Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Adri,
elolvastam,ami Apuddal tortent.... :( :(
Szegeny.....borzaszto mik vannak.De szerintem is erositsetek ot abban,hoyg mar nem menejn vissza dolgozni,hanme maradjon otthon szepen csaaldi korben!!!! :wink:
Jobbulast neki!!!
Sajnalom,hoyg Parod agynak esett,de jo otleet bizony a sok termeszetes vitamin,amit esztek most!!!!Azt tuti segit!
De Te ovakodj tole :wink: Nehogy elkapd!!!! :wink:

Porsikam,
Bogyo nagyon szep formas!!!!!!Gyonyoru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A meggyes pali recept,amit meg leirtal...huuuuuuuuuu hat eleg jol hangzik :lol: :lol: :lol: :lol: Tuti kiprobalom legkozelebb :lol:

Vicky,
sajnalom ezt a franya mensit,de nehogy eltunj!!!!
ha depis vagy akkor azt ird le,ez a forum azert is van....mindent leirhatsz,ami a szivedet nyomja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hajni,
a holnapi Uhhoz drukkolok ezerrel!!!!!De ne aggodj,nem lesz semmi baj!!!!!!!!!!!!!!

Meri,
orulok,hogy pozitivabban allsz a dolgokhoz!
Sajnos nalunk a kozeli rokonsagban es barati korben is van olyan,akit kismamakent csalt mega parja,de en azt gondolom,legalabbis ugy lattam,hoyg azok a pasik maskor is megtettek volna...szoval nem ezen mult...
Szerintem a parod miatt ne aggoj egy cseppet se!Nagyon szeret es o lesz a vilagon a legboldogabb kispapa,ha a pocakodban lesz a baby..johet barmifele "ribi" ot nem fogja erdekelni!!!!!!
Az nagyon fotnos,hoyg bizz benne maximalisan,az neki is jol fog esni,es magadat is megkimeled sok felesleges idegeskedestol!!!!!!

Szerika,
multkor nem reagaltam a kohogesre,de hallom most mar elmult!!!Hal Istennek!!!
Igazabol a termeszetes szereken kivul nem nagyon tudok mast mondani,mert ugye gyogyik kizarva!
En a landzsas utifuvet szedtem,bevalt,de en is kohogtem vagy 2 hetig... :(
Na meg hagyma,citrom,narancs,mez ezerrel.....
Es megvalami,ami segit!!!!A hideg parasito!!!!!!
Ezt ugysem art beszerezi ha megerkezik a kisbaba,de felnotteknek is javasoljak.Mert sokszor a kohogest ugye ingerli a szaraz levegoju szoba is pl,es aki asztmas,vagy barmifele leguti megbetegedesben szenved,annak konyiti a legzeset,ha ejjel megy a hideg parasito!!!!!!! :wink:

Nagyim koszi jol van,otthon mar gyogyulgat!Perzse rohej,hogy ugye az elejen micsoda bizonytalansag volt,hgy epe vagy vese..aztan vese.....es hoyg homok van benne..ehhez kepest ko volt....ami azota a holyagban csucsul,remeljuk mielobb kijon :wink:

En tegnap ota tok depis vagyok,nem tudom miert,talan az idojaras...semmihez nincs kedvem :(
Pedig most nagyon erot kell vennem magamon es takaritani,mert muszaj!!!!! :(

Pusz

Kép

Kép
arwen07

Végre-végre sikerűlt megrendelni a homeos könyvet! :D A Booklinnál rendeltem, mert így legkésőbb 16.-án itt lesz! Nagyon kíváncsi vagyok.
Napocskás Meri írta, hogy gyógyszertárban milyen olcsó, hát itt bizony nem árulnak ott könyveket, pedig milyen kár. :(
Mi Merink, vigyázz magadra azzal a fogyókúrával! Nehogy túlzásba vidd!
Arwen, akkor nagyidnak még most jön a neheze. Bár legalább ezt már, a természetre bízhatja.
A depis hangulat bizti a hormonok miatt van, velem is volt ilyen.
Mihamarabbi napsütést kívánok neked! A lekedben is, meg odakint is! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Arwen! A takarításhoz kitartás. Utána öröm lesz körülnézni a lakásban.

Meri! Szerintem azon ne aggódj, hogy mennyit kell majd enni, illetve fogyózhatsz-e Babóka mellett.
Én alapjában nem ettem sokat, és nem is sokszor, de mióta beköltözött Manó, azóta folyamatosan éhes vagyok, de csak délután. Szinte óránként eszem, bár nem sokat. Rosszul vagyok, ha nem ehetek mihelyt érzem, hogy kellene. Szóval ha hasonló tüneteid lesznek, nem nagyon kivitelezhető a mostani rend. De lehet, hogy teljesen másként reagálsz majd.

Fio: milyen kötény készül, megmutatod?

Az előbb nézettem Babácskámat, nagyon nyugodt volt, biztosan aludt. Az ülő méret 41,9 mm. Egy hét alatt majdnem 12 mm nőtt.
vivi79

Fioona: én is szeretném látni a kötényt. Biztosan klassz. Örülök, hogy sikerült megrendelni a könyvet. Nyíregyházán az egyik gyógyszertár ingyen adta a homeos könyvet, de persze csak pár darab volt, de az apósom élelmes és szerzett. De az nincs ennyire széleskörű, mint amit Te is rendeltél. Dunakeszi meg hozzánk kb. 20 000 Ft-nyi távolságra van. Hozzátok sincs közel.

Vivi: Nagyon sokat nőtt a babád. Ezt már több kismamitól is hallottam, hogy fordítva élnek a babák a pocakban. Akkor szeretnek inkább mozogni, ha a mami pihen, alszik. Tehát éjjel. Most láttam valamelyik filmben, hogy mikor is áll be az életritmusuk a pocakban. Talán 26 hetesen már ha megszületnek életképesek, ez is elhangzott. Vagy 27? De 30 előtt az biztos. Majd megnézzük a párommal még egyszer. Azt mondta ő is szeretné látni. Ő imádja a durva filmeket, de babás filmeken főleg születésnél sokszor nem bír odanézni. :lol: És még ő akar bejönni majd velem a szülőszobára. Na, majd meglátjuk.

Hát igen gondoltam, hogy erősen kihat a baba akarata. Mert pár hét alatt is simán kifordultam magamból. Nem baj, majd a gyerkőcre fogom, hogy muszáj ennem. :) Különben is akkor majd ő lesz az első, aztán jövök én akármit is akar.

Magam is meglepődtem mennyire jól viselem a fogyókúrát. Biztosan azért, mert van bőven tartalékom :lol: és van mihez nyúlni a szervezetemnek. Addig míg egyedül vagyok csinálom, aztán majd a baba eldönti milyen mamit akar véknyabbat, vagy ducibbat és tesz róla. Nem kesergek, mert max. szoptatás alatt úgyis lemegy. Jól tejelő fajta vagyunk és csont bőrre szoptatták a felmenőim magukat, így reménykedem, hogy majd én is.

meriann

Lányok főleg akinek esküvője lesz és szeretne valami nagyon különleges és finom fehérneműt ajánlanék egy oldalt.
Szerintem nagyon szépek, igaz elég drágák is, de talán egy különleges alkalom és egy különleges férfi megérdemel egy ilyet.

http://www.miraclefashion.hu

meriann

Merike! Ezt most találtam:
A terhes nő táplálkozása és mozgása szintén meghatározó magzatának jövőbeni szellemi képességeit illetően. A terhesség első hat hónapjában a helytelenül táplálkozó anya szervezetében a fehérjehiány akadályozza a magzat sejtosztódását. A fejlődése ugyan nem áll le, de kisebb kapacitású agya lesz. A fogyókúrázás, a rendszertelen étkezés veszélyes. Nem beszélve a drogról, amelyek közül a legenyhébb is öli a magzati idegsejteket. A kicsi agysejtjei a terhesség alatti rendszeres mozgást is igénylik. A sportoló terhes nő tüdeje kitágul, több oxigént juttat a szervezetébe, magzata agyába.
vivi79

Köszi Vivi, akkor azt hiszem ahogy fény derül a baba beköltözésére, nem diétázom tovább, hanem igyekszem egészséges dolgokat enni és mértékkel. Na, meg mozgással.
Bár a pszichológus is mondta, hogy a mozgást meg kell beszélni a dokival is a vetélések miatt. De a sétát azt nem hinném, hogy eltiltanák. Szerintem a Kriston féle torna is jó, nem ugrálós, stb. Majd még megdumálom a dokival is.

meriann

Amúgy komolyan mondom félek magamtól. Megint annyira vágyom a babára, és annyir félek, hogy nem megint rámtörnek a rossz érzések. :(
És az a baj, hogy nem érzem, hogy az idő segítene. Mert mindig nagy a lelkesedésem míg nincs baba.

meriann

Meri jól mondod várd meg a babó beköltözését nekem teljesen át alakult az étkezésem.folyton ettem és hiztam is rendesen.
most meg v.szinű úgy be állitotta alurkó az étkezésem hogy nem hizok (1 hete mértem utoljára).ma is vettem libazsirt,pulykamájjal és sül a kenyerem a gépben.(magvas lesz) persze tudom jönnek majd a kilók de az főleg a baba lesz és nem a hájjam.remélem

mi nem tartunk bálint napot,azon röhögtünk hogy én kaptam rá vérnarancsot,Ricsi pedig póré hagymát,töpörtyüt.
:lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Jaj Esztora, ezt akartam már küldeni neked!
http://www.emargit.gportal.hu
Milyen gépet kaptál? Mien sajnos üst hiba miatt szabin van. Igaz nagyobbat szeretnék, mert az nem süt kilós kenyeret, 4 tagú családnak pedig az kell!! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Ja a kötényt meg már becsomiztam. Amúgy minket se mozgat meg a Valentin nap, de most kaptam az apropón, hogy elkészítsem ezt neki. Amúgy sima sötétzöld konyhai kötény, csak az elején, a zseben van egy hímzés, ami függőlegese APA-ként olvasandó, (Lilla részérő)
vizszintesen pedig:
A legjobb
Pasi
A világon

ez részemről. És egy cica mancsnyom is van rajta, mivel nagy macsekrajongó a drágám! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Fioona köszi!!!!!!!!
Kenwood gépet kaptam.70 és 90 dkg kenyeret tud sütni.
12 program van rajt (kalács ,lekvár,szendvicskenyér stb még glutén mentes lisztből is).
13 óra programozási lehetőség.
még keleszt éppen de már olyan illat van :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Szoktam ám én is kenyeret sütni.
Első gépem egy Severin volt 2 dagasztó karos, hát 2 kenyeret sütött, majd hónapokig szervíz és végül levásárolhattuk az árát ( 20 eFt) azóta Moulinex van, nagyon szeretem, csak az Nektek Fioona, mert pici, egy karos.
Tehetnétek fel recepteket. Nekem csak egy vált be, egy sima (graham, rétes, fehér liszt, ecet víz, olíva olaj, méz, só és élesztő)
Viszont szívesen próbálgatok, ha tudtok jó kenyereket.

Most néztem a moulinex oldalát. Már nagy gépeik vannak.

meriann

Fioona: de klassz lehet a kötény, ha megkapta utána is lefotózhatod. Biztos nagyon fog örülni.
Amúgy az én párom is nagy cicarajongó.

meriann

Meri ezen az emargitos oldalon amit Fioona feltett tök jó receptek vannak.

én imádom a rozmaringos fekete olivás kenyeret meg a hagymás szalonnásat is.

Bridzsi

Kép
esztora

Igen, mi 2 karosat szeretnénk már. Előző akkorát sütött mint Esztoráé. Amúgy itt vannak még recik:
http://margit2.uw.hu/
A kedvenc kenyerünk is innen van. :wink: Sajtos kenyérként van fenn! Igaz, mi magokkal készítettük. Kicsit durvára megdaráltam, mert úgy több mindent hasznosít belőlle a szervezet.
Nyami! :lol:
Találtok még süti recepteket is itt, meg sok hasznos ötletet.

Valami hagymás szalonnásért rég nyúz a párom, bár nem tudom ugyanaz e amiről te írsz Esztora. Kenyérlángos néven készítették ők anno. Én még nem kostoltam.

KépKép
KépKép
fioona

az emargiton megtalálod a kenyérlángos receptjét pontosan Töki pompos néven.
IMÁDOM csináld meg egyszer isteni.
én a kenyértésztába teszem a kicsit piritott szalonnát és hagymát.

Bridzsi

Kép
esztora

A Töki Pompost már sokan megsütötték, de nálunk ezidáig kimaradt valahogy. A Balatonnál voltunk és ott ettünk pompost és langallót, nagy sikert aratott nálunk is. Most megsütöttem én is, de a tésztának a kefires lángostésztát vettem, pici módosítással.

Íme a recept, ahogy én csináltam:

Pompos - E.Margit receptje
# 60 dkg liszt
# 2 tojás
# 500 g-os kefir
# 3 dkg élesztő
# 2 csapott kk só
# 1 kk cukor
# 1 ek olaj
# 5 dkg burgonyapehely

A hozzávalókból tésztát dagasztottam. 10 perc dagasztás, 10 perc pihentetés, 10 perc dagasztás. Ezután olajozott felületre borítottam, az 1/3 részét eltettem lángosnak a hűtőbe.
A 2/3 részét az olajos tálcán, olajos kézzel húzogattam, simítottam, amíg a tepsi nagyságát elérte. Átettem a tepsire, rásimítottam 1 1/2 doboz picit bemikrózott és enyhén sózott tejfölt, erre rászórtam 5 kisebb fej hagymát karikára vágva, fél csomag bacon és ugyanennyi füstölt szalonnát kockára vágva. Kb 30 perces kelesztés után, előmelegített sütőben megsütöttem (kb. 50 perc).

A dagasztás után a tészta egy kicsit ragacsos, de nem baj, mert olajos kézzel prímán lehet vele dolgozni, úgy nem ragad.

A tészta széleire szándékosan nem tettem sok tejfölt, mert féltem, hogy a kelés közben lefolyna. Így a széle szép magasra megkelt, a közepe viszont jó szaftos lett.

A teljes fenti tésztamennyiség 2 tepsire elég, de nekem most 1 kevés lett volna, 2 pedig sok, ezért választottam ezt a megoldást.

Nagyon finom lett, a tészta alul és a széleken teljesen ropogósra sült, a közepén viszont olyan lágy, puha maradt, hogy a sütés végén azt hittem nem sült át, mert szabályosan rezgett, ahogy kivettem a sütőből. Pillanatok alatt elfogyott az egész.

Bridzsi

Kép
esztora

az igért sötőtök ruha! Kép Kép

Bridzsi

Kép
esztora

illetve sütőtök

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Drága Lányok!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek akedves díséreteket Bogyeszra vonatkozóan!! Biztos nagyon jól esik Neki is, mindíg elmesélem Neki, mennyi kedves bókot kapott . :D

Arwen:D
Örülök, hogy a Nagyid otthon lábadozhat, sok kitartást az elkövetkező időszakhoz, remélem, mostmár hamar túl lesztek rajta.

Merikém:D
Azért tényleg óvatosan azzal a diétával! Nem lenne jobb, ha este (még 6 vagy 5 előtt) azért ennél még egy kis salátát, kefírt, joghurtot, vagy bármit, amiben fehérje van? Pláne annak fényében, amit Esztora írt. A baba alatti időszaktól meg szerintem is felesleges aggódnod. Én ugyan nem eszem többet, mint előtte, meg ugye itt volt a hányós időszak is, de lényegesen kevesebbet mozgok, mint előtte, és még alig híztam, max 2-3 kilót. Az összes ruhám jó még, sőt a combom vékonyodott is, csak a pocimon nem tudom begombolni a nacit:D
Ha meg mindenki olyan a családodban, hogy csontig szoptatott, biztos Te sem leszel kivétel, meg fogja ezt oldani a természet:D

Fioona:D
Örülök, hogy pont ráéreztem a meggyre:D
Én nagyon szeretem ezt a receptet, szerintem egyszerű is, próbáld ki, ha van időd! A kötény meg egyszerűen szupi lehet. Ja, és nagyon édes a pocid!!

Szeri:D
Köszönöm szépen a Bogyóra vonatkozó bókokat! Én még nem is írtam a múltkor, milyen gyönyörű a pocid!! Tényleg nagyon csini kismamiink vannak.

Vivi:D
Ma voltál megint uh-n? Vagy hogy nézted meg Kisbabádat? Szépen nő, hála IStennek, hogy ilyen jólfejlődik! Olyan kis csodák, nem? Nemsokára Te is mész tarkóredőméréser, nem?

Totika:D
Örülök, hogy Bogyó kellemes perceket szerzett Nektek! Remélem, hamarosan a Tieteket csodálhatjuk!

Millió puszi mindenkinek

porsika

Jaja, és Nándorka!
Nagyon édes a Nagyfiad, köszönöm a bókot Bogyó nevében is! Mi is megmásztuk hétvégén ugyanazt az erődöt, amit Ti is, nagyon klassz volt! Ja, és igen, jól látod, szopizza az ujját a Kis Drága. :D

porsika

Fio,
tok jo lehet ez a koteny!majd dobj kepet!!!!!

Meri,
pocakosan is lehet figyelni az etkezesre,es pl az edesseget ki lehet hagyni sian,sok zoldseggel,gyumivel,husikkal siman lehet "dietazni",ami nem dieta,csak egeszsegesen etkezel!Kevesebb teszta,krumpli,kenyer....azt sem este.
En az elso 13 hetben a hanyas miatt fogytam,illetve nem hiztam semmit.
Azota is hol 1 kilo jott fel.De mindent megeszem,mait megkivanok,csak probalok figyelni,hoygha pl tegnap ossze vissza zabaltam,akkor ma kicsit visszafogom magam es pl fozeleket meg levest eszem :lol:

Esztora,
en is nagyon imadom a libazsirt,es mostansag sokat is eszem belole,lilahagymaval,vagy paradicsommal :lol:
Intersparban szoktatok venni a libazsirt majjal? :lol: Mi ott :lol: :lol:
Csak en a majat nems zoktam enni belole,mert tudod,azzal vigyazni kell,nem igazan szabad terhesseg alatt belsosegeket,majat,majkremet fogyasztani!!Ugyhogy vigyazz vele :wink:

Kép

Kép
arwen07

Arwen ott vesszük.én szoktam májjat enni néha mert imádom.mondjuk mióta lurkót várom 1 szer ettem rántott májjat 2 kis darabot.meg a zsirban lévőt.

kész az első kenyerem a gépi ,sütőben már sütőttem régebben is.

holnap megyek táppénzes papiromért remélem nem kell várni kiadja a doki a nővédelmiben. :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

megjöttem, ma valahogy nem akart menni a babanet. Bár ti elég sokat írtatok :oops:

Apa jobban van, lement a láza, hála a szorgos ápolásnak :lol:

Arwen: örülök, hogy a nagyid jobban van

Esztóra: borzasztó, hogy ilyen dolgok megtörténhetnek. Én megmondom őszintén, hogy amikor vezetek és egy vadbarom bevág elém, tolakszik én rezzenéstelen arccal hagyom, mert sosem lehet tudni, hogy ki ül a volán mögött :roll:

Szerencsére apukám szépen javul és nagyon fűzzük, hogy ne menjen vissza dolgozni. Végülis 10 hét és itt az unoka. TE JÓ ÉG MÁR CSAK 10 HÉT :lol: Nagyon izgulok, de örülök is :lol:

Fiona: tudom, hogy Apa is megcsinálna mindent, amíg én a kórházban vagyok, de olyan jó lenne, ha minden készen lenne mire megyek. Valahogy belül megnyugodnék :oops:

Szerika: köldökzsinórvér: mi a Krió intézetet néztük ki, de a Sejtbank is szimpi, csak drágább. Ti mi alapján választottátok ezt? Meggyőzhető vagyok, hátha olyat mondasz, hogy meggondoljuk magunkat.

Kép
Kép
adrienna

Szerika, én mostanában hallottam, h a napközbeni kozgásunk kifejezetten elringatja a babát, azért is érezzük kevésbé a mozgását, mert jót alszik, míg mi mászkálunk. (Ez Adriennának is megnyugtató lehet, az éjszakai sétálást illetően. :) )

Arwen, vagy az időjárás vagy a hormonjaink, de én is pont a napokban indokolatlanul rosszkedvű vagyok! ha már így van, gyakorlom azt, h ne legyek még rosszabb kedvű attól, h rosszkedvű vagyok :) . Erre majd a baba kijövetele után is szükség lesz. (Azt vettem észre, h elkezdem keresni, avjon mitől, mi hiányzik, aztán mindig talál az ember vmit. Jobb az egyszerű tudomásulvétel, aztán ez is elmúlik, mint minden...)

Vivi, de nagyot nőtt a Babácskád! Mindjárt átlépsz Te is a második trimeszterbe!

Meri, majd látjátok az evés-dolgot. Arwen meg a többiek is jókat írtak erről, aztán ha úgy alakul, egy jó védőnő vagy dietetikus is tud majd segíteni, ha mégis tartasz attól, h nem jól alakul a súlyod a várandósság alatt. Aztán tudod, olyan meg nincs, h a baba az első, Te csak a második, pont az a poén, h magaddal kell jót tenni, h neki jó legyen. Persze az nem mindig könnyű, mi az, ami tényleg jót tesz nekünk...
(Bocs, úgy látszik, ma ilyen bölcselkedős hangulatban vagyok. Remélem, nem nagy baj. :oops: )

A helytelen táplálkozásról szóló rész nekem olyan szempontból érdekes, h a hányós kismamikat ugye nyugtatni szoktuk, h a baba elveszi, ami neki kell, a fogyókúrázók babái viszont károsodhatnak... :?: (Mindenesetre megnyugtattam magamat, h a fiam agyi kapacitása sokszor a férjem és az én együttes kapacitását meghaladja /pl. ahogy az általunk mesélt meséket visszamondja/.)

Fioona, ezt azért meg is néznénk!!! Mármint a kötényt. Ezek szerint ő is szeret sürögni-forogni a konyhában? Saját ötlet az A-P-A? Ha az, ha nem, tök jó!

Mi is sütünk a héten, a fiam pék lesz a farsangon! :)

Esztora, jaj de édi! Ez honnan van?

Porsika, leírnád még 1x a meggyes palacsintát? Elfelejtettem elmenteni, bocs!!! De gyanítom, h nálunk is nagy sikere lenne!

Viki, tessék jönni, látod, milyen sokan várunk! (Persze csak ha jólesik jönni.)

Kép

Kép
nán-dorka

Szia Porsi!
Igen voltam tegnap UH-n. Igaz nem dokinál, de mivel eü intézetben dogozom az egyik asszisztensnő csinált egy hasi UH-t. Múlt héten voltam nyaki redőn (kicsit korán, de így hívott a doki) 0,6 mm volt.
Ma reggel vetettem vért, megittam a cukros vizet, most 5 perc múlva veszik a következő adag vért. Úgyhogy indulok is egy szinttel lejjebb, aztán jövök.
vivi79

Sziasztok!

Rövid leszek, mert neki kell állnom tanulni, nem halogathatom tovább a dolgot.

Nálam annyi újság van, hogy 3 napja barnázgatok, ma úgy néz ki, hogy végre megjön, legalábbis remélem. Már nagyon jó lenne.

Jók a fehérnemük Meri, ami oldalt beraktál, pont gondoltam is rá, hogy valami jó fűzős cuccot kéne keríteni a menyasszonyi ruha alá, ami lejjebb nyomja a pocakomat. Nálunk van 2 jó fehérnemű üzlet is, ott majd körülnézek, mert így rendelni nemigazán tudok. Még melltartót sem tudok venni magamnak. :lol:

A kenyérsütős oldalt majd áttanulmányozom, mert nekem is van gépem, de mostanában nincs igazán kihasználva.

Adri! Apukádnak minél előbbi lelki jobbulást is kívánunk!

Most megyek, Üdv mindenkinek!!

Nikó

Kép
nikóska

Sziasztok!

Fioona: mit szólt Apa a kötényhez? Majd tegyél képet feltétlenül!

Adri: mi azért választottuk egyrészt a Sejtbankot, mert eljönnek a mintáért. Ez nekünk azért fontos, mert vidékiek vagyunk és macerás lenne Pestre eljuttatni. Másrészt pedig a dokim is őket ajánlotta, állítólag csinálnak még valamit a vérrel, amit a többi bank nem, de nem igazán értettem,hogy mi is ez tulajdonképpen. Nekem sokat számít a dokim véleménye, úgyhogy nálam ez volt igazából a döntő. Harmadrészt nem kell előtte vizsgálatokra mennem, hanem majd a köldökzsinórvérből nézik meg a hepatitist, meg HIV, meg nem tudom milyen dolgokat (persze ezért külön kell fizetni, de kényelmes). Fórumokon is utánaolvastam és sokan dícsérték a Sejtbankot, jobban mint a másik két vagy három ilyen helyet.
Egyébként ha nem jó a minta, akkor ti mennyit buknátok a dolgon? Itt 52e Ft azt hiszem az a vizsgálati összeg, amit elbuknánk.
Ja és egyébként Czeizel is ezt a helyet ajánlja, persze ez bennünket nem befolyásol, csak gondoltam megemlítem neked.

Esztora: jó ez a sütőtök ruci :)

Meri: ma mész pszichológushoz? Remélem megint fel leszel dobva, mint a múltkor és csak pozitív dolgokkal jössz haza tőle. :wink:
Meri lenne hozzád egy kérésem: megnéznéd, hogy homeopátiás szerben mi a jó a magas vérnyomásra? Köszi.

Arwen: köszi az ötletet a köhögéssel kapcsolatban, remélem nem kell mostmár alkalmaznom, úgy látszik végleg megijedt a homeopátiás szer hallattán és abbamaradt :lol:

Kellemes napot Mindenkinek!
szerika

Sziasztok!

Remelem ma,igy Valnetin napon mindenkinek jobb a kedve,aki kicsit depizett az elmult napokban :lol:
Tegnap este akartam meg jonni,de vmi gaz volt az oldallal,mint mostanaban sokszor :?

Szerika,Adrienna,
mi is gondolkodunk a koldokzsinorver levetelen.De mi csak a Sejtbankban gondolkodunk. :wink:
Az Intezet,ahol mi csinaltattuk az integralt tesztet(Genetikai Kp),meg oda "jarunk"3-4D Uhra,egy "ceg" a Sejtbankkal. :lol:
Szoval nem csodalom,hoyg Czeizel ajanlja. :wink: (kb mind mogott az o neve all :lol: )Van ott irodaja is.
A varoban ott van mindenfele elismeres a falon,es keresztbe ajanljak egymast es ugyanazok az emberek dolgoznak mindben :lol:
Mivel mi mar voltunk ott parzsor es meg megyunk is Uh miatt,es mar tobbszor is beszelgettunk a vezetovel,igy mi biztosan oket valaszatanank.

Esztora,
nekem is tetszik ez a sutotok ruci :lol:

Nagyimnak kijott a ko :lol: De szegeny meg tok gyengenek erzi magat es az etvagya sem igazan jo... :(

Niko,
azert meg remenykedem,hatha nem jon meg.....
nekem is nagyon tuti fehernemum volt a ruha alatt..vana neten rola kep,megprobalom megkeresni :wink: ... :lol:
A szalonban,ahol a ruhat kolcsonoztem,szinte minden volt.
Egy Eddy K ruham volt,es cipot is ott vettem,meg pl a fehernemut is.Szoval ezekben a szalonokban sok mindent megkapsz am egy helyen :wink: Sajnos nem olcsok :oops:

Vivi,
latom csinaltatsz extra vizsgalatokat,kihasznalva a "protekciodat" :lol: :lol: :lol:

Nandorka,
pek?De jo!Biztosan tok edi lesz!!!
De varom mar,hoyg majd en is jelmezeket alkossak a babyknek :lol: :lol:

Adri,
gratula a 30. hethez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Esztora,
en holnap megyek a tappenzes papirert..kertem idopontot,mert rohadt sok a beteg avaroban,es igy ha torik,ha szkad,bemegyk az idopontomban...De jo lenne,ha a jovoben csak kiadnak nekem is a papirt.... :roll: Megbezsleed elore,hoyg mikor mesz,es akkor kiadjak,vagy bekopogsz?Vagy hogy csinalod?
Jo ez a tappenz,meg egy hely,ahova jarni lehet :?

Kép

Kép
arwen07

Merike:
köszi a hányásra a bogyókat, fogok venni. :)

Esztora:
nagyon szupi a ruci:)

Adri:
jesszus, már a 30. hét?? Hihetetlen.

Vivi:
irigyellek a protekciódért:)
Vendég

Csajok:
du megyek fél 4-re dokihoz. Drukkkkkkkkkoljatok. :lol: :lol:
Vendég

Hajni,
drukkkkkkkkkkkkkkk ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De aztan majd jelentkezz,ha lesz kep,akkor azzal!!!!!!
Ez tok jo Valentin napi ajandek lesz Nektek! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Hajni: drukkolunk, és várjuk a képet.

Meri: remélem ma is pozitívan térsz haza a pszichiológustól.

Nikó: azért még reménykedsz? Szorítunk!!!!

Esztora: a ruciról jut eszembe (amúgy tök ari) tegnap láttam egy reklámot, tök volt benne, és úgy megkívántam a sütőtököt. Lehet szerintetek ilyenkor kapni?

Nekünk is van kenyérsütőnk, de én inkább csak kelttésztát dagasztok benne. Vagy néha sütök kalácsot. De az eredeti funkcióját nem nagyon használom. Talán majd ha külön leszünk, és otthon leszek sütögetek barna, magos kenyereket.
vivi79

Sziasztok!

A kenyérsütő szerintem is nagyon jó dolog.
Fio, jo kis recepteket raktál be, ki is próbálom a hétvégén valamelyiket.

Merike,
széép fehérneműk, bár valószínűleg én is inkább személyesen keresek valamit. Erre mondjuk van még időm :)

Adri,
lassan megszületik az első "babánk" :) de izgi :)

Esztora,
nagyon helyes a ruci.

Csajok,
jövő kedden megyek a petevezeték átjárhatóságira.
már most be vagyok tojva tőle, remélem, nem lesz olyan szörnyű.

Kép
bodzi

sziasztok csajok :D

Köszönöm az aggódást, nagyon drágák vagytok :D Tényleg jól esett :D Persze hogy nem hagylak el Titeket!
:D :D

Az elmúlt napokban elég szörnyű lelkiállapotban voltam, ami nálam elég ritka szerencsére. Egész nap, minden pillanatban uralkodnom kellett magamon, hogy ne bőgjem el magam...aztán néha sikerült, néha nem...

Azt hiszem, ma egy kicsit már jobb.

Holnap este megyünk az ügyvédhez, most azon stresszelek. Drukkoljatok, hogy jó irányba forduljanak a dolgok és ne sodródjunk totális anyagi csődbe!!!!!!!!!!!

Adri, hihetetlen, hogy már csak 10 hét!!!!!!!! Pont erre gondoltam én is, amikor olvastam, mi történt a papáddal, hogy az unoka lesz a megoldás arra, hogy eszébe se jusson többet visszamenni dolgozni!!!!!!!!

www.menjunkenni.hu - ha ráértek febr. 22-én, akkor nézzétek meg!

Írok majd többet, ígérem, csak vissza kell olvasnom.

Szép napot (és romantikus Valentin-napi estét :wink: )!
Pussz,
V.

Kép
vickybabe

Bodzi, most látom! Nagy drukk keddre!!!!!!!!! Olvastam erről, hogy van többféle módszer is, neked hogyan fogják csinálni? Azt is olvastam, hogy nem olyan szörnyű, mint amennyire fél tőle az ember...

Kép
vickybabe

Vicky,
remélem, már jobb a kedved kicsit!
Azt mondták, hogy kontrasztanyagot fecskendeznek a méhbe és utána röntgenfelvétel. Hát túléltem már ezt-azt, csak ezért izgul az ember :)

Kép
bodzi

na ez jó értelmes lett :)
nem ezért, hanem azért :)

Kép
bodzi

Bodzi: szerintem nem lesz semmi gond :) , biztos nem fog fájni, vagy ilyesmi. Szorítunk! :)
toti77

Bodzi,
en is ezerrel fogok Rad gondolni kedden,de nem lesz semmi gond,hamar tulleszel rajta.
Biztosan nem lesz kellemes,de ha azt vesszuk egy nogyogyaszati vizsgalat sem kellemes :shock:

Vicky,
jo,hogy jottel!!!!nem is eltunni!Es nem szabad pityeregni!!!be fog koltozni a mano hamarosan,ebben hinni kell!!!!Mert ez sokat szamit am!!!!!!!!
Ha pedig megis szomoru vagy,itt vagyunk,es meghallgatunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Huuuuu Hajni mar bement a dokihoz :lol:
Druuuuuuuuuuuuuuuuukkk!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Amugy miert mutat ez az ora egy oraval tobbet????Tudtok errol vmit :wink: ?
Mert most meg csak 3/4 4....

Kép

Kép
arwen07

Halihó!

Megjöttem a dokitól. :)))

Kisnyuszim:
Kép

Dobogott a szivecskéje. :)

Uh szerint kissebb, 7+6 v. 8+0.
De ugye hőmérőztem és aszerint is 5. nappal később fogant, szval így reális. :)
A szülési időt hagytuk szept. 22-n. :)

Csajok, olyan boldog vagyok. :))))))
Vendég

Arwen: a profilodban tudod beállítani az órát.
toti77

Hajni,
de joooooooooooooooooooooooooo!nagyon orulok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Toti,
koszi a segitseget,
tenyleg ott volt atallitva..... :roll:

Kép

Kép
arwen07

Hajniiiii,
húúúú de jó neked.
Elhiszem, hogy boldog vagy! :lol:

Kép
bodzi

Sziasztok Drágáim!

Hajnika:D
Se jó!!4 Kisnyuszi nagyon szépséges!!Remélem megnyugodtál, hogy minden rendben Vele.:D Hányingerrel még küzdesz? Most 3 napja én is hányok megint, de csak reggel, és szerintem csak azért, mert megint náthás vagyok kicsit, és a sok váladék piszkálja a torkom-már bocsánat a részletekért. :D

Bodzikám:D
Juuuuuuuuj, nagy-nagy drukk keddre! Ne aggódj, egy barátnőm műr túl van egy átjárhatóságin, azt mondta, nem volt vészes, csak utána napokig nagyon fáradt volt, úgyhogy remélem, veszel ki pár nap szabit! Tényleg, a Te munkahelyed hogy áll a baba-kérdéshez?

Esztora:D
Tündéri az a sütőtökruha!! Már alig várom, hogy ilyenekbe öltöztethessük a babáinkat!

Adri:D:D:D:D:D
Gratulálok a 30 héthez!! Őrület, hogy megy az idő! Már csak 10 hét, és itt van Gabi baba, az első topicbabánk!!! És Apudnak is biztos jót fog tenni az unokázás. :D

Dorka:D
A meggyes-pali pofon egyszerű, a hagyományos palacsintatésztába belekeverek felezett meggyet (kompótot, vagy fagyasztottat ( persze felengedve), ha fagyasztottat választasz, akkor egy két kanál cukrot is adj hozzá, vagy mézet. Ennyi. És egy kicsit vastagabbra kell hagyni a tésztáját, hogy ne szakadjon, én pl úgy szoktam, hogy nekem egy sima palacsinta 1 merőkanálnyi tészta, ez másfél. :D A Nagyfiú biztos tündér lesz pékként:D

Vicky:D
Jó, hogy megint itt vagy, ne tessék elkeseredni, fel a fejjel!

Millió puszi mindenkinek.

porsika

sziasztok!

kozmetikusnál voltam délelőtt nekem jól esett de lurkó nem kedvelte a háton fekvést.itthon sem szereti

találtam egy boltot lurkó baba-gyermek használt ruha.jó dolgok vannak itt is.

voltam a tppapirért.ide nem lehet bejelentkezni ez ilyen sztk nőgyogyi.50 percet vártam és 4 és fél másodpercig voltam bent.miért nem lehet kihozni?amikor receptért mentem mindig kihozták.

Hajni én is csatlakozom a gratulálokhoz.
holnap B.pesten leszek 6 kor kell kellnem :roll:

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok! Megjöttem végre.
Már sikerült visszaolvasnom is.

Húú de szép a Kisnyuszid Hajni.

Arwen: pár nap és biztos jobban lesz a nagyid.

Adri: hogy rohan az idő. Gratula a 30. héthez!

Erika: mindjárt nézem a magas vérnyomást.

Ma voltam pszichológusnál. Nagyszerű volt. Állandóan előre járna az agyam, de a doktornő simán kicselezi az agyacskámat. Ez tetszik nekem. Nem győzök csodálkozni, hogy jééé ilyen vagyok???!!! De rá kell jönnöm, hogy igen. Jövő hétre rajzolnom kell. Megdicsért, hogy könnyű velem dolgozni és szépen haladunk. Nagyon sok mindenre rájövök magamtól. A fogyókúrához is adott sok tanácsot, így mától vacsizok, csak zöldséget, gyümölcsöt. Ma hülyének néztek a boltban, mert úgy feltankoltam gyümikből.
Mindjárt préselek egy alma+körte+narancsot. Nagyon fini.

szóval:
Magas vérnyomás
A homeopátia alkati kezelés segíthet önállóan a kezdeti szakaszban, később a klasszikus terápia kiegészítéseként alkalmazhatjuk.
és ennyi :(

De ez sem a várandós résznél.

Most megyek kutyizni, de később, vagy max. reggel igyekszem kikeresni a másik könyvből. Abból nem egyszerű kikeresni valamit is.

Esztora: jól látom, hogy nincs angyalkás sor ma??
Irtó édi a tök ruci.

meriann

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?