Sziasztok!
Adri,
elolvastam,ami Apuddal tortent....
Szegeny.....borzaszto mik vannak.De szerintem is erositsetek ot abban,hoyg mar nem menejn vissza dolgozni,hanme maradjon otthon szepen csaaldi korben!!!!
Jobbulast neki!!!
Sajnalom,hoyg Parod agynak esett,de jo otleet bizony a sok termeszetes vitamin,amit esztek most!!!!Azt tuti segit!
De Te ovakodj tole
Nehogy elkapd!!!!
Porsikam,
Bogyo nagyon szep formas!!!!!!Gyonyoru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A meggyes pali recept,amit meg leirtal...huuuuuuuuuu hat eleg jol hangzik
Tuti kiprobalom legkozelebb
Vicky,
sajnalom ezt a franya mensit,de nehogy eltunj!!!!
ha depis vagy akkor azt ird le,ez a forum azert is van....mindent leirhatsz,ami a szivedet nyomja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hajni,
a holnapi Uhhoz drukkolok ezerrel!!!!!De ne aggodj,nem lesz semmi baj!!!!!!!!!!!!!!
Meri,
orulok,hogy pozitivabban allsz a dolgokhoz!
Sajnos nalunk a kozeli rokonsagban es barati korben is van olyan,akit kismamakent csalt mega parja,de en azt gondolom,legalabbis ugy lattam,hoyg azok a pasik maskor is megtettek volna...szoval nem ezen mult...
Szerintem a parod miatt ne aggoj egy cseppet se!Nagyon szeret es o lesz a vilagon a legboldogabb kispapa,ha a pocakodban lesz a baby..johet barmifele "ribi" ot nem fogja erdekelni!!!!!!
Az nagyon fotnos,hoyg bizz benne maximalisan,az neki is jol fog esni,es magadat is megkimeled sok felesleges idegeskedestol!!!!!!
Szerika,
multkor nem reagaltam a kohogesre,de hallom most mar elmult!!!Hal Istennek!!!
Igazabol a termeszetes szereken kivul nem nagyon tudok mast mondani,mert ugye gyogyik kizarva!
En a landzsas utifuvet szedtem,bevalt,de en is kohogtem vagy 2 hetig...
Na meg hagyma,citrom,narancs,mez ezerrel.....
Es megvalami,ami segit!!!!A hideg parasito!!!!!!
Ezt ugysem art beszerezi ha megerkezik a kisbaba,de felnotteknek is javasoljak.Mert sokszor a kohogest ugye ingerli a szaraz levegoju szoba is pl,es aki asztmas,vagy barmifele leguti megbetegedesben szenved,annak konyiti a legzeset,ha ejjel megy a hideg parasito!!!!!!!
Nagyim koszi jol van,otthon mar gyogyulgat!Perzse rohej,hogy ugye az elejen micsoda bizonytalansag volt,hgy epe vagy vese..aztan vese.....es hoyg homok van benne..ehhez kepest ko volt....ami azota a holyagban csucsul,remeljuk mielobb kijon
En tegnap ota tok depis vagyok,nem tudom miert,talan az idojaras...semmihez nincs kedvem
Pedig most nagyon erot kell vennem magamon es takaritani,mert muszaj!!!!!
Pusz