Na sziasztok!
Ma olyan voltam, mint akit megcsapott a balszerencse szele. Már ha lenne ilyen.
De csak az első hülyeséget mondom el, mert azon még nevettem, a többin már sírtam az idegtől.
Szóval ma a klotyóba öntöttem a maradék kaját, és olyan béna voltam, mint még soha, mert az evőkanállal ki akartam kotorni a maradékot az edényből, hát persze, hogy beleesett a kagylóba a kanál. Próbáltam kihalászni, erre jobban belecsúszott. Akkor gumikesztyűt húztam, és benyúltam, mint nőgyógyász a punciba, és kihúztam a kanalat.
Na mindegy, a lényeg: Áfonyám, nehogy elmenj ebből a topicból, gyere csak, és mesélj ezt azt, ami épp eszedbe jut. Vagy csak siránkozz egy picit. Persze ha egyenlőre ez nehezedre esik, azt is megértem, de ne menj el örökre, szerintem neked is jól jön, ha az ismert emberekkel osztod meg örömödet és bánatodat.
Az örökbefogadásról annyit, hogy azt hiszem, hogy ha a Bölcső alapítványhoz fordultok, ott állítólag szintén hamarabb hozzájutnak a babára várók a picihez.
De ha egy lombikra sikerül összegyűjteni a pénzt, lehet, hogy érdemes lenne azért megpróbálni, nem? Az is több a semminél, sőt!
És ebben az évben is csinálhatnak még lombikot, mert most olvastam pl. egy csajról, aki sebtiben készítette el a leleteit, mert lombikra készült. Csak lehet, hogy Bp-re kéne feljönni ezért.
Szóval ne add fel, bár tudom, most nehéz!
Erika, persze, az ember amíg biztosat nem tud, inkább szeretné még eltitkolni a babut, de ha egyszer nem lehet, és hát erre vártál, hogy végre babád lehessen, Ő pedig megérkezett a pocidba végre, ennyivel tartozol neki, nem? Ne titkold, ha úgysem tudod! És hát neked is könnyebb lesz a lelked, hogy elmodhattad!
Szezso, hát pedig nagyon tuti ez a görbe és bíztató, nehogy már megjöjjön neked! Drukk, hogy baba legyen benned!+++++++++++++++++++++++++
És drukk Zöldinek, Judithappynek és Barátodildinek a sikeres akciókhoz!++++++++++++++++++¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Puszika