasni es hogy van idod irogatni. Remelem babocai jobban van az uj tapszertol. Te meg Mo-on vagy vagy mar hazamentel Angliaba?

Etterke: Gratula Rekus jarasahoz. Jol olvastam hogy nyaron hazakoltoztok. Akkor a masodik babat oton szulod meg?

Emoke: Nalatok is latom hogy kisfiad milyen ugyes mar. Sajnalom hogy ferjed Angliaba kellett menjem es ti otthon maradtatok.

Nalunk Petinek ugy latom mar jon az 5-ik fogacskaja. Mar a dohanyzoasztalba megkapaszkodva felterdel es ma fel is allt a kisagyba :D :D Mar mondogatja hogy "ijgen"
Remelem senkit nem hagytam ki.

Ja tudom, mi van Zsuzsiekkel?
Udv Szilvi koztunk. Nagyon aranyos a kisbabad.
Sudi te mikor vizsgazol? Jo tanulast es sok sikert. Mikor koltoztok, vagy mar az uj lakasba vagytok?

Na most megyek. Puszi mindenkinek

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Sziasztok!

Az éjszakám egész' jól telt, ahhoz képest, amire számítottam. Lefekvéskor nagy nehezen sikerült olyan pozíciót találnom, hogy ne húzodjon a seb a hátamon -egészen pontosan a jobb lapockám alatt van-, éjjel pedig arra ébredtem, hogy a hátamon fekszem, de nem fáj. Most reggelre pedig már viszket egy kicsit, biztosan gyógyul, de azért ha rosszul mozdulok, az kellemetlen tud lenni. A húgom ma itthon van, úgyhogy ha Jocit emelgetni kell, akkor segít. Egyébként Joci ma este kap először a 3-as tápszerből, mert csak mostanra fogyott el a 2-es. Ez már almaízű lesz, kíváncsi vagyok, hogy mit fog szólni hozzá.

Andrea: Gratulálok Petikének a felálláshoz! :D Nehéz lehet úgy az etetés, hogy a kicsi válogatós. Szerencsére Joci "mindenevő". Érdekes, hogy ugyanazt az ételt a saját tányérjából nem eszi meg, máséból viszont igen! A kis huncut! :lol:
Zsuzsiék május 17-én utaztak haza Mo-ra, azt mondta, hogy nem tudja, hogy mikor kerül internet-közelbe, de igyekszik minél előbb jelentkezni.

Edith: Mikor lesz a mosogatógéped kipróbálva?! :wink:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Kati, örülök, hogy minden rendben a műtét után, remélem, most már hamar begyógyul a seb.

Ne haragudjatok, hohy semmi mást nem írok, de elég cudarul vagyok, alig aludtam az éjjel, szönyen fáj a derekam. Az ülés nagyon kikészít. Megyek is, mert nagyon fáj, most is. :(

Mindenkinek szép napot! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Szirwen 1: Tegnap elfelejtettelek köszönteni.... Ne haragudj. Aztán képzeld RÓLAD ÁLMODTAM és a kislányodról.... Regina gyönyörű, de ezt sejtettük, hiszen unokahuga is egy kis királynő.
Az én kisfiam Ákos másfél éves múlt. Sajnos nem tudok olyan gyakran benézni, mint szeretenék, mert dolgozom itthonról.
Amúgy itt nagyon jó társaság van szerintem, és bizony baj esetén is nagyon lehet számítani a lányokra, tanácsra, vigasztalásra. Sajnos ez nem minden fórumon jellemző.

Puszi Mindenkinek

Kép
mölli

Edith: Remélem azóta már elmúlt a derékfájásod! Sajnálom, hogy még mindig tart a rosszullétes időszak, de már biztosan nem lesz így sokáig! :)

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Betty!

Nagyon köszönöm, teljesen megnyugtattál! Már azt hittem, hogy van v.baj. régebben jártunk gyógytornára, mert a kis nyaka csak az egyik irányban fordult, meg a gyerekórházba, a nyakával, és csipőficamra kapott terpeszbetétet. Más nem volt. Én nem tudom vezetni, mert ahogy megprobálom rögtön leül. Néha kapaszkodva megy egy kicsit.
A Te picikéd csak 1 héttel idősebb Reginánál?

Andrea!

Köszönöm, és gratula Petinek a felálláshoz!

Mölli!

Neked is nagyon köszönöm!

Edith! Cs. Kati!

Jobbulást nektek!

szirwen1

Szia Szirwen!

Szerintem sem kellene aggódnod Gigi járása miatt. Persze természetes, hogy mindenki aggódik a saját gyerekéért. Tényleg minden baba más, és más ütemben fejlődik és mind egészséges. Itt a fórumon sok hasonló korú baba van pl. Léna, Kriszta és az én kislányom Réka és teljesen különbözőek.
Réka kb egy hónapja még kapaszkodva lépegetett és önállóan megtett egy-két lépést, aztán leült és mászott ezerrel. Én nem igazán sétáltam vele, mert ez nagyon fárasztó nekem és jobbnak látom, ha magától indul el. A múlt héten egyszercsak összeszedte a bátorságát és több lépést is megtett egyszerre, de még bizonytalan volt, aztán most már elég gyorsan lépeget és bejárja a lakást. Az üzletben ő akarja tolni a bevásárlókocsit és az utcán a babakocsit. Most már néha igényli, hogy fogjam a kezét, ha valamit akar, elvezet oda, persze az utcán nem engedem el a kezét.
Lehetséges, hogy Gigi is egyik napról - a másikra elkezd járni, nem hiszem hogy gond lenne. Remélem a kis történetemmel tudtam segíteni.

Kép
Kép
etterke

Edit: Jobbulást kívánok! Becsípődött a derekad vagy Mütyürke miatt fájdogál?

Kép
Kép
etterke

Szilvi: Joci először március 16-án állt fel kapaszkodva, azóta nagyon gyorsan és biztosan közlekedik oldalazva, úgy, hogy közben megfogja a bútorokat. Vezetni nem mindig hagyja magát, előfordul, hogy amikor megfogom a két kezét akkor inkább leül. :roll: Kérni sem kérte eddig, hogy segítsek neki eljutni valahová. Hasravágja magát és odamászik. Múlt héten csütörtökön, amikor elvittem a gyerekorvoshoz az 1 éves kori felülvizsgálatra, még viccelődött is velem a doktornő, hogy akkor még kímélve van a "család dereka". :lol:
Te fent vagy az iwiw-en, ugye? Rémlik, mintha múltkor a Kit ismerhetek?-ben "kihozott" volna téged.

Julcsi, merre vagy!? :wink:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Etterke: Döntöttél már kórház-ügyben?

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Szilvi: Az még szerettem volna odaírni neked az előbb, hogy Emőke kisfia, Krisztián 1 héttel fiatalabb az én Jocimnál és már önállóan jár. Szóval tényleg nem fejlődnek egyforma ütemben ezek az apróságok.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

"Sziasztok!

Eszter, hogy tegnap miért fájt olyan borzasztóan a derekam, fogalmam
sincs! Ez nem mensifájás volt, nem is idegcsípődés (mégcsak ez
hiányhzott volna! :roll: ), hanem egy szörnyű fájás, amivel
egyszerűen görnyedten jártam. Aztán István állandóan kenegette és
masszírozta reggeliben, és javult, de pl. ülni alig tudtam. Aztán
estére eléggé elhalványodott, most meg nem érzem hogy úgy fájna.
Szerencsére, Kriszta is úgy aludt az éjjel, mint a bunda, egyszer sem
keltem hozzá. Csak magam miatt. :roll:

Jaj, és az este beüzemeltük a mosogatógépet! :lol: :lol: :lol:
Végre!!! És szerintem tökéletesen működik annak ellenére, hoyg ez csak
amolyan próba volt. Nos, az a helyzet, hoyg el kellett utólag
öblítenem az edényeket, mert foltosak maradtak. De ez nem a gép hibája
volt, mégcsak a mienk se, hisz nem tudhattam. Már elég késő volt,
ezért a legrövidebb, 30 perces, 35 fokon mosó programot választottam
ki, ehhez viszont, gondolom, nem kellett volna egy egész
Calgonit-pasztilla. Ezeket a géppel kaptuk, ma megyünk és veszünk
külön mosó és külön öblítőszert, mert azt úgy jobban tudom adagolni,
gondolom. Ha esetleg van más tapasztalat, akkor szívesen veszem! De
mondom, 35 fokon úgy elmosta a rászáradt tejet-tejszínt a csészéről,
hoyg csak ámultam. NAgyon örülök, hoyg megvan, és nagyon remélem, hogy
jól fogja végezni a dolgát. A bemutató jól sikerült. :) :D

Kati, ez az éjszaka hogy telt? Remélem, már alig érzed, hoyg műtöttek.
ne haragudj, a mailt csak tegnap olvastam, de te már amúgyis megírtad
aztán a fórumra amit szerettél volna! :)

Julcsi, tényleg, merre vagy?

Andrea, a májról elfelejtettem írni, de hasonlóan készítettem én is,
mint Kati. Kriszta szerette. És most már ő is elég régen kapott, de
nemsokára ismét terítéken lesz! :)

Szilvi, ne aggódj, biztos nincs semmi baj Gigibabával, csak időt kell
hagyni neki, hoyg mindent megtanuljon. És én is annak a híve vagyok,
hoyg a gyerek magától csináljon mindent, mégha így később is lesz meg.
Kriszta is csak szülinapja előtt 5 nappal kezdett el járni, holott 7
hónaposan felállt először egyedül. De akkor még viszont stabilan nem
ült. Vannak itt anyukák, akik féléves korától már sétáltatják a
babákat, a hülyék. És aztán meg szörnyűlködtek, hogy Kriszat egyévesen
nem jár. Dehát kit érdekelt. Csak felelőtlenségnek tudom tartani az
ilyesmit. :evil: Úgyhogy, nyugodj meg! Biztos nincs semmi baj! Egy
ilyen édes, aranyos kislánynak nem is lehet! :D :D :D

NA, bocs', hogy ilyen hosszú lettem. És nem is reagáltam mindenkinek.
:oops: Most már mennem kell.
Kellemes, szépidős napot mindenkinek! :)
"

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Már éppen fel akartam adni a próbálkozást, hogy bejussak az oldalra, amikor végre sikerült! :D

Edith: Örülök, hogy javulóban van a derekad! És mégis milyen típusú fájdalmat éreztél? Görcsölt vagy más jellegű volt? Nem lehet, hogy a vesédet érezted?
Tehát tegnap este felavattátok a gépet! :wink: Biztosan jó hasznát fogod venni, csak ki kell tapasztalni, hogy hogy működik a leghatásosabban. Milyen hőfokon, milyen tisztítószerrel. (Mondom én, akinek nincs és nem is volt! :lol: )
Egyetértek veled, azokra a gyerekekre, akik korukat tekintve benne vannak egy normálisnak nevezhető fejlődési szakaszban, nem szabad erőszakkal ráerőlteni semmit. Mindennek eljön az ideje!

Megyek főzni.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Edith: Köszi, jól telt az éjszakám, nem fáj a sebem, csak a ragtapasz húzza néha a bőrömet, legalábbis ahhoz hasonlítható, amit érzek. Ma este át kell már kötöztetnem magam, mert úgy tűnik, hogy a kötés már "lekívánkozik". Folyton meg kell igazítanom. :o

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok Lányok!

Ittvagyok!!!! :lol: Tegnap apáztunk, és nem volt kedvem a gép előtt tölteni túl sok időt, amikor Ő is itt volt! :lol: :oops:
Meg aztán egy nagyon érdekes dolgon vettünk részt! A nevét nem tudom, de amolyan egészségi állapot felmérés, egy laptopra kötött szerkentyűvel!!! :o
Én még soha nem voltam még hasonlón se, és az igazat megvallva nem is nagyon hittem az ilyesmiben, de ez most megváltozott!
Úgy történik az egész, hogy egy fázisceruzához hasonló kütyüt érint az ujjperceimhez, és minden egyes ujjperc másik szervet mutat!!! Kézen, lábon egyaránt!
És olyan dolgokat mondott, amit sehonnan nem tudhatott!
pl. azt megmondta, hogy voltam e nagyvécén aznap?!
Meg hogy Én olyan ember vagyok aki nem hagyja felgyűlni a dühöt, és haragot, hanem egyből kiadom magamból, a Gyuri meg pont az ellentétem!!!!
Meg azt is látta hogy nagyon kevés folyadékot fogyasztok, és hogy allergiám is van! Szó szerint a vesémbe látott!!!! :lol:
De a jó hír az hogy makk egészséges vagyok, csak ezt az ivás dolgot kell rendbe hozni!

Kati!
Megjött az útlevél!!!! Csúnya bordó! Te azt tudtad, hogy kell kérni az unióba érvényes taj kártyát, mindhármatoknak? Felnőtteknek 1 évre adják, a gyerekeknek nagykorúságukig! Teljesen ingyenes, de enélkül fizetni kell, ha valami baj van! Örülök, hogy feltünt, hogy nem vagyok!!! :lol: Ezért is szeretem ezt a társaságot!!! :oops: :lol:

Edit!
Sajnálom hogy fájdalmaid vannak!!! :cry: Nemsokára jön a 2. trimeszter és az már nyugis lesz! De hát ezt Te is tudod!

Szilvi!
Szerintem se foglalkozz más gyerekével! Nem vagyunk mi se és a gyerekeink se egyformák!!!
Ha valami nem olyan ütemben haladna, mint kell, az orvos úgyis észre venné! :)

Andi!

Gratulálok Petinek a fogacskákhoz, és a járáshoz is! Már én is szívesen futkosnék Dávidka után, hagy égjen a zsír!!!!!

Most mennem kell, mert felébredt az úrfi!!!

Mindenkinek szép napot kívánok!
Puszi Julcsi!

bogyo75

Julcsi: Megértem, hogy a férjedet választottad a fórum helyett! :wink: :lol: Az a bizonyos állapotfelmérés tényleg hasznos lehet -én még nem vettem részt ilyenen-, örülök, hogy egészségesnek találtattál. :D Sajnos a folyadékfogyasztás terén nekem is jobban oda kéne figyelnem magamra, mert én is csak akkor iszom, amikor már jelzi a szervezetem a szomjúságot. :?
Nekem sem tetszik Joci bordó (uniós) útlevele, a kék szebb volt. (A kék a kedvenc színem egyébként. :lol: ) Viszont a belseje jobban néz ki. Tudom, hogy tagországba utazás előtt érdemes megcsináltatni az uniós egészségbiztosítási kártyát, de tudomásom szerint -legalábbis amikor én még a terhességem előtt, illetve elején dolgoztam a helyi kórházban- Románia és Mo között van államközi egyezmény, tehát, ha ott történik veled valami, betegség vagy netalán baleset, akkor azt nem te, hanem az OEP fizeti ki a románoknak. De azért, ha gondolod, érdeklődd meg! Lehet, hogy Románia unióba lépése után megváltozott ez a szabály. :roll:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Bogyó75,ez a szerkentyü nagyon felkeltette az érdeklödésemet,hogy csinálták????De jó,hogy te tudod,hogy egészséges vagy!!!!!Remélem bennem se lakozik valami nyavaja.

Edit,remélem teljesen rendbe jött a hátad!!!!!Örülök,hogy jól müködik a mosogatógéped.Te én nem vagyok ezekkel a Calgonit -pasztillákkal.Nagyon sokszor szét se ázott hiába 65 fokon mostam.Ezért már rég óta használok külön sót,mosószert és öblitöt.azt figyeltem még meg,hogy az olcsó öblitötöl is foltos lesz a pohár.ebböl csak calgonitot veszek.meg sót is,de mosószert akciósat.igy se ugy se mos rendesen,mert ócska.

Szirven1,örülök,hogy megnyugodtál,hogy a lányod még nem jár,mint az enyim se.Azt tanácsolom én is,hogy ne járattasd föleg ha nem is akar.Én meg tudnál ölni a volt anyósomat,mert pár hete náluk voltunk és egész nap járatta,pedig rogyadozott szegényem.Na és tessék azóta kiköveteli,hogy vezessem.És az anyós meg azóta ide se dugta a képet.Menjen az én hátam tönkre.Meg fogtok szidni,de ma vettem pórázat :? ´Még nem próbáltam ki,majd holnap.A páromnak se merem megmutatni,elöször kipróbálom,hogy müködik e.
Na és Szilvi szerintem is egyik napról a másikra fog a lánykád elindulni és akkor ezt a vezetgetést is megspórolod.Csak tudom mennyire izgul az ember és örül minden kis változásnak,mi is mindig azt mondtuk hogy ,holnap már fog ülni,na és sok holnap el jött és a Léna még mindig nem ült.Na de most se ül,mert menökéje van álandóan.

Kati,olyan jót nevetek ezen a bordó utlevelen.Nekem még sose tunt fel,hogy ronda pedig az enyim is bordó.Nekem mindig az volt a lényeg,hogy benne áljon OSZTRÁK ÁLLAMPOLGÁR,ezért küzdöttem éveken át itt.Felölem kupilila is lehetne :lol:

Épp a tegnap akartam elujságolni,hogy a léna egy hete délben 2.5 órát alszik újabban.Mert születése óta csak félórát volt hajlandó,ezért nem jutottam semmihez.Minden estére maradt.Na és erre ma megint félóra után felébredt,de beraktam a mi ágyunkba és ott még aludt 1.5 órát,csak ott kelett legyek vele :?
Éjjelente viszont ezerszer kéri a cumit.Ma me greggel 5 kor már állt és el se aludt.Koránkelö.

Andrea,köszi a tanácsot a munkával kapcsolatban.Köszönöm a bókot a karácsonyi képemmel kapcsolatban,hát ha most meglátnál megint nem ismernél meg.Csak karácsonykor szoktam jól kinézni :lol: Akkor épp elötte csináltattam melirt,amit azóta se.na meg kisimitottam és gondolom ugy nézett ki valahogy.De mondom nekem álandóan gumival van összekötve ugyhogy mindegy milyen a fazonja.

Na mostmár pucolok,kész a kaja.Mindenkinek Jó éjszakát!!!!!
Betty

betty30

Uristen,mennyi hibát csináltam,remélem értitek mit is akartam kinyögni :(

betty30

Kép [/img]

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28

hÉJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ,hol a szöveg:??????????????????????
Ezért irhattam. :evil:

Kati , Mira,Iza babaKép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
kati28

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?