örülök hogy neked sikerült!!!
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Én is megjöttem lányok, elmondom én is: a műtét érdemi részét, hogy a petefészkeimet megszabadítsák a cisztáktól nem lehetett megcsinálni, mert rengeteg összenövés van a hasamban, és ha a petefészkeimhez nyúltak volna mindenképp belet sértenek, annak meg igen igen komoly szövődményei vannak. Volt a császárom, és 10 éve egy vakbélműtétem, ezeknek (is) köszönhetem az összenövéseket. De ha a petefészkeimet sikerült volna is rendbe tenni, akkor sem mentem volna messzire vele, a bal oldalam teljesen el van záródva, a jobb oldali petevezetéken csak igen nagy nyomással és igen kevés kontrasztanyag jutott át. Ha nem volnék PCOs, még akkor sem lehetne gyerekem többet! Ez van. IVF javasolt, ez áll a zárójelentésemen nagy betűkkel. De idén már nem csinálnak több lombikot a pécsi klinikán (sem) az egészségügyi megszorítások miatt. Meg amúgy is talán 1re tudnánk a pénzt összeszedni, ha elsőre nem sikerül akkor nincs tovább. Azt hiszem örökbebabám lesz. Ha lesz valamikor... az nagyon sok idő, évek. Nem tudom mi lesz.
Nagyon köszönöm mindenkinek aki szorított, Cocának Enikőnek az SMSeket, sokat segítettek. Hogy így alakult nem hőmérőzök tovább, semmi értelme. Most megint csak lógok a levegőben, ide már nem tartozom, a lombikosokhoz még nem tarozom, pedig nagyon kellene a sorstársak közössége...