Adri,
elolvastam,ami Apuddal tortent....
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Szegeny.....borzaszto mik vannak.De szerintem is erositsetek ot abban,hoyg mar nem menejn vissza dolgozni,hanme maradjon otthon szepen csaaldi korben!!!!
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Jobbulast neki!!!
Sajnalom,hoyg Parod agynak esett,de jo otleet bizony a sok termeszetes vitamin,amit esztek most!!!!Azt tuti segit!
De Te ovakodj tole
Porsikam,
Bogyo nagyon szep formas!!!!!!Gyonyoru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A meggyes pali recept,amit meg leirtal...huuuuuuuuuu hat eleg jol hangzik
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Vicky,
sajnalom ezt a franya mensit,de nehogy eltunj!!!!
ha depis vagy akkor azt ird le,ez a forum azert is van....mindent leirhatsz,ami a szivedet nyomja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hajni,
a holnapi Uhhoz drukkolok ezerrel!!!!!De ne aggodj,nem lesz semmi baj!!!!!!!!!!!!!!
Meri,
orulok,hogy pozitivabban allsz a dolgokhoz!
Sajnos nalunk a kozeli rokonsagban es barati korben is van olyan,akit kismamakent csalt mega parja,de en azt gondolom,legalabbis ugy lattam,hoyg azok a pasik maskor is megtettek volna...szoval nem ezen mult...
Szerintem a parod miatt ne aggoj egy cseppet se!Nagyon szeret es o lesz a vilagon a legboldogabb kispapa,ha a pocakodban lesz a baby..johet barmifele "ribi" ot nem fogja erdekelni!!!!!!
Az nagyon fotnos,hoyg bizz benne maximalisan,az neki is jol fog esni,es magadat is megkimeled sok felesleges idegeskedestol!!!!!!
Szerika,
multkor nem reagaltam a kohogesre,de hallom most mar elmult!!!Hal Istennek!!!
Igazabol a termeszetes szereken kivul nem nagyon tudok mast mondani,mert ugye gyogyik kizarva!
En a landzsas utifuvet szedtem,bevalt,de en is kohogtem vagy 2 hetig...
Na meg hagyma,citrom,narancs,mez ezerrel.....
Es megvalami,ami segit!!!!A hideg parasito!!!!!!
Ezt ugysem art beszerezi ha megerkezik a kisbaba,de felnotteknek is javasoljak.Mert sokszor a kohogest ugye ingerli a szaraz levegoju szoba is pl,es aki asztmas,vagy barmifele leguti megbetegedesben szenved,annak konyiti a legzeset,ha ejjel megy a hideg parasito!!!!!!!
Nagyim koszi jol van,otthon mar gyogyulgat!Perzse rohej,hogy ugye az elejen micsoda bizonytalansag volt,hgy epe vagy vese..aztan vese.....es hoyg homok van benne..ehhez kepest ko volt....ami azota a holyagban csucsul,remeljuk mielobb kijon
En tegnap ota tok depis vagyok,nem tudom miert,talan az idojaras...semmihez nincs kedvem
Pedig most nagyon erot kell vennem magamon es takaritani,mert muszaj!!!!!
Pusz