Sziasztok!
Bogyó75,ez a szerkentyü nagyon felkeltette az érdeklödésemet,hogy csinálták????De jó,hogy te tudod,hogy egészséges vagy!!!!!Remélem bennem se lakozik valami nyavaja.
Edit,remélem teljesen rendbe jött a hátad!!!!!Örülök,hogy jól müködik a mosogatógéped.Te én nem vagyok ezekkel a Calgonit -pasztillákkal.Nagyon sokszor szét se ázott hiába 65 fokon mostam.Ezért már rég óta használok külön sót,mosószert és öblitöt.azt figyeltem még meg,hogy az olcsó öblitötöl is foltos lesz a pohár.ebböl csak calgonitot veszek.meg sót is,de mosószert akciósat.igy se ugy se mos rendesen,mert ócska.
Szirven1,örülök,hogy megnyugodtál,hogy a lányod még nem jár,mint az enyim se.Azt tanácsolom én is,hogy ne járattasd föleg ha nem is akar.Én meg tudnál ölni a volt anyósomat,mert pár hete náluk voltunk és egész nap járatta,pedig rogyadozott szegényem.Na és tessék azóta kiköveteli,hogy vezessem.És az anyós meg azóta ide se dugta a képet.Menjen az én hátam tönkre.Meg fogtok szidni,de ma vettem pórázat
´Még nem próbáltam ki,majd holnap.A páromnak se merem megmutatni,elöször kipróbálom,hogy müködik e.
Na és Szilvi szerintem is egyik napról a másikra fog a lánykád elindulni és akkor ezt a vezetgetést is megspórolod.Csak tudom mennyire izgul az ember és örül minden kis változásnak,mi is mindig azt mondtuk hogy ,holnap már fog ülni,na és sok holnap el jött és a Léna még mindig nem ült.Na de most se ül,mert menökéje van álandóan.
Kati,olyan jót nevetek ezen a bordó utlevelen.Nekem még sose tunt fel,hogy ronda pedig az enyim is bordó.Nekem mindig az volt a lényeg,hogy benne áljon OSZTRÁK ÁLLAMPOLGÁR,ezért küzdöttem éveken át itt.Felölem kupilila is lehetne
Épp a tegnap akartam elujságolni,hogy a léna egy hete délben 2.5 órát alszik újabban.Mert születése óta csak félórát volt hajlandó,ezért nem jutottam semmihez.Minden estére maradt.Na és erre ma megint félóra után felébredt,de beraktam a mi ágyunkba és ott még aludt 1.5 órát,csak ott kelett legyek vele
Éjjelente viszont ezerszer kéri a cumit.Ma me greggel 5 kor már állt és el se aludt.Koránkelö.
Andrea,köszi a tanácsot a munkával kapcsolatban.Köszönöm a bókot a karácsonyi képemmel kapcsolatban,hát ha most meglátnál megint nem ismernél meg.Csak karácsonykor szoktam jól kinézni
Akkor épp elötte csináltattam melirt,amit azóta se.na meg kisimitottam és gondolom ugy nézett ki valahogy.De mondom nekem álandóan gumival van összekötve ugyhogy mindegy milyen a fazonja.
Na mostmár pucolok,kész a kaja.Mindenkinek Jó éjszakát!!!!!
Betty